מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה רגילההריונית13/03/2012
אני בשבוע 38 והראש למטה האם יש בעיה ללדת בלידה רגילה אם האגן נוטה הצידה עקב רגל קצרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה רגילה - תגובה
ד``ר איילון לחמן13/03/2012שלום.
יש לברר עם רופא אורטופד באם יש שינוי במבנה האגן או בגודלו. במידה ולא,אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפות רגליים נפוחותמיקי13/03/2012
שלום, שמי מיקי, מתחילה מחר שבוע 36.
קמתי היום בבוקר עם כפות רגליים נפוחות בצורה קיצונית מבד"כ.
ביצעתי בדיקת מעקב הריון אצל האחיות בקופת חולים
לחץ דם וחלבון תקינים.
האם סיבה לדאגה או שהגיוני בשלב זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפות רגליים נפוחות - תגובה
גשי להיבדק וידעי את רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלידה מגלידריהשיר13/03/2012
שלום רב
בהריון שבוע 12
האם זה בטוח לאכול גלידה מגלידריה?
כמו כן מסטיקים פשר ללעוס למשל בזוקה המכיל צבעי מאכל?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
חסוי18/03/2012רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות משטח וגינלי מה זה אומר?ורוניקה מלבסק13/03/2012
VAGINAL-GBS NEGATIVE
VAGINAL-BACT CANDIDA ALBICANS
++++
VAG.MICROSCOPY
CANDIDA +++* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות משטח וגינלי מה זה אומר? - תגובה
התוצאה אומרת שיש לך פטרת בנרתיק, דבר הדורש טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת CSP - דחוף!!!בהריון ראשון13/03/2012
שלום,
בהריון ראשון, שבוע 35.
באולטרסאונד גילו תוצאת בדיקת CSP ברוחב 10 מ"מ, ומומלצת סקירה מכוונת ושקילת MRI.
אני מאוד מאוד לחוצה מהעניין ולא ממש מוצאת מידע באינטרנט.
מה זה אומר? למה להתכונן? מה הכוונה בבדיקות הללו?
אודה לתגובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת CSP - דחוף!!! - תגובה
יתכן והמדובר בכיסית קטנה באזור המוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןליאת13/03/2012
אני בשבוע 32 ,ואני בזמן האחרון סובלת מכאבי בטן וגזים.
זו תופעה נורמלית בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
כאבים חריגים מצריכים בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הנקהליאת13/03/2012
שלום,
הייתי בקורס הכנה ללידה והמדריכה אמרה שצריך לשים בזמן הנקה איזשהו חומר טבעי שבריא לתינוק,שם החברה מתחילה ב-פ אבל שכחתי את השם.
תוכלו לעזור לי למצוא את השם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הנקה - תגובה
לא ברור למה הכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזוזות העובראנונימית13/03/2012
היי, לפני כמה ימים הייתי אצל רופאת נשים ושאלתי אותה סתם האם הבטן שגדלה לי היא תוצאה מההיריון או שהשמנתי, לפני כן הייתה לי שטוחה ועכשיו היא כולה מעוגלת. הרופאה אמרה לי שעכשיו, בשבוע 20, העובר גדל עד אזור הפופיק, וכנראה שכל השאר (הלמעלה) זה שומן, למרות שזה לא נראה לי הגיוני, אבל השאלה שלי היא בכלל אחרת ורק עכשיו חשבתי עליה, האם זה הגיוני שהתזוזות שלו שאני מרגישה כבר כמה שבועות הן באזור הבטן התחתונה, הרחם? האזור שכואב בעת כאבי מחזור, ולא יותר למעלה באזור הפופיק? ועוד שאלה, אם העובר מתחיל פתאום לזוז ממש חזק והרבה זה אומר שהוא במצוקה? הרגשתי את זה אתמול כשהייתי בהופעה עם מוזיקה מאוד רועשת, אבל זה קרה לי גם כמה פעמים כשישבתי בתנוחה שאולי לחצה על הבטן ואפילו סתם ככה. ועוד משהו, זה הגיוני שלפעמים יהיו הפסקות ארוכות בין התזוזות שלה? הבנתי שהיא ישנה לפעמים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזוזות העובר - תגובה
התנפחות הבטן היא בהריון היא תוצאה של ההשפעה ההורמונלית ולאו דוקא הצטברות שומן.בענין התנועות-כשהעובר במצוקה הוא מפסיק לזוז ולא זז יותר מדי.בהצלחה.מיקום התנועות הוא באזור בו העובר נמצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cbc suspectsרעות12/03/2012
שלום רב,
שבוע 27, עשית.י בדיקות דם שבהם נמצא esr 1 hour - 40 הבנתי כי זה מוכר אצל נשים בהריון ואין בעיה שהתוצאה חורגת מהטווח של של 0-20.
באותן בדיקת דם נמצא cbc suspects-immature granlocytes . האם זה התוצאה הזו מוכרת בהריון או שעליי לבדוק מה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cbc suspects - תגובה
כדי בהזדמנות להראות התשובה לרופאך.אגב למה בצעת השקיעת דם (ESR)?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcbc
רעות14/03/2012שלום ותודה על התשובה.
הופנתי ע"י רופא הנשים שלי לגסטרולוג כיוון שיש לי כאבים עזים/שריפה מתחת באזור הבטן העליונה מתחת לחזה. הכאבים הלכו והתגברו ואף התווספו דקיות רבות ושורפות באזור ברמה בלתי נסבלת.
הגסטרולוג שלח אותי לבדיקות דם ושקיעת דם הייתה ככל הנראה חלק מההפנייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לבדיקהאביבה12/03/2012
מה אומר התשובה לבדיקות :
Parvo virus B19 IgG | | POSITIVE
|
Parvo virus B19 IgM | | NEGATIVE
אני ביצעתי קצת פחות משבוע . היום אני בשבוע 29+4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבדיקה - תגובה
ד``ר אריה לידור12/03/2012שלום לך
נחשפת בעבר הרחוק לוירוס זה
חזרי על הבדיקה בטווח של שבועיים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שבוע חמישינורית12/03/2012
הי
תוצאות הבדיקה ליום הראשון בשבוע החמישי להריון הם:
Beta Subunit, hCG mIU/mL 21.7
Glucose mg/dL 86.1
האם תוצאה תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא שבוע חמישי - תגובה
התוצאה חיובית להריון. חזרי עליה בעוד מספר ימים כדי לצפות בצמיחת הערכים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב הריוןעדי12/03/2012
שלום רב
אני בשבוע 11. יש לי תור לשקיפות ולאחר מכן לסקר הביוכימי. המזכירה אמרה לי שעלי לקבוע תור נוסף לרופא רק בשבוע 20. האם סביר שאפגש עם רופא הנשים רק בעוד חודשיים??? נראה לי הרבה מדי זמן ללא מעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב הריון - תגובה
לאחר השקיפות עלייך לבצע סקירה מוקדמת. רצוי שתבדקי עם תוצאות השקיפות וה סקירה המוקדמת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AFI 5-6אני12/03/2012
שלום,
אני בשבוע 40+6, הריון שני ובבדיקת US נמצא כי ישנו מיעוט קל של מי שפיר (5-6) והעובר לא ככ גדל בשבועיים האחרונים. הרופא המליץ על זירוז למרות שהניטור העוברי תקין ולא נשקפת לו סכנה.
אציין כי אתמול בלילה נראה כי יצא הפקק הרירי וישנם צירים אך עדיין לא סדירים בתדירותם. האם כדאי לפנות לזירוז או לחכות קצת שהצירים אולי יסתדרו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AFI 5-6 - תגובה
עם AFI כזה בשבוע בו את נמצאת פני לזרוז
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןמישהי12/03/2012
אני בת 29, סובלת מעודף משקל BMI 32, אחרי 9 שנים הפסקתי ליטול גלולות (יסמין) ומנסה להיכנס להריון. לפני הגלולות היתה וסת סדירה כל 35 יום. עברו כבר כמעט חודשיים ועדיין אין זכר לווסת. אני מנסה להוריד במשקל, אבל זה תהליך ארוך וקשה. מה עליי לעשות בינתיים? איזה בדיקות מומלצות?האם יש תקופות הורמונאליות שיכולות לעזור להסדיר את הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ12/03/2012הייתי פונה לרופא נשים לקחת טיפול בפרוגסטרון לקבלת וסת ואחריו בודק פרופיל הורמונאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 40.5- דחוףאני11/03/2012
שלום,
הייתי היום אצל הרופא למעקב ובין הבדיקות הוא בדק (כמובן) וגינאלית. אין לי פתיחה וגם לא צירים ולא כאב לי יותר מבדר"כ אך מאז הבדיקה יש לי דימום בצבע אדום וזאת בניגוד לפעמים הקודמות בהן היו לי הפרשות בצבע חום כהה לאחר בדיקות מעין אלו. האם עליי לפנות להיבדק או לחכות ולראות אם הדימום פוסק (הבדיקה היתה לפני כשלוש וחצי שעות)? בנוסף אציין כי אני מרגישה היטב תנועות עובר.
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שבוע 40.5- ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור12/03/2012בוקר טוב
דימום קל אחרי בדיקה פנימית לא מסוכן ונגרם כתוצאה סבירה מהבדיקה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)