מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CMV חיובי בשבוע 36גלית11/07/2013
שלום רב,
הנני נמצאת בהריון השני בשבוע 36+3,עד כה כל הבדיקות כולל CMV היו תקינות.
לפני כמה ימים עשיתי בדיקת CMV שתוצאותיה היו חיוביות:
CMV IGG-חיובי 83.5
CMV IGM-חיובי
CMV ADVITY-0.10
CMV IGM-ADD-VIDAS-חיובי
1.השאלה שלי היא מה הסיכוי בשבוע בו הנני נמצאת כי הווירוס יעבור לאובר?
2.מה נהוג לעשות בשבוע זה כאשר מתגלה לפתע הווירוס? האם כדאי להקדים את הלידה?האם ככל שנקדים את הלידה הסיכוי כי הווירוס יעבור אל העובר פוחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV חיובי בשבוע 36 - תגובה
ד``ר אריה לידור11/07/2013שלום לך
ראשית יש לחזור על הבדיקה . גם אם התוצאות זהות הנזק לעובר הבשל מזערי . תתכן חשיפה אןו הדבקה של העובר אך הנזק אם בכלל הוא אפסי . אפשר לשקול זרוז לידה וידוע רופאי הילדים לאחר הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה
גלית11/07/2013את הבדיקה האחרונה לCMV ביצעתי לפני 3 חודשים כלומר כאשר הייתי שבוע 24-25(כלומר באופן תיאורטי יכולתי להידבק כבר לפני 3 חודש ולא רק עכשיו )
האם עדיין הסיכוי להדבקות של האובר הינו אפסי?
האם ניתן לדעת על פי הבדיקות שלי מתי נדבקתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 38ענת10/07/2013
שלום
אני בשבוע 38 (בת 30, הריון שני) וסובלת בזמן האחרון מכאבים במפשעות במיוחד במעבר מצד לצד בשכיבה במיטה ובלבישת בגדים..
לאיזה רופא עלי לפנות - אורתופד או נשים? האם יש טעם לראות רופא לפני הלידה? האם יכולה להיות בעיה בעצמות שתגרום לבעיה בלידה?
דבר נוסף - אני חשה צירים מועטים (לא סדירים) אבל מרגישה הרבה פעמים לחץ גדול מקדימה עם צורך לשבת על האסלה של השירותים. כמו שיש קקי אבל מהנרתיק....
האם יש צורך להיבדק? או שאין טעם ופשוט לחכות לצירים כואבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 38 - תגובה
המדובר כפי הנראה בסימפיזיוליזיס . אם מטרידה ומגבילה ברמת עוצמה גבוהה אפשר לשקול זרוז הלידה. פני ליחידת הניטור הטרום לידתי בבית החולים בו את רוצה ללדת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי שיניים - שינניתליאת10/07/2013
האם בזמן הריון אפשר לעשות ניקוי שיניים?
האם ניתן להשתמש במשחה להרגעת החניכיים ששמה השיננית לפני הניקוי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי שיניים - שיננית - תגובה
ללא כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ונסיעה לחו"לאורי10/07/2013
שלום
אני ובעלי תכננו נסיעה לחו"ל לפני חודשים רבים. מדובר בטיסה של 12 שעות כל צד, עם קונקשן קצר באירופה.
בינתיים בורכנו בהריון ואנחנו בשבועות הראשונים.
הנסיעה תצא לפועל בשבוע 13-14 שלי
האם מומלץ לצאת לטיול או להמנע ממנו?
אם לצאת - מה לא מומלץ לעשות ועל מה חשוב להקפיד?
שמענו שיש במטוסים קרינה יחסית חזקה. האם היא יכולה להזיק לעובר??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ונסיעה לחו"ל - תגובה
אם מהלך ההריון תקין יכולה לטוס ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהציונה10/07/2013
שלום,
אני עברתי הפסקת הריון בגרידה לפני כחמישה חודשים, מאז לא מצליחה להיכנס להריון (לציין כי בשלוש הריונות נקלטתי בחודש-חודשיים הראשונים). החודש הרגשתי בזמן הביוץ כאבים חזקים ברגליים בבטן תחותונה והרגשה כללית מאוד לא טובה. לאחר כשבוע עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית, כך גם למחרת. לאחר כמה ימים הופיע דימום, לא חזק, אך דימום. כמו כן ישנם כאבים באיזור הרחם. עשיתי שוב בדיקה ביתית אשר יצאה שלילית. אני ממש בדכאון. האם תוכל להסביר לי איך זה קרה? (אני יודעת שאם בדיקה מראה שני קווים זה הריון בוודאת), אז מה קרה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ראשית יש לבצע בדיקת דם להריון שהיא מדוייקת יותר ומכאן להמששך ולראות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה לבריכה אחרי לידהמיכל10/07/2013
אני אחרי לידה שכללה חתך ותפרים שכבר לא כואבים.
כמה זמן אחרי הלידה ניתן להיכנס לבריכה ציבורית? הכניסה היא עם הילדים הגדולים ולא למטרות ספורט.
האם ניתן לפני הביקור אצל הרופא בתום שישה שבועות מהלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה לבריכה אחרי לידה - תגובה
ד``ר אריה לידור11/07/2013שלוםלך
אם מרגישה בטוב וללא תלונות אפשר כבר אחר 3-4 שבועות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל בהריוןיעל10/07/2013
שלום. עשיתי בדיקה אצל רופא נשים ואני בשבוע 10 להריון.
מאיזה שבוע אמורים להתחיל לקחת ברזל? בהריון הקודם אני זוכרת שלקחתי ועשה לי עצירות אבל אני לא זוכרת מתי התחלתי לקחת ואיזה סוג זה היה.
אציין שאני לא אוכלת כמעט בשר (אולי פעם בשבוע).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל בהריון - תגובה
החל משבוע 12 או לפני כן אם קיים מצב של אנמיה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האם יש סוג
יעל15/07/2013שלא עושה כ"כ עצירות?
מלבד כבד איזה עוד מזונות עשירים בברזל מומלץ לצרוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברזל בהריון
שירלי16/07/2013רופא הנשים שלך אמור להנחות אותך מה לקחת ומתי בהסתמך על תוצאות בדיקות הדם שאת עושה. ממליצה שתבדקי את זה מולו, גם לגבי הברזל וגם לגבי הB12.
תוספי הברזל שבד"כ נותנים הם די קשים לעיכול ויכולים לגרום לעצירות, תנסי את הטננבלוט ברזל הוא נספג טוב ולא עושה עצירות ובלאגנים בבטן (אני המשכתי איתו גם בהנקה).
לגבי מזונות עשירים בברזל - יש גם מהצומח - טופו, עדשים, צימוקים, קינואה ויש עוד אבל לא זוכרת עכשיו... תנסי לקבל ייעוץ של דיאטנית או נטורופתית שתדריך אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה מוקדמת - עובר גדול בשבועאור10/07/2013
שלום רב ,
בהריון ראשון כתוצאה מטיפולי IVF+PGD , אתמול בצעתי סקירה מוקדמת
גיל ההריון 14+5 (חישוב ווסת אחרונה - שבועיים לפני השאיבה ) .
כל הקירה הייתה תקינה למטע שהעובר גדול כמעט בשבוע מגיל ההריון .
BPD : 3.2 מתאים לשבוע 15.25
HEAD CIR : 11.8 מתאים לשבוע 15.53
AB. CIR : 9.5./1.24 מתאים לשבוע 15.4
FEMUR LEN : 1.7 מתאים לשבוע 15
גיל הריון US) 15.53) שבועות
משקל ילוד (US )- גר' 124
האם מדובר בסטייה משמעותית ? למה העובר גדול כל כך , במיוחד במשקל שנראה לי ממש אסטרונומי . היות ומדובר בהריון IVF אני משערת שגיל ההריון אכן מדוייק אז מה יכול לגרום לעובר גדול בשבוע מגיל ההריון ? האם זה דורש בדיקות נוספות או מעקב כלשהו .
ב-US ראשון גיל ההריון 8+5 לפי US 8+6
בשקיפות גיל ההריון 11+6 לפי US 12+1
אני ממש דואגת זה הריון יקר מאוד שהשגנו אחרי שנתיים וחצי ממש קשות ,
בבקשה תגידו לי שאין סיבה לדאגה .
המון תודה ,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה מוקדמת - עובר גדול בשבוע - תגובה
סטייה של שבוע הינה בתחום המותר והתקין. לכן אין סיבה לדאגה . המשיכי במעקב אולטרהסאונד כגון בדיקה חוזרת בעוד שבועיים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת העמסת סוכר OGTTנועה10/07/2013
שלום רב,
בבדיקת הסקר OGT, קיבלתי תוצאה גבוהה של 150. אני מבינה שאצטרך לעשות את הבדיקה הגדולה, אותה צריך לערוך בצום. אני סובלת מריפלוקס ונוטלת באופן קבוע וגם בהריון סותרי חומצה מסוג לנסופרזול. האם ניתן לקחת אותו לפני הבדיקה?
אם לא, אני חוששת שהתמיסה תגרום לצרבת קשה.
בברכה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת העמסת סוכר OGTT - תגובה
אפשר להשתמש בנוגד חומצה זה לפני הבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבותרים ופרולקטיןאושר09/07/2013
שלום,
לאחר 2 בדיקות דם להערכת פרולקטין נמצא בבדיקה הראשונה 24.6 רמה של 65ובבדיקה השנייה ב2.7 רמה של 60. רופא המשפחה נתן לי כדורים קבותרים 0.5 כדור אחד ליום במשך 30 ימים. קניתי רק שתי קופסאות סה"כ 16 כדורים וטרם התחלתי את הטיפול כי זה לא נראה לי הגיוני לקחת כל יום כדור כשיש לי רק 60 בהורמון הזה.אציין שהיה לי הריון כימי לפני כשבועיים ואני ובעלי מנסים להרות וכרגע אני נמצאת בווסת בימים הנקיים ביום העשירי.
מה עלי לעשות?האם זה יפגע לי בניסיון להרות?האם לא מומלץ על קיום יחסים בנטילת כדורים אלה?
אודה לתשובתכם
אושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבותרים ופרולקטין - תגובה
אין כל בעיה בנטילת תרופה זו לפני הריון או במהלכו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןדנה09/07/2013
אני בהריון בשבוע 9 אחרי הפרייה חוץ גופית, בבית ילד בן 4 וחצי.
אני אחרי 3 ורבע שנות טיפולים 2 הפלות+2 כימי
מאוד לחוצה,
ההריון בנתיים תקין.
האם ריבוי בדיקות אולטרסאונד יכולות להזיק לעובר?
מה הסיכוי להפלה בשבוע כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד בנושא
דנה09/07/2013אני כל הזמן מפחדת שיפסיק הדופק(הפלה בוששת)יש לציין שעברתי אחת כזאת בשבוע מוקדם יותר....
בגלל ניתוח קיסרי שעברתי נוצרו בעיות טכניות והרחם שלי גבוהה ולפעמים קשה לראות את ההריון ,יש רופאים שמורידים לי כמה שנים מהחיים כי הם מחפשים הרבה זמן ומלחיצים אותי....שורה תחתונה אני בחרדה.
יש משהו לעשות?(יש לציין שאני מטופלת בקלונקס נגד חרדות אבל מנסה כמה שפחות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד בנושא - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/07/2013שלום.
אכן נכון שלא מומלץ להגזים בבדיקות העל קול.מובן הלחץ שלך. אך סבלנות בבקשה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד בנושא - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/07/2013לדנה שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ימים בטוחיםפיל09/07/2013
שלום רב
שאלה לי אליכם: אני בת 29, 9 חודשים אחרי לידה. ב4 חודשים אחרונים יש לי מחזורים סדירים (גם לפני הלידה היו סדירים). מגיעים כל 28-32 ימים.
ביום ה-28 לאחר הווסת האחרונה קיימתי יחסים לא מוגנים. הבחנתי כי לא קיבלתי ווסת (כיום 32 ימים מאז הווסת האחרונה). זה אמנם גבולי, כי לעתים אני מקבלת ווסת לאחר 32 יום, אך אין הפרשות אשר מעידות על כך שעומדת להגיע ווסת. יש לי מעט לחץ בבטן התחתונה ותכיפות במתן שתן.
האם ייתכן שאני בהריון? ושכל כך מהר יש תופעות כמצויין?
ומה הסיכוי להריון בהתחשב בימים הבטוחים?
האם יתכן שאחרי לידה המנגנון הביולוגי משובש למרות שהווסתות סדירות ושבמקרה בייצתי ביום ה-28?
אשמח לתשובה, שכן אני מאד מבולבלת. ועוד שאלה, מתי אוכל לבצע בדיקת הריון ביתית? מחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
פיל10/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימים בטוחים - תגובה
קודם כל אין ימים בטוחים משום שמועד הביוץ אינו ידוע בודאות. יתתכן איחור של עד שבוע בהופעת הוסת גם כשהוסתות סדירים. במידה ולאחר תקופה זו עדיין ללא וסת יש לבצע בדיקת הריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותkk7909/07/2013
שבוע 23, אתמול הייתי בסקירה שניה. שאלה ראשונה - הכל היה תקין מלבד זה שהקיבה של העובר מתרוקנת מהר מאד, עד שהרופא לא ראה שהקיבה מתמלאת הוא לא שחרר אותנו, יצאנו להמתין בחוץ וכשחזרנו הקיבה אכן התמלאה אך תוך שניות התרוקנה שוב. מה זה אומר?האם יש השלכות לגבי העתיד?
שאלה שניה - השקיפות שלי יצאה 2.4 עשיתי מי שפיר ואקו לב שיצאו תקינים, לא עשיתי את הציפ והוא מאד כעס על כך.. כי אמר שלאחר תוצאה כזאת של שקיפות היה עלי לבדוק גם ציפ.אני יודעת שכרגע אין לי מה לעשות בעניין, אך מה דעתך/כם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
kk7910/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות - תגובה
אמנם יכולת לבצע את הציפ אך לא חובה היה לבצעה . דיקור מי השפיר ואקו לב העובר התקינים הם אסמכתא טובה לכך שהעובר תקין. לגבי התרוקנות והתמלאות הקיבה יש לחזור על בדיקה זו בהמשך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
kk7911/07/2013הרופא שלי לא נמצא היום. אתה חושב שדחוף בהול להיבדק שוב? מה יכולה להיות הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר לתוצאות בדיקות דם ושתןנורית09/07/2013
שלום רב,
אתמול עשיתי בדיקות דם ושתן. היום הגיעו התוצאות.
אני לא יודעת איך קוראים בדיקות דם.
האם כל התוצאות יצאו תקינות? או שמא ישנן תוצאות שיצאו חריגות?
אשמח לתשובה מהירה.
אני יכולה לצרף רק קובץ אחד בו זמנית.
לכן אגיב על ההודעה ושם אצרף את הקבצים הנוספים של הבדיקות.
תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תוצאות הבדיקה
נורית09/07/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תוצאות הבדיקה-2
נורית09/07/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תוצאות הבדיקה-2 - תגובה
לצערי קשה לקרוא התשובות בעיקר בדף הראשון. שאר הדפים התוצאות נראות(עד כמה שניתן לראות) בתוך הסוגריים.בכל מקרה מה פשוט יותר מלפנות לרופאך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות שהפסיקו - מאד מודאגת....דורית08/07/2013
שלום,
עברתי טיפול IVF ואני בתחילת השבוע השישי להריון. בשבוע האחרון היו לי בחילות במשך כל היום והם הפסיקו היום בפתאומיות. לאחר כמה ימים שסבלתי היום פשוט לא היו לי בכלל.
האם יש לי סיבה לדאגה? האם זה אומר שההריון לא השתרש? רק בעוד שבוע אנחנו הולכים לביקורת ואני מאד מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות שהפסיקו - מאד מודאגת.... - תגובה
אם את מודאגת,הקדימי הפגישה עם הרופא,בצעי בדיקת אולטרהסאונד ונדע מיד במה המדובר.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)