מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריינג'ר בהיריוןאחת113/10/2012
הי, אני בתחילת חודש רביעי.
מעונינת לעשות טיול ריינג'ר,
האם יש בעיה?
יש לציין שההיריון תקין לחלוטין, ואין לי שום תופעות..
בהיריון קודם עשיתי טיולי גיפים בחודש שני ובחודש חמישי שהיו כייפים ועברו בצורה תקינה.
האם אני יכולה להסיק מכך גם על הריינג'ר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריינג'ר בהיריון - תגובה
ד``ר אריה לידור14/10/2012שלום לך
רצוי להמנע מכך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה בזמן הריוןדניאל13/10/2012
יש לי ליד האף זה משהו פנימי מלווה בכאב ונפיחות הייתי אצל רופא משפחה הוא הביא לי אנטיביוטיקה צפוויט פורטה 500 בגלל שאני בהריון ומכיוון שאני רגישה למשפחת הפניצלין האם זה אנטביוטיקה שמתאימה לאישה בהריון וזה לא משפיע על העובר ??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה בזמן הריון - תגובה
אין כל חשש מנטילת אניביוטיקה זו בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון בשתן1+ בשבוע 35נטלי13/10/2012
היי אני בשבוע35 להריוני. ובבדיקת שתן נמצא חלבון 1+ האם יש סיבה לדאגה? היריון תקין לחצ דם נמוך 92-59. את הרופא הגניגולוג זה לא מטריד אבל קראתי שאסור שיהייה חלבון בשתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון בשתן1+ בשבוע 35 - תגובה
ד``ר אריה לידור14/10/2012שלוםלך
תוצאה זו אינה מחשידה לבעיה כלשהי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונה צד שמאלקרן13/10/2012
אני בשבוע 14להריון אני סובלת מידי יום ביומו בכאבים דמויי מחזור באופן רציף כאבים שממש מציקים לי עד כדי כך שאני שוקלת לקחת כדור אך בפועל לא עושה זאת ונשארת לסבול את הכאבים, הכאבים מתבטאים לרוב בבטן התחתונה צד שמאל ובכאבי גב בגב תחתון רציתי לדעת האם מצב זה נורמלי או שאני צריכה ללכת לגניקולוג ולהעיר את תשומת לבו לכך.
מצב זה מכניס אותי לחרדות לא מועטות שאולי העובר הפסיק להתפתח ולמעשה זה הסימן, אציין שמלבד זה אני לא סובלת מהפרשות ואין לי דימומים.
אודה לכם על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן תחתונה צד שמאל - תגובה
גם הריון תקין יכול להיות מלווה בתחושות אלו . ליתר בטחון פני לבדיקת רופא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההריון אינו תקין, אין דופק, לעשות השירן12/10/2012
שלום רב,
בת 35 אמא ל- 2 ילדים מקסימים. כרגע בהריון שלישי. על פי הערכה גסה של ווסת אחרון אני אמורה להיות בשבוע ה 9 להריון. אתמול ביקרתי אצל רופא הנשים, כשהתחיל בבדיקת האולטרסאונד (ואגינלי) מיד אמר: ההריון אינו תקין, אין דופק, לעשות הפלה להורדה.
לפני כשבוע וחצי ביקרתי במוקד נשים ונאמר לי שיש דופק וששק העובר מתאים לשבוע 5 ולא לשבוע 8 על פי ווסת אחרון.
ליבי לא נותן לי למהר להפיל את העובר. אני מנסה להיאחז באופטימיות.
אני רוצה לפנות לבדיקת אולטרסאונד אצל רופא אחר. האם שווה לחכות עוד שבוע שבועיים או שרצוי בשבוע הקרוב?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה....
שירן14/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההריון אינו תקין, אין דופק, לעשות ה - תגובה
כנראה טעות בגילההריון שהביאה לאבחנה השגויה. המשיכי במעקב הריון רגיל כולל אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא תוכל ללדת?מישו12/10/2012
היי, הייתי רוצה לדעת איך זה שאם אישה תרים דברים כבדים היא לא תוכל ללדת יותר? איך זה בדיוק משפיע? וגם איך זה משפיע על היכולת ללדת אם היא תישב על משהוא קר?
ובאיזה מובן לא תוכל ללדת?
ואם היא למשל רוצה לעשות שרירים אבל אם משקולות לא ענקיות, זה גם יכול להשפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר אחד
מישו12/10/2012עוד דבר אחד, נשים עם קוביות יכולות ללדת בכלל? להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא בשבוע 5 ו 4 ימיםפרח החיים11/10/2012
היום עשיתי בדיקת דם יצא לי בטא 7476 אחרי איחור של 15 ימים בווסת.אני היום בשבוע 5 ו 4 ימים. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא בשבוע 5 ו 4 ימים - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור11/10/2012ערב טוב
ערך מצויין
כדאי לעשות על קל וגינאלי לראות שק הריון
לפי זה לנהל ההריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה מוקדמת - שאלהת11/10/2012
שלום רב,
אתמול הייתי בסקירה מוקדמת
בדף היה רשום שלא נמצאו מומים בבדיקה זאת
ודורה מתחת היה רשום : רזולוציה מופחתת בשל ביטוס. מומלץ אקו לב עוברי.
שורה זו הלחיצה אותי והייתי מאוד רוצה לדעת מה משמעות הדבר.
בתודה מראש
ת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה מוקדמת - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור11/10/2012ערב טוב
הרופא שבדק אותך לא ראה טוב
ביקש תוספת עזרה כמו אקו לב עובר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימבלתה והריוןשירה10/10/2012
שלום,
אני בהריון, כעת בשבוע ה16.
אך בשבוע ה4 להריוני, עוד בטרם גיליתי שאני בהריון, לקחתי במשך 4 ימים 4 כדורי סימבלתה 30 מ"ג.
באותו רגע הפסקתי מיידית את השימוש בתרופה.
האם יש סכנה לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימבלתה והריון - תגובה
ד``ר אריה לידור10/10/2012שלום לך
אין כל סכנה להריון או לעובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית, בדיקות גנטיות והריוןTKS10/10/2012
שלום,
אני בת 37.5 , הריון ראשון , עד לפני חודשיים לקחתי גלולות במשך עשור (אם לא יותר), חודש שעבר הגיע מחזור ללא גלולות בדיוק 28 יום. החודש המחזור מאחר כבר ב-4 ימים והיום הולכת לעשות בדיקת הריון ביתית (כיוון שנעשה סקס ביומיים לפני מועד הביוץ, מועד הביוץ ויומיים לאחר מועד הביוץ)
כמו כן, לפני כ-5 ימים עקב דלקת בחניכיים לוקחת מוקסיויט פורטה אך גם פרוביוטיקה.
לא הספקתי לקחת עדיין חומצה פולית ולעשות בדיקותגנטיות כי הכל קרה כ"כ מהר...(אם קרה טפו .. טפו.. טפו...), האם זה בסדר לעשות את הבדיקות ולהתחיל לקחת חומצה פולית עכשיו? אם אני בהריון אז אני בשבוע 4 ועוד 3 .
האם האנטיביוטיקה בשלב זה לא תהרוס לי את ההתפתחות ?
והכי חשוב אם אני עושה 2 בדיקות ביתיות (לפני שאלך לבצע בדיקת דם), עם ערכי בטא, האם מספיק לראות עליה (אעשה אחת היום והשניה בעוד 3 ימים). מה אמור להיות הערך הראשוני שאדע שאכן יש הריון בשלב של שבוע 4+3
. סליחה על השאלה הארוכה אבל זה חשוב לי מאוד ולא רוצה להתאכזב...
מחזיקה אצבעות שאכן יש הריון...
תודה רבה וממתינה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית, בדיקות גנטיות והריון - תגובה
התחילי במעקב ביטא לגילוי צמיחת הערכים התחילי בחומצה פולית ובצעי בדיקות הכנה להריון כולל סקירה גנטית
אין כל חשש מהאנטיביוטיקה שלקחת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצם ירךרונית10/10/2012
בוקר טוב, שבוע 31+5 היום ביצוע אולטראסאונד והרופא ראה שעצם הירך קטנה בשבוע +4.
לאחר שהשווה לסקירות קודמות ראה שגם בקודמות עצם הירך היתה קטנה באותו ערך.
האם יש מקום לדאגה? יש לציין אני בעצמי לא גבוהה במיוחד- 1.6
אשמח להרגעה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצם ירך - תגובה
זוהי סטיה בתחום התקין. המשיכי במעקב צמיחה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצטננות קלהשיר09/10/2012
מה אפשר לקחת להקלה של הצטננות בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצטננות קלה - תגובה
ד``ר אריה לידור09/10/2012שלום לך
אפשר כל דבר המקובל לטיפול בהצטננות גם לא במצב הריוני
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם דקסמול סינוס?
שיר09/10/2012ודומיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם דקסמול סינוס? - תגובה
ד``ר אריה לידור09/10/2012אכן כן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם דקסמול סינוס? - תגובה
ד``ר אריה לידור09/10/2012אכן כן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין עם קונדום בהריוןיעל09/10/2012
אני בהריון ראשון ותקין בשבוע 16.
מאז תחילת ההריון ועד היום לא יצא לי לקיים יחסי מין (העובר לקח לי את החשק...).
ברצוני לדעת,
האם יש סיכון כלשהו בקיום יחסי מין עם קונדום בהריון?
האם זה משנה אם יש בקונדום חומר קוטל זרע?
האם יש סיכון לזיהום כלשהו?
פשוט מעדיפה להמנע מהפרשות הזרע לאחר קיום היחסים..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין עם קונדום בהריון - תגובה
יכולה לקיים יחסים ללא חשש עם או בלי קונדום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםנינה08/10/2012
שלום.. ראיתי בפורום פעם שיש גלולה לנשים בהיריון.. שעוזרת לפזר את השומן באופן שווה בגוף.. שגורמות להן להשמין באופן פרופורציונלי.. מה שם הגלולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
נינה11/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנינה
נינה22/10/2012הלו????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנינה - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ23/10/2012לא מכיר גלולה כזו וגם לא מבין את ההגיון הרפואי שבה. יש חשיבות רבה לפיזור השומן האופייני להריון. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישי דםדנה08/10/2012
שלום רב,
ילדתי לפני שבוע ימים, ושאלתי, לפני 4 ימים הופיע קריש דם (גוש) בגודל 4-5 ס"מ ולפני יומיים וגם היום שבוע מהלידה האם זה בסדר ??
ביום שבת היה לי חום 38.4 שירד לאחר אקמול שנראה לי שהיה עקב גודש בחזה (ייבשתי את החלב) מאז לא היה חום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריש דם
דנה09/10/2012שלום, בבקשה תשובתכם, גם הבוקר היה גוש קטן (8 ימים מהלידה) ..
ואני לא יודעת אם זה מסוכן או שזה נורמלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישי דם - תגובה
רצוי שתבדקי כולל בדיקת אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)