מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במשקל בשליש ראשוןיעלי3226/06/2013
שלום רב,
אני בשבוע 12 להריון שני, הריון ראשון הסתיים בהפלה טבעית בשבוע 7.
התחלתי את ההריון עם עודף משקל גבוה ובמהלך החודשיים האחרונים רזיתי 10.5 ק"ג. יש לציין כי הירידה במשקל לא נבעה מהקאות או מדיאטה מכוונת אלא משינוי התזונה ומחוסר תיאבון. אני משתדלת להקפיד על תפריט מאוזן ככל שניתן המכיל את כל אבות המזון.
שאלתי היא האם ירידה כזו יכולה להשפיע ולפגוע בעובר או שהוא מקבל את כל מה שצריך בלאו הכי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל בשליש ראשון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ26/06/2013ירידה דרסטית במשקל בהריון לא מומלצת, למרות שהעובר לוקח מהאם את הנדרש להתפתחותו התקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאחדשה כאן25/06/2013
שלום, קיבלתי מחזור אחרון ב21/5/13 בבדיקת בטא שנעשתה היום יצא 151 מה זה אומר????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך
א.מ26/06/2013לא רופאה אבל.. מזל טוב ובהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
bs26/06/2013היי, אני לא רופאה אבל הבדיקה אומרת שאת בהריון, מזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ26/06/2013זה אומר שאת בהריון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות דם לאחר יחסי מין.שמואל25/06/2013
אשתי בשבוע 7 , בפעמיים האחרונות יצאו כמה טיפות דם, מיד לאחר קיום היחסים.
אציין שהחדירה היא עמוקה עד צוואר הרחם.(כך היא אוהבת).
האם יש להתייחס לזה?
אציין עוד שאשתי עברה בעבר גרידה, ולאחריה הריון מוצלח רק בסופו היא ילדה תוך הפרדות שלייה חלקית. (לפני שנתיים.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה.
שמואל27/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה היא אוהבת??????
ז'וזו29/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת ככה היא אוהבת יהשפלפלוה?
דניאל30/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפות דם לאחר יחסי מין. - תגובה
ד``ר אריה לידור01/07/2013שלום לך
רצוי שתפנה לבדיקה כולל נטילת משטח פאפ
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תבחין משולשטלי25/06/2013
שלום דר יש לי שאלה לפני 5 ימים עשיתי בדקת תבחין משולש תוך כמה זמן תהיה תשובה שבוע או כמה תודה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבחין משולש - תגובה
ד``ר איילון לחמן25/06/2013שלום.
התשובה בין שבוע ל-10 ימים. חבל שלא שאלת כאשר בצעת הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
טלי25/06/2013תודה על התשובה המהירה לפני קצת בדקתי באינטרנט וכתבו לי שנשלחה זמן לא אומר שזה לא תקין כמה האחות אמרה לי שתוך חודש הם ישלחו והיא הכניסה אותי למתח זה הריון ראשון אחרי 12 שנה ניסואין אם ההדבקה נשלח עכשיו זה לא אומר שזה לא בסדר נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם בהריוןV.r25/06/2013
שלום אני בשבוע 10 להריוני עשיתי בדיקות דם ואחת הערכים שם היו נויטרפילים זה הראה לי 72% גבוה , מה זה יכול להיות האם זה תקין ? או משהו לא בסדר ?!
חשוב לציין אני לוקחת אנטיביוטיקה בימים אלו וחיסון נגד כלבת בגלל שנינשכתי ע״י חתול רחוב ...
אודה לתשובה בהקדם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם בהריון - תגובה
אין מה להתרגש מהתשובה.הנויטרופילים הרבה פעמים גבוהים בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנטאלאני25/06/2013
אני שבוע עשירי וזה כשבוע שאני לוקחת פרנטל +בטא קרוטון מאז השתנה לי צבע השתן לצהוב זוהר וכן הצואה לכהה (גוון שחור) האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנטאל - תגובה
השינוי בצבע הצואה תקין. השינוי בצבע השתן מחייב שתית יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה שבוע 38דנה25/06/2013
שלום אני בהריון שבוע 38 , מהבוקר אני מרגישה כאבי בטן תחתונה ( כמו במחזור) היו חזקים יותר בבוקר אח"כ הרגשתי הקלה ועכשיו אני מרגישה אותם שוב..
אני לא יודעת אם מדובר בצירים או לא. .אבל מודאגת ולא יודעת אם המצב מחייב דחיפות מסוימת או ניתן לחכות עם זה! ובכלל מה יכול להיות הכאב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן תחתונה שבוע 38 - תגובה
תשובה פשוטה. בבקשה לגשת ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהציונה25/06/2013
היי,
כבר כמה חודשים שאני מנסה להיכנס להריון אחרי הפסקת הריון של תאומים. כבר כמה ימים סובלת מכאבי רגליים ובטן תחתונה (צד שמאל) חזקים. עכשיו אני, לפי החישוב, בדיוק אחרי תקופת הביוץ. האם מעיד על משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר איילון לחמן25/06/2013שלום. אם הכאבים חזקים יש לגשת ולהיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - שיליהתותי24/06/2013
אני בשבוע 29 הריון ראשון.
מטופלת במרפאת הריון בסיכון.
באולטרסאונד וגינאלי מ -26.5 נכתב שאורך צוואר תקין 40 ממ, שיליה 22 ממ מפה פנימי.
בדיקת אוטרסאונד נוספת מ- 16.6 נכתב שאורך צוואר 41 ממ, שיליה עדיין קרובה לפתח.
אולטרסאונד אחרון בתאריך 21.6.13 נכתב מיקום השיליה - דופן אחורי.
האם יכול להיות שהשיליה עלתה כ"כ מהר ונעשתה אחורית?
אם כן מה זה אומר? זה מוריד הסיכון לניתוח קיסרי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טל26/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - שיליה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ26/06/2013השינויים הם איטיים ביותר.
הרופא לאהתיחס כנראה בבדיקה האחרונה לפתח הצואר רק למיקום השליה קרי, קדמית או אחורית
בבדיקת הסונר הקרובה תעלי את השאלה לבודק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לאדנה24/06/2013
הי עשיתי סקס לא מוגן בתאריך 29.4 ולאחריו לקחתי פוסטינור
היום עשיתי בדיקת דם להריון בשביל להיות הכי בטוחה שאין והתשובה שקיבלתי היא:
BETA-HCG <5
כי רשום מספר ולא המילה "שלילי"
האם יש סיכוי להריון????הצילווו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה שקיבלת שלילית
מיה25/06/2013אם הבדיקה נערכה מספיק זמן אחרי היחסים אז אין סיכוי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון או לא - תגובה
התשובה שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה או מיומהסיון23/06/2013
רציתי לדעת אם אפשר להכנס להריון אם יש ציסטה או מיומה, ואם כן האם יש סיכון בהריון שיש ציסטה או מיומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
סיון25/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה או מיומה - תגובה
ד``ר איילון לחמן25/06/2013לסיון שלום. יש הבדל מעותי בין ציסטה לשרירן(מיומה.).האחד בשחלה והשני ברחם.כדאי לגשת לרופאך ולברר בדיוק במה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה או מיומה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ26/06/2013חשוב מאד מיקום המיומה וגודלה וכן גודל ציסטה ומיקומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל עובר שבוע 28תותי23/06/2013
הריון ראשון, אני נכנסת לשבוע 29
לפני יומיים בצעתי אולטרסאונד להערכת משקל.
נאמר לי כי משקל העובר הינו 1.350 ק"ג.
בכל אתר רשום לגבי משקלו של העובר - משהו אחר.
אני מבקשת להבין האם המשקל תקין או חורג מהממוצע.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל עובר שבוע 28 - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ23/06/2013שלום תותי. כמעט כל משקל הינו חורג מהממוצע. נדיר שערך מסוים באוכ יהיה בדיוק בממוצע כי ישנה התפלגות מסוימת שהינה תקינה. ממוצע גובה הגברים בארץ הינו 178. גובהי 180 ס"מ - אני חורג מהממוצע! אז מה? גם עובר מעט גבוה מהממוצע אך לחלוטין בטווח התקין. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 17 ++קרן23/06/2013
היי אני בשבוע 17 +4 זה הריון מ"ס 3 , אני עדיין ישנה על הבטן מה שלא קרה לי בהריונות הקודמים, האם זה מסוכן ?
אני פשוט שוכחת מתוך שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 17 ++ - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ23/06/2013שלום קרן. לא מסוכן כלל. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןדןדן21/06/2013
שלום, כמה זמן אחרי קיום יחסי מין כדאי לעשות בדיקת דם להריון כך שתוצאת הבדיקה תהיה מספיק מהימנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה היא כמה זמן אחר הביוץ.
שמואל21/06/2013בהנחה שקיימתם יחסי מין בזמן הביוץ, לאחר כשבועיים, ניתן לראות הריון בבדיקה ביתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון כלבת בהריון דחוף !!!V.r21/06/2013
שלום רב , אני בשבוע 9 עם תאומים אתמול חתול רחוב נשך אותי ברגל ממש עמוק ,
כמובן שהייתי במיון וקיבלתי אוגמנטין 875 מ״ג ל 5 ימים , גם היינו במשרד הבריאות ייתכן ואצטרך לעבור זריקות לכלבת , האם יש סיכון להריון בחיסון כזה ?!
אני לוקחת גם תמיכה הורמונלית אנדומנטרין פרוגינובה - מותר לקחת ביחד עם אוגמנטין ולהיתחסן ?!
אני ממש מפחדת למרות שאומרים שאין באזור שאני גרה שזה אשקלון כלבת והסיכוי קלוש...
אשמח לתשובה בהקדם - ואם יש משהו נוסף שאוכל להידבק מהחתול רחוב הזה שייסכן את חיי ואת חיי העוברים ?! וכמה מומלץ בשלב זה של ההריון לקחת ת׳חיסון הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך חיסון כלבת בהריון
V.r23/06/2013עוד שאלה - עדיין לא עניתם לשאלתי הקודמת בסוף היום היתחסנתי בחיסון פעיל וסביל - במשרד הבריאות אמרו שאפשר בהריון אבללל אני מתה מפחד שחס וחלילה מהתופעה של החיסון הזה שלא יהיו בעתיד השלכות כמו מומים - ידעו על דבר שכזה ?! זה יכול לעשות נזק ? אני עדיין באי שקט ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)