מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירת מערכות נוספת-האם צריך?ענבל25/10/2012
שלום, אני בשבוע 30 להריון.
הייתה לי תאונה בשירותים של העבודה בה נפלה עליי מנורה עם הריבוע של התקרה על הראש קיבלתי מכה בראש וכמובן בכל התהליך גם בבטן מהשפיץ של הכיור ולאחר מכן בגב התחתון מהמנורה שהשתוללה.
נבדקתי במיון נשים וגם אצל הרופא נשים שלי יום לאחר מכן כמובן באולטרסאונד ואמרו לי שהכל בסדר עם התינוק (דופק,תנועות), כמות מי השפיר, הרחם והשילייה הכל במקום מרגישה תנועות בסך הכל הכאבים שיש לי הם כאבים של מכות יבשות ככה קראו להם.
כמובן שעדיין לחוצה וחרדה לתינוק שלי וחשבתי לעשות סקירת מערכות נוספת (לציין שמהלך ההריון וכל הבדיקות תקינות) על מנת להוריד את סף הלחץ. פניתי למקום שעשיתי בו את העל קול של הסקירות ואמרו לי שבשבוע כזה לא יכולים לקלוט את העובר, האם יש מכונים שכן?- אילו? והאם ידוע אם קופת חולים מכבי (בה אני חברה) מספספדת למגן זהב בדיקה נוספת? והאם בכלל יש צורך או שכדי פשוט לבטוח ברופאים ולהרגע?
בתודה מראש על עזרתכם.
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות נוספת- ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור04/11/2012ערב טוב
החבלות שעברת לא מצריכות סריקה נוספת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בטא חייבת להכפיל את עצמה כל יוםהצלחה25/10/2012
אני בשבוע רביעי + חמישה ימים הבטא היום יצאה 2676
ביום שני היא הייתה 539
אם היא אמורה להכפיל את עצמה אז היו אמור להיות לי כ-4000 לא?
הבטא שלי בסדר? 2676 זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בטא חייבת להכפיל את עצמה כל יום - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ25/10/2012שלום קסם. הבטא שלך בסדר אבל היא אינה מוכיחה תקינות הריון אלא קיומו. עלייך לבצע בדיקת אולטראסאונד בשבוע 7 לתיעוד גיל ההריון והדגמת דופק. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת HCG שבוע 4נעמי25/10/2012
המחזור לשי מאחר ביומיים ולאחר בדיקה גילינו שאני בהריון. היום התחילו לי דימומים לא חזקים רק בניגוב ולא מלווה בכאבים לאחר בדיקת דם יצא לי ערך של 56 האם זה מעיד על בעיה? הערך נמוך אבל עדיין קיים בסטיסטיקה. שייך ללכת לרופא בשבוע ה4?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HCG שבוע 4 - תדמור
ד''ר עפר תדמור26/10/2012ערב טוב
לבצע עוד פעם בטה צריך לפחות להכפיל עצמו
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה בזמן ביוץקרן25/10/2012
היי,
אני צריכה לעבור השתלת שן בדיוק יום לפני יום הביוץ- לאחריו אני יודעת שאצטרך לקחת אנטיביוטיקה- אוגמנטין 5 ימים. אני מאד רוצה להרות(עברתי הפלה וחיכיתי הרבה לקבלת המחזור) ולא הייתי רוצה לפספס את החודש. האם קיים סיכון להריון אם אני אעבור את ההשתלה ואקח אנטיביוטיקה ? האם עלי לחכות לחודש הבא או שזה לא אמור להזיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
קרן25/10/2012השאלה מסובכת שרק לי לא עונים?):
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רק לך לא עונים
יפצ'ו25/10/2012אני שואלת פה כבר כמה וכמה פעמים שאלות שהן קריטיות עבורי ומשם מה הרופאים נוטים להתעלם....
שיהיה בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי לא עונים
גלית25/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש בושה לבוא בטענות לרופאים שעונים
tuly8226/10/2012זה לא שעברו כמה ימים מאז ששאלת ועד שקיבלת תשובה... כולה כמה שעות..
מה את חושבת שהרופאים נמצאים פה 24/7 לענות על שאלות?!?!!?
תתביישו לכם!!
תודה רבה לרופאים שמוכנים להקדיש מזמנם היקר, חבל שיש אנשים שלא מוקירים זאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה בזמן ביוץ - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ25/10/2012שלום קרן. אין שום סכנה בנטילת אומגנטין בביוץ או בהריון או אחריו. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לי מאדהצלחה25/10/2012
אני בהריון בשבוע הרביעי ורק כשאהיה בשבוע השביעי הרופא שלי חוזר מחופשה, האם זה בסדר לחכות עד אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף לי מאד - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ25/10/2012שלום לך. למה דחוף?? המתיני בסבלנות עד לבדיקת הרופא. בכל מקרה הביקורת הראשונית היא סביב שבוע זה. בהצלחה,שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ואורגזמהאיילת24/10/2012
שלום,
יש לי שאלה קצת מוזרה...
אני בהריון ראשון בשבוע 30. אנחנו מזה 3 חודשים לא מקיימים יחסי מין מלאים אבל כן מין אוראלי...
האם בשלב זה של ההריון עדיף לא לקיים יחסי מין?
אם לא, האם זה בסדר להגיע לאורגזמה בדרכים אחרות?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין ואורגזמה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/10/2012בהריון תקין ללא סיבוכים ניתן לקיים יחסי מין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין ואורגזמה - תגובה
איילת25/10/2012תודה רבה על ההתייחסות.
אני עם יתר ל"ד כרוני, מטופלת בכדורים מזה כמה שנים ומאוזנת.
בנוסף, גילו אצלי לפני כחודש וחצי סכרת הריון, אני מטופלת בתזונה נכונה ומבצעת ניטור עצמי 4 פעמים ביום, גם מאוזנת.
האם תשובתך תשתנה בהתאם לנתונים האלה?
תודה,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין ואורגזמה - תגובה - תגובה
ד``ר אריה לידור25/10/2012שלום לך
אין זה משנה את עמדתי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול מחריף בהריוןקשת אור24/10/2012
שלום רב
בחודשיים האחרונים אני סובלת משעול כאשר סיפרתי זאות לרופאה היא יחסה זאות לאנמיה אך אני יחסתי זאות לצרבות בזמן האחרון השיעול נהיה הרבה יותר קשה
ולהבנתי אין מה לתת לי
אולי תוכלו לעזור לי כי כרגע השיעול מחריף עד כדי הקאה
יש לציין שאני בשבוע 28+ 2 הריון תאומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול מחריף בהריון - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ25/10/2012שלום קשת אור. לא מכיר אנמיה כסיבה לשיעול אך בהחלט מכיר צרבות ורפלוקס כסיבה בהריון. נסי ליטול אומפרדקס 20 מג פעם ביום למשך שבועיים על מנת לראות שיפור. בהצלחה,שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול מחריף בהריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/10/2012תפני לרופא משפחה לשלול בעיה אחרת, בריאות ודרכי נשימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע רביעי + 5 ימיםהצלחה24/10/2012
אני ממש בתחילת ההריון, בשבוע רביעי + 2 גילית שאני בהריון כמה ימים הרגשתי תחושות בבטן קמתי כל 5 דקות לשרותים. היום הכל רגוע לא מרגישה מיחושים בבטן לא רצה לשרותים המון אציין שאני מצוננת והיה לי חום שירד היום והיום דווקא אני מרגישה טוב יותר, אך ללא מיחושים בבטן. זה נורמלי? יש לי מעט הפרשות צהובות...
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע רביעי + 5 ימים - תגובה
ד``ר אריה לידור24/10/2012שלום לך
התחושות וכן העדרן תקינות לתחילתו של הריון . אנא בצעי מעקב HCG ועקבי אחר צמיחתו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישי דםדנה24/10/2012
שלום, לפני 3 שבועות ילדתי, בשבועיים לאחר הלידה נפלטו לי גושי דם (דיי גדולים) בערך 4-5 פעמיים...פעם היה לפני שבוע, עשיתי אולטראסאונד ואמרו לי שעדיין יש גושים (שאריות מהלידה) ולבוא בעוד שבוע לבצע שוב אולטרסאונד גם הפעם אמרו לי שיש קרישי דם קטנים וייתכן שיפלטו לבד ולבוא לביקורת עוד 6 שבועות... שאלתי, הדימומים התחילו להיפסק האם הגושים בכל זאת יכולים להיפלט?? והאם זה בסדר לחכות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישי דם - תגובה
עצם התמתנות הפרשת קרישי הדם הוא סימן מעודד . יחד עם זאת יש צורך בהמשך מעקב אולטרהסאונד לסקירת חלל הרחם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישי דם
דנה25/10/2012תודה על תשובתך, האם זה בסדר לחכות 6 שבועות..? ובשלושה ימים אחרונים יש לשתן שלי ריח חריף האם יש קשר או ככל הנראה דלקת בדרכי שתן וצריך בדיקת שתן..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישי דם - תגובה
תלוי בדמם אם אמתגבר לפנות לבדיקה . אם מתמתן להמתין. רצוי לבצע בדיקת שתן לתרבית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםאני24/10/2012
urea 13 mg/dl
כאשר התחום הינו בין 17-43
CREATININE 0.46 mg/dl
שלום, אני מצרפת חלק מתוצאות בדיקת דםשעשיתי. חברה קצת הלחיצה אותי כשאמרה לי שזה אומר שאני שותה יותר מדי מים והדם שלי מדולל. האם נכון? האם זה אומר שכך לא הגיעו לעובר מספיק ויטמינים או חמצן משום שהדם היה מדולל מדי? מודה שקצת נלחצתי , אני בשבוע 8+3... תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
למרות ערך האוראה הנמוך אין בזאת כל סכנה להריון או לעובר.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריון - חשוב ודחוף ביותר תודהלין24/10/2012
שלום רב,
אני נמצאת בהריון רביעי שהוא גם קיסרי רביעי, מתחילת ההריון אני סובלת מחולשה בלתי פוסקת , סחרחורות עילפון פעמיים שהגעתי למיון בעקבותו, לפני כחודשים קיבלתי שמירת הריון מרופא הנשים שלי שציין את הכל וגם את העובדה שבמיון ראו שהשיליה היא קדמית (נכון להיום אני שבוע 22) , כמו כן אני סובלת מאנמיה.
בכל אופן הגשתי את המסמכים לביטוח לאומי וממש לפני כמה ימים הם חזרו אליי ואמרו לי בטלפון הרופא שלנו לא מצליח להבין למה את צריכה שמירה והוא דורש עוד מסמכים.
האם זה דבר תקין ? מה עלי לעשות במקרה כזה ? למי פונים ?
חשוב לי להבין איך רופא יכול לבטל את דבריו של רופא אחר שראשית הוא מנהל בריאות האישה במרפאה בעיר שלי, מעבר לכך הוא רופא שמטפל בנשים ברות סיכון גבוה.
אודה לתשובתכם
אני פשוט מיואשת מכל המצב , מיותר לציין שאנחנו כתוצאה מזה כבר חודשים וחצי ללא הכנסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - חשוב ודחוף ביותר תודה - תגובה
אין ביכולתי לקבוע מהם המסמכים הדרושים לאישור . מכל מקום רצוי גם שתפני לעזרתו של רופא תעסוקתי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' לידור מאת לין - שמירת הריון
לין24/10/2012ערב טוב
בהמשך לתשובתך אליי, ההיתי רוצה לנסח את שאלתי אחרת לא רציתי לדעת אילו אישורים נוספים אני צריכה לספק לפי דעתך לביטוח לאומי אלא האם הסיבות שבגינם רשמתי לך שקיבלתי את השמירה הם כן מספיקות בכדי לקבל שמירת הריון.
חולשה כל הזמן, סחרחורות, עילפון , אנמיה, ניתוח PDA בגיל חודשים , קיסרי 4 מתוך 6 לידות 2 הפלות.
וכמו כן שיליה קדמית.
אודה לתשובתך
תודה רבה שוב
לין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' לידור מאת לין - שמירת הריון - תגובה
אם למרות טיפול באנמיה וברור סיבות העלפון ישנם ממצאים התומכים בתלונות אלו אין בעיה להכיר בהריון כבר שמירה. 4 ניתוחים 'קודמים ושליה קדמית אינן סיבה לשמירת הריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום בטןאלה24/10/2012
שלום רב,
אני בשבוע 26. עברתי החדרה של סטנדים בשני הצדדים של הכליות. מזה כבר 3 ימים הכאבים בכליה לא פוסקות. בוצע בדיקת אולטרוסאונד ולא נמצא מקור הבעיה. אורולוג שוקל לבצע צילום בטן. טוען שהקרינה לא תזיק לעובר והוא יוכל לראות מה הסיבה לכאב. האם באמת אין סכנה משמעותית לעובר?
תודה מראש, אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום בטן - תגובה
אם הבדיקה חיונית יש לבצעה בקרינה המינמלית האפשרית ( לא שיקוף). לעומת זאת ניתן לבצע MRI שאינו מזיק כלל. התייעצי בנידון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגד לוחץ בחודש תשיעיעלמה23/10/2012
אני בשבוע 39. לבשתי בגד שייתכן ולחץ על תחתית הבטן. לא מדובר במשהו שהכאיב לי או הקשה עלי את הנשימה אך לא היה משוחרר כמו בגד הריון.
האם זה יכול לפגוע בראש העובר הנמצא באזור זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגד לוחץ בחודש תשיעי - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ23/10/2012שלום לך. עוברך מוגן על ידי שק של מים סביבו, דופן רחם שרירית בעובי 3-5 ס"מ , תת עור ושומן שלך. שום בגד בעולם לא יכול לפגוע בו....
בהצלחה, שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה עם מכונות שיקוףנ.ב23/10/2012
בתי בהריון והיא עובדת עם מכונות שיקוף חפים מהסוג שיש בכניסה לבית משפט . מלבד זאת יש גם מכונות c.t לבדיקת חפצים והיא עובדת גם איתם . המכונות מוגנות בסך הכל בוילון המותקן בכניסה למכונה ובייאה ממנה . האם זה מסוכן עבור בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה עם מכונות שיקוף - תגובה
ד``ר אריה לידור23/10/2012שלום לך
למכונות אלו אין השפעה שלילית על ההריון או העובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תקין?טל23/10/2012
צהריים טובים,קיבלתי מחזור ב22.9 ולפני 3 ימים עשיתי בדעקת דם התוצאה יצאה231 האם זה הריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תקין? - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ23/10/2012שלום טל. אכן הריון. מוקדם מאד לומר אם תקין. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)