מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהטלי05/06/2012
שלום אני בהריון תאומים שבוע 32 עם צירים מוקדמים משבוע 24 עכשיו הצוואר התקצר ל25 מ"מ אבל סגור רציתי לדעת אם מותר ללכת לים ואף להיכנס קצת למים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אריה לידור05/06/2012שלום לך
מותר . מאד רצוי להמנע מפעילות גופנית ומקיום יחסי מין. מומלצת שתיה מרובה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטלי05/06/2012
האם מהרגע שיורדים המים/מתחילה מחיקה של צוואר הרחם/מתחילה פתיחה, אין דרך חזרה וזה אומר שהלידה התחילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ירידת מים היא סימן מבשר לתחילתה של לידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי מחיקה ופתיחה?
אלכס06/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות,צליל05/06/2012
שלום אני בשבוע 16, ביצעתי סקירת מערכות היום בבוקר ב10וחצי, הבדיקה התחילה כאולטרסאונד ועברה לשלב ואגינאלי(לא ראה את חדרי הלב כי הגב של התינוק הסתיר9בואגנילי די כאב לי כאילו צירים הרגשתי הסברתי לרופא אמר שזה קורה הכאב, אבל אני מאז בלחץ, עברו די שעות(השעה תיכף 17בערב ויש ללי כאבים9נכנסת כל שניה לשירותים מבודקת בתחתון, אם אין כתמים, יש הפרשות שקופות, שאלתי זה ככה הכאבים האלו? והאם זה מצריך לגשת לרופא שלי? שאלה שניה מותר לי להרים את בני מדי פעם על היד? ושאלה אחרונה, לא ממש רלונטית אבל בימים הקרובים האם יהיה אפשרי לקיים יחסים?בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות, - תגובה
תחושת האי נוחות לאחר הבדיקה הוגינלית תחלוף. מותר להרים את הבן ומותר לקיים יחסי מין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובת סקירת מערכות,
צליל06/06/2012שלום ענית לי, אבל כשאתמול בלילה הלכתי לישון והזזתי את הרגל לא יכולתי להחזיר בחזרה היה כאב כאילו המקום נתפס,(באיזור שקרוב למפשעה, בבוקר אותו דבר אני הולכת והרגשה של כאב, כאילו עשו לי במקום עצמו זריקה, זה מסוכן, מפחד שעקב זה יקרה משהו לא טובאני במכבי ורופא הגניקולוג שלח אותי לבצע את הבדיקה במכון הספציפי, , לגשת לרופא שביצע את זה? לגשת לרופא שלי הגינקולוג?מקווה שהסברתי די טוב היכן הכאב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה - פילאטיס על אף קיומם שלאורטל05/06/2012
שלום, אשמח לעזרתכם אני בהריון בשבוע 32 ויש לי בשבוע האחרון כאבים בבטן התחתונה ובאיזור המפשעות כמו כאבי מחזור קלים שבאים בזמנים לא קבועים. ביום ראשון הייתי בבדיקה אצל הרופאה שראתה כי אין התקצרות של צוואר הרחם, פתיחה או צירים (באמצעות מוניטור) ואמרה לי להמנע מיחסי מין בשבועות הקרובים לפחות עד לבדיקה הבאה. הענין הוא ששכחתי לשאול אותה האם אני יכולה לעשות ספורט. אני רשומה לחוג של פילאטיס לנשים בהריון. האם זה בסדר ללכת לחוג למרות הכאבים (שלצערי עדין קיימים באותו מינון)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - פילאטיס על אף קיומם של - תגובה
יכולה להמשיך בפילאטיס
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 34 ב"האני05/06/2012
שלום רב,
הייתי אצל הרופא שלי בשבוע 32 למעקב והוא טס לחו"ל וביקש שאשוב כשהוא חוזר חמישה שבועות אחריי , כלומר בשבוע 37 (רופא טוב מאוד ואחד מרופאי הפורום הזה) ואמר שבהריון תקין אין סיבה להיבדק לפני. מאז מלחיצים אותי ואומרים לי שבשבועות האלה יש להיבדק כל שבועיים. האם זה בסדר להגיע אליו רק כשאהיה בשבוע 37? האם לקבוע תור לרופא נשים אחר? ללכת למוקד להיבדק בין לבין? ואם כן מתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 34 ב"ה - תגובה
אם מעקב ההריון תקין נקבע לך מועד נכון להמשך המעקב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עליי...אודה לתשובה בהקדם.מונה05/06/2012
שלום,
אני נמצאת בשבוע 37 + 2. הריון ראשון, בת 27.
בבדיקת השתן האחרונה שעשיתי השבוע התרבית יצאה חיובית והחיידק שרשום הוא strepe. agalactiae (group B). גם בתרבית שעשיתי שבוע וחצי לפני היה רשום mixed flora נמצאו (Strep. gr.B(GBS
בצמיחה מעורבת. ולעשות בדיקה נוספת.
כמה שאלות:
1. יכול להיות שעשיתי את הבדיקה לא טוב? אין לי שום כאבים של דלקת בדרכי השתן.
האם כדאי לעשות בדיקה נוספת לפני לקיחת אנטיביוטיקה?
2. הבנתי שצריך לקחת אנטיביוטיקה עכשיו ובלידה האם החיידק בשתן יכול להזיק לעובר כרגע או בלידה?
3. האם האנטיביוטיקה לא מזיקה בהריון?
4. מה ההשלכות של לקיחת אנטיביוטיקה בלידה? זה אומר שהתינוקת תהיה בפגיה?
מה עוד חשוב לדעת בעניין? הרופא שלי לא נמצא השבוע וחוששת שאלד לפני הטיפול.
5. מה הסיבה שבלידה זה מסוכן? איך מהשתן שלי החיידק יכול לעבור לעובר? אם יולדים ויש את החיידק ולא יודעים על כך לאיזה נזק זה יכול לגרום לתינוק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי...אודה לתשובה בהקדם. - תגובה
ד``ר אריה לידור05/06/2012ראי תגובתי למעלה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה שניה-איבר המין של העוברמיקה05/06/2012
שלום,
אני בשבוע 22 והיינו השבוע בסקירת מערכות שניה.
היינו אצל רופא פרטי, אשר סקר הרבה איברים והודיע על תקינותם.
מרוב ההתרגשות לא שמנו לב שהוא כלל לא התייחס לאיבר המין של העובר. אנחנו יודעים שיש לנו בן ובסקירה ראשונה ראו זאת. עם זאת, האם הרופא לא היה צריך לבדוק את מבנה איבר המין ואת שקי האשכים?? שום דבר בעניין גם לא צויין על הפלא שקיבלנו. האם זה לא משהו שבודקים בסקירה השניה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה שניה-איבר המין של העובר - תגובה
תלוי בתנוחת העובר ייתכן והתנוחה לא התאימה לזהוי האבר. אפשר לחזור על בדיקה זו למטרה ספציפית זו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרקוד בהריוןאוסנת05/06/2012
הי,
אני בשבוע 6 +יומיים ורציתי לשאול האם מותר לי לרקוד או יש מניעה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרקוד בהריון - תגובה
אם מהלך ההריון תקין אין כל חשש מכך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום-מ-05/06/2012
שלום רב,
אני בשבוע 22 ולפני קצת יותר מחודש הייתי אצל רופא הנשים שלי וסיפרתי לו שהיו לי 4 או 5 פעמים הפרשות דמיות או חומות , והוא אמר שזה קורה לפעמים והכל בסדר.... (הוא לא עשה לי בדיקה...והוא לא יודע שזה ממשיך...)
במהלך החודש הזה יש לי עדיין הפרשה דמית או חומה ואח"כ רגילה. זה קורה כמעט כל יום או הפסקה של יומיים ושוב ממשיך.
אני נמנעת מיחסי מין בגלל הדימום ולפני כשבועיים שקימתי יחסים היה לי דימום...
אני מאוד דואגת כי אתמול הייתי עם הפרשה חומה כל היום...
התור שלי לסריקת מערכות ביום ראשון ולרופא יום שני.
האם זה בסדר שאני מחכה או שאני צריכה ללכת לבדיקה היום ?
תודה רבה על תשובתך ויום טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
רצוי שתפני לבדיקה ללא קשר לאולטרהסאונד.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
-מ-06/06/2012שלום רב,
הייתי בבדיקת רופא אתמול ( לא הרופא שלי ) ולאחר בדיקתו הוא אמר שהשילייה שלי בפתח צוואר הרחם והוא אמר שנחכה עד יום א' לסקירת המערכות לגבי מיקום מדוייק.
הוא אמר לי שאם יהיה דימום ללכת מיד לבדיקות.
היום בבוקר עדיין יש לי הפרשות חומות, השאלה האם אני צריכה להיות בלחץ מהפרשות חומות, לחכות ליום א' ורק אם יהיה דימום ללכת שוב לבדיקה???
דיי מלחיץ....
בשבוע 22 עדיין יש סיכוי שהשילייה תעלה??
תודה מראש על תשובתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לא ?שרה05/06/2012
קבלתי מחזור רגיל ב 30.4 , בתאריך 31.5 היו לי הפרשות חומות
עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה חיובית
ההפרשות נמשכו 4 ימים
ביום 5.6 לא היו הפרשות אלא דם המלווה בכאבי מחזור שאני רגילה אליהם.
האם יש סיכוי שאני עדיין בהריון ?
ואם לא , לגבי החודש הזה אני מחשבת יום הביוץ מאיזה תאריך של ההפרשות או של הופעת הדם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון או לא ? - תגובה
רצוי שתבצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסור בברזללילי05/06/2012
שלום אני בשבוע 7 פלוס 4, אני מרגישה שממש חסר לי ברשל, אני עייפה, חסרת חיוניות וקר לי כל הזמן. האם ניתן לקחת תוסף ברשל מעבר לויטמינים שאני כבר לוקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסור בברזל - תגובה
רצוי לבצע לפני כן ספירת דם ורק אז להחליט
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן לא תקינה - דחוף. תודה רבהמונה04/06/2012
שלום,
אני נמצאת בשבוע 37 + 2. הריון ראשון, בת 27.
בבדיקת השתן האחרונה שעשיתי השבוע התרבית יצאה חיובית והחיידק שרשום הוא strepe. agalactiae (group B). גם בתרבית שעשיתי שבוע וחצי לפני היה רשום mixed flora נמצאו (Strep. gr.B(GBS
בצמיחה מעורבת. ולעשות בדיקה נוספת.
כמה שאלות:
1. יכול להיות שעשיתי את הבדיקה לא טוב? אין לי שום כאבים של דלקת בדרכי השתן.
האם כדאי לעשות בדיקה נוספת לפני לקיחת אנטיביוטיקה?
2. הבנתי שצריך לקחת אנטיביוטיקה עכשיו ובלידה האם החיידק בשתן יכול להזיק לעובר כרגע או בלידה?
3. האם האנטיביוטיקה לא מזיקה בהריון?
4. מה ההשלכות של לקיחת אנטיביוטיקה בלידה? זה אומר שהתינוקת תהיה בפגיה?
מה עוד חשוב לדעת בעניין? הרופא שלי לא נמצא השבוע וחוששת שאלד לפני הטיפול.
5. מה הסיבה שבלידה זה מסוכן? איך מהשתן שלי החיידק יכול לעבור לעובר? אם יולדים ויש את החיידק ולא יודעים על כך לאיזה נזק זה יכול לגרום לתינוק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החיידק
נטלי05/06/2012התינוק יכול להידבק בחיידק בתעלה וזה גורם תמותה גבוה אצל תינוקות כי הוא גורם לדלקות מוח וכו', אבל מטפלים בזה עם אנטיביוטיקה שמפחיתה בהרבה את סיכויי ההידבקות. תקראי על החיידק באינטרנט, כ30% מהנשים בהריון נושאות חיידק זה, בעזרת טיפול נכון הכל יהיה בסדר, לידה קלה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שתן לא תקינה - דחוף. תודה רבה - תגובה
יש צורך בתחילת אנטיביוטיקה . באם תעשי זאת אין כל חשש להריון לעובר וללידה
ממליץ שתבצעי תרבית GBS גם בשבוע 37
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימפוציטיםרחל04/06/2012
אני לאחר טיפולי IVF, כעת בשבוע 6 + 4 ימים, מקבלת תמיכה של אסטרופם פעמיים ביום וקרינון פעם אחת ביום. נשלחתי לעשות בדיקת דם,
קיבלתי בלימפוציטים ערך שהוא מתחת לנורמה 20.2, הנורמה נעה בין 22-43.
בבדיקת דם שעשיתי בחודש ינואר השנה קיבלתי ערך של 34.3
בדצמבר 2011 קיבלתי ערך של 31.9
ואף בבדיקה שבוצעה ביולי 2010 קיבלתי ערך של 25.9
בעברי הרחוק (בגיל 12) התגלה לי גוש בבטן ועברתי טיפולים כימותרפיים כולל הסרת הגוש, השחלה והחצוצרה השמאלית שניזוקו.
האם התוצאה שהתקבלה הנה בגדר הנורמה או שאני צריכה לבדוק את הגורם לירידה בלימפוציטים מתחת לנורמה.
בתודה מראש,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימפוציטים - תגובה
התוצאה תקינה להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- EBV בהריון - דחוףר.מ.א04/06/2012
שלום,
אני בת 25, בהריון שבוע 17.
כבר שבוע וחצי עם דלקת בגרון, כאבים ונפיחות בבלוטות.
למרות שכבר יומים המצב שלי השתפר,
עשיתי סורולוגיה וויראלית:
EBV IgG-EBNA 3 negative
EBV VCA_IgG 10.8 negative
EBV VCA IgM >>160 Positive
CMV IgM negative
מה המשמעות של זה? והאם זה מסוכן לעובר?
מחכה לשובתכם,
תודה מראש,
רים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EBV בהריון - דחוף - תגובה
אין כל סכנה לעובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פער גדול בין גיל העובר לגיל ההריוןא04/06/2012
האם יש חשש לתקינות העובר במידה וקיים פער גדול בין גיל העובר לגיל ההריון ע"פ וסת אחרון? (פער של 4 שבועות, כלומר העובר קטן ב-4 שבועות מחישוב גילו ע"פ וסת אחרון). אני אמורה להיות בשבוע 4 במקום בשבוע 8 לפי חישוב הווסת האחרון. קשה לי להעיד על סדירות המחזורים. (היות וכל השנים הייתי עם גלולות). בפעם היחידה בה קיבלתי מחזור באופן טבעי. היה איחור של חודש שלם - כאילו המחזור דילג על חודש והגיע בחודש שלאחריו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פער גדול בין גיל העובר ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור04/06/2012ערב טוב
בבקשה לתת עוד פרטים בצורה מסודרת ופשוטה.
מה גיל הריון לפי וא ??
מה גיל הריון לפי בדיקת על קול ??
האם בוצעו בדיקות קודמות ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר עפר תדמור בהמשך להודעתך
א04/06/2012גיל ההריון ע"פ וסת אחרונה 8 שבועות ושישה ימים.
ע"פ אולטראסאונד שבוע 5
לא נעשו בדיקות קודמות. אך לפני 3 חודשים הייתה הפלה נדחית עקב הריון שלא התפתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפר תדמור בהמשך ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור06/06/2012ערב טוב
כדאי לבצע על קול בהפרש של 10 ימים מהבדיקה הקודמת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)