מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת שיער בהריוןלירון12/09/2013
צבעתי את השיער ולא ידעתי שאני בהריון אמרו לי שאסור לצבוע שיער בהריון האם יש סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
סיון14/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שיער בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור15/09/2013שלום לך
אין כל סיכון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני הריוןאור12/09/2013
אני בהריון תאומים שבוע 6 +5 אחרי טיפולי ivf
לצערי בבדיקת אולטראסאונד לפני 3 ימים
נצפה שק הריון+חלמון+עובר עם דופק איטי
שק שני +חלמון ללא קוטב עוברי
האם יש סיכוי להריון הזה? המצב של העוברים יכול להשתנות?
מצד שני יש לי בחילות, כאבי בטן, דקירות ברחם...
ובעיקר רגישות וכאבים בחזה
האם סימני הריון מעידים על כך שההריון עדיין מתקיים?
אני כבר לא יודעת מה לחשוב
הבדיקה הבאה ביום ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור15/09/2013ערב טוב
אין דאגה
פשוט לעשות על קול וגינאלי עוד שבוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות שקיפות עורפית+בדיקות דםצופי 2412/09/2013
שלום, קיבלתי את תוצאות הבדיקות ואני לא מבינה אותם.
גיל הריון 11+6 , גיל הריון (על קול) 12+6
papa-a 3.76 ml 0.77 mom
free b hcg 33.26 ml 0.77 mom
nt 0.90mm 0.66 mom
לפי הגיל בלבד 1:1300
לפי הגיל והבדיקות 1:10,000
אשמח למענה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות שקיפות עורפית ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור15/09/2013ערב טוב
תוצאה מעולה
הסכנה ל DOWN
ירדה והיא 1:10000
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף בבקשהלילך11/09/2013
הי,
היום אני שבוע 36 להריון ויש לי ממש לחץ באזור איבר המין ותחושה שמשהו מפריע לי ללכת... מה זה יכול להיות?
כמו כן, כבר שבוע שיש לי מידי פעם כאבים בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור חזקים שנמשכים למשך דקה, , כאבים שאני עוצרת כל פעילות וממתינה שיחלפו (ההתכווצויות לא סדירות ולא נמשכות כל היום).
האם יש קשר בין התזמון של הלידה הראשונה (את הגדול שלי ילדתי בשבוע 37+5) לשאר הלידות?
ושאלה אחרונה - בהריון הראשון שלי משכתי הרבה זמן בבית והגעתי לליס עם פתיחה של 7 וצירים סדירים... הבנתי שהריון שני זה שונה - באיזה מצב זה הזמן להגיע לבית היולדות? (יש כאלו שאומרות שהלידה התפתחה ממש מהר והגיעו לחדר לידה בדקה ה-90.) איך אני יכולה לדעת מהו המצב האופטימאלי להגיע למיון יולדות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף בבקשה - תגובה
ד``ר איילון לחמן14/09/2013שלום.
בהקשר ללחצים שאת מתארת-גשי בדחיפות להיבדק.המצב האופטימלי להגיע לבה"ח הוא בתחילת לידה פעילה.כמובן שאין אפשרות לך לדעת באיזה שלב או פתיחה את נמצאת. לכן כמקובל דימום ,ירידת מים,צירים סדירים,כאבים לא ברורים או ירידה בתנועות העובר הם הסיבות השכיחות לפניה לחדר לידה.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח חלבון עוברימיכל11/09/2013
שלום רב ,אני בת 41 בשקיפות עורפית +בדיקת דם סטטיסטיקה ללידת עובר עם תסמונת דאון 1:4200 שקיפות1 מ"מ.
תוצאות חלבון עוברי שבוע 17+2
AFP 0.91 MOM
0.87 HCG
0.75 UE3
לפי גיל סיכון 1:84
לפי גיל ובדיקות 1:240
אני מאוד מודאגת האם לפי התוצאות של החלבון עוברי יש סיכוי גדול לתסמונת דאון לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח חלבון עוברי - תגובה
ד``ר איילון לחמן14/09/2013שלום.
כתוב בתשובה שהסיכון לגבי אשה בגילך הוא 1:84,בעקבות בדיקות הדם הסיכון ירד ל-1:240.עדין את בתחום הסיכון והגיל לגביו מומלצת בדיקת מי השפיר.בצעי בדיקה ותיהיי רגועה.בדיקת מי השפיר גם תשלול המצאות מחלות רבות נוספות מעבר לתסמונת דאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר קיסריב10/09/2013
שלום,
לפני כמעט שנתיים עברתי קיסרי. הכל עבר בקלות רבה, 3 ימים אחרי כבר עשיתי קילומטר ראשון שלי אחרי הלידה. הכל עבר כל כך בקלות שספורט גרם נזק לתפרים. בקיצור יש לי הדבקויות.
האם במידה ואכנס להריון וילד בקיסרי שני (לידה רגילה לא באה בחשבון בכלל) למרות ההדבקויות אפשר לשמר שרירים (לא לחתוך). האם יש סיכוי גבוהה מהרגיל שהם יפגעו? אגב, עדיין כאשר יש מאמץ גדול מאוד (תרגילים מסוימים לבטן) כואב לי בתפר, האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר קיסרי - תגובה
ד``ר אריה לידור10/09/2013שלום לך
בכל ניתוח קיסרי יש חיתוך דופן הבטן .אם אכן קיימות הדבקויות כדי להפרידם ייתכן ויהיה צורך בחיתוך השריר אך לא בהכרח
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקויות
מישהי13/09/2013האם יש דרך (גם אם רק באופן פרטי) לדעת בוודאות האם יש הדבקויות ובין מה למה ואיפה. כדי לדעת האם השריר יחתך או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו
מישהי21/09/2013האם יש דרך לדעת איפה יש לי הדבקויות. זה מאוד חשוב לי. אני חוששת שיש לי הדבקויות לשלפוחית השתן ואני לא רוצה להכנס להריון אם זה המצב.
אם ניתוח קיסרי שני עושים מעל ניתוח הראשון לא באותו מקום, האם עדיין הדבקויות עלולות להפריע ושרירי בטן יפגעו?
בנוסף יש לי בקע טבורי קטן. לא רואים ולא מפריע, חוץ מפסיכולוגית שהוא קיים. מה קורה בהריון? הוא עלול לגדול? אני חייבת לתקן בקע לפני הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי ולא ענו לי אז שואלת שוב
אנה21/09/2013אני 3 שבועות אחרי לידה ואתמול היה לי חום שעמד על 38 מעלות, והחלטתי לא לנסוע
ישר למיון אלא לחכות קצת, ולאחר כשעתיים החום ירד לבד ל37.4 לא לקחתי שום כדור
להורדת חום. אחרי שעתיים נוספות החום ככר עמד על 36.6 מעלות.
היום החום שוב עלה ל38 מעלות ויש גם שיעול.
האם בכל זאת מצריך בדיקה דחופה במיון, או שאפשר להסתפק ברופא משפחה?
(מכיוון שיש שיעול אז אני חושבת שאולי זה וירוס ולא משהו שקשור ללידה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה בבטןד10/09/2013
שלום לרופאים.
אחות בקופ'ח ייעצה לי לקנות שמן קיק או שמן גליצרין כדי למרוח על הבטן בזמן ההריון על מנת למנוע סימני מתיחה.
האם שמנים אלה בטוחים לשימוש בהריון? והאם מועילים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה בבטן - תגובה
בטוחים כן
יעילים - לא בטוח
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתרום10/09/2013
ערב טוב,
בדיקת בטא ראשונה , 13 יום אחרי ביוץ,
בטא 29
אסטרדיל 293
pro 12.8
החתמות חומות קלות
לוקחת 3 נרות אנדומטרין ביום
מה הסיכוי להריון תקין???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואגת - תגובה
דרוש המשך מעקב ביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רום10/09/2013מה הם ערכים סבירים שיראו התקדמות חיובית מבחינת בטא ופרוגסטרון ואסטרודיל?
והאם תמיכה עם 3 נרות אנדמוטרין ביום יכולה לשפר את הסיכויים?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקות
רום12/09/2013אחרי יומיים:
בטא 53
פרוגסטרון 73
אסטרדיל 300
מקבלת 3 נרות אנדומטרין ביום וכדור אסטרופם אחד.
מה דעתך? האם יש סיכוי להריון כזה?
מה ערך בטא טוב שאמור להתקבל ביום ראשון הקרוב (4 ימים מהבדיקה השניה)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית ... עזרה..!!!!!!דורית10/09/2013
היי רציתי לדעת אם נתוני השקיפות תקינים.. גיל העובר לפי וסת אחרונה 11+6 לפי הus 12+2. עובי הנוזל 2.3 מ״מ ואני בת 27 לפי גיל1:1100 לפי השקיפות 1:777.. אורך העובר: 5.82 ס״מ ונצפה עצם אף... זה תקין?! היום עשיתי את הבדיקת דם שבאה עם השקיפות.. אשמח לעזרתכם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית ... עזרה..!!!!!! - תגובה
תוצאות תקינות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 12טל10/09/2013
שלום רב. האם קיום יחסים עם וזלין אמור להוות בעיה, מותר? אסור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 12 - תגובה
מותר ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותתותית10/09/2013
שלום
עשיתי החזרת עוברים מוקפאים ב 21.8
בדיקת בטא ביום ה 13 וביום ה 15 ותוצאות בטא 459, 959. היום הופיעו לי הכתמות בצבע חום בהיר בהיר. אני נוטלת אסטרופם ואוטרוגסטן. האם ההפרשות האלה מעידות על משהו? האם עדאי ללכת להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
יש להמשיך במעקב ביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי קיסריענבל10/09/2013
שלום, עברתי שתי לידות בניתוחים קיסריים (בהפרש של שנתיים) הסיבה היא שבשתי הפעמים התינוק הגיע עם הפנים לפתח ולא יכל לעבור ונתקע (אני קטנה 1.48) בפעם השנייה כבר הגעתי לפתיחה של 6 עם צירים כל 3 דקות אבל הראש לא ירד ובגלל זה זה היה ניתוח חירום.
אני בת 29 ולא רוצה להכנס להריון אחרי גיל 35 כי אני יודעת שיש הרבה סיכונים ואני רוצה יותר מ-4 ילדים (היו איתי נשים שזה היה קיסרי שישי שלהן ויותר)
רציתי לדעת האם חייבים לחכות שנה (ילדתי לפניי 8 חודשים) ויותר בשביל להכנס שוב, האם הסיכון הוא גדול מידי?
האם עדיין אפשר לנסות ללדת לידה רגילה וגינלית גם אחרי 2 קיסרי ואיך ואיפה ניתן לעשות זאת?
אם קרה לי שבשתי הלידות התינוקות (משקלה לידה 2.600 שניהם) הסתובבו והגיעו עם הפנים זה מעיד שכך יהיה גם בשאר ועדיף כבר לקבוע ניתוח מראש?
ואם כבר ניתוח אז הבנתי שיש חומרים שמונעים הדבקויות, למה בב"ח לא שמים אותם מראש/מציעים ליולדת גם אם זה בתשלום? ואיך אני יכולה להשיג את זה במידה ואני עושה קיסרי נוסף (חשוב לקדם את הרפואה מונעת בנושא הלידות בארץ!).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי קיסרי - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ10/09/2013זמן המתנה בין ההריונות הוא המלצה הגיונית.
את יכולה להרשם לניתוח חוזר משבוע 30-32
יש בתי חולים המשתמשים בחומר למניעת הדבקויות שלא תמיד עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה דגשים על התשובות
ענבל10/09/2013אז מהתשובה אני מבינה ש8 חודשים זה מספיק לחכות בשביל לנסות להכנס להריון (כרגע) הבא?
ניתוח זה יהיה הכרחי במקרה הזה או שאפשר עדיין לקוות ללידה וגינלית?
(הבנתי שניתוח ממולץ משבוע 38, בשתי הלידות הגעתי כבר לתאריך היעד שלי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגלייםמאיה09/09/2013
שלום רב.
אני בהריון בשבוע 21. בשבועיים האחרונים התחילו לי כאבים ברגל שמאל.
הכאבים התחילו בעקב וחשבתי שאלה כאבי הריון חולפים.. לאחרונה הכאבים מקרינים לירך.
אנא מבקשת את עזרתכם!
מעוניינת לדעת לאיזה סוג טיפול לפנות..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגליים - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ10/09/2013יש צורך בבדיקה
התיעצות אינטרנטית לא מתאימה במקרה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למוסין בהריוןתהילה09/09/2013
שלום וברכה,
האם יש בעיה להשתמש בהריון בלמוסין- טבליות מציצה לכאב גרון? הרכיבים הם: Lidocaine 1.00mg
Tyrothricin 4.00mg
Cetrimonium Bromide 2.00mg
רשום שיש להיוועץ ברופא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למוסין בהריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ10/09/2013שימוש מושכל לא יפגע בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאודליה09/09/2013
שמי אודליה ואני אמורה להיות כרגע בשבוע 7.
לפני שבוע עשיתי אולטרסאונד ונצפה שק הריון ורקמה עוברית ממש קטנה. הרופא אמר שזה מתאים לשבוע 6- אבל לא היה דופק. אני אמורה לחזור לבדיקה נוספת בעוד מס ימים וכי ייתכן מאוד שמדובר בהריון שיסתיים בהפלה.
אתמול חוויתי מעט דימום- עם כאבים בבטן התחתונה וגוש קטן שחור. הדימום היה קצר מאוד. לאחר מס שעות לא היה עוד דימום ולא כאבים.האם ייתכן שהייתה הפלה? האם הפלה יכולה להיות עם דימום כ"כ קצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ10/09/2013חבל להתעסק בזה.
סונר יוכל להרגיע אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)