מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש ויוגה בהריוןאנט21/10/2012
שלום לרופאים
אני בת 38, יש לי 2 ילדים ובשנתיים האחרונות עברתי הריון כימי אחד והפלה טבעית אחת בשבוע 9. כעת אנחנו מנסים להיכנס להריון ויש לי אחור של מספר ימים במחזור אבל עוד לא בדקתי, אני מעדיפה לחכות קצת. (למרות שיש לי תחושה שכן כי המחזור שלי ממש סדיר, כל 28,29 ימים וכעת אני כבר 34 ימים)
העניין הוא שהחלו לי כאבי ראש בימים האחרונים שבאים בעיקר בערב וחולפים מאליהם.
מה גם שכאבי הראש הללו מלווים בחולשה, כאשר אני נחה הכל עובר ללא שום כדורים.
היום אחה"צ ניסיתי להפיג את כאב הראש בעזרת משהו מתוק וזה באמת עבד.
במידה ואני אכן בהריון, האם יש קשר בין הדברים? (לא מוכר לי מעברי), האם קשור ללחץ דם או שזה משהו נורמלי?
בנוסף, אני כבר שלושה חודשים מתעמלת ביוגה, אם אני בהריון, האם עליי להפסיק לאור עברי?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש ויוגה בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/10/2012שלום.
בהחלט ממליץ שתגשי להיבדק,בעקבות הבדיקה תוכלי לקבל תשובות לשאלותיך.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבחון סכרת הריון בשבוע 40ravit22221/10/2012
הי, בצעתי את הבדיקת העמסת סוכר בזמן שהייתי צריכה ויצא שאני לא צריכה לעשות את הבדיקה המשנית של ה100
אני בשבוע 40 + 4 ובגלל שהעובר שלי שוקל 4.100 חושדים שאולי בכל זאת יש לי סכרת הריון, מחר אני בבדיקה, אבל ממש בלחץ
מישהי פה יודעת מה זה אומר, אם מאבחנים סכרת בשלב כל כך מאוחר?
מה הסכנות?
הבנתי מהבית חולים, תל השומר, שאם אכן יש לי סכרת, שהם ממליצים על קיסרי, אבל לא חובה, מה דעתכם?
ובעיקר אשמח לשמוע אם יש סיכון לעובר שלי, משהו שקרה לו עד עכשיו מבלי שידעתי שיש לי סכרת
אני ממש בלחץ ואשמח לשמוע אם יש כאן בנות שזה קרה להן
ביחידת הניטור של תל השומר, עברתי מוניטור תקין, מי שפיר תקין ודופק עובר תקין, ולא היתה שום בעיה, מלבד הגודל של העובר.
אגב, במשפחה של בעלי כולם נולדו בין 3900 ל 4200, כי הם מאד גבוהים, ולא היו עם סכרת, זה קשור?
כל מידע יעזור לי, תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבחון סכרת הריון בשבוע 40 - תגובה
ד``ר אריה לידור22/10/2012שלום לך
אם העמסת הסוכר אינה תקינה יש לבצע במשקל עובר זה ניתוח קיסרי . אם התוצאה תקינה ניתן לבצע יילוד וגינלי .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון אנטי דילילי21/10/2012
שלום,
אני נמצאת בשבוע 23, הריון ראשון. אני אמורה לעשות עוד 5 שבועות חיסון אנטי די כיוון שאני בעלת סוג דם O-. בעלי עשה לאחרונה בדיקת דם והסתבר שגם הוא בעל סוג דם O-. האם עדיין עליי לקבל חיסון זה? או שאין צורך בכך? (עפ"י מה שאני מבינה התינוקת בוודאות תהיה בעלת אותו סוג דם, לכן אין סיכוי שתהיה חשיפה לסוג דם חיובי)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון אנטי די - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ21/10/2012שלום לילי. אם בעלך הוא בעל סוג דם O- ואם הוא אבי עוברך....אין כל סיכוי שהעובר יהיה בעל סוג דגם אחר ולכן אינך זקוקה לחיסון. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בכניסה להריוןיפצ'ו21/10/2012
שלום,
אני אמא ליד בן 4.
במשך 4 שנים אסור היה לי להיכנס להריון בעקבות ניתוחי בקעים שעברתי.
מהחצי שנה האחרונה מותר לי כבר להיכנס להריון ועברתי בדיקה שגרתית אצל גניקולוגית שאמרה שהכל תקין.
אנחנו מנסים כבר מעל 4 חודשים ולא מצליחים.
בשני המחזורים האחרונים, שלושה-ארבעה ימים לפני קבלת המחזור הופיעו לי הפרשות חומות-ורודות מעטות. הן בד"כ היו יומיים ונפסקו. ואחרי-כן הופיע המחזור .
שכחתי לציין שבפעמים האלו המחזור איחר ב4 ימים עד שבוע.
הפעם אני אמורה לקבל את המחזור ביום חמישי הקרוב. גם הפעם מופיעות לי הפרשות חומות-ורודות ורק לעיתים רחוקות מאוד. זה התחיל מיום שבת (6 ימים לפני קבלת המחזור הטבעי ללא איחור)
מה זה אומר ?
אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא חוזרים אלי ?
יפצ'ו25/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיבה מיוחדת שלא עונים לי ?
יפצ'ו27/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בכניסה להריון - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ27/10/2012שלום נועם. בעיקרון זהו פורום הריון ולידה ולא פורם פריון. אנו עונים על שאלות בנושאי הריון והלידה עצמה בלבד. באשר לשאלתך, ההכתמות הורודות טרם הוסת הינן תופעה מוכרת ואינה קשורה כלל לפריון או אי פריון. אם כבר עברה חצי שנה במהלכה ניסית ולא הצלחת להרות, יש מקום לפנות לרופא הנשים שיבצע בדיקות הורמונליות, US ובדיקת זרע לבעלך בכדי לודא שהכל תקין. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בכניסה להריון - תגובה
ד``ר אריה לידור28/10/2012שלוםלך
4 חודשים הם זמן קצר כדי ללקבוע כי קיים ליקוי פריון . אופי הוסת המתחיל כטיפות והופך לוסת שופע אינו חשוב . החשוב הוא הופעת הוסת עצמו ובסדירות. המשיכי בנסיונותייך להרות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקל-המשך דחוףמיכל21/10/2012
שלום, תודה על תשובתך . הייתי במיון אשפזו אותי בסיכון גבוה עשו לי מוניטור פעמיים ביום .למחרת בדיקת אולטרסאונד לבדיקת הזרימות התשובה הייתה SD 2.5 תקין .שחררו אותי עם המלצה למוניטור ופרופיל ביופיזי פעמיים בשבוע .
מה זה זרימה מוגברת בחבל הטבור? ואיך יכול להיות שהזרימות פתאום תקינות? והאם אתה ממליץ על אותו מעקב ? האם זה יכול לסכן את העובר? תודה שוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל-המשך דחוף - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ21/10/2012שלום מיכל. הזרימות תקינות משום שמדידת הזרימות דורשת מיומנות לא מבוטלת וטעות קטנה במדידה עלולה להוביל לטעות גדולה בתוצאה. משום שעוברך אינו מאד קטן אני בספק רב אם אכן המדידות היו לא תקינות מלכתחילה ולכן יעצתי לך לחזור עליהן. אין זרימה מוגברת בחבל הטבור - זוהי טעות מושרשת בקרב נשים הרות. מה שמוגבר הוא דווקא התנגודת לזרימת דם מהעובר לשליה. כאשר תנגודת זו (מבוטאת על ידי היחס S/D) הינה גבוה, והעובר קטן מאד, הגבר עלול להצביע תפקוד ירוד של השליה שבמקום להיות ספוגית ואורירית היא הופכת לנוקשה ואינה מאפשרת הזרמת דם בקלות אליה. המעקב שהומלץ לך בהחלט מתאים ולוקח שולי בטחון גבוהים לאיתור בעיה עוברית או שלייתית. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיותמאיה21/10/2012
שלום
אני בשבוע 19 להריון ורציתי לדעת האם ניתן לבצע בדיקת קרישיות או שבעת הריון התוצאות לא אמינות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ21/10/2012שלום מאיה. ניתן לבצע את מרבית בדיקות הקרישיות במהלך ההריון אך ישנן בדיקות (בעיקר PROTEIN S ACTIVITY ו PROTEIN C ) שמשתנות בהריון. כמו כן בדיקות קרישיות אינן בדיקות סקר. צריכה להיות סיבה טובה לבצען אחרת משמעותן מוטלת בספק. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחה ומחיקה לקראת לידהענבר21/10/2012
שלום רב,
אני כרגע בשבוע 36+4 להריוני השני (הראשון היה לפני שנתיים והסתיים בשבוע 39)
מיום שבת לפנות בוקר אני חשה צירים סדירים לפרקי זמן של שעה עד 3 שעות ואז הם מפסיקים לכמה שעות ושוב חוזרים חלילה.
ניגשתי להיבדק על ידי רופא ולבצע מוניטור והוסבר לי שאני עם מחיקה של 50% ופתיחה של אצבע (שהבנתי שמדובר ב2 ס"מ)
השאלה שלי היא כמה זמן אפשר "למשוך" במצב הזה? האם מדובר בעניין של שעות, ימים או אפילו שבועות??
אודה לתשובתכם,
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחה ומחיקה לקראת לידה - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ21/10/2012שלום ענבר. עד כמה שזה ישמע מוזר: פתיחה ומחיקה אינם מנבאים את עיתוי הלידה. ניתן להמשיך עם תנאי הצוואר שתיארת זמן רב (שבועות) ומצד שני עלולה להתפתח לידה תוך שעות גם כשהצוואר ארוך וסגור. הדבר נכון בייחוד בלידות חוזרות בהן קיימת פתיחה "פיזיולוגית" לפעמים. מציע לך להנות משארית ההריון ולא לנסות ולנבא מתי תלדי. בכל מקרה הגעת כבר לשבוע טוב ולעובר שבסבירות גבוהה הוא בשל. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.. ביוץתותי21/10/2012
קבלתי מחזור ב-7.10.12
למיטב ידיעתי אני צריכה לבייץ ממש עכשיו (היום או אתמול או אפילו כבר שלשום)
אני בודקת ימי ביוץ עם ערכת ביוץ (מקלונים) ובינתיים אין כלום.
יכול להיות שבגלל מתח ולחץ הביוץ מאחר????
אני מתכננת הריון ומחכה לו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.. ביוץ - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/10/2012שלום.
מתח ולחץ בהחלט גורמים לדחית ביוץ,עד כדי אפילו ביטולו.כדאי לכן להשתדל לצאת מהלחץ.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין.. שאלה נוספת
תותי22/10/2012אני בת 31 בריאה, מנסה להיכנס להריון. קבלתי מחזור ב-7.10
אני לא יודעת מהו אורך המחזור שלי, אני ללא אמצעי מניעה,
אך הוא יחסית סדיר, יום לכאן יום לכאן. בהחלט סדיר.
קניתי ערכת ביוץ לבדיקת ימי ביוץ.
התחלתי לבדוק עם הערכה כבר ביום ה-12 למחזור. לדעתי פספסתי את הביוץ!
בדקתי מאותו יום עוד 5 ימים, ולא היה כלום, לא היה ביוץ.
יכול להיות שהביוץ מגיע מוקדם, יום 9, 10 למחזור? כ"כ מוקדם?
רופא הנשים אמר לי לקיים יחסי מין בימים 11, 12, 13 למחזור וזה מה שעשיתי.
אבל בדקתי לפי הערכה וכלל לא היה ביוץ בימים אלו.
אני חוששת שפספסתי החודש...
מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר אנדוקריניורד21/10/2012
שלום
אני בהריון שבוע 7 ,
נצפה עובר ,ודופק
אך גם נצפה בשק ממצא עם החזר אנדוקריני ,
מה זה אומר?
האם זה עלול להוות סיכון להריון?
האם בדרך כלל זה נספג בשק ההריון בהמשך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזר אנדוקריני - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ21/10/2012שלום ורד. אין ממצא אנדוקריני. אולי התכוונת לממצא אקוגני? אם כך, ברוב המקרים אין לא משמעות. לעיתים פחות שכיחות הוא עלול להיות רמז לדימום קטן. אין מקום לדאגה בשלב זה. בצעי סונר נוסף בשבוע 9. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שדחסויה21/10/2012
שלום לכם
אני מנסה להכנס להריון והחודש יש לי כבר איחור של 3 ימים. טרם עשיתי בדיקה כלשהי
אני מעדיפה לחכות עוד מספר ימים.
יש לי כבר 2 ילדים
ביום רביעי הקרוב נקבע לי תור |(נקבע מזמן) לבדיקת שד, בדיקה שגרתית שנאמר לי שצריך לעבור בלי קשר להריון.
שאלתי היא: אם במידה ואני בהיריון (הלוואי) האם הבדיקה מושפעת מכך?
האם יש קשר בין השניים או שאני יכולה לגשת ולהיבדק?
תודה מראש לתשובתכם
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שד - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ21/10/2012שלום לך. בדיקת שד בשלבים הראשונים של ההריון אינה מושפעת כלל מן ההריון. בהמשך השד עלול לעבור שינויים במרקמו המשנים את הבדיקה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בסיכום לידה כתוב svd אופן לידה ?נטלי21/10/2012
מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסיכום לידה כתוב svd אופן לידה ? - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ21/10/2012לידה וגינלית ספונטנית
SPONTANEOUS VAGINAL DELIVERY
מאחל לכולן!
בהצלחה, שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות הנקה כאמצעי מניעה-דחוף...מורן21/10/2012
אני כשבעה שבועות לאחר לידה. לפני כשבוע התחלתי לקחת גלולות הנקה. הבנתי כי צריך להקפיד איתן על שעה מדוייקת מדי יום, אך לצערי הייתי לוקחת את הגלולה באי דיוק של שעה וחצי לפני הזמן או אחרי הזמן ההתחלתי בו נטלתי את הגלולה הראשונה...
לפני כשלושה ימים החל דימום רציני כמו ימים ראשונים של ווסת. עכשיו איני יודעת אם מדובר בווסת או בדימום עקב אי הדיוק שציינתי. יכול להיות שמתחיל דימום כזה עקב אי דיוק של שעה וחצי מקסימום??? אם אני מפסיקה ליטול את הגלולות האם הדימום ימשיך לזמן ממושך???? האם יש אמצעי מניעה אחר חוץ מהתקן (שמעתי שיש זריקה). אודה לתשובה דחופה מאוד (שומרת נידה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות הנקה כאמצעי מניעה-דחוף... - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ21/10/2012רצוילדייק בגלולות הללו.
מנסיוני גם זריקה יכולה לגרום דימומים ממושכים.
תמשיכי את הגלולות בהקפדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Metronidazol והריוןאולגה21/10/2012
שלום רב!
בחודש ספטמבר הייתי מאושפזת במחלקה גניקולוגית וקיבלתי אנטיביוטיקה Metronidazol בגלל דלקת. שבועיים אחרי מזה נודע לי שאני בהריון. עכשיו אני בשבוע 5 להריון. יצא ככה שטופלתי באנטיביוטיקה ממש בשבועות ראשונים הם זה יכול לפגוע בהתפתחות התינוק?
והאם טיפול ב Metronidazol סיבה מספיק מוצדקת להפסקת הריון???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תרופות בזמן הנקהאלה21/10/2012
שלום רב,
אני 3.5 חודשים לאחר לידה. מניקה הנקה מלאה .
עקב פעילות יתר של בלוטת התריס (לאחר לידה) קיבלתי טיפול
בכדורים פרופיל-תיוציל במינון 3 פעמים ביום (Propyl-Thiocil) .
האם התרופה בטוחה ומותרת בהנקה?
האם התרופה גם לא פוגעת ביצור החלב?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפול שינייםמאוהבת4321/10/2012
שלום לכם רופאים יקרים
שבוע כמעט 22, יש לי חור באחת מהשיניים והוא גורם לי לכאבים מרים, שאלתי היא האם מותר ללכת בשבוע זה לרופא שיניים על מנת לטפל בחור ולערוך בו סתימה או טיפול אחר שימנע ממני כאבים אלו.
תודה על תשובתכם ושבוע טוב
ממני מאוהבת 43* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיניים - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ21/10/2012ניתן לעבור טיפולי שיניים בבטחה בזמן ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)