מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון צעיר עם כאבי בטן תחתונהטליה23/09/2012
שלום,
לפי החישוב שלי אני בשבוע 5+2. (לפני 4 ימים בטא של 563) כבר יותר משבוע שיש לי כאבים בבטן התחתונה משני הצדדים, לסירוגין, מעל קו השיער. במיוחד בעת מאמץ
והחלפת תנוחה, למשל כשאני נעמדת, מתיישבת, ולעתים הם באים והולכים סתם ככה, הם בד"כ עמומים אבל קורה גם שפתאום הכאב מפלח לכמה שניות ואז נרגע. לרוב מופיעים בצד ימין.
חוצמזה אני מרגישה טוב, ללא בחילות, ללא חולשה. אבל משלשלת בלי הפסקה(יש לציין שאני בת 26 , הריון שלישי, ובשני ההריונות הקודמים סבלתי מאוד מבחילות והקאות וחולשה כבר מתחילת ההריון ועכשיו כאילו כלום) .
רציתי לשאול האם זאת תופעה מוכרת? נורמלית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר עם כאבי בטן תחתונה - תגובה
ד``ר אריה לידור23/09/2012שלום לך
קרוב לודאי וכאבים אלו נובעים מתופעת השלשול. את צריכה לפנות לרופא משפחה לטיפול ועצירת שלשול זה.
המשיכי במעקב ביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיה בהעמסת סוכרמודאגת23/09/2012
שלום
ביצעתי העמסת סוכר 50 ג.
במהלך החצי שעה הראשונה של הבדיקה (מתוך השעה המתנה) לא ידעתי שאסור לשתות ושתיתי עוד מים ולכן יצא שסה"כ, כולל הכמות בה מהלתי את האבקה (אותה שתיתי מיד כמובן), שתיתי כ-150-200 מ"ל מים מרגע תחילת הבדיקה ותוך חצי שעה.
התוצאה יצאה 82. האם הבדיקה מהימנה או שאי אפשר לסמוך על זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה בהעמסת סוכר - תגובה
התוצאה תקינה ואמינה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה דומה
hailey23/09/2012שלום, אותו דבר לגבי. העמסת סוכר 50 מ"ג. וגם שתית מים לאחר מכן (האחות התחרפנה), רק שאני שתיתי כוס מים מיידית לאחר שתיית התמיסה (שגם מהולה במים - כוס חד פעמית).
ערך הגלוקוז שהתקבל בבדיקה הוא 74.
האם התוצאה מוטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיליות פולידין ורטיבותאני22/09/2012
שלום,
אני בשבוע 30+1 בהריון
בימים האחרונים התגברו לי ההפרשות (בעלות ריח רע) ולאחר התייעצות עם הרופאה שמתי אתמול בלילה פתיליית פולידין
בבוקר קמתי עם רטיבות.
האם יכול להיות שזה מי שפיר?
האם זו הדרך בה הפתילייה יוצאת?
מה מומלץ לי לעשות בשלב הזה - יש לי אולטרסאונד בעוד יומיים. האם לחכות עד אז?
בינתיים הרטיבות נעלמה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיליות פולידין ורטיבות - תגובה
המתיני לבדיקת האולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להריון חוץ רחמי נוסף?ד21/09/2012
שלום רציתי לדעת מה הסיכון סטטיסטית להריון נוסף מחוץ לרחם לאחר הריון כזה שכבר היה? האם ישנה דרך למנוע את הישנות הריון מסוג זה?
בתודה, דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת בקשר להריון חוץ רחמי
ד23/09/2012שלום, ב-11/9 קיבלתי זריקת מטוטרקסט בעקבות הריון מחוץ לרחם. ביום ראשון שעבר רמת ה-BHCG עמדה על 1500. היום, שבוע לאחר מכן רמת ה-BHCG עומדת על 532.האם מדובר בירידה תקינה ברמת ההורמון? תוך כמה זמן מהזריקה אמורה ה-BHCG להתאפס? מתי אני צריכה לבצע אולטרסאונד?
בתודה מראש
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בקשר להריון חוץ רחמי - תגובה
הירידה תקינה. המשיכי במעקב ביטא מדי מספר ימים עד להתאפסות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי ספיגת הריון לאחר מטוטרקסט
ד24/09/2012שלום בהמשך לשאלתי הקודמת-שבועיים לאחר מטוטרקס בזריקה. BHCG-532 מאתמול. באולטרסאונד עדיין רואים את הממצא. מתי הוא אמור להיספג לגמרי. האם יש סיבה לדאגה?
בתודה מראש
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי להריון חוץ רחמי נוסף? - תגובה
הסיכון מוגבר ועומד על כ 10 %. אין דרך איך להמנע מכך אלא רק לקוות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן התחתונהיעל21/09/2012
שלום,
אני בשבוע 16+5 ומאתמול בלילה עם כאבים בבטן התחתונה, מעין לחץ ומתיחה.
לעתים בזמן כאב, הבטן התחתונה מתקשה מאוד.
הכאבים כלל לא סדירים מבחינת זמן ומבחינת חוזק.
האם תופעה זו אופיינית לשלב זה?
חשוב לי לציין שמבנה גופי רזה וצר וזהו הריון ראשון.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן התחתונה - תגובה
רצוי שתפני להבדק
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל בזמן הריוןדנה21/09/2012
האם חובה ליטול ברזל בזמן ההריון או שזה תלוי בערכים של ספירת הדם? אם כן, באילו ערכים נוהגים להמליץ על מתן ברזל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל בזמן הריון - תגובה
יש צורך בטיפול לפי רמת ההמוגלובין. בד:כ מתחת לערך 11 רצוי להתחיל בטיפול
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה חזרה בשתןמאיה21/09/2012
אני בשהוע 8, היום יש לי צריבה מאוד מאוד חזקה בסוף מתן שתן.
האם להתחיל לקבחת זינט או לחכות ליום ראשון לבדיקת שתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה חזרה בשתן - תגובה
בצעי בדיקת שתן לתרבית והמשך הטיפול בהתאם לתוצאה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקינות הריון - מנסה שוב..יעלה21/09/2012
שלום
בת 31. הריון שני, לפני חצי שנה הייתה לי הפלה בשבוע 7 עקב שק הריון ריק.
בהריון הנוכחי, נצפה דופק בשבוע 5+ שישה ימים, אך הגניקולוג אז חשש שהעובר קטן מדי ואמר לי להגיע לאחר שבועיים לבדיקה נוספת. לאחר שבועיים נצפה עובר עם דופק תקין המתאים לשבוע 7+ 4 ימים (תואם וסת אחרונה). לאחר שבועיים בבדיקה נוספת נצפה שוב עובר עם דופק ותנועות, המתאים לשבוע 9+ 4 ימים.
עכשיו אני בשבוע 11+ 3 ימים, ונקבעה לי בדיקת שקיפות לשבוע הבא. לאורך כל ההריון עד כה לא היו לי תופעות הריון משמעותיות, אך היה גודש בחזה, מעט בחילות.. בימים האחרונים סימנים אלה פחתו מאוד. אין דימומים או הפרשות דמיות/חומות. יש מדי פעם מעט כאבי בטן תחתונה קלים. אני חוששת מהפלה נדחית, מה הסבירות לכך, לאור הנתונים עד כה?
האם יש מקום ללכת למוקד נשים עוד השבוע, לפני השקיפות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקינות הריון - מנסה שוב.. - תגובה
בצעי את האולטרהסאונד ובאם תקין לא נשקפת סכנה להריון או לעובר במעמד הבדיקה וכמובן שאין המדובר בהפלה מכל סוג שהוא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טונסיליטיס והריוןכרמית20/09/2012
שלום
אני בתחילת הריון IVF (שבוע 5+5) , כרגע ניצפו שני שקים עדיין ללא דופק.
בני בן 3.5 שנים סובל מחום גבוה ופריחה ביומיים האחרונים.
רופא ילדים איבחן היום: "טונסיליטיס ++++ פריחה שנראית כסקרלטיניפורמה".
ורשם מוקסיפן 10 ימים (8cc X 2).
האם מחלה זו יכולה להיות מסוכנת להריון?
תודה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טונסיליטיס והריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור21/09/2012בוקר טוב
אישה בהריון קצת יותר נדבקת בקלות
מומלץ בסימן הקל ביותר לקחת אנטיביוטיקה לאמא
החיידק לא עובר לעובר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- GBSאוריגמיש20/09/2012
1. תוצאה חיובית, האם למעט יידוע הצוות הרפואי לקבלת אנטיביוטיקה לווריד יש השלכות נוספת של התוצאה החיובית?
2. האם מקבלים את העירוי מינימום שעתיים או ארבע שעות לפני הלידה? (בכל אתר כתוב מספר אחר)
3. כיצד ניתן לבדוק האם קיימת רגישות לפנצילין מראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBS - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור21/09/2012בוקר טוב
רגישות לפנצילין רופא המשפחה יודע
עירוי 2 שעות או 4 או שעה לא משמעותי
יש רופאים שנותנים גם אנטיביוטיקה בלידה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים בהריון חודש חמישינילי20/09/2012
שלום רב,
שבוע 23, חיה בארה"ב, מתחילת ההיריון דימומים קלים לא ממש מוסברים, תאונת דרכים בשבוע 10, לא ברור לי איפה קיבלתי מכה, לא כאב לי בבטן אבל לאחר התאונה היה כתם קטן בתחתונים. היתה המטומה שנעלמה בינתיים אבל עדיין יש הפרשות ודימומים קלים כל כמה שבועות, כל הבדיקות יצאו תקינות. אתמול היה דימום יותר "כבד" ממה שהיה לי עד כה שהשאיר כתמים רבים על התחתונים וגם יצאו הפרשות חומות אדומות בניגוב. פניתי לבית חולים וערכו בדיקה לוודא שהרחם סגור, בדקו את התינוק באולטראסאונד והשיליה והכל נראה תקין. אני מרגישה תחושות כמו במחזור, לחץ קל בבטן התחתונה.
1. האם נשמע כמו מצב של היפרדות שיליה??
2. לקחו תרבית מצואר הרחם, האם זה יכול לאשר או לשלול סרטן בצואר הרחם במידה וזו הסיבה לדימומים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים בהריון חמישי - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור20/09/2012בוקר טוב
אין קשר בין דימום בשבוע 23 למכה בשבוע 10
תרבית מצוואר הרחם היא תרבית חיידקים וכנראה לא בדיקת PAPP לסרטן
צריך לבקש PAפפ לסרטן זה דבר אחר
על פניו המצב תקין ואין היפרדות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לקראת הריוןמיכל19/09/2012
לרופאים שלום,
ילדתי לפני 7 חודשים לידה ראשונה בגיל 41 בקיסרי. הבנתי שמומלץ להמתין כשנה לאחר קיסרי לפני כניסה להריון נוסף אך לאור גילי אני שוקלת לקצר את ההמתנה (נכנסתי בקלות להריון) שאלותי:
1. האם מומלץ להקדים ולא להמתין שנה? אם כן מה הזמן שכדאי לשאוף להכנס להריון?
2. האם יש בדיקות שמולמלץ לעשות הבודקות את מצב הרחם אחרי קיסרי?
3. האם כדאי לבדוק את רמת ה FSH או שרק אם יש בעיה להכנס להריון?
4. בדיקות אחרות שכדאי לעשות?
תודה רבה ושתהייה שנה טובה!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובת הרופאים...
מיכל24/09/2012אשמח לקבל תשובה ....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה.....
מיכל29/09/2012טרם קבלתי תשובה - אשמח לקבל תשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לקראת הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור02/10/2012בוקר טוב
על קול וגינאלי יכול לבדוק את צלקת הקיסרי
אם רוצים הריון נוסף בגיל 41 פלוס כדאי ללכת מייד למרפאת פוריות ולקבל טיפול מסודר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה וביוץכ19/09/2012
שלום רופאים יקרים.
תבורכו על השירות המועיל.
אני לאחר הפלה טבעית. לאט לאט הרחם התרוקן וכיום 5 ימים כבר ללא דימום ובטא שהגיעה ל 7. האם צפוי ביוץ? האם ייתכן הריון לאחר דימום כתוצאה מהפלה או שביוץ יתרחש רק לאחר מחזור רגיל?
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה וביוץ - תגובה
ד``ר אריה לידור19/09/2012שלום לך
הביוץ צפוי להגיע כבר בעוד שבועיים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום של יום וחצי לאחר פרימולט נורא19/09/2012
שלום, לפני כשבוע הפסקתי לקחת פרימולט נור ,לאחר יומיים בערך הופיע דימום של יום וחצי לא מאוד חזק ללא כאבי מחזור רגילים (בדר"כ ישל מחזור בין 5-7 ימים עם כאבים).
בנוסף, אני מקפידה למדוד חום גוף השחר והיום בבוקר היה חום נמוך (לא בדקתי בראש השנה).
האם זה הגיוני? תופעה שיכולה להיות אחרי פרימולט נור או שיש סיכוי שאלו היו סימני השתרשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום של יום וחצי לאחר פרימולט נור - תגובה
הדמום הוא תגובתי להפסקת הפרימולוט
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 9 ופס בבטן...רימונד19/09/2012
שלום...
לפי חישוב המחזור האחרון היה ב 20/7/12 - משמע אני אוטוטו נכנסת לשבוע 9.
לפני שבוע עשיתי בדיקת אולטראסאונד ראשונה בה נצפה שק הריון ובו עובר בגודל 7 מ"מ שמתאים לשבוע 6 פלוס 4. ( לדברי טכנאית האולטראסאונד). דופק לא הודגם.
היום שבוע אחרי , עם בחילות , עייפות ולראשונה הופיע פס כהה מהטבור כלפי מטה.
מחר - אולטראסאונד נוסף בתקווה שיהיה דופק ושהכל יהיה תקין.
האם לאור הופעת הפס הכהה , העייפות והבחילות משמע הדבר שההריון תקין ?
אני בלחץ היות וטכנאית האולטרסאונד כבר דיברה איתה על אפשרויות להפלה בשל גודל העובר ואי הופעת הדופק !
יש מקום לתקווה ????
שתהיה שנה טובה ותודה מראש על התשובה.
ריימונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 9 ופס בבטן... - תגובה
מה שקובע את תקינות ההריון הוא הופעת דופק עוברי באולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)