מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חומותיעל15/07/2012
שלום וברכה
אני בחורה בת 27 שנכנסה להריון אחרי הפריה אצלי הכל תקין כפי הנראה ואצל בעלי יש בעייה של ספירת זרע נמוכה. ברוך ה נכנסתי להריון ובערך מהשבוע החמישי
יש לי הפרשות חומות (כבר שבועיים פלוס) שבאות והולכות. הרופא פריון שלי בשבוע שעבר אחרי בדיקת אולטראנסד ראשנה אמר לי שזה שכיח ובסדר. אציין שאני מקבלת תמיכה של "אנדומרטין" שלוש פעמים ביום.
היום נכנסתי לאתרים של רופאים וכתבתי להם שיש לי עדיין הפרשות חומות ואחד אמר שזה מטריד ושאלך מהר לרופא ולעשות בדיקה.
מרוב שנבהלתי ניגשתי מהר לקופה ועשו לי וברוך ה הכל בסדר:
אני בשבוע 7.4 יש דופק, שק הריון וחלבון והד עוברי הודגם וגודל העובר כרגע 12.32 מ"מ.
מה שכן, יש לי בשחלה הימנית צ'סטות בקוטר עד 25 מ"מ ובשחלה השמאלית צ'סטות בקוטר עד 20 מ"מ?
האם ההפרשות יכולות לנבוע מהצ'סטות? או האם יכולות לנבוע מהתמיכה שאני מקבלת שלוש פעמים ביום (אנדומטרין)?
הטכנאית אמרה שהכל בסדר אצלי.
אני יכולה להיות רגועה עד לפגישה אצל הרופא?
תודה רבה על שהשבת את תשומת לבי
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
ד``ר איילון לחמן15/07/2012שלום.
ההפרשות לא נובעות מהציסטות השחלתיות ולא מהאנדומטרין..מומלצת מנוחה במצב זה ופחות לדאוג.שמעי להוראות רופא הפריון שלך.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעל15/07/2012אבל ממה זה נובע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
יכול לנבוע למשל מהשתרשות שק הריון בתוך הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי תודה רבה רבה
יעל15/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות הרופא ועוד שאלה
יעל18/07/2012הי
הייתי אצל הרופא הוא בכלל לא היה מודאג ואמר לי שזה חסר חשיבות.
אמר לי להמשיך את התמיכה "אנדומרטין" עד לסוף שבוע תשיעי ולבוא אליו עוד חודש לאחר בדיקת שקיפות עורפית.
האם זה בסדר לדעתך?
האם ההפרשות האלו מהוות סיכון לעובר שלי חס וחלילה?
תודה רבה רבה
ויום טוב
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתפס הצד- שבוע 8
יעל18/07/2012הי
היום כהרגלי הקאתי עד השעה 14 ואז אכלתי צהריים "פלפל ממולא קטן" ושתיתי מים ואז הלכתי לישון על הבטן.
שקמתי הרגשתי מן דקירה כזו בצלעות למעלה (ממש מתחת לחזה)ומאז עד עכשיו אני מרגישה שתפוס לי.
ממש כמו אחרי ספורט.
(אציין שאין לי שום סימן מדאיג אחר- לא קוצר, לא צרבת ולא כאבים בבטן התחתונה).
צלצלתי למוקד אחיות- והאחות אמרה לי שאין לי מה לדאוג וכנראה פשוט נתפס.
האם אני צריכה לדאוג? או פשוט לתת לזה לעבור מעצמו.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח קיסריא15/07/2012
שלום רב,
אני 12 יום אחרי ניתוח קיסרי. עדיין יש לי כאבים באיזור הבטן מן תחושה של כאבי שרירי הבטן ( לא בצלקת עצמה), ועדיין כשאני כמה ממצב שכיבה האזור הזה מורגש,
גם שינה על הצד עדיין בעייתית, הדימום גם כן עדיין לא פסק לגמרי.
האם אחרי 12 יום אני כבר לא אמורה להרגיש כאבים כלל ? האם כל זה נשמע תקין או שמחייב בדיקת רופא ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח קיסרי - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/07/2012עדיין בגדר נורמה עם חל שיפור בכאב ובדימום.
במידה ואין שיפור תפני לרופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הפלה?שולמית15/07/2012
לפני פחות משעה הייתי אצל הגניקולוג , עשיתי ב. אולטרסאונד שבה נצפה שק היריון קטן מה שאומר שאני בשבוע הרביעי +-.
לפני שהלכתי לרופא היו לי כאבי בטן חזקים , ואז הלכתי לרופא ונצפה שק ההיריון ועכשיו כשחזרתי הביתה גיליתי דימום.
אתמול קיימתי יחסי מין.
ממה יכול לנבוע הדימום?.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הפלה? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/07/2012אם השק ברחם
ויחסי מין גורמים כאב
תמנעי מיחסים עד אישור הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- gbs ורגישות לפניצלין.לחמית15/07/2012
איך אקבל זריקת פניצלין אם יש חשש tmkh לרגישות אלרגית. מה התחליף והאם יש בו אותה יעילות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר tmkh= אצלי. סליחה טעות בהקלדה
לחמית15/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtmkh= אצלי. סליחה טעות בהקלדה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/07/2012תקבלי אנטיביוטיקה חליפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתקעתי במשקוף באיזור הטבורשיר14/07/2012
בהריון תאומים שבוע 30
וזה כאב לכמה דקות
האם יש סיבה לחשוש ?
האם אני צריכה להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתקעתי במשקוף באיזור הטבור - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/07/2012חבלה לבטן בהריון מחייבת ניתור עוברי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהנעטלי14/07/2012
שלום,
אני 37 שבועות הריון (הריון ראשון) ועד עכשיו לא היו לי שום סימנים מיוחדים על העור,
ליפני יומיים פעם ראשונה הופיעו לי כמעין סימני מתיחה או שזה משהו אחר אין לי מושג בצבע ורדרד אדום. והם נפוחים כאלה.
השאלה שלי היא מה ניתן למרוח על זה כי אני כן שמה קרם קוקוס כל יום, והשאלה השנייה האם זה יתרחב?
הסימנים מופיעים דווקא בצדדים של הגוף על הבטן ולא מקדימה.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/07/2012הסימנים קשורים מאד לגנטיקה.
נמשכים מהצד למרכז.
תמשיכי לטפח את העור למרות שיתכן והסימנים יחמירו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה בדיקהפלונית13/07/2012
הרופא שלי בחופשה אני בשבוע 33 ועשיתי בדיקות דם ושתן רשום בקטריולוגיה צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים מה זה אומר?זה מסוכן?תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה בדיקה - תגובה
המשמעות שיש לחזור על הבדיקה.כדי לודא שאין זה סתם זיהום חיצוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות והריוןליאה13/07/2012
שלום
אני בת 29 והפסקתי לקחת גלולות לפני חודשיים בערך. מאז שהפסקתי קיבלתי מחזור לאחר 28 יום.
בחודש שאחרי נסינו להכנס להריון לפי הספר בימים לפני הביוץ וביום הביוץ עצמו.
המחזור הגיע לאחר 31 יום.
האם יש סיבה לדאגה?
האם לוקח לגוץ זמן לבייץ לאחר גלולות?
או שאני סתם מליחצה את עצמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות והריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/07/2012סתם מלחיצה,
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל הזמן בועטת .יוליה13/07/2012
היי! אני בשבוע 29 ואני במשך כל יום ולילה מרגישה בעיטות בלי סוף, העוברית ממש פעילה והבטן שלי כל יום גלים גלים. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הזמן בועטת . - תגובה
ד``ר איילון לחמן15/07/2012שלום. כדאי גם להיבדק.אבל תנועות רבות עדיפות על חוסר תנועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון אחרי הפלהשרון13/07/2012
שלום,
עברתי הפלה טבעית בשבוע 5 אחרי הריון תקין לפני כשנה
ברצוני לדעת מתי אוכל לנסות להכנס שוב להריון?
אני בד"כ מקבלת מחזור בכל סוף חודש (האם גם הפעם הוא יגיע? בהפרש של שבועיים מהדימום החזק שיש כרגע?)
הרבה תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון אחרי הפלה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/07/2012אין כל בעיה תכנסי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שרון15/07/2012קודם כל ברצוני להודות לך על התשובה המהירה,
רציתי לדעת האם המחזור יגיע כמו תמיד ? או שההפלה והדימום הרב שהיה ידחו אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- GBSטל13/07/2012
שלום,
האם בזמן הלידה מספיק לטפל בחיידק GBS עם פניצילין או שצריך גם גרמיצין? (שמעתי מחברה שכך טופלה)
האם הטיפול ניתן לכל אישה נשאית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBS - תגובה
המומלץ זה הפניצילין.ניתן לכל אשה נשאית שאינה אלרגית לפניצילין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טל15/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בסדר לשתות משקה אנרגיהמאיה13/07/2012
אני בתחילת ההריון שבוע 7 .
גמורה מעייפות וישנה המון.
האם זה בסדר לשתות רד בול או אקסל ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בדיקות CMV בבקשה עזרה!!רונלי12/07/2012
שלום רב!!
עשיתי בדיקות דם להתכונן לקראת היריון. חוץ מזה שבלוטת התריס שלי היא בתת פעילות אז הרופא משפחה התקשר לומר לי שיש בעיה עם ה CMV שלי ואני ממש ממש ממש אשמח לשמוע מה זה אומר- אני עוד לא בהיריון אבל ממש רוצה להתחיל לנסות ואני לא מבינה מה זה אומר וכמה זמן צריך לחכות עד לבדיקה נוספת ולמה אני אמורה לצפות. אודה לחוות דעת מקצועית בהקדם האפשרי! תודה רבה. אני די לחוצה כי קראתי שצריך עכשיו ליכות חצי שנה לפני שנכנסים להיריון- זה נכון?
TOXOPLASMA IgG 3.00 לא מחוסן
TOXOPLASMA IgM NEGATIVE
CMV IgG 95.00 POSITIVE
CMV IgM חיובי
CMV IgM(Add.-VIDAS) POSITIVE
CMV AVIDITY 0.15* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה......
רונלי13/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות CMV בבקשה עזרה!! - תגובה
על פי בדיקות הדם שבצעת מדובר בהדבקה "טריה" של CMV.כלומר כרגע כדאי אכן להימנע מהריון. כדאי להתיעץ עם מומחה למחלות זיהומיות לגבי מועד ביצוע הבדיקה הבאה או המכון הוירולוגי בתה"ש..החשוב שבצעת הבדיקה לפני ההריון ובכך נמנעת מגרימת נזק,לא עלינו,לעובר.בהצלחה בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבל12/07/2012
שלום,
אני בשבוע 27 , יש לי כאבים חזקים בנרתיק פנימה, במהלך השינה כשאני מתהפכת מצד לצד, מישיבה לעמידה וגם בהליכה.
בהתחלה (לפני כחודשיים) הכאב היה נסבל אבל לאחרונה אני מתעוררת מכאבים....
האם הכאבים האלו נורמלים....????
תודה על תגובתכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ענו לי..
ל15/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב - תגובה
לא,הכאבים האלו לא צריכים להיות. נא לגשת ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר בשתן?אנונימית12/07/2012
אתמול הלכתי לתחנה של טיפת חלב עקב כאבי ראש חזקים ביומיים האחרונים.
ניסיתי לקבוע תור לרופא נשים אבל התור הקרוב שנתנו לי היה ליום ראשון אז הלכתי לתחנה, שם קיבלתי בדיקת שתן וגם בדקו לי את הלחץ דם.
האחות אמרה שלחץ הדם בסדר אבל בבדיקת השתן הריבוע האמצעי שינה את הצבע לירוק והיא אמרה שזה אומר שיש לי סוכר בשתן.
חשוב לציין כי לפני כמה שבועות עשיתי העמסת סוכר שיצאה תקינה לגמרי!
האחות שללה אפשרות של רעלת הריון.
מה יכול להביע הסוכר בשתן? האם יהיה צורך לחזור שוב על הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר בשתן? - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור12/07/2012ערב טוב
סוכר בשתן בהריון לא מדאיג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)