מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה להריוןמאיה הראל22/06/2012
שלום רב,
אני וחברי ניהלנו יחסי מין לא בטוחים, ואני חוששת שמא אכנס להריון.
אני נוטלת גלולות (יסמין) כבר 3 ימים, וניהלנו יחסי מין כ 9-10 ימים לאחר קבלת הווסת (כלומר 10 ימים לאחר תחילתו), הוא גמר בחוץ.
היו לי בעיות הורמנליות שבגללן לא קיבלתי מחזור למשך תקופה ארוכה, לאחריה התחלתי לקחת גלולות למשך חצי שנה ואז הפסקתי לחודש בשביל בדיקת דם נוספת (התוצאות עוד לא חזרו), אתה המחזור אחרי ההפסקה קיבלתי בסטייה של יום עד יומיים, אז אני לא יודעת אם אני יכולה להחשיב אותו כמחזור יציב (כלומר מגיע בתאריכים הנכונים) ולכן אין לדעת אם הייתי בימים הבטוחים או לא.
האם החששות שלי מוצדקות?
ואם כן האם אני יכולה לבצע בדיקה גם כאשר אני נוטלת את הגלולות או שהן משבשות את התוצאות?
תודה רבה והמשך שבוע מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
ד``ר אריה לידור25/06/2012שלום לך
אם התחלת את הגלולות ביום הראשון לוסת את מוגנת . במידה ולא טלי פוסטינור ( אם לא עברו יותר מ 72 שעות מהחשיפה) או אלה ( אם לא עבור יותר מ 5 ימים מהחשיפה). בכל מקרה בצעי בדיקת הריון לפחות שבועיים לאחר החשיפה והמשיכי (במידה והתוצאה שלילת ) בגלולות כסדרן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףףףף!שובלללל21/06/2012
שלום רב
בעלי מעשן סמים קלים, אני בהריון בחודש רביעי היום הייתי בסקירת מערכות מוקדמת אמרו לי שיכול להיות שיש בעיה בלב של העובר שאחד מהחדרים שלו קטנים מידי אבל שעדיין מוקדם לדעת,רציתי לדעת האם זה יכול להיות עקב שבעלי מעשן?והאם זה יכול להשפיע בהריונות נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - השרשה של העוברתמי21/06/2012
ד"ר שלום,
אני יודעת שאישה שניכנסת להריון אחרי כ 10 ימים צריך להופיע דימום שנובע מהשרשה של העובר ברחם. האם זה מופיע אצל כל הנשים? עברתי הזרעה לפני 10 ימים ולא הופיע אצלי דימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה של העובר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור21/06/2012בוקר טוב
לא תמיד חייב להיות דימום
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על רופאמיכל21/06/2012
שלום רב, אבקש לקבל המלצה על רופא מעולה ובעל מוניטין לביצוע בדיקה לשקיפות עורפית.
בתודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על רופא - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/06/2012שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות עורפית
שיר01/07/2012אני עשיתי אצל פרופסור מייזנר, הוא מנהל מכון האולטרסאונד בבית חולים בלינסון (עשיתי פרטי כמובן)
מקבל במרכז הארץ
מקצועי מאד לאור ניסיונו ומעמדו
אבל גם בן אדם רגיש, נעים, גם ביחס וגם במגע
עשיתי אצלו גם את כל הסריקות וגם מי שפיר
עובד בשעות גמישות (גם עד מאוחר)
מאד ממליצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה איומהלינוי21/06/2012
שלום
לפני 3 חודשים ילדתי ומכבר 3 שבועות יש לי נשירה נוראית בשיער.
האם הנשירה אופיינית לזמן שכזה? או שלפי פרק זמן זה לא אמור להיות קשר ללידה?כבר עברו קצת יותר מ3 חודשים.ואם כן עד מתי בערך התופעה אמורה להמשך?
שאלה נוספת: במידה ועליי להתייעץ עם רופא האם כדאי לפנות לרופא מטפל או רופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לנשירה
תהילה21/06/2012גם לי יש נשירה נוראית!
אני 4 חודשים אחרי לידה ולוקחת סרזט - מניעה לנשים מניקות, אולי זה קשור?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמה
לינוי22/06/2012לא שמעתי על סרזט האם זה לנשים מניקות או שללא קשר להנקה זה טיפול כוללני לאחר לידה?(אני לא הנקתי בכלל)
מי נתן לך את הטיפול? והאם עוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה איומה - תגובה
מומלץ להתיעץ גם עם רופא עור עם עברו שלושה חודשים והנשירה קשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סוכר 50מיה21/06/2012
שלום,
האם תוצאה של 79 mg/dl בבדיקת 50 גרם גלוקוז היא תקינה?
האם יש טווח תחתון לבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סוכר 50 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור21/06/2012ערב טוב
תוצאה תקינה
אין גבול תחתון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמידות של זרע למיםשרית20/06/2012
שלום,
האם שטיפת ידיים עם מים עם/בלי סבון מנקה לחלוטין את זרע שהיה עליהם ? האם יש לחשוש מהריון לאחר ביצוע שטיפת ידיים ו ..?
תשובתכם מאוד חשובה לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמידות זרע למים - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/06/2012ערב טוב
מים וסבון שוטפים זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודת חן על הבטן בזמן הריוןרונן20/06/2012
שלום,
אני ואישתי היינו היום אצל רופאת עור לבדיקה, שבסיומה הרופאה המליצה לאישתי להסיר בניתוח נקודת חן בעלת שני גוונים של צבע חום שנמצאת על ביטנה (7 ס"מ אלכסונית מטה שמאלה מהפופיק).
אישתי כרגע בהריון, בשבוע 19 להריונה!
שאלתי היא, האם כדאי להסיר את נקודת החן כרגע, בזמן הריון? או שכדאי להמתין לאחר הלידה?
האם חומר ההרדמה / הניתוח יכול להשפיע בדרך כזו או אחרת על העובר?
האם ישנו חומר הרדמה מקומית שכדאי להימנע ממנו בזמן הריון?
אודה לכם על תשובתכם המהירה,
בברכה, רונן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן על הבטן - ד"ר תדמור
הסרת נקודת החן לא יכולה להזיק לעובר
מומלץ מאוד להסיר הנקודה לפי הוראות רופאת העור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירגל20/06/2012
שבוע 32 , בבדיקת מעקב היום
רופא רשם: מי שפיר ריבוי קל.
מה הכוונה? האם מקום להלחץ? ומהן ההשלכות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר - ד"ר תדמור
לבצע בדיקה חוזרת במכון אצל טכנאית לקבל הערכת ריבוי במיספר
לבצע העמסת סוכר 100 גרם
לחזור על הבדיקה כל שבוע
כל עוד ריבוי קל אין בעייה
אם הוך לריבוי מוחלט זה סיפור אחר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת לימפה נפוחה?אנונימית20/06/2012
שלום, אני בשבוע 34+4
אתמול הופיעה לי בליטה מוזרה על השפה בצד ימין והיום קמתי עם כאב חזק מתחת לעצם הסנטר בצד ימין, ייתכן כי קיים קשר (?)
הייתי אצל רופא משפחה שאמר שכנראה זוהי בלוטת הלימפה אבל סירב לשלוח אותי לבדיקות כלשהן וההוראות שקיבלתי ממנו היו לראות עם זה מחמיר או משתפר בעוד כמה ימים, הוא אמר שזה קורה הרבה בהיריון.
זכור לי שזה קרה לי בעבר, לא יודעת עם כשהייתי כבר בהיריון או לא, וזה קרה כמה פעמים ועבר לאחר יום או מספר ימים, האם באמת קיים קשר להיריון או שיש סיבה לדאוג וללכת שוב לרופא? שמעתי שזה קשור לדלקות.
אין לי חום ואני מרגישה בסדר גמור תודה לאל, שום דבר לא כואב.
נ.ב- כבר כשבועיים-שלושה אני מרגישה את הילדה בועטת לי בעצמות האגן, לפעמים זה כואב, אבל נראה שהיא מצאה איזה נקודה מאד כואבת ליד עצם האגן בצד שמאל ולפעמים היא מגיעה לשם והכאב מאד חזק ואפילו מקפיץ אותי בהפתעה או כאב, האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה נפוחה? - תגובה
בנושא התנועות,נשמע תקין.בנושא השפה כדאי אכן להיבדק שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות בהיריוןעידית20/06/2012
יש לי שאלה קצת מגעילה אבל אני חוששת מאוד וחייבת לשאול אותה.אני שבוע 13 בהריון אחרי טיפול ivf ואני לא מקיאה כמעט בכלל. אבל כשכן,אז לא יוצא לי קיא רגיל,יש לי ליחות ומיצי קיבה ואם ממש התאמצתי אז אפילו יש טיפה דם,מה זה אומר? האם הכל תקין איתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות בהיריון - תגובה
על פניו נשמע תקין. אבל כדאי לגשת ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לאדנה20/06/2012
שלום שמי דנה בת 36 וסת אחרונה ב 4 ליוני 2012 קיימתי יחסים מלאים ב19 ליוני 4 פעמים ובכל הפעמים הוא גמר בפנים מה הסיכויים שלי להריון?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון או לא - תגובה
אם הכל תקין,על פי הספר, הסיכוי טוב.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפתהילה19/06/2012
שלום,
עשיתי בדיקת פאפ והתוצאות:
הודעות לבדיקת PAP LBC Routine Test
PAP LBC With Payment
מה המשמעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ - תגובה
גם לי לא ברורות התשובות שציינת. ממליץ שתגשי לרופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתענת19/06/2012
שלום רב,
בת 30, היריון ראשון, שבוע 7, נוטלת חומצה פולית 5 מ"ג עפ"י המלצת רופאה (אין לי שום היסטוריה של בעיות רפואיות/מומים). לקיחת החומצה נמשכת כשנה לאור התלבטויותי לגבי כניסה להריון. עד לפני כחודשיים-שלושה נטלתי ציפראמיל, אך כעת אני ללא ציפראמיל.
האם נרשם לי מינון כה גבוה של ח. פולית עקב הציפראמיל? האם מינון זה עלול להזיק לי ו/או לעובר שברחמי כעת? האם כדאי לרדת במינון עתה ואילו תוספים נוספים מומלצים בשלב זה ובאילו מינונים?
תודה מראש,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איחור במחזורm12319/06/2012
שלום, הייתי אמורה לקבל מחזור בסביבות 5/6 מאחר והמחזור טרם הגיע ביצעתי 2 בדיקות ביתית שהראו תוצאה שלילית , לאחר כשבוע עשיתי בדיקת דם שהראתה תוצאה של 5 שהבנתי שזה שלילי
עד היום טרם קיבלתי מחזור מה כדאי לעשות האם יש צורך בבדיקות חוזרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
הטוב ביותר לגשת להיבדק אצל רופא גינקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)