מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבל שאתם מדלגים על שאלותמודאגת09/08/2012
פניתי אליכם בשאה חשובה לגבי גילוי המטומה סביה שק ההיריטן ובחרתם שלא להתייחס ולהגיב חבל!!!! תצאו מנקודת הנחה שאנשים/ נשים לא פונים אליכם מתוך שעמום אלא מתוך דאגה. מצער מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צודקת
תותי09/08/2012הפורומים קיימים כדי להתייעץ ולקבל עצות ותשובות
אם לא המומחים לא עונים, אין טעם לפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה כהה - בדחיפותשרית09/08/2012
שלום,
אני בשבוע 13 להיריון שלישי. לפני כ- 3 ימים החלו להופיע הפרשות כהות בהרבה מאלו שהיו עד כה. האם עדיין הגיוני בשלב זה, או לרוץ להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה כהה - בדחיפות - תגובה
ד``ר אריה לידור12/08/2012שלום לך
פני לבצע אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהדורון09/08/2012
שלום,
יש לי שאלה חשובה. אני לא בטוח שהיא קשורה לפורום הזה, אבל נראה לי שזה הפורום הקרוב ביותר לנושא.
השאלה היא: "עשיתי ביד" לבת הזוג שלי כשעל ידי מעט נוזל זרע. האם יש סיכוי שהיא נכנסה מזה להיריון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
כל מגע של נוזל זרע יכול להסתיים בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי למומחיםתותי09/08/2012
אני מבקשת לדעת מאיזה שבוע ניתן לגלות הריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי למומחים - תגובה
כבר שבועיים לאחר הביוץ בדיקת ההריון בדם הופכת חיובית. באולטרהסאונד ניתן לראות שק הריון החל משבוע 5 (שבוע איחור) ודופק עוברי משבוע 6 ( שבועיים איחור)
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד להריוןמורן08/08/2012
שלום,
רציתי לדעת האם יש סיכוי שאני בהריון.
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון. החודש קיימנו יחסי מין כחצי יום לפני שהחל הביוץ.
בדר"כ אני מקבלת מחזור כל 31-32 ימים (מאז הפסקת הגלולות בחמישה חודשים האחרונים).
אתמול בבוקר התחלתי להרגיש חולשה כללית, תחושה של חום פנימי ועייפות. אתמול בערב החל לי דימום שעדיין נמשך. הדימום איטי בצבעים ורוד או חום. אתמול זה היה היום ה-25 מאז תחילת המחזור הקודם (כ-12 יום מאז הביוץ). אני עדיין מרגישה לא טוב, בעיקר תחושה חום פנימי.
האם אלה סימני הריון או שזה מחזור שהקדים?
אשמח לקבל תשובה. אני קצת קצרת רוח לחכות עד לביצוע הבדיקה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד להריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ09/08/2012חבלל לחשוש
יש בדיקות BHCG
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזטרוני08/08/2012
שלום,
עד כמה זה בעייתי לקחת סרזט בהריון?
קיימתי יחסי מין לאחר 5 ימים של לקיחת סרזט בשעות לא קבועות ואני מפחדת שאכנס להריון תוך כדי לקיחת הגלולות שהרי אני מתכוונת להמשיך את החבילה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ09/08/2012החשש שלך נכון לכל הגלולות בשוק.
כדאי להקפיד מאד על לקיחה נכונה של הגלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה בהריוןבלי08/08/2012
שלום,
אני בשבוע 29 + 3 אני רב הלילה ישנה על הגב כי רק כך נוח לי ואני נרדמת. אני קוראת באינטרנט כל מיני דעות לגבי שינה על הגב בהריון.
כאשר אני מתעוררת באמצע הלילה ומוצאת א עצמי ישנה על הגב אני מוטרדת והשינה מתפקששת.
רציתי לדעת האם זה בסדר שאני ישנה על הגב או שזה מסוכן לעובר?
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה בהריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ09/08/2012עדיף לישון על הצד
לא יקרה דבר אם בזמן השינה תסתובבי לגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש היריוןרן08/08/2012
חברה שלי שאני גר איתה מאחרת במחזור שבוע וחצי ועשתה עכשיו בדיקת הריון עם המקל ויצא לה חיובי וכן בבדיקת דם יצא לה חיובי שהיא בהיריון. אני מאוד לא שקט מכיוון שאין מצב שמשאירים את הילד. האם בטוח שהיא בהיריון ואם כן מה התהליך שעלינו לעבור כדי לא להשאיר. אני בן עשרים ושתיים והיא בת תשע עשרה. אני נורא לחוץ. מה עליהו לעשות עכשיו והאם צריך למהר דחוף לעשות??
אגב, רנחנו משתמשים תמיד בקונדום אבל קרה שנקרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש היריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ09/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה שלך לא מופיעה דוקטור.
רן09/08/2012ענה לי שנית בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן היא בהריון לפי הבדיקות
רות10/08/2012לפי הבדיקות שעשיתן (הכי מדוייק בדיקת דם) היא בהריון.
אם אתם מחליטים לא להמשיך את ההריון (תחשבו ותשקלו טוב לפני החלטה כואבת זו)
אז אתם יכולים לפנות לועדה להפסקת הריון בבי"ח הקרוב אליכם ולבצע הפלה.
אם כבר, עדיף כמה שיותר מוקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לזהות הריון באולטסאונד ?ר07/08/2012
האם אפשר לזהות הריון באולטסאונד וגינלי בשבוע 4?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון באולטסאונד ? - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור07/08/2012בוקר טוב
רק כאשר בדיקת בטה מעל 1000 יחידות
כלומר בשבוע 5 עד 6
מומלץ קודם לבצע בדיקת דם כמותית להריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה את התוצאהמזיעה06/08/2012
היי,
אני מדממת דימום קלים - בלי קשר לוסת החודשית והרופאה שלחה אותי לבצע בדיקת BETA-HCG
העניין הוא שאין מי שיענה לי מה התוצאה אומרת....
5>
זה כל מה שרשום, עכשיו הבנתי שאם התוצאה גדולה מ-5 זה היריון התחלתי ואם זה קטן מ- 5 אין היריון..
הרופא שלי לא עונה, הרופאה שנתנה לי לבצע את הבדיקה גם לא עונה ואני בלחץ !
מישהי יכולה להגיד לי מה זה כן או לא .... זה לא באמת משנה מה תוצאה אני רק רוצה לדעת כדי לדעת האם להבדק בעקבות הדימום הזה... זה הכל
בקיצור אני בהיריון או לא ? תודה רבה, מתסוכלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא בהריון לפי הבדיקה
רות07/08/2012כתבת בעצמך גם את התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה?א.06/08/2012
שלום רב- היום יום רביעי לאיחור ביצעתי בדיקת בטא שיצאה 147
בעברי הפלה.
האם הערך הנ"ל נמוך מדי? אני חוששת מהריון חוץ רחמי
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה? - ד"ר תדמור
ערך מצויין
כדאי לעשות בטה עוד 72 שעות
הערך צריף להכפיל עצמו
בערך של 1500 לראות שק הריון בעל קול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא ברוריפית06/08/2012
שלום.
אחרי איחור של יום אחד בלבד ביצעתי בדיקת דם בקופת חולים והתוצאה היום היא 49.3 נאמר לי שזה גבולי ולא ברור אם זה הריון או לא ויש לחזור על הבדיקה עוד שבוע. אני כל כך פוחדת להתבדות כי אני ובעלי מנסים ורוצים מאוד הריון. מה הסיכוי שזה בכל זאת הריון? אין לי סבלנות לחכות שבוע.
מקווה להתעודד.
תודה רבה. תבורכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לא ברור - ד"ר תדמור
בטה 47 זה חיובי, חיובי נמוך גבולי
מומלץ לבצע בטה חוזר עוד 72 שעות ולראות אם הערך יוכפל
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לנשים בהריוןס.06/08/2012
היי
אני הריון שלישי
הראשון הפלה השני היו לי תאומים ובסוף נולד בן העובר השני הפסיק להתפתח משבוע 8
היום הריון מס 3 שבוע חמש, לאורך שני ההריונות הקודמים לא הפסקתי לדםם וגם לחלום חלומות נוראיים בהפלות ומישהו שרודף אחרי ורוצה להרוג אותי , ברוך השם הריון זה עד אתמול לא חלמתי כלום אך הלילה חלמתי שמישהיא ישבה לי על הבטן ואני יודעת שאני בהריון רצתי לאמא והיא הרגיעה אותי שלא יקרה כלום כשהתעוררתי היתי מתה מפחד מחלומות האלו, מישהיא יכולה לשתף אותי אם חלמה חלומות נוראיים ובסוף ההריון היה תקין
(גם ההריון הנוכחי אין לי שום תופעות את שני ההריונות הקודמים לא הפסקתי להקיא ברוך השם הבתא עול היפה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה אצל הערבים
נאדיה06/08/2012אצל הערבים קוראים לזה קרינה
יעני יצר רע מנסה להרוג את העובר של יש כאלה שחולמות חלומות כאלה בהריונות של בנים
וכאלה בהריונות של בנות, יש לזה פתרון ברפואה הערבית אבל אין לך מה לדאוג בעזרת השם יהי לך הריון שלם ובריא ושאת תתגברי על הקרינה (היצר הרע)בחלום ובמציאות.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה!!!!!!!
ס.06/08/2012את באמת מאמינה בדברים כאלה? את האמת הלחצת אותי יותר !!!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהיא יכולה להרגיע אותי !!!!
ס.06/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות
ר07/08/2012הכל שטויות. אל תתיחסי לחלום כנבואי. התת מודע מעלה את הדאגה הטבעית שלך והפחד בא לידי ביטוי בחלום. זה קורה כמעט לכולן בכל סיטואציה וזה בסדר. צריך להתעלם ולהאמין בבורא עולם. [בטח לא באמונות טפלות של ערבים]. הכל בסדר רק תבטחי בה'. "הבוטח בה' חסד יסובבנו".
בשורות טובות, הריון קל ותקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימןד05/08/2012
שלום לצוות.
אחרי יומיים איחור בווסת ערכתי בדיקת הריון ביתית [של חברת לייף] הופיע קו כמעט בלתי נראה בהיר מאוד. לאחר יומיים ביצעתי בדיקה זהה נוספת אך בשתן של הבוקר ושוב אותו קו בהיר [ממש צריך להתמקד כדי לראות אך ישנו קו בהיר]. האם זה תחילת הריון? מתי לבצע שוב?
תודה ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוםפת
ד05/08/2012כרגע קיבלתי גם תשובת מעבדה מבדיקת בטא שעשיתי הבוקר
51.3 mIU/mL
מה זה אומר? אני מבינה שזה הריון צעיר תוכלו לומר לי של כמה ימים/שבועות?
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאחר שישה שבועות מהלידהרעות05/08/2012
שלום רב,
בבדיקה אצל רופא הנשים שלי לאחר שישה שבועות מאז הלידה הרופא לקח משטח לבדיקת פאף ותו לא.
מקריאה שלי באתרי אינטרנט, מוסבר כי הבדיקה לאחר שישה שבועות מטרתה לבדוק כי הרחם חזר למקומו וגודלו, השחלות וכד'. שאלתי: האם אכן חייב לרופא יבוק דברים אלו? ואם לא עשה כן, מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
רעות08/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מתייחסים?
רעות11/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לאחר שישה שבועות מהלידה - תגובה
יש לבדוק בדיקה גינקולוגית מלאה כולל אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)