מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהתותי23/10/2012
אני בת 31 בריאה, מנסה להיכנס להריון. קבלתי מחזור ב-7.10
אני לא יודעת מהו אורך המחזור שלי, אני ללא אמצעי מניעה,
אך הוא יחסית סדיר, יום לכאן יום לכאן. בהחלט סדיר.
קניתי ערכת ביוץ לבדיקת ימי ביוץ.
התחלתי לבדוק עם הערכה כבר ביום ה-12 למחזור. לדעתי פספסתי את הביוץ!
בדקתי מאותו יום עוד 5 ימים, ולא היה כלום, לא היה ביוץ.
יכול להיות שהביוץ מגיע מוקדם, יום 9, 10 למחזור? כ"כ מוקדם?
רופא הנשים אמר לי לקיים יחסי מין בימים 11, 12, 13 למחזור וזה מה שעשיתי.
אבל בדקתי לפי הערכה וכלל לא היה ביוץ בימים אלו.
אני חוששת שפספסתי החודש...
מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים עליי?
תותי23/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר אריה לידור23/10/2012שלום לך
ערכות הביוץ אינן מדויקות דיין . לעתים גם כשיש ביוץ אין הן מראות זאת וגם להיפך. מעקב ביוץ יעיל ומדויק יותר יכול להתבצע באמצעות אולטרהסאונד לזקיקים וכן בבדיקות דם הורמונליות מתוזמנות לצורך זה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלאי מתכות בהריוןשלי23/10/2012
שלום, רציתי לדעת אם זה בסדר לעבור בגלאי מתכות שיש בכניסה לתחנת רכבת בהריון. אני ממש בהתחלה - שבוע 7. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלאי מתכות בהריון - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ23/10/2012שלום שלי. אין כל בעיה עם גלאי מתכות. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועות וחודשי הריוןעדן23/10/2012
שלום אני נמצאת בשבוע 19 להריון איזה חודש זה??? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועות וחודשי הריון - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ23/10/2012שלום עדן. איננו נוהגים לספור בחודשים אלא בשבועות שהוא ספירה הרבה יותר מדויקת. כמו ששואלים אותך בת כמה את את עונה - בת 29 ולא עונה: אני בשביעייה הרביעית לחיי....
באופן הגיוני: חודש1 מסתיים בשבוע 5. חודש שני - בשבוע 9-10, חודש שלישי בשבוע 14, חודש רביעי בשבוע 18-19. כלומר את בתחילתו של החודש החמישי.
בהצלחה, שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לשפעתליאת23/10/2012
שלום,
אני בת 33, שבוע 17, עם שני ילדים בגילאי גן. באופן תמוה עד עתה "הצלחתי" להישאר cmv negative, לשני סוגי הנוגדנים.
רציתי לשאול האם כדאי להתחסן עבור השפעת, מה שעד היום עוד לא התחסנתי כלל, ואת הילדים??
ושאלה נוספת קראתי המלצה חדשה לחסן גם נגד שעלת, האם ממולץ??
תודה רבה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון לשפעת - תגובה
ממליץ מאד שתתחסני לשפעת וגם לשעלת. חיסונים אלו בטוחים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בהיריוןשיראל23/10/2012
היי, שמעתי שדווקא בהיריון מתקדם עולה החשק המיני. אצלי זה אחרת. כבר חודשיים שלוש יש לי ירידה משמעותית בחשק המיני. אולי זה בגלל ההיריון ואולי זה בגלל הלחצים והדאגות של הפרנסה או עינייני הבית. אבל גם זה לא בטוח כי תמיד גם כשהיו דאגות לפני היריון היא לי חשק. גם כשאני ובעלי מקיימים יחסי מין הראש שלי לא במקום. למרות שאף םעם לא ממש נהנתי מסקס אוליי זה מחוסר ריכוז אבל תמיד היה לי חשק. חנרות שאני יודעת שזה מוזר. אבל היה חשק. עכשיו בכלל אין ובעלי מתבאס מיזה שאני לא רוצה לפעמים. השאלה מה יכול לעזור לי או טיפים אייך לשפר את הסקס או לעלות את החשק המיני. זה ממש מדכא בזמן האחרון כי זה כבר מתחיל להפריע לבעלי. אשמח לקבל עצה. תודה מראש :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין בהיריון - תגובה
בהריון 2 התופעות קיימות כלומר הן עליה בחשק המיני אך גם ירידה בחשק זה במיוחד בשלבי ההריון המתקדמים
נסי להתאזר בסבלנות עד אחרי הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודגם notch בעורק הרחם השמאליאתי22/10/2012
שלום,
אני בשבוע ה-21 להריון ומסריקת המערכות המורחבת שעשיתי היום עלה כי העובר קטן לגילו ומתאים לשבוע 19-20 והיקף הבטן אפילו קטן השבועיים בנוסף הודגם notch בעורק הרחם השמאלי.
מה זה אומר מבחינת העובר, האם יש בעיה?
מה יכולה לגרום בעיה בעורק הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודגם notch בעורק הרחם השמאלי - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ23/10/2012שלום אתי. NOTCH בעורק הרחם הוא גורם סיכון אחד מני רבים להתפתחות סיבוכי הריון הקשורים בשליה כגון עובר קטן, רעלת הריון והפרדושת שליה. זה המקום לציין שזהו רק גורם סיכון כלומר, מרבית השנים עם NOTCH - לא תפחתנה כל סיבוך . המשמעות הפרקטית - מעקב הריון בסיכון עם מדידת לחץ דם, חלבון בשתן והערכת צמיחה החל משבוע 24. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ותשובה שלילית בבדיקהא.פ.22/10/2012
שלום,
בצעתי בדיקת דם יום לפני האיחור במחזור והיא הייתה שלילית. אך המחזור טרם הגיע. כעט, באיחור של שבוע במחזור בצעתי בדיקת שתן שהייתה שלילית. מה יכול לגרום לאיחור במחזור האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
א.פ.23/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור ותשובה שלילית בבדיקה - תגובה
בצעי בדיקת דם להריון . במידה ושלילית פני לרופא לתחילת ברור וסת ות בלתי סדירים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנית והריוןדיקלה22/10/2012
שלום רב
שאלתי, לאחיינתי בת הארבע אובחנה מחלת השנית,אני נמצאת בשבוע מ22 ונמצאת במחיצתה , כבר אין לה חום והיא על אנטיביוטיקה האם זה מסוכן לי? אני מאוד מודאגת אבל מקווה לטוב
תודה דיקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנית והריון - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ22/10/2012שלום דיקלה. שנית נגרמת על ידי חיידק הקרוי סטרפטוקוקוס שאינו מזיק לעובר. אם אין לה חום והיא נטלה אנטיביוטיקה - היא אינה מדבקת. לא רואה כל בעיה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דיקלה23/10/2012תודה רבה וחן חן על כל תשובותייך תמיד דר' שרון היקר
דיקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא גבוהים?מירית22/10/2012
היום ביצעתי בדיקת דם לגילוי הריון וערכי הבטא שלי הם 11289. לפי החישוב מחר אהיה בשבוע 5. האם ערכי הבטא תקינים? האם הם לא גבוהים מידי והאם זה יכול להיות קשור להריון תאומים? בבקשה זקוקה לתשובה. הבדיקה אצל הרופא היא רק בעוד שבוע וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא גבוהים? - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ23/10/2012שלום יערה. מציע לך לעבור בדיקת סונר שהיא זו שתקבע אם ההריון תקין או לא. לבדיקת בטא בערכים אלה משמעות מוטלת בספק. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי בדיקת הריוןא"ס22/10/2012
שלום,
עשיתי היום בדיקת דם להריון והתשובה היא: 160.
קיבלתי מחזור ב14/9/12.
האם המספר 160 תואם את השבוע שבו אני נמצאת? הכל תקין עד כה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגביי בדיקת הריון - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ22/10/2012שלום לך. אכן תואם אך לא אומר דבר לגבי תקינות ההריון. המתיני בסבלנות עד לשבוע 7 ובצעי סונר לתיעוד דופק וגיל ההריון. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופטלגיןאלה22/10/2012
אני בשבוע 26 ועברתי החדרה של סטנדים בשני הצדדים של הדרכי השתן.
הכאבים בכליה מאוד חזרים ואקמול לא עוזר לי.
האם מותר לקחת אופטלגין? אם כן אז באיזה מינון וכמה פעמים ביום?
תודה, אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופטלגין - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ22/10/2012שלום אלה. מותר לקחת אוםטלגין, נוזלי יותר יעיל במינון 2-3 מל עד 4 פעמים ביום. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - פטידין - האם מותר?
אלה22/10/2012תודה על התגובה המהירה!
אשמח לקבל תשובה האם מותר להזריק פטידין. התשובה שאני מקבלת מאורולוג "אני חושב שכן" מפחידה אותי! לא מוכנה לסכן את הריון רק בגלל שרופא לא בטוח מה מותר לאישה בהריון ומה אסור.
תודה מראש, אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - פטידין - האם מותר? - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ22/10/2012שוב שלום. אין כל מניעה בהזרקת פטידין בהריון מלבד העובדה שבמינון חוזר פטידין הינו סם ממכר מאד. באופן חד פעמי ושאינו קבוע - אין כל בעיה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטלגין
גלית23/10/2012הי אלה, היה לי מקרה דומה וזה היה נורא קשה. הדבר היחיד שעזר לי היה אופטלגין בהתחלה השתמשתי ברגיל ואז עברתי לנוזלי כי משפיע יותר מהר וגם מאפשר יותר שליטה ודיוק במינונים. ממליצה לך להשתמש בו.
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי יחסי מי שפירמוריה22/10/2012
שלום רב היום ביצעתי סריקת מערכות טרמיסטר שני אני בשבוע 21 וזה מתאים לסריקה ברוך השם הסריקה תקינה וגם הסריקה המוקדמת וגם תוצאות חלבון עוברי ושקיפות עורפית כולל בדיקת דם יצאו תקינים לחלוטין בסריקה היום הרופא רשם בדוח "כמות מי שפיר ריבוי יחסי כיס מקסימלי 83 מ"מ ואינדקס מי שפיר סה"כ 216 מ"מ האם זה ממש גדול הכמות ומשמעותי ? זה היריון בתהליך ivf בהריון הראשון היה לי סכרת היריונית וברוך השם הילדה נולדה בריאה לחלוטין ולהבדיל לפני שנה עברתי הפלה בשבוע 18 עקב מום בעובר עברתי יעוץ גנטי ששלל בעיה גנטית אלא התפתחותית וגם בדיקור מי שפיר שלל בעיה גנטית האם יש קשר למה שעברתי למה שקורה עכשיו? האם הריבוי במהלך ההריון יורד או שרק עולה?
אשמח לתשובה בהקדם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי יחסי מי שפיר - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ22/10/2012שלום מוריה. אין לך ריבוי מים לפי הקריטריונים משום שריבוי מים מוגדר מעל ל 250 ממ ולך יש 216ממ. בכל מקרה את מבצעת בדיקת סוכר עוד 3 שבועות. אין כל מקום לדאגה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולש קשה בתחילת הריוןמיה22/10/2012
שלום. אני נמצאת בתחילת שבוע 10 להריון ובשבוע האחרון סובלת מחולשה איומה שמחייבת אותי לשכב כל היום, מרגישה כאילו אין טיפת כח בגפיים. הייתי במיון ובדיקות הדם הראו ירידה בכדוריות דם אדומות ולבנות (חריגה קטנה), ירידה בסודיום ועלייה בתפקודי כבד(בערך פי 2 מהרגיל). אני אחרי IVF ולכן קיבלתי ועדיין מקבלת תמיכה רבה של הורמונים. בנוסף יש בחילות איומות והקאות מדי כמה ימים. הרופא שלי וכך גם הרופאים במיון לא מתרגשים ואומרים שזו "תקופה קשה שתעבור" אך אני מרגישה שהחולשה וחוסר התפקוד לא הגיוניים.
אשמח לכל עזרה / עצה בהקדם, אני ממש מודאגת!! תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד לתשובה, אנא התיחסותכם.
מיה23/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולש קשה בתחילת הריון - תגובה
העליה בתפקודי הכבד אינה תקינה . יש לבצע ברור מקיף בעיניין . כמו כן יש לברר את ספירת הדם שלך ומאגרי הברזל ולבדוק רמת TSH וB12
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעברות בזמן קנדידהחני22/10/2012
האם יש קשר בין התעברות עם קנדידה שלא עוברת להבאת בנות לעולם? מבחינת רמת החומציות ייתכן שהקנדידה "הורגת" את הזכרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעברות בזמן קנדידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/10/2012שלום.
הרעיון נשמע מענין.כלומר מי שתרצה בת ,נדביק אותה קודם עם קנדידה.על כל פנים ברצינות לרגע, לא מוכרים לי מחקרים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעברות בזמן קנדידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/10/2012שלום.
הרעיון נשמע מענין.כלומר מי שתרצה בת ,נדביק אותה קודם עם קנדידה.על כל פנים ברצינות לרגע, לא מוכרים לי מחקרים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחמד שהצחקתי אותך
חני22/10/2012למי שיש את זה הנושא לא מצחיק במיוחד וסטית משאלתי... שאלתי היא האם הקנדידה גורמת לסביבה בנרתיק להיות חומצית יותר ובשל כך יש העדפה לקליטת מוחלטת של זרעונים של בנות (3 מתוך 3 נסיונות כולל חישובי ביוץ ושיטות סבתא למיניהן)
ואם תחשוב על זה ייתכן שעליתי על הסיבה שיש נשים שיש להן רק בנות... הריי יש כאלה שיש להן את הפטרייה ואפילו לא יודעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אנאלי בהריוןילנה21/10/2012
שלום, אני בשבוע שמיני ובבדקית האולטראסאונד נמצא כי ההריון החיל כתאומים ואחד נספג מה שגורם לדימום פנימי, ולכן הרופא אסר על קיום יחסי מין, האם בכלל זה יחסי מין אנליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנאלי בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור22/10/2012שלום לך
אפשר לקיים כל סוג של יחסי מין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות שהרופא המליץ שלא?
ילנה22/10/2012הרופא המליץ לא לקיים יחסי מין, לפחות לא וגינליים, האם גם המלצה זו אינה נכונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)