מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוחב חדר המוח הלטרלי הימני- 7.7 מ"מדני08/07/2013
שלום,
אני בשבוע 22, הסקירה הראשונה היתה טובה, בסקירה המאוחרת אמר הרופא כי רוחב החדר הימני עומד על 7.7 מ"מ ואילו השמאלי על 6.2 מ"מ. מלבד זה כל הבדיקות שעשיתי היו תקינות. חשוב לציין שזו תינוקת, הרופא אמר לי לחזור בעוד שלושה שבועות לביקורת, אני מאוד לחוצה
אנא עדכנו אותי מה עלי לעשות ומה זה בעצם אומר?
תודה
לא עשיתי מי שפיר, האם הייתי צריכה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה....
דני12/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
דני17/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוחב חדר המוח הלטרלי הימני- 7.7 מ"מ - תגובה
ד``ר אריה לידור18/07/2013שלום לך
גם אם קיימת סטיה קלה בין 2 חדרי המח זהו ממצא תקין. גם מידות הרוחב הם בתחום התקין כך שאיני רואה סיבה לדאגה. כמובן שיש להמשיך ולעקוב אך המדדים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגנילמ08/07/2013
שלום,
אני מקבלת זריקת פרגניל כל 3 ימים לתמיכה בהריון צעיר בעקבות הפלות חוזרות.
שאלתי היא האם ניתן לקבל תרופה זו גם בהזרקה לירך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה
מ10/07/2013אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגניל - תגובה
ד``ר אריה לידור11/07/2013שלום לך
כן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפיר - התלבטותאורנית08/07/2013
שלום רב,
אני בשבוע 16, בת 35 אהיה החודש.
עד כה, תודה לאל, הבדיקות יצאו תקינות (שקיפות, סקירה ראשונה, בדיקת דם לתסמונת דאון אבל בלי החלבון העוברי שאותו יש לי לעשות שבוע הבא).
אצל בעלי, אחותו נולדה עם מום מולד שנקרא "פאלו" ואצלי שתי בנות דודות מאותה אם (אחות של אמא), נולדו עם איוושה בלב. תור לאקו לב עובר יש לי באמצע אוגוסט.
הגניקולוג שלי אמר שאין צורך לעשות מי שפיר ושזה נתון להחלטתנו בלבד.
אמר שאם יש לי עודף כסף, אז חד משמעית לעשות את הבדיקת דם (שעולה 5,300).
מהי המלצתכם?
אני מאוד מתלבטת ואציין גם שאין לי עודף כסף כרגע:-(
ממש מתלבטת וכדאי שאחליט בהקדם.
אודה לתשובה מפורטת ולא רק כן או לא.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר - התלבטות - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/07/2013לאורנית שלום.
על פי הוראת משרד הבריאוות,הזכאות לבדיקת מי השפיר היא לנשים אשרחגגו את גיל ה-35,לפני תאריך המחזור האחרון.בעיות לב אינן מאובחנות במי שפיר אלא ,כמו שכבר קבעת, בבדיקת אקו לב.בבדיקת מי השפיר,שאם תחליטי לבצע,אני מניח -יגבו תשלום,יש גם סיכונים. לכן ההחלטה היא בידיך. יתרון מי השפיר שנותן אבחנה מדויקת לגבי המבנה הגנטי של העובר.בכל מקרה שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCGאנה08/07/2013
שלום. היום בצעתי בדיקת הריון והתוצאה היא 238 HCG. אני אחרי 4 ימים איחור וסת ובטיפול ראשון באיקקלומין. האם התוצאה לא נמוכה מדי? אשמח ליעוץ. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HCG - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/07/2013שלום. תשובה יחידה מבד היותה חיובית אינה נותנת אינפורמציה מספקת.יש לכן לחזור על הבדיקה לאחר יומיים ולראות העליה בערכים.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקל שבוע 30 +4מיהמר08/07/2013
היי עשיתי אתמול הערכת משקל
הבטן של העובר קטנה בשבועיים ומתאימה לשבוע 28
והמשקל הכולל הוא 1313
מי שפיר תקין וזרימת חבל הטבור תקינה
רציתי להבין את המשמעות ומה החשש( מעבר למעקב גדילה שנשלחתי אליו)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
מיה14/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת תפר צוואריתותי08/07/2013
בוקר טוב,
אני בת 31 בשבוע 31 להריוני.
בשבוע 14 עשו לי תפר צווארי בעקבות מצב של cn2 (לופ בצוואר הרחם), שעשו לי לפני כמעט שלוש שנים.
ביצוע התפר עבר בהצלחה ברוך השם. בעקבות זה אני מטופלת במרפאת הריון בסיכון.
אמרו לי שלקראת שבוע 37 אמורים להוציא לי אותו.
האם הוצאת התפר כרוכה בכאב? האם זה מבוצע בהרדמה מקומית\כללית?
האם יש בכך איזה סיכון לעובר? האם זה עלול להביא לזירוז צירים או ירידת מים?
אודה לכם על תשובתכם.
יום טוב ושמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת תפר צווארי - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/07/2013שלום.
הוצאת התפר אינה כרוכה בכאבים,לכן נעשת ללא הרדמה.כמוכן ללא תופעות לואי מידיות מהסוג שהזכרת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליות בהריוןנטלי08/07/2013
שלום, אני בהריון שני שבוע 29 ולפני שבוע שמתי לב לנפיחות בצד ימין של הנרתיק שלי. מקריאה באינטרנט הבנתי שזה נקרא דליות ואלו ורידים שמתנפחים. האם זה נורמלי בהריון תופעה זו? האם היא מסוכנת ומשפיעה על הלידה? האם יש סיכוי שזה יעלם לפני הלידה? והאם ברוב המקרים זה נעלם אחרי הלידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליות בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן08/07/2013שלום.
קודם כל שוה לגשת לרופאך ולאשר האבחנה,כי יכולות להיות אפשריות אחרות לנפיחות בנרתיק.כי דליות בנרתיק בלבד זה ממצא יחסית נדיר.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת אצת בר כחולה וירוקהאני08/07/2013
רציתי לדעת האם זה בטוח לקחת תוסף תזונה זה סמוך להריון או בזמן ההריון .תכשיר זה מתאפיין גם בניקוי רעלים, האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת אצת בר כחולה וירוקה - תגובה
ד``ר אריה לידור08/07/2013שלום לך
אין בכך כל סכנה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?!סקרנית07/07/2013
שלום, יש לי איחור של כמה ימים במחזור, שלא אופייני לי. עשיתי בדיקה ביצית ויצאה שלילית. גם בהריון הראשון קרה לי כך. הייתכן?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?! - תגובה
בצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בתחילת הריוןדבי07/07/2013
שלום. ממש היום גיליתי שאני בהריון ראשון. (הייתי אמורה לקבל מחר או מחרתיים ובדיקת דם הראתה כבר בטא 240). שבוע שעבר סגרנו טיסה שמתוכננת ליום חמישי הזה. מדובר בטיסה לברלין ל-3 ימים. שאלתי היא האם ישנו סיכון בטיסה בשלב מוקדם זה של ההריון (שבוע 5)? האם זה יכול להגדיל את הסיכון להפלה טבעית? אני ממש חוששת ואשמח לדעת אם מומלץ לא לטוס או שזה בסדר.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה בתחילת הריון - תגובה
אין כל סכנה בטיסה לעובר או להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיתוסים וכושרית07/07/2013
אומרים שאם אוכלים חמוץ היה בת האם זה נכון?אני מאוד רוצה בן מה שבא לי זה חמוץ והאם בכלל יש דרך לגרום לבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיתוסים וכו - תגובה
אכן מיתןסים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונהשוש07/07/2013
שלום,
שבוע 31, אני נוטלת ברזל מתחילת ההריון (המוגלובין נמוך), לקחתי בעבר חומצה פולית כחצי שנה לפני ההריון ועד סוף שבוע 12. בברזל יש גם חומצה פולית.
בנוסף התחלתי לקחת פרנטל לפני כחודש , ויטמין b12 ואומגה 2 לפני כשבועיים. סה"כ 4 כדורים ביום (!!) . האם זה לא יותר מידי? מסוכן?
יש לי חוסר בויטמין b12 ולכן הרופאה המליצה. פרנטל ואומגה 3 אני נוטלת על דעת עצמי מאחר והתזונה שלי לא כוללת דגים וגם לא ממש פירות וירקות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה - תגובה
עלייך לקחת כדור ברזל המשלב חומצה פולית וכן B12
כל היתר מיותר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרדות שליה חלקית.שמואל07/07/2013
בלידה הקודמת היה לאשתי בלידה היפרדות חלקית. אציין שהיה לה טפטוף מי שפיר כיומים לפני הלידה, והגענו לחדר לידה שהיא עם חום (זיהום?), בפקיעת המים יצאו מים אדומים.
הלידה התבצעה באופן טבעי.
כרגע היא בהריון, וקראתי שמי שחוותה היפרדות שליה נמצאת בסיכון מוגבר לפעם נוספת? האמנם?
אציין שהיא בריאה בדר"כ, לחץ דם נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפרדות שליה חלקית. - תגובה
ד``ר אריה לידור08/07/2013שלום לך[
נכון ולכן דרוש מעקב קפדני יותר כולל אולטרהסאונד. האם בוצעותפקודי קרישה? אם לא רצוי לבדקם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!הוחזרו 3 עברים 4 תאיםשרית07/07/2013
ו5% שברים האם העוברים נחשבים לטובים ????????? מזה אומר 5% שברים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דניאל07/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי
דניאל08/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום!הוחזרו 3 עברים 4 תאים - תגובה
ד``ר איילון לחמן08/07/2013שלןם לשרית.
הטוב ביותר הוא להתעץ בנושא זה עם רופאך המטפל.בהצלחה ובשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריווווןאנונימית07/07/2013
שלום.
אני בהריון בחודש תשיעי , אתמול היו לי כאבים נוראים בקיבה ולאחר זמן מסויים
גם התחילה לי הפרשה צמיגית כזו בצבע לבן..
וזה מאוד מלחיץ אותי.
רציתי לדעת אם אני צריכה להילחץ מזה או שזה בסדר והאם יש צורך ללכת לבית חולים ??
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריוווון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריוווון - תגובה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריוווון - תגובה - תגובה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/07/2013ממליץ לפנות לרופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)