מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהליאת08/06/2012
שלום,
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת ארשום,אם לא תוכלו לענות לי אז תפנו אותי למקום המתאים
אני בחורה בת31 חודש אחרי לידה,חיכיתי לילדה הזו הרבה זמן,היו לי קשיים
כיום אני מרגישה קושי רב,היא ילדה שקטה אבל כשהיא בוכה בלילות לפעמים אני מאבדת את הסבלנות בתוכי,כי היא צורחת ובבוקר שאני קמה אני חצי בן אדם.אין לי מצב רוח מה לעשות?אני אמורה להיות שמחה ומאושרת כל הזמן אבל זה לא קורה לי,רק מדי פעם.כי הבת שלי נותנת לי אושר רב אבל אני לא יכולה לבטא את זה כי אני מרגשה באפיסת כוחות,בנוסף אני מרגישה חנוקה,כי אני לא יכולה לרדת איתה להסתובב בגלל שאני גרה בקומה שלישית בלי מעלית וזה גם גורם לי לתסכול,מה עלי לעשות כדי להתעלות על עצמי,אני רוצה שהמצב השתנה כי זה לא אמור להיות כך.
אני מחכה לתשובה
תודה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר אריה לידור10/06/2012שלום לך
נסי לדון עם פסיכולוג
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזונות שמותר..קרן08/06/2012
אני בשבוע 5, האם ניתן לאכול דגים מעושנים בעישון-קר, הנמצאים באריזת ואקום מסחרית? כגון לקרדה/מקרל וסלמון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזונות שמותר.. - תגובה
כן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהעדיאל07/06/2012
שלום ילדתי לפני חצי שנה .לידה רגילה בלי סיבוכים...כמובן שהייתי אל רופא נשים מאז ..והכל בסדר נאמר לי .שאני מקיימת יחסיים עם בעלי יש לי כאבים באיבר המין החדירה ואחכ דימום מרגישה כאילו המקום יותר צר משהו מפריע......מזה יכול להיות ???יש מצב שיש קשר לתפרים הרי הם נימסו מזמן???מה יכול להיות.תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה איתי דילגתם
עדיאל10/06/2012???תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי לידה - תגובה
ד``ר אריה לידור10/06/2012שלוםלך
חייבת להבדק כדי לשלול הפרעה אנטומית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר לא הבנתי???
עדיאל11/06/2012מזה הפרעה אנטומית מזה אומר???ואיזה בדיקה צריכים
לעשות???תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בבקשהסהר07/06/2012
1.האם תוצאת בדיקת העמסת סוכר 106 זה תקין?
2.בנוגע לסושי- אני יודעת שאסור לאכול את הדגים מסיבות מובנות.
האם יש בעיה עם האצות? אם אין בעיה עם האצות האם בעצם מותר לאכול
סושי צמחוני (אצות,ירקות והאורז ללא דגים)? האם זה בטוח במאה אחוז?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סושי
רחל08/06/2012האיסור הוא גם על סושי צמחוני וההסבר הוא משום שבמסעדות יש סיכוי גבוה שמשתמשים באותה הסכין להכנה וחיתוך הסושי הצמחוני וזה שאינו צמחוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות בבקשה - תגובה
התוצאה תקינה. הבעיה בסושי הוא האיסור באכילת דגים נאים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מאוחר?אני07/06/2012
שלום....
ווסת אחרונה ב21.4, ווסת סדירה כל 28 יום.
נסיון להיכנס להריון בתאריכים:5/5 ו 8/5.
עשיתי בדיקות הריון בתאריכים:
19/5 שלילית
20/5 שלילית
21/5 שלילית
22/5 חיובית
שאלתי היא כזאת...האם יכול להיות שהכניסה להריון היתה ב8/5......?
והיום הזה הוא היום ה18 לביוץ.
לפי מיטב הבנתי בדיקות הריון מזהות את ההורמון לאחר 12-14 יום.
וב22/5 זה מתאים בדיוק לאחר הנסיון של ה8/5.
האם כך הדבר לדעתך?
תודה.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הערכת משקלה07/06/2012
שלום, אני בשבוע 32+5 להריון והיום עשיתי הערכת משקל שיצאה 2140
במהלך כל ההיריון העובר היה קצת מעל הממוצע, שללנו סכרת ואנחנו בטוחים שמדובר בגנים של האבא :)
והיום הטכנאית אולטרסאונד אמרה לנו שזה בדיוק המשקל הממוצע.
האם ייתכן שהיה פיגור קטן בעלייה במשקל? האם זאת סיבה לדאוג ולעשות בדיקה נוספת?
אודה לתשובתכם, התור הקרוב לרופא הוא ביום ראשון ורציתי לדעת עד אז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל - תגובה
נראה כסטיה במסגרת התקין. רצוי לבדוק הערכת משקל בקורת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורת?
אסנת13/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות חשובות מאוד לאחר לידהליאת07/06/2012
שלום,
אני חודש אחרי לידה והיום לפני כשעתיים עשיתי אקונמיקה והריח נכנס לי לדרכי הנשימה ועד עכשיו יש לי תחושה בגרון לפני כחצי שעה האכלתי את הילדה עם החלב שלי,האם נגרם נזק?
שאלה נוספת היא:
עד עכשיו חודש לאחר הלידה יש לי כתמים,האם זה נורמלי?כמה זמן זה אמור להיות,ומתי אקבל את המחזור?
שאלה נוספת היא:עשיתי ניתוח קיסרי ועד היום יש לי אדום באזור התפרים,הייתי אצל רופא כרוג והוא אמר לי שזה תקין ועוד כמה חודשים זה יחזור לצבע הטבעי,בקופת חולים האחות אמרה שיש לי דלקת ונתנה לי פולידין,מי צדק בעצם ומה עליי לעשות?
מחכה לתשובה מהירה
תודה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות חשובות מאוד לאחר לידה - תגובה
כל עוד את מניקה צפויים דימומים לא סדירים. אין כל חשש מהאקונומיקה. אם יש דלקת מקומית בצלקת צריך לטפל בה גם מקומית וגם באנטיביויטיקה -תלוי בממצאים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרים לאחר לידהקרן07/06/2012
אני 10 שבועות לאחר לידה רגילה עם תפרים
והמקום עדיין פתוח וכואב.
האם זה נורמלי? ומתי אפשר לקיים יחסים?
הגניקולוגית שלי אמרה שאפשר,למרות שניסינו וכאב-אז הפסקנו. ורשמה לי פוליקוטן.
עוד המליצו לי רבות על פיסיוטרפיה של רצפת אגן,כי אולי זו הבעיה לאחר הלידה...
מבקשת ייעוץ,מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים לאחר לידה - תגובה
אם התפרים עדיין פתוחים כדברייך יש להמשיך ולטפל מקומית עד איחוי מלא ורק אז להתחיל בקיום יחסי מין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך! שבוע מקסים
קרן11/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם תאומיםקשת07/06/2012
שלום רב
אני נמצאת בשבוע התשיעי להריוני ואני פשוט סובלת מתשישות כרונית כול הזמן אני רוצה לישון אפילו לעמוד אין לי כוח כמו כן איבדתי את התאבון לגמרי כול מה שאני אוכלת זה בכוח וגורם לי לתחושה רעה ולא טובה
יש לציין שכבר קיבלתי שבועיים מחלה מהרופאה אך זה לא עוזר אני מתביישת לפנות אלייה שוב אני מודעת שזה הסמנים להריון אבל אני מרגישה שאני ממש סובלת אין לי כוח לצאת מהמיטה
אנא עזרו לי אני כבר לא יודעת מה לעשות יש לציין שעשיתי בדיקות דם והבדיקות יצאו טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז תבקשי ימי מנוחה בבית
שיר10/06/2012הכול זה סימנים טבעיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהלילי07/06/2012
אני בשבוע שמיני, עשיתי היום בדיקה ראשונה והכל תקין, יש דופק והעובר מתאים לגיל ההריון, אבל נמצאה ציסטה בצד שמאל שהרופאה ציינה שהיא יחסית גדולה, אבל היא גם אמרה שהיא אינה מודאגת ורק ימשיכו לעקוב אחרי זה. שאלתי- מה הסיכונים להריון ולי? האם זה נפוץ שיש ציסטה?
אני מרגישה ממש לא טוב, חולשה ובחילות אך בעיקר סלידה מאוכל וחוסר תאבון כללי.האם זה יכול להיות כתוצאה מהציסטה או שזה בגלל ההריון? מה עושים אם הציסטה היא בעיתית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
ד``ר איילון לחמן10/06/2012שלום.
לא הכיסית-ציסטה,אינה אשמה בכל תלונותיך. הדבר היחיד שיכולה לעשות זה מעט כאבים במקומה.תופעה זו אינה נדירה בהריונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 34 בדיקות דםאני06/06/2012
שלום רב,
הרופא שלי בחו"ל ולכן אני מתייעצת כאן לגבי תוצאות חריגות בבדיקות הדם שלי מהיום. שבוע 34 הריון ב"ה תקין
WBC-Leucocytes ערכים תקינים 4.5-11 אצלי יצא 13.4
RBC-Red Blood Cells ערכים תקינים 4-5.2 אצלי יצא 3.73
אמוגלובין 11.6
המטוקריט 34.3
Neutrophils ערכים תקינים 40-75 אצלי יצא 80.9
Lymphocytes ערכים תקינים 22-43 אצלי יצא 12.2
Neutrophils ערכים תקינים 1.8-7.7 אצלי יצא 10.8.
האם הבדיקות תקינות? סטיות סבירות להריון מתקדם?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 34 בדיקות דם
אני07/06/2012דילגתם עליי אנא תשובתכם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 34 בדיקות דם - תגובה
אכן הבדיקות מתאימות להריון מתקדם. כדאי רק להשוות כשרופאך יחזור,עם הביקות הקודמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לנשים בהריון המתקדם ולרופאיםאלכס06/06/2012
לפני ההיריון הייתי בתת משקל רציני, במהלך 32 וחצי השבועות האחרונים העלתי יותר מעשרים קילו, ובכל זאת, את העובר התחלתי להרגיש בשבוע מאד מוקדם (16), לא ידעתי שזה תנועות העובר עד שהבחנתי שזה מתחזק ובשבוע 18-19 התנועות כבר היו חזקות וברורות.
בערך בשבוע 20 כבר היה אפשר להרגיש את התנועות מבחוץ, כששמים יד על הבטן.
כיום התנועות עוד יותר חזקות, ברוך השם יש לי שם כדורגלנית קטנה ושובבה, העובר גם קצת גדול מהממוצע, שללנו סכרת וכנראה זה הגנים של אביה, שלא קטן במידותיו ;)
היום כשמסתכלים על הבטן אפשר לראות אותה מתעוות לצדדים, זזה וקופצת, רואים ומרגישים את התנועות בבירור והן מאד חזקות, הרבה פעמים זה כואב, היא מלבישה לי בעיטות בעצמות האגן ובאיברים אחרים שאין לי מושג מה הם אבל הם לא משאירים אותי אדישה והרבה פעמים מקפיצים אותי עם איזה צעקת הפתעה וכאב, כמובן שאני מלאת גאווה ושמחה וברוך השם שהיא זזה, והיינו בטוחים שאני מרגישה בזה כל כך כי מבנה הגוף שלי הוא מאד רזה, למרות שהעלתי עשרים קילו ואפילו עברתי את המשקל הממוצע התקין שצריך להיות בגובה שלי.
לפי הבדיקות (שתי סקירות מערכות, מוקדמת ומאוחרת) והבדיקות הרגילות, אולטרסאונדים ובדיקות פנימיות, הכל בעזרת השם תקין, אבל סתם מתוך דאגה פניתי אליכם, האם זה אצל כל הנשים ככה? הייתי בקורס הכנה ללידה והסתכלתי על נשים שהיו ממש לקראת לידה, לא ראיתי שהבטן שלהן קופצת ככה עם כל בעיטה.
זה קודם כל, ושנית, לרופאים, ראיתי בחדשות מודעות על נשים שהרחם שלהן נקרע בשבועות מתקדמים או בזמן לידה, ראיתי שלשום מודעה על אישה שאיכשהו מי השפיר שלה חדרו למערכת הדם והיא נפטרה (כנראה כי הרחם שלה לא החזיק מעמד או משהו), האם אני צריכה לשים לזה יותר לב ולדרוש מהרופא איזה בדיקות מיוחדות? הרופא שלי לא טורח לבדוק אותי אפילו כשאני מבקשת, הוא כל הזמן שולל כל דבר שאני מעלה, ואפילו כשניסיתי לדבר איתו על בעיית העייפות שלאחר מכן התגלתה כמחסור בברזל הוא טען כי זה בגלל שאני לא שותה מספיק מים.
ולא, אין לי רופא אחר לעבור אליו כי אני גרה בעיר קטנה וזאת האפשרות היחידה כרגע, נסיעות לא באות בחשבון בכלל כרגע.
תודה מראש לכל מי שיענה לי, שיהיה לכם סופש מעולה ולידה קלה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לנשים בהריון המתקדם ולרופאים - תגובה
חשוב בתחילה להדגיש שתנועות העובר הן הדבר החשוב ביותר המראה על מצב טוב שלהעובר.ככל שיותר תנועות,מצבו של העובר טוב יותר.הבעיה היא רק כאשר יש פחות תנועות,כך שאין מה לדאוג,רק לשמוח. לגבי האסונות שתיארת,אין כל קשר לתנועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ערכים גבוהים מהנורמה בשבוע 4ענבל06/06/2012
נקלטתי להריון לפני כ3.5 שבועות וערכי הבטא שלי הם 19379 IU/L , ראיתי שהטווח אמור להיות עד 10000 ושלי כמעט פי שניים יותר, התור הבא לרופא הוא רק בעוד כמה ימים, יותר מאודה לתשובה מהירה...
תודה
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ערכים גבוהים מהנורמה בשבוע 4 - תגובה
קודם כל להדגיש שגיל ההריון הוא מהיום הראשון למחזור האחרון ולא מיום הכניסה להריון.במקרה שלך בדיקת העלקול תיתן התשובות,לגבי גיל העובר,אולי יותר מעובר אחד וכו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גיל הריוןאני05/06/2012
לפי וסת אחרון אני בשבוע 14+3
לפי סקירת מערכות מוקדמת גיל הריון 15 (חלק הופיע 15+2 חלק הופיע 14+6)
הבדיקה תקינה
בבדיקת שקיפות עורפית בשבוע 12+1 לפי וסת אחרון, גיל ההריון נקבע ל - 12+3
האם ייתכן שהיה ביוץ מוקדם?
מה יכולה להיות סיבה נוספת לכך?
קיבלתי חיסון אדמת ביום האחרון של הוסת האחרון (היה דימום קל ביום הזה) כך שלא הייתי בהריון ביום הזה. אם מדובר על ביוץ מוקדם האם יש סיכון?
אם הסקירה מראה שבינתיים הכל בסדר האם בכלל יש לי סיבה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גיל הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ06/06/2012אין מה לדאוג.
לכל אחד מהבודקים יתכנו טעויות מדידה של מספר ימים.
זו הסיבה שאנו לא משנים את גיל ההריון.
ככל שהבדיקה מבוצעת מוקדם יותר היא מדוייקת יותר !
כדאי להתיחס לשקיפות עורפית כגיל קובע להריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבועותנוגה05/06/2012
ערב טוב...
וסת אחרונה 10.5
בבדיקות ביתיות להריון יצא תשובה חיובי.
על פי חישוב אני נמצאת בשבוע 4...
מתי אפשר לראות שק הריון??
והאם כדאי או צריך לעשות בדיקת דם בטא?
תודה ויום טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבועות - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ06/06/2012שק נצפה ב 5 שבועות ודופק ב 6-7 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)