מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותא19/10/2013
שלום רב
אני בת 30 בריאה בדרך כלל.
ברקע סובלת מחרדות בריאות ומטופלת בויפאקס.
כרגע אני נמצאת בשבוע 14.
הריון שני. מתחילת הריון סובלת מבחילות הקאות חולשה כללית. ירדתי 6 קילו במשקל.
לפני שבוע התחלתי לסבול מכאבי ראש קבועים שמתחילים עם קימה בבוקר ומלווים אותי כל היום.
מכיוון שאני סובלת מחרדות הגעתי למיון. שם עברתי בירור נוירולוגי שיצא תקין. בדיקת עיניים תקינה. בדיקות דם ושתן תקינות.
הכאבים נמשכים וגורמים לי עוד יותר להיכנס ללחץ וחרדות.
קראתי מלא כתבות על זה שהריון גורם להתפתות גידולים מוחיים.
חשוב לציין שעקב בעיה אחרת עברתי לפני כחצי שנה mri מוח שיצא תקין לחלוטין.
ולפני 4 חודשים גם סי טי מח ללא חומר ניגוד גם תקין.
חלק מהרופאים אומרים שכאבי ראש הם דבר מאוד אופייני להריון וזה אמור להשתפר בחצי השני של ההריון.
אשמח בבקשה לקבל תשובה מרגיעה כי כל יום חדש שמתחיל בכאב ראש גורם אצלי לחרדות מטורפות.
חשוב לציין שכאב הוא קבוע לא מפריע לישון בלילה ולא מתגבר בשינוי תנוחה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תשובה
אירה21/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלות - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/10/2013לאירה שלום.
כמו שצינת,כאבי הראש אינם כנראה על רקע גינקולוגי.שוה להתיעץ עם רופא נוירולוג.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור
אירה21/10/2013בהודעה שלי רשמתי שעברתי גם בירור נוירולוגי וגם בדיקת עיניים.
שתיהם תקינות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש.
דר איילון לחמ22/10/2013לאירה שלום.
כוונתי כדאי לחזור לרופא הנוירולוג,למסור על מצבך ולהתקדם בבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה והריוןמשה18/10/2013
אני שמונה חודשים אחרי לידה. עדיין מניקה בוקר וערב, ללא ווסת. לפני שבועיים וחצי החלטתי לבדוק אם אני בהריון (לפני צילום שיניים) אך כיוון שלא היתה לי בבית ערכת הריון השתמשתי בערכת ביוץ (כך גיליתי את ההריון הראשון) הבדיקה יצאה חיובית, מייד קניתי ערכת הריון , ביצעתי שתי בדיקות ושתיהן יצאו שליליות. הנחתי שמדובר בביות וכעבור שבועיים אקבל את הוויסת הראשונה. אך אין שום סימן באופק. האם יש מצב עדיין להריון ? ואם לא / אידוי בדיקת הביוץ היתה חיובית ?הדפסשלח לחברהוספת תגובה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה והריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור20/10/2013ערב טוב
בדיקת ביוץ זה ביוץ
הריון לא זהה לביוץ.
כדאי לבצע בדיקה להריון דם או שתן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת אלספה ופרנול בו זמניתדנה צפון17/10/2013
שלום ,אני בשבוע25 הרופא הוסיף לי כדורי אלספה בנוסף לפרנטל.האם אפשר ליטול אותן יחד בו זמנית עם האוכל? האם אלספה צריך להיות מאוחסן במקרר? אשמח לתשובה מהירה.תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על תשובה מהירה. תודה ושבת שלום
יעלי צפון18/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלספה ופרנטל
יעלי צפון21/10/2013מדוע אין תשובה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלספה ופרנטל - תגובה
ד``ר אריה לידור23/10/2013שלום לך
אפשר לקחתם ביחד ללא קשר לאוכל ואין צורך בקרור
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםמירב17/10/2013
שלום רב, אני ביום 27 למחזור. אחרי הזרעה. האם אפשר להסיק משהו לגבי הריון מהערכים הבאים: פרוגסטרון- nmol/l 24.9 E2- 521 pmol/l IU/L LH- 6.4 עשיתי בדיקה ביתית ביום 26 ויצא שלילי. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/10/2013שלום. עדין אין אפשרות לדעת.שיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת שתן דחוף!ד17/10/2013
שלום אני בשבוע 30
היום עשיתי בדיקת שתן לכללית ותרבית
בשתן לכללית:
לויקוציטים-100
ללא אריטרוציטים
בהערות רשום:
leucocytes field-3
erytrocytes field-1
mucous urine+2
squamous epitelial cell+1
טרם התקבלה תוצאת תרבית שתן
אנא תחזירו לי תשובה בהקדם אם זה מסוכן והאם יש צורך בטיפול אנטיביוטי
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת שתן דחוף! - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/10/2013שלום.
האמת שהתשובה לא נראית רע כלל. אפשר להרגע ולחכות לתוצאות התרבית,שעל פיה יוחלט כן או לא טיפול. שוה גם לעשות משטח נרתיק עקב הכדוריות הלבנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סרזטיעל17/10/2013
שלום, רציתי לדעת תוך כמה ימים משפיע סרזט ממתי שמתחילים לקחת אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סרזט - ד"ר תדמור
עשרה ימים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 34קרן17/10/2013
שלום אני עם כאבים בבטן מהבוקר אבל ממש כואבים אפילו לחצים זאת הגדרה יותר טובה.
קבעו ליתאריך לניתוח בעוד חודש
מה אני עושה? כואב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 34 - ד"ר תדמור
הולכים למרכז לבריאות האישה חדר מיון לבצע מוניטור על קול אורך צוואר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקסיפן וסירופ תימיעירית17/10/2013
אני מקוררת ואלו התרופות שנרשמו לי שבוע 24.
האם ניתן לקחת אותן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקסיפן וסירופ תימי - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ21/10/2013לא להגזים אך לפי המרשם ניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הוצאת התקןיאנה16/10/2013
שלום
אני אחרי הוצאת התקן לא הורמונלי הבנתי שהמחזור אמור להיות כרגיל.
ברגיל אני מקבל כל 24 יום מחזור ועכשיו אני כמעט חודש אחרי ועוד לא קיבלתי וגם אין שום סימן שצריך להגיע לפי כל בדיקה הוצאתי את ההתקן אחרי הביוץ מה יכולה להיות הסיבה שעוד לא קיבלתי ואיך אני יכולה לדעת אם היה לי ביוץ מאוחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הוצאת התקן - תגובה
ד``ר אריה לידור16/10/2013שלום לך
מציע שתבצעי בדיקת הריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינון בהריוןטלי16/10/2013
שלום אילו כדורים אפשר לקחת בהריון (שבוע 15) לטיפול בצינון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון בהריון - תגובה
אותן תרופות כמו שלא בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם- אודה למענה מהיר!!מאי16/10/2013
שלום,
אני בהריון 1 שבוע 13+3
חזרו לי תוצאות של בדיקות דם שהראו חריגה בכמה פרמטרים
ויש לי תור אצל הרופא שלי רק בעוד שבועיים וחצי.
ממש אודה לחוות דעתכם המקצועית!!
כימיה: (לפני שבועיים הכל היה בטווח)
Urea B- 14
NA Sodium B- 134
Protein Total B- 6.1
המטולוגיה:
RBC- 3.65
המוגלבין- 10.9 (לפני שבועיים היה 11.9)
Hematocrit- 31.7
אני לוקחת תוסף מסוג פלורקס 400 פעם אחת ביום מזה שבועיים.
האם עליי לשנות את סוג התוסף או את המינון?
האם עליי לקחת עוד תוסף/ ויטמין?
האם עליי לשנות משהו בתזונה?
בבדיקת השתן יצא לי צמיחה מעורבת של מספר חיידקים.
תודה מראש,
מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם- אודה למענה מהיר!! - תגובה
התחילי בנטילת תכשירי ברזל דוגמת פולקס
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלורקס 400
מאי16/10/2013כתבתי שאני נוטת כדור ביום של פלורקס מזה שבועיים
האם עליי להעלות את המינון לשניים ביום?
האם יש להתחיל אנטיביוטיקה בשל ריבוי חיידקים בשתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגדיל מינון?
מאי16/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתגובה בהתאם לשאלתי..
מאי16/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתגובה בהתאם לשאלתי.. - תגובה
ד``ר אריה לידור17/10/2013נא להוסיף 1 כדור פולקס ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנה15/10/2013
היי עוד שאלה המחזור אחרון ב19.9 היום עשיתי בדיקת בטא 5
יש עוד סיכוי?
המחזור סדיר כול 30 יום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ערך זה שליילי . בצעי בדיקה נוספת בעוד שבוע
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר 100 גרם -דחוף!ד15/10/2013
שלום, אני בשבוע 30 להריון
היום עשיתי בדיקת העמסת סוכר 100 גרם
התוצאות:
1) בצום-69
2) שעה לאחר שתיית סוכר-134
3)שעתיים אחרי-106
4)שלוש שעות אחרי-39
אני מודאגת מהתוצאה האחרונה
האם יש לי סכרת הריון
אנא תענו לי בהקדם
תודה
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר 100 גרם -דחוף! - תגובה
על פי בדיקה זו אין סכרת הריונית. המשיכי במעקב הריון שגרתי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ד16/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי פרוברהמיה15/10/2013
היי
לא קיבלתי מחזור חודשיים ולצערי אני לא בהיריון
הרופאת נשים נתנה לי כדורי פרוברה למשך 5 ימים פעמיים ביום בשביל שהמחזור יגיע
אתמול סיימתי לקחת אותם ..מתי בערך אני צריכה לקבל מחזור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
מיה16/10/2013תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי פרוברה - תגובה
עד עוד כשבוע
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מיה16/10/2013תודה על המענה
יש לי שאלה
בחודשיים האלה שלא קיבלתי מחזור יש סיכוי שבייצתי? יכול להיות ביוץ ללא מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר אריה לידור17/10/2013שלום לך
בד"כ וסת הוא ביטוי להליך מקדים של ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת עישון מריחואנה ופרופסיה עלשלומי15/10/2013
שלום רב,
אני בן 29 מעשן מריחואנה מעט (פעם בשבוע גוינט) ולוקח פרופסיה כ-3 שנים
לאחרונה עשיתי בדיקת זרע מקיפה וקיבלתי ערכי תנועה ומורפולוגיה נמוכים MOTILITY=19 NORMAL FORMS =4
הומלץ לי לעשות השבחת זרע והזרעה תוך רחמית,
שאלותי :
1.האם יש טעם לעשות בדיקה חוזרת כשהפעם אפסיק עם המריחואנה
2.האם הפרופסיה יכולה להיות הגורם לתוצאות הלא תקינות
3.אם אני מפסיק עם הפרופסיה לתקופה שבה ננסה להיכנס להיריון,האם אוכל לחזור ולהשתמש בפרופסיה?
או שהיא תהיה כבר לא יעלה
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת עישון מריחואנה ופרופסיה על - תגובה
לשני התכשירים השפעה שליילית על הזרע . אם הם באמת הסיבה הרי ההתאוששות לאחר הפסקתם תארך הרבה זמן . חשוב להתחיל בהליכי ההפריה להפסיק את השימוש בתכשירים אלו ולבצע בדיקת זרע חוזרת כעבור לפחות 3 חודשים מאז הפסקת השימוש.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)