מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערכי בטאריקי08/10/2012
ערב טוב ד"ר
היה לי ביוץ לפני כ- 14 יום, המחזור מאחר ביומיים, מה אמור להיות ערכי בטא תקינים
שייכת לקופת חולים מכבי,
תודה רבה
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור09/10/2012בוקר טוב
אם יש הריון ערכי בטה יהיו מעל 25
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה צריכה את דעתכם!!יעל08/10/2012
שלום וחג שמח,
אני בת 26 והפסקתי לקחת גלולות לפני כחודשיים.
המחזור שלי אינו סדיר, בד"כ 30-40 יום והחודש אני כבר ביום ה 48 ועדין לא קיבלתי.
אני לא מרגישה שום תחושות של הריון (אני גם לא יודעת מה אני אמורה להרגיש..)
אני מרגישה את החזה שלי נפוח מאוד וכואב (אבל האם זה מעיד גם על זה שהמחזור צריך להגיע)?
האם אני צריכה לעשות בדיקה או שזה מוקדם מדי כי המחזור שלי אף פעם אינו סדיר.
אשמח מאוד לדעתכם.
תודה רבה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה עזרה? מישהו?
אלכס09/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה צריכה את דעתכם!! - תגובה
ד``ר אריה לידור09/10/2012שלום לך
אפשר לבצע בדיקת הריון . במידה ושלילי ואת מעונינת להרות פני לרופאא לשם הסדרת הוסת והביוץ
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בנרתיקיעל08/10/2012
שלום,
בשבוע 34 לפני כשבועיים שמתי לב שהחלה לי נפיחות בשפתיי הנרתיק. משוטטות באינטרנט הבנתי שאולי מדובר בבצקת בנרתיק??
לעתים כואב לי כאשר מתכופפת או במתן שתן. שלא נדבר על קיום יחסי מין.
שאלתי היא האם דבר זה מצריך טיפול? רופא הנשים שלי לא התרגש כ"כ מן העניין.
והכי חשוב האם זה ישפיע על לידה וגינילית באיזושהי דרך?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בנרתיק - תגובה
השינויים אופיניים להריון . אין בהם כדי להדאיג או להשפיע על מהלך הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה אשמח לתשובהאפרת06/10/2012
שלום וחג שמח,
אני בת 26 והפסקתי לקחת גלולות לפני כחודשיים.
המחזור שלי אינו סדיר, בד"כ 30-40 יום והחודש אני כבר ביום ה 50 ועדין לא קיבלתי.
אני לא מרגישה שום תחושות של הריון (אני גם לא יודעת מה אני אמורה להרגיש..)
אני מרגישה את החזה שלי נפוח מאוד וכואב (אבל האם זה מעיד גם על זה שהמחזור צריך להגיע)?
האם אני צריכה לעשות בדיקה או שזה מוקדם מדי כי המחזור שלי אף פעם אינו סדיר.
אשמח מאוד לדעתכם.
תודה רבה,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אשמח לתשובה - תגובה
בצעי בדיקת הריון . במידה ושלילי ואת מעונינת להרות פני לרופאא שלך לטיפול לשם הסדרת הוסת והביוץ
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! !! הלוואי ויהיה חיובי
אלכס10/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון ביתית
אלכס11/10/2012בוקר טוב,
עשיתי היום בבוקר בדיקה ביתית ויצאה חיובית!! אני כל כך מאושרת אך עם זאת גם קצת חוששת מאחר ואני לא כל כך מרגישה שינויים אצלי בגוף.. האם זה תקין?
אני אלך לרופא נשים שלי לוודא אבל אני כל כך פוחדת שיגיד לי שמוקדם מדי לשמוח.
אני קוראת פה הרבה תגובות על הפלות טבעיות. עד איזה שבוע זה קורה?
תודה וכל כך כיף שיש את מי לשאול! :)
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשרון06/10/2012
שלום רב,
אני בת 28 אחרי 5 הזרעות IUI ו3 טיפולי IVF והפעם עשו לי החזרת 2 עוברים מוקפאים וברוך השם אני בהריון בשבוע 5 או 6 ושמה קרינון פעם ביום.שבוע הבא ב"ה יש לי בידקת שק.
השאלה שלי היא -
היום הייתי באירוע משפחתי ורקדתי הרבה ודי "השתוללתי" באחד השירים.אני שומרת על עצמי מאז ההחזרה אבל היום משום מה השתוללתי. אחרי האירוע הרגשתי כאבי רגליים וגב עזים מאוד מאוד.(הייתי גם עם נעלי עקב משהו שאני לא עושה כמעט אף פעם).אני ממש ממש מודאגת ובדיכאון.האם זה יכול לפגוע בעובר עקב ההתנהגות שלי?
לתשובתכם אודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנסה לעזור קצת עד שיענו
ס.08/10/2012אני הרמתי שטיחים !!! ולא ידעתי שאני בהריון גם לאחר IVF אך הייתי משוכנעת שזה לא הצליח אך בסוף יצא חיובי וברוך השם אני עכשיו בשבוע 14 והכל בסדר כנראה כשזה משתרש אפשר להתנהג באופן טבעי קצת מאמץ פעם ב זה לא ישפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון - תגובה
אין כל סכנה להריון מפעילותך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לסימפטומים שפסקו בשבוע 9אלה06/10/2012
שלום,
אני בת 37.5, בשבוע 9, הריון שני, עובר אחד (לאחר טיפולי ivf).
אתמול עשיתי אולטראסאונד ונצפה דופק, שק וקוטב עוברי. אבל משום מה אתמול בערב נעלמו לי הסימפטומים שכל כך היו חזקים לאחרונה - בחילות, עייפות ורגישות בשדיים. אני נוטלת קרינון פעם ביום.
האם יכול להיות שהתסמינים נעלמים כך פתאום?
אני מאד חוששת מכיוון שזהו "הריון יקר" , האם הפסקת התסמינים באופן פתאומי מדאיגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסימפטומים בשבוע 9 - ד"ר תדמור
יש שינויים עם גיל ההריון
כדאי ורצוי פשוט לעשות בדיקת על קול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס שפתיים ויחסי מין גניטליים בלבדחסויה06/10/2012
שלום רב-
רציתי לדעת האם יש מניעה לקיים יחסי מין גניטיליים בלבד אם לבן זוגי יש התפרצות של הרפס שפתיים ?
האם הוירוס עלול להיות מופרש גם בזרע ועדיף להימנע? (אנו מנסים להיכנס להיריון ובימים קרובים אמור לחול הביוץ)
אודה לתשובתכם בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס שפתיים ויחסי מין גניטליים בלבד - תגובה
אין כל חשש מקיום יחסי מין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטראסוונדפרח החיים05/10/2012
האם בשבוע 5 אפשר לזהות עובר עם דופק או כדאי לחכות לשבוע 6 או 7
יש לציין שאני בשבוע 4 ו 5 ימים להריוני.
עוד שאלה בבקשה לחברה שלי: מהו הריון כימי והאם הוא מסתיים עם הווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אולטראסוונד - ד"ר תדמור
כדאי לעשות על קול וגינאלי לראות שק הריון ברחם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ברכייםttt04/10/2012
שלום,
אני בשבוע 25 הריון ראשון, בתקופה האחרונה (משבוע 22) סבלתי מכאבים במפשעות (נאמר שלי שהכאב הנו טבעי וככל הנראה נובע מהתרחבות האגן. יש לציין שהכאבים לא אפשרו לי ללכת בצורה נורמלית. הייתי בבדיקת במיון אצל אורתופד ואצל רופא כירוגי. שניהם לא מצאו שם דבר. עכשיו הכאב מופיע כלחץ בברכיים, לעיתים קרובות אני אינני מסוגלת ללכת.
האם תופעה זו יכולה לנבוע ממחסור בסידן ומגנזיום?
אני לא אוכלת מוצרי חלב / ולא צורכת הרבה בשר אדום.
לתשובתכם אודה
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים - תגובה
אין כל קשר בין רכיבי התזונה לתלונותייך היכולות אכן לנבוע מהשינויים ההורמונליים בהריון המשפיעים על המפרקים ועמוד השדרה. אם התופעות מחמירות פני שוב לבדיקת אורטופד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - דר' לידור
ttt10/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא 524 בשבוע 4 ו 3 ימיםפרח החיים04/10/2012
האם זה תקין ומעיד על הריון תקין ביטא בשבוע 4 ו 3 ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא 524 ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור04/10/2012ערב טוב
ערך הבטא תקין
מומלץ לעשות בטה עוד שבוע
כאשר מעל 1500 לעשות על קול וגינאלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אחרי מטוטרקסט יהיה מחזורד04/10/2012
שלום, לפני 3 שבועות קיבלתי זריקת מטוטרקסט בעקבות הריון אקטופי. BCHG לפני שבוע היה 242 (לפני הזריקה היה 2000). רציתי לדעת מתי אני אמורה לקבל מחזור חודשי לאחר הזריקה
בתודה מראש, דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתינה לתשובתכם-טרם קיבלתי תשובה
ד04/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ממתינה לתשובה
ד10/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן אחרי מטוטרקסט יהיה מחזור - תגובה
ד``ר אריה לידור10/10/2012שלום לך
בערך חודש עד 6 שבועות מהתאפסות הביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד אחרי השבחהלנא03/10/2012
עשיתי השבחה לפני 10 ימיםת והיום עשיתי בדיקת דם (ביום 10 של השבחה) ויצא לי ערך ביטאה2.90 זה לא מעיד על הריון נכון
סופי אין הריון או לחכות עוד כמה ינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד השבחה - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור03/10/2012ערב טוב
לבצע בדיקת דם ביום ה18 של הזרקת הזרע
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פער גדילה תאומים שבוע 32נאוה03/10/2012
הי,
עד לבדיקת US בשבוע 29 לא היו הבדלי גדילה משמעותיים בין התאומים (~50 גר'). היום בשבוע 32 +1 יש פתאום הבדל בהערכת המשקל של כ- 250גר'. כמובן ששכחתי לשאול את הרופא את "השאלות הנכונות", לכן פונה לפורום.
BPD ו-HC מתאימים לתחילת שבוע 31, AC לסוף 29 ו-FEMUR לסוף 32.
העובר השני מתקדם מעט לגילו ללא פערים משמעותיים בין המדדים.
התאומים אינם זהים נמצאים בשקים נפרדים עם שליות נפרדות.
האם הירידה בקצב הגדילה של העוברית מרמזת על סמפטום כלשהו?
חוץ ממעקב (שכמובן נקבע) יש עוד משהו לעשות?
נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נאוה08/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפער גדילה תאומים שבוע 32 - תגובה
חשוב לקבוע את משקלי העוברים האבסולוטים כדי לחשב את הפער באחוזים . כמו כן חשוב לאמוד את כמות מי השפיר לכל עובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...תותי03/10/2012
שאלה:
האם שימוש ברוקט פוקט או בכל מכשיר רוטט
שאמור לגרות את הדגדגן, עלול להזיק להריון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבינה למה לא עונים!
תותי05/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה... - ד"ר תדמור
לא מזיק להריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי למומחיםתותי03/10/2012
הבנתי כי בתחילת הריון, שבוע 3-4 השדיים רגישים יותר ומתנפחים מעט. במידה ואני בהריון (שבוע שלוש+4) אני מרגישה גודש בשדיים, אך הכאבים הם כמו לפני מחזור. מה מרגישים בחזה בזמן הריון, רגישות, נפיחות, כאבים?? לא יודעת אם זה מחזור או הריון ועדיין לא יכולה לעשות בדיקת הריון.
מה מרגישים??
תטדה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר שיענו לי? תודה.
תותי05/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מוקדם
ס.08/10/2012להרגיש תופעות, אצלי רק בשבוע 6+ בשני ההריונות התחילו לי תופעות , בהתחלה תופעות מחזור יכולות להעיד על השניים הריון או מחזור , אם יש איחור כדאי לעשות בדיקת הריון כבר אפשר לראות בבדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי למומחים - ד"ר תדמור
תחושות של הריון ותחושות של לפני וסת הן דומות
מאבחנים הריון לפי בדיקת דם באיחור של המחזור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)