מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה טבעיתליאורה13/09/2012
אני בת 30 ועברתי הפלה טבעית וגרידה לאחר מכן בשבוע ה-9 . ביקרתי אצל רופא הנשים והכל תקין רק שהמחזור החודשי שלי לא דומה למה שהיה לפני ההריון.
יש לי רק הפרשות חומות ולא דימום.
יש לציין שעברתי את ההפלה לפני כ 3 חודשים
מה עליי לעשות ?
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה טבעית - תגובה
ד``ר אריה לידור19/09/2012שלום לך
בצעי אולטרהסאונד לסקירת סדירות ועובי רירית הרחם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פתיחהמאי12/09/2012
שלום רב,
אני בשבוע 36 ועברתי בדיקת פתיחה ביום שני והיו לי דימומים מיד אחרי הבדיקה, אתמול היה רגוע, רק בניגוב מעט...אבל בשעות הערב באמבטיה יצא לי "גוש דם" בגודל 2 ס"מ בערך והיום בבוקר התחתונית הייתה עם דם חום... האם זה תקין? אם כן כמה זמן צריך להיות דימום בערך...? (אני עם צירים כל 7-10 דקות, לידה 3 )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פתיחה - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור12/09/2012בוקר טוב
המושג לא ברור
ניסו לגרום ללידה ???
לפי התיאור כדאי לגשת למרפאה ולבצע מוניטור + בדיקה פנימית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד אחת אחרונה בבקשהתותי11/09/2012
לפני כמה ימים עשיתי בדיקת אולטרסאונד (אני לא בהריון כרגע), הכל תקין ברוך השם אך באבחנה שניתנה לי כתוב - דו קרני.
למה הכוונה? האם יש סיכון בדבר כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד אחת אחרונה בבקשה - תגובה
ד``ר איילון לחמן11/09/2012שלום.
כדאי שתתיעצי עם רופאך בענין. לרחם דוקרני יכולות להיות השלכות על הריון.
שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה...תותי11/09/2012
אני מבקשת להבין.. ביוץ אצל אישה אורך בין 24-72 שעות.
מתי בפרק זמן קצר זה, רצוי לקיים יחסי מין על מנת להיכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה... - תגובה
מספר פעמים לאורך זמן זה.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת תשובהתותי11/09/2012
שאלה - מאיזה שבוע בדיקת דם להריון\בדיקת הריון ביתית יכולה לגלות הריון?
האם אפשר לגלות הריון עוד לפני איחור במחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת תשובה - תגובה
ד``ר איילון לחמן11/09/2012שלום.קשה לגלות הריון טרם האיחור במחזור. סבלנות נדרשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מאוחר ...מריה11/09/2012
אז אחרי שהמחזור איחר לי בשבועיים וביצעתי בדיקת היריון ביתית התוצאה היתה פס חלש ופס רגיל , לפי החישוב היתי צריכה להיות שבוע 6+5 , אבל כשהרופאה עשתה לי אולטראסאונד היא אמרה שהעובר ממש קטן ואין עדיין דופק וזה מתאים לשבוע 4
אז היא אמרה שזה יכול להיות ביוץ מאוחר או שזה יכול להיות היריון לא תקין ושהעובר לא מתפתח , האפשרות השניה מאוד מלחיצה אותי ( במיוחד שאני אחרי הפלה בעבר )
אז רציתי לדעת מה הסיכוי שזה באמת ביוץ מאוחר ושהכל בסדר , ז'א אם יש סיכויים גבוהים שזה ביוץ מאוחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מאוחר ... - תגובה
דברי הרופאה נכונים לחלוטין.מה שתומך בביוץ מאוחר זה נושא בדיקת הדם שלא היתה מלאה בזמן.נקוה לבשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן בשבוע 5 או 6קרן11/09/2012
שלום רב,
אני בתחילת תחילתו של הריון ראשון. אציין שאני נמצאת במצב של הפלה מאיימת (הפרשות חומות כבר שבוע וחצי. באולטראסאונד ראו שק הריון בגודל 7 מ"מ ובו שק חלמון).
עשיתי אתמול בדיקת שתן, ויצאו לי שתי תוצאות שאינני בטוחה אם הן מדאיגות או לא, אך נראו לי מעט חריגות:
Protein (U) mg/dL 30
Mucous (U) ++
אציין גם שהסוכר בדם יצא 97 (האם זה גבוה מדי?)
אינני יודעת אם יש קשר בין הדברים או לא (השתן, הסוכר, ההריון, ההפלה המאיימת...) האם יש סיבה לדאגה?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן בשבוע 6 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור13/09/2012בוקר טוב
אין קשר בין הבעיות
השתן תקין
כדאי לעשות בדיקת סוכר בדם חוזרת עוד חודש
הכי חשוב לבצע על קול חוזר וגינאלי עוד שבוע
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ק13/09/2012תודה רבה על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות שמאוד פחתו תחילת שבוע 10ס.11/09/2012
היום שבוע 9+6 הריון לאחר החזרת עוברים מוקפאים ההחזרה ב 19.7 ווסת אחרונה 30.6
כל הזמן סבלתי מבחילות והקאות בבוקר ולפעמים אחר צהריים בתקופה אחרונה רק הקאות בבוקר והיום נעלמו הבחילות יש קצת עייפות אני מאוד מודאגת שחס וחלילה קרה משהו לעובר האם זה נורמלי שעכשיו בשבוע 10 יפחתו הבחילות ואפילו יעלמו לפני שבוע הייתי בבדיקה הכל היה בסדר יש דופק ועובר מתאים לגילו ברוך השם אין דימומים ,כאבים קלים כל יומיים שלושה לכמה דקות .....
אני מאוד מודאגת מהעניין של סימני הריון שפתאום פחתו
האם כדאי להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממש לא יודעת למה לא עונים לי
ס.11/09/2012בפורום הזה!!!!!!!!!!!!!!
שאלתי כמה פעמים על נושאים שונים ואף פעם לא קיבלתי מענה תמיד קופצים על השאלות שלי !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 7 ללא תופעות לוואינטע11/09/2012
בוקר טוב,
נכנסתי לשבוע 7 להריון ללא שום תופעות לוואי כמו בחילות, עייפות וכו'.
עשיתי 2 בדיקות דם שבוע שעבר ובטא עולה באופן תקין.
האם יש מקום לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שבוע 7 ללא תופעות לוואי - תגובה
האם הגב מתלוננת על כך שמרגישה טוב?בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכה בתחילת הריוןאביבה11/09/2012
שלום,
האם הליכה של כשעה וחצי-שעתיים (לא מאומצת אלא לאט עם עצירות) יכולה להזיק להריון צעיר (6 שבועות)? עדיין לא עשיתי אולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה בתחילת הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור11/09/2012בוקר טוב
אין כל סכנה.
אפילו רצוי
בשבוע 6 כדאי לבצע בדיקת על קול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום בהריוןהודיה10/09/2012
שלום לרופאים.
אני בשבוע 36+4
האם יש סכנה לצום ביום כיפור( גם ללא שתיה)
האם צום יכול לזרז את הלידה או לגרום לסיבוכים?
אשמח לקבל חוות דעת מקצועית בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום בהריון - תגובה
אכן ידוע שצום גורם לצירים וללידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומים ביכוריאלים ביאמניוטיםדינה10/09/2012
הריון עם תאומים. באולטראסאונד שבוע 10 נכתב שהתאומים ביכוריאלים ביאמניוטים.מה זה אומר? לא הבנתי אם יש להם שיליה אחת או שתיים אך יודעת שלכל אחד יש שק משלו. אשמח לקבל תשובה האם זה תאומים זהים או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביכוריאלים ביאמניוטים - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור10/09/2012ערב טוב
הכוונה לתאומים ם שני שקיים, שתי שליות
כלומר תאומיים אחיים לא זהיים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'קוזי בהריוןחגית10/09/2012
שלום
אני בשבוע 12 להריון
רציתי לדעת האם ישנה בעיה להיכנס לג'קוזי בשלב זה של ההריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'קוזי בהריון - תגובה
ככלל בהריון לא כדאי לעשות דברים חריגים.שוה להיכנס לגקוזי עם התינוק על הידים.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח קיסריאח10/09/2012
שלום האם ניתן לעסות מסאז' כשלושה חודשים וחצי לאחר ניתוח קיסרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעשות - סליחה על הטעות
אח10/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה עם קרע בדרגה 3 Bלי10/09/2012
שלום רב,
אני חודש לאחר לידה שלצערי הסתיימה עם קרע בדרגה 3 B.
כיוון שהתינוק לא יצא שקלו לעשות לי ואקום אך המיילדת התעקשה לא לעשות ואקום אלא להמשיך ללחוץ. האם יש כאן רשלנות רפואית?
ושנית- יש לי כאבים בפי הטבעת אך אני שולטת על הסוגרים והייתי במעקב רצפת האגן.
אני מתחילה פיזיוטרפיה השבוע ושאלתי היא: האם יש סיכוי ללדת בלידה הבאה לידה רגילה ולא קיסרי? אני מפחדת מזה פחד מוות.
אשמח לשמוע מה המשמעות של קרע כזה ומה ההשלכות וכן מה הסיכוי שדבר כזה יקרה בשנית.
תודה רבה ושנה טובה
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה עם קרע בדרגה 3 B - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ10/09/2012חודש זה זמן קצר לבדיקה.
אך אם אין בריחה צואה או גזים כנראה בספינקטר שמור.
לא כל לידה שהסתיימה בקרע היא תוצאה של רשלנות.
אין לי ספק שהמיילדת רצתה רק בטובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
לי10/09/2012אך לא ענית לי לגבי ההשלכות של זה בלידה הבאה? ומה הסיכון לדבר כזה בשנית?
תודה רבה על זמנך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ10/09/2012לאחר איסוף הנתונים הרופא שלך, לקראת הלידה הבאה, ידון איתך על האופציות.
יש לזכור שגם ניתוח קיסרי אינו חף מסכנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)