מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה אחרי לידהשאלה21/08/2012
שלום,
אני 8 שבועות אחרי לידה בניתוח קיסרי (מניקה הנקה מלאה).
הבטן שלי עדיין מאוד גדולה (חודש רביעי - חמישי בערך), האם יש מצב שהרחם עדיין לא מכווץ לגודלו הנורמלי.
אין לי כבר דימום בערך משבוע 4 , בבדיקה אצל רופא (4 שבועות אחרי לידה )
לא נעשתה בדיקה וגינלית של הרחם, אלא רק תקינות הצלקת.
כמה זמן לוקח לרחם להגיע לגודלו הנורמלי, האם אני יכולה להיות רגוע שהוא אכן התכווץ לגמרי והאם חייבים לבדוק זאת בבדיקה וגינאלית?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרי לידה - תגובה
ד``ר אריה לידור21/08/2012שלום לך
בבדיקה וגינלית לאחר 6 שבועות מהלידה /ניתוח צריך הרחם להיות בגודלו הרגיל כבטרם ההריון
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הבנתי נכון...
שאלה21/08/2012תודה רבה על התשובה המהירה!
האם הבנתי נכון שגם אם אין דימום זה עדיין לא אומר שהרחם התכווץ לגודלו הרגיל
לאחר 6 שבועות?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הבנתי נכון... - תגובה
ד``ר אריה לידור22/08/2012שלום לך
נכון מאד
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 33.4 ועדיין עכוזיוליה20/08/2012
היי! אני מאוד לחוצה לגבי מצג עכוז. הבנתי שזה הזמן שהעובר אמור כבר להתהפך.....מה האופציות וההשלכות אם העובר לא יתהפך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 33.4 עכוז - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור21/08/2012בוקר טוב
אין סיבה לדאגה
פשוט לעשות על קול עוד שבועיים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות ??? דחוף !!!!!!!!נועם20/08/2012
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון. בד"כ אני מקבלת מחזור כל 28 יום. מחר, יום שלישי 21.8 אני אמורה לקבל את המחזור. בימים האחרונים אי לא מרגישה כל כך טוב (בחילות/צרבות/עייפות) ומאתמול (יום ראשון) התחילו לי דימומים (מעטים) מאוד מאוד חלשים (בצבע אדום ורוד חלש מאוד) ולא כל הזמן, אלא מדי פעם ורואים אותם רק בניגוב.
עשיתי היום אחרה"צ בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי.
מה זה אומר ? מה עלי לעשות ?
הריון ? לא הריון ?
לידע כללי :
בהריון הקודם היו לי דימומים בתחילת ההריון עד שבוע 12 . ההריון נמשך כרגיל ונגמר בלידה טבעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות ??? דחוף !!!!!!!! - תגובה
בצעי בדיקת דם לביטא כמותי
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטע20/08/2012
אני בשבוע 9 אחרי IVF. לפני כ 12 יום היה לי דימום ופסק. עשיתי US- העובר בסדר. כרגע אין משהו חריג. השאלה האם אפשר לקיים יחסי מין?
ועוד שאלה: האם אפשר לעשות החלקה יפנית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/08/2012שלום.
אם אין דימום או כאבים,אין בעיה בקיום יחסים..לגבי החלקה יפנית,אני לא ממש מחקרים שנעשו בנושא.עדיף בכל מקרה לא לבצע דברים חריגים בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום- דחוףיעל19/08/2012
הי
אני בת 27 בהריון לאחר הפרייה (הבעיה הייתה אצל בעלי)בשבוע ה-12 ושלושה ימים, בשבוע שעבר עשיתי בדיקת שקיפות וברוך ה יצא תקין העובר היה 54 מ"מ, השקיפות: 0.9, סיכון לפי גי האישה 1:1122 ולפי שקיפות עורפית +גיל האישה 1:8562.
(אציין שמהשבוע ה-5 עד עכשיו יש לי הפרשות חומות והרופא פריון בזמנו אמר לי שזה שכיח והרופא נשים גם כן ואמר שאין לי מה לדאוג כי הבדיקות תקינות- קיבלתי "אנדומטרין" עד סוף שבוע 9.
(עוד אציין, שאני סובלת מבחילות, הקאות ורוק וההפרשות בדר"כ מגיעות לאחר שאני מקיאה אך לא רק)
הבוקר הייתי בשירותים והייתה הפסקת חשמל כך שלא ראיתי מה נגבתי ולאחר כמה שעות הסתכלתי בפח וראיתי נייר עם דם ורק אני הייתי בשירותים- אציין שעל התחתונית גם לא לאורך היום ואני יודעת שזה לא מטחורים או משהו כי זה היה ממש צבע וצורה של מחזור אך לא הרגשתי שום כאב ושום סימן.
נכנסתי ללחץ כמובן ורצתי למרפאת נשים שם עשו לי אולט' וברוך ה הכל תקין יש דופק גודל העובר 67.33 מ"מ מתאים לשבוע 13, בנוסף נצפו תנועות גוף.
מצב השחלות: בצד ימין41*51בשחלה מבנים נוזלים הגדול בקוטר 27 מ"מ
ובשמאלית: 24*40 בשחלה מבנים נוזלים הגדול בקוטר 18 מ"מ.
הבחורה שעשתה לי אולט' גם בדקה אם יש דם ברחם או משהו שמעיד על דם ולא מצאה דבר וגם אמרה לי שיש נשים שזה קורה להן ואין לי מה לדאוג.
האם עליי להיות בלחץ? עושה רושם שהרופא שלי ממש לא נבהל מזה ואומר שאם היה מודאג היה מבקש ממני מעקב שבועי אך אין צורך וזה יעבור מעצמו.
אני למרות הבדיקה ממש בלחץ מעולם לא היה לי סימן של דם- זאת פעם ראשנה.
סליחה על האורך.
מה דעתך?
אודה לך על תשובה מהירה שבוע טוב ותודה רבה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
רות20/08/2012היי יעל ,
סליחה שאני מתערבת,
פשוט היה לי גם אותו דבר - ומאוד נלחצתי - אז עד שתקבלי תשובה מרופא מומחה פה, אספר לך מה היה אצלי בקצרה:
דימומים החל משבוע 12 בערך בהתחלה הפרשות חומות ואח,כ היה לי דימום כמו של מחזור, בערך פעם בשבוע היה לי דימום כזה רציני, ובין לבין הפרשות חומות.
רק בסקירת מערכות הראשונה בשבוע 14 גילו את הבעייה: יש לי שלייה נמוכה ובנוסף המטומה נרחבת (שזה שטף דם), אני כרגע בשבוע 18 בשמירת היריון בגלל זה.
אבל בכל מקרה, אין מה להילחץ - צריך להיבדק אצל רופא כל פעם שיש דימום ובמידה ויש באמת דימום אז לשכב ולנוח וזה עובר. כך לפחות הרופא שלי אמר וזה עזר..
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי- יש לי תיקון קל
יעל20/08/2012הי
אני מודה לך שהגבת.
לבסוף התברר שזה לא היה דם של מחזור אלא נזכרתי בשיא טמטומי שזה דם מהאף שנגבתי כי היה לי פצע באף.- את קולטת מה הלחץ יכל לעשות?
מה שכן, יש לי מידי פעם הפרשות חומות מהשבוע החמישי ונראה שלרופא שלי זה ממש לא מזיז כי על פי הבדיקות הכל תקין.
אני מקוה שזה יעבור מהר כי זה נורא מפריע לי בעין לראות את זה ותמיד מדאיג אותי.
שיהיה לך בהצלחה ובשורות טובות
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום- דחוף - תגובה
כל עוד נצפה דופק ההריון נחשב לתקין. יתרה מכך למרות הדמם הוא ממשיך להתפתח. מציע שתפני לבדיקה על מנת לבדוק את צוואר הרחם כולל משטח פאפ . המשיכי במעקבי אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי- יש לי תיקון קטן
יעל21/08/2012ראשית, תודה רבה שענית לי.
שנית, לאחר יממה הבנתי מאיפה היה הדם שהיה בפח- זה היה מהאף היה לי פצע ופשוט קינחתי את האף וירד לי דם (לאחר יום נזכרתי שאמרתי לעצמי לא לדאוג אם אראה את הדם בפח ושאזכור שזה מהאף אך כמובן שזה לא עזר בשעת לחץ.
למדתי שעליי להיות רגועה יותר.
הדבר היחידי שיש לי זה מידי פעם הפרשות חומות ללא כאבים וללא שום דבר והרופא שלי אומר שזה יעבור ולא לדאוג.
האם אתה מסכים איתו?
תודה רבה רבה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרא סאונד לאחר תוצאת בטא גבוההיעל19/08/2012
שלום וברכה,
אני מוצאת את עצמי מתייעצת בפורום זה כיוון שרופאת הנשים שלי בחופש עד סוף אוגוסט ואני קצת לחוצה.
הרקע - שבוע 9, רמת בטא גבוהה מאוד (בשבוע 8 - מעל 140 אלף. נצפה עובר אחד). בעקבות רמת הבטא נשלחתי לאולטרסאונד נוסף ביום חמישי והתוצאות היו בסדר (נצפה דופק, גודל מתאים לשבוע וכו') אבל הטכנאית הוסיפה גם שורה כזו: "נצפה איזור היפואקוגני היכול להתאים לאזור דימום במימדים 33*11".
אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי מה הלאה והאם יש מקום לדאגה...?
תודה רבה!!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרא סאונד לאחר תוצאת בטא גבוהה - תגובה
אין מה להלחץ.אם הכונה לדימום שקרה ,מומלצת מנוחה..ומעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 38- הפרשות מרובותנטע19/08/2012
שלום
התחלתי שבוע 38 ויש לי הפרשות מרובות
האם הדבר מרמז על לידה קרובה?
האם צריך להדאיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 38- הפרשות מרובות - תגובה
הדבר מצריך בדיקה לשלילת דלקת. לא להזניח.לגשת להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של העמסת סוכרעינת19/08/2012
שלום,
בבדיקת העמסת סוכר (50 מ"ג) שנערכה בשבוע 24 התוצאה היא 130
הבנתי שזו תוצאה גבולית.
האם יש מקום לערוך העמסת סוכר של 100 מ"ג?
(במידה ולא עורכים האם אין סיכון לפספס סכרת אפשרית?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלת המשך
ענת20/08/2012האם בכל מקרה עליי לשמור ולצמצם באכילת סוכרים או שאפשר לאכול כרגיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות של העמסת סוכר - תגובה
זוהי תוצאה תקינה. אין צורך בהעמסה מלאה
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בלקיחת פרנטלtalush19/08/2012
שלום רב ,
אני נמצאת בשבוע ה - 12 להריון ובשבועיים האחרונים אני מתקשה לקחת את כדור הפרנטל עקב תחושת בחילה.
בינתיים אני לוקחת חומצה פולית וברזל ושומרת על תזונה נכונה. השאלה היא האם יש תחליף לפרנטל או שניתן לקחת את הכדור בצורת מציצה?
תודה לכל מי שיענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בלקיחת פרנטל - תגובה
ממליץ לקחת יום כן יום לא..אז תשתפר הרגשתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מוזרה בשבוע 12ליטל19/08/2012
שלום,
אני בשבוע ה 12 להריון. הבוקר כשהתעוררתי גיליתי הפרשה מוזרה וזה קורה לי פעם ראשונה מאז ההריון. ההפרשה בצבע קצת אדום עם ריח מוזר ויותר דומה לירידת מים מהפרשה (למרות שמעולם לא חוויתי ירידת מים, זה הריון ראשון....)
זה הבהיל אותי מאוד. האם זה תקיון או שיש בעיה כלשהי אצלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מוזרה בשבוע 12 - תגובה
איך ניתן לענות מבלי לבדוק??.אנא גשי לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהא19/08/2012
שלום לרופאים
לפני כמה ימים הייתה לי הפלה טבעית ללא דימום או כאב. זה התגלה במקרה כאשר ביצעתי אולטרסאונד בשבוע 5וקצת. חיפשו שק הריון ולא מצאו ושלחו אותי למיון שם גם ראו שהבטא נעצרה ולא הכפילה את עצמה. האם עלי לצפות לדימום? אני אמורה להרגיש משהו על מנת לדעת בוודאות שההריון נפל? מה לעשות כעת? רופא מטפל רק עוד שבוע.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה - תגובה
ד``ר איילון לחמן19/08/2012שלום.
כן בדרך כלל הפלה טבעית מלווה בדימום.חבל רק שלא ציינת ערכי הבדיקה כדי לקבל תשובה יותר מדויקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בג'ל סיכה במהלך הריוןמוריה19/08/2012
שלום,
אני בשבוע 12 להריון.
מאד שורף לי בקיום היחסים (גם לפני הכניסה להריון). עד לא מזמן השתמשנו בג'ל סיכה שקצת מקל על החדירה (אבל עדיין שורף) ושמענו שמועות שאוסרות על השימוש בג'ל במהלך הריון.
האם השמועות האלה אמיתיות? יש סיכון כלשהו בשימוש בג'ל סיכה (על בסיס מים) במהלך הריון?
תודה מראש,
מוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת-
מוריה19/08/2012ראוי לציין שביצעתי משטח במקום והכל יצא תקין...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות כואבתעינב19/08/2012
שלום, אני בשבוע 35, מאתמול בערב יש לי עצירות- ממש צואה תקועה בתעלה שלא יוצאת, זה מאוד מאוד כואב לי ואני לא מצליחה לשבת. ניסיתי לישון. אבל אני מתעוררת בכאבים. אני מנסה לא ללחוץ יותר מידי, אני חוששת שיקרה משהו לתינוקת. ניסיתי ללכת מה פעמים לשירותים וכל פעם זה הרגיש כאילו זה יוצא ונתקע ממש לפני הסוף, כל הליכה כזו לשירותים מלווה בכאב כשבסוף אני מנסה להכניס את הכל גבוהה יותר לתעלה כדי שאוכל לקום ולעמוד. כואב לי גם מאוד במפשעות והתינוקת לוחצת לי מהצד השני. האם יש משהו לעשות עם כל זה? ניסיתי לקחת כמה תרופות סבתא שבינתיים לא עזרו.
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות כואבת - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור23/08/2012ערב טוב
ללכת לרופא / מיון / מוקד
לבל תרופה אגיולקס/ שמן פרפין/ לווילק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מום מולדד16/08/2012
שלום.
לאחר שנקלטתי בהריון ראשון עברתי הפלה בשבוע 5 [לפני יומיים] ואובחנתי כבעלת רחם חד קרני ורירית מתפצלת. אני לא מבינה מה זה אומר. ואין לי סבלנות לחכות להיסטורסקופיה. מה הסיכונים במצב כזה? האם כל הריון נוסף עלול להסתיים בהפלה? אני מאוד מודאגת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מום מולד - תגובה
ד``ר אריה לידור16/08/2012שלום לך
רחם חד קרני יכול להוות בעיה בהתפתחות ההריון העתידי ולא בהכרח להיות סיבה להפלה
עם רחם חד קרני יכול להתלוות משקל עובר /יילוד נמוך .או, לידות מוקדמות .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סינון מוקדם ביוכימי - תוצאותאני 316/08/2012
לפני שבוע וחצי עברתי שקיפות עורפית -האולטרסאונד יצא תקין.
ערכתי בדיקת דם והתוצאות הן :
PAPP-A -1.22 *MOM
FREE BETAHCG-2.48
NT:0.94*MOM
(החישוב מתבסס על מדידית CRL 53.0 mm
חישוב סיכון לתסמונת דאון: 1:220 ( גילי 37)
טריזומיה 18 : 1:300 קטן מ...)
הסיכון המשוקלל 1:1300
האם תוצאה תקינה ?
מה לגבי דיקור מי שפיר ?? האם לעשות בגילי ? ע"ס תוצאות הבדיקה ?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סינון מוקדם ביוכימי - תוצאות - תגובה
ד``ר אריה לידור16/08/2012שלום לך
על פי גילך וסיכון הכרוך בכך מציע שתבצעי דיקור מי שפיר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)