מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןאלונה04/04/2012
שלום רב,
בת 39, הריון 3
שבוע 5+1
1) בשתי בדיקות הריון התשובה חיובית אבל הקו עדיין בהיר - האם יש לזה משמעות?
2) אין לי עדיין כלל תחושות פיזיות לא טובות. האם נורמלי או יכול להעיד על היעדר דופק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אלכס05/04/2012אני תפסתי את ההריון ממש בשבועות הראשונים והקו כמעט לא נראה, כנראה שזה קשור לרמת ההורמון בגוף שלך ואם תעשי את הבדיקה בעוד שבוע הקו יתחזק יותר.
לא לכל הנשים יש תסמינים לא טובים של ההריון (הקאות, כאבי בטן וכו'), אני אישית טפו טפו טפו עברתי את השליש הראשון רק עם תסמין קל של כאב בבטן התחתונה ועייפות.
זה בכלל לא מה שיעיד על זה שיש דופק או אין, את זה את תגלי באולטסאונד של שבוע 7+
אני עונה לך מהדברים שאני למדתי עד כה וכי אני לא רואה שהרופאים פה מוצאים זמן להתייחס לכל ההודעות. שיהיה בהצלחה והמשך הריון קל :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/04/2012שלום.
הדבר הפשוט הוא לבצע בדיקת דם ולדעת המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונה בהריוןמונה03/04/2012
שלום,
אני בהריון ראשון שבוע 28. אני לא אוכלת פירות וירקות כמעט בכלל מאז ומתמיד. לא מסוגלת ומצד שני מקפידה לאכול חלבי, בשר עוף כל יום ולפעמים גם בשר בקר, ביצים וכו'. ובכלל מקפידה על 3 ארוחות מסודרות ביום + נישנושים רבים.
אני לוקחת 3 תוספי תזונה:
1. מולטיויטמין לשנים בהריון של 'סולגאר' שבו יש ויטמינים רבים.
2. ברזל קומפלקס של 'סופרב' ובו יש 36 מ"ג ברזל, 100 מ"ג ויטמין c,
400 מק"ג חומצה פולית ו250 מק"ג ויטמין B12. (עד עכשיו לקחת ברזל אחר עם חומצה פולית וסרין אבל נגמר בבית המרקחת אז לקחתי משהו את זה של 'סופרב').
3. אומגה 3 (9 חודשים) של אלספה יום כן, יום לא בערך.
שאלותיי:
1. האם כדאי לקחת אומגה 3 כל יום? האם יכול לגרום נזק?
2. האם כמות התוספים של הכל ביחד זה לא יותר מידי לעובר? או האם זה מספיק?
3. האם מומלץ להוריד משהו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה בהריון
צוות סופהרב04/04/2012שלום רב,
הריון זהו תקופה מיוחדת בחייהם של נשים, בריאות האם והעובר תלויה במספר גורמים. אחד הגורמים המכריעים הוא שילוב של תזונה נכונה ונטילת תוספי תזונה. מחקרים מוכיחים כי נטילה של תוספי תזונה בתקופת ההיריון וההנקה שומרת על בריאות תקינה של האם והעובר ומשפיעה על התפתחות התינוק בשלבים המאוחרים יותר.
התוספים שאת נוטלת הם הבסיסים והטובים ביותר עבורך ועבור תינוקך.
הייתי ממליצה בזמן הריון לנטול 3-4 טבליות של פרנטל מבית סולגאר ובהנקה לרדת ל1-2 טבליות ביום.
בנוגע לברזל קומפלקס מבית סופרהב, הברזל הוא עם הספיגה הטובה ביותר כי הוא בצורת ביגליסינט וגם לא גורם לתופעות לוואי במערכת העיכול ובנוסף מכיל ויטמין C שעוזר לספיגה עוד יותר טובה בגוף, כמו כן הפורמולה מכילה חומצה פולית שמונעת התפתחות מומים אצל העובר.
אם חסר לך ויטמין B12 הייתי ממליצה לך לצרוך בנפרד. B12 הרי נספג הכי טוב במציצה תת לשונית ישירות לדם ולא דרך מערכת העיכול.
אומגה 3 נורא קשה להשלים מבחינת התזונה. צריכה יומיומית של אומגה 3 קריטית להתפתחות תקינה של מוח העובר, העין, מערכת החיסון וכן משפיעה על תפקודים קוגנטיבים בעתיד של היילוד.
לסיכום,
הינך נוטלת את מגוון התוספים הטוב ביותר עבורך ועבור תינוקך. לא הייתי עושה שינויים מלבד B12 אם את זקוקה לו.
מאחלת הריון מוצלח,
בברכת בריאות שלמה
אביבית שלום
נטורופתית ויועצת במרכז הדרכה סולגאר/ סופרהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מונה04/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת חלבון עובריאולגה03/04/2012
שלום רב.
אשמח לעזרה בפענוח תוצאות בדיקת חלבון עוברי:
שבוע הריון: 17.4, גיל: 30.3
AFP -
ערכי ייחוס: חציון תוצאה בדיקה
AFP 44.50 NG/ML 0.97 MOM < 2.00 MOM HCG 46.90 IU/ML 2.24 MOM 0.20 - 3.00 MOM
UE3 0.94 NG/ML 0.93 MOM 0.15 -99.99 MOM
הסיכון לתסמונת דאון לפי גילך בלבד: 1:881
הסיכון המשולב לתסמונת דאון לפי הגיל והבדיקות: 1:680
תודה מראש על התשובה המהירה.
אולגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת חלבון עוברי - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור03/04/2012ערב טוב
הערך היחידי שמעניין אותך הוא 1: 680 שזה הסיכון לדאון לפי גיל + בדיקות
זה ערך בסדר, בינוני לא מצויין
האם עשית שקיפות עורפית ???
מה היתה שם התוצאה ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת חלבון עוברי
אולגה03/04/2012עשיתי שקיפות עורפית. התוצאה לפי גיל ובדיקה הייתה 1:5492
התוצאה בשקלול PAPP-A ו-FREE B HCG הייתה 1:3600
אשמח להתייחסות.
תודה, אולגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה מאוד,בבקשה תשובה מיידיתליאת03/04/2012
שלום,
אני בשבוע 36 ואני מרגישה מעט תנועות,אפשר להגיד שכמעט ולא,מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס05/04/2012שמעתי שבשבועות האחרונים של ההריון לתינוק נהיה יותר צפוף ויש לו פחות מקום לזוז ולכן כמות התנועות יכולה לרדת אבל כדאי שבכל זאת תפני לרופא כדי שיקשיב לדופק ויבדוק עם הכל בסדר, שיהיה בהצלחה והמשך הריון קל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
ליאת05/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה מאוד,בבקשה תשובה מיידית - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/04/2012שלום.
ירידה בתנועות היא אור אדום עבורנו המילדים. יש לפנות מידית לבדיקה כולל בדיקת מוניטור עוברי ובדיקת על קול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה מאוד,בבקשה תשובה מיידית - תגובה
ד''ר גדעון נגר10/04/2012במידה ואת חשה במעוט תנועות ישלבצע נטור עטברי בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בהריון?רויטל03/04/2012
אלו תוצאות בדיקת הדם:
Beta Subunit, hCG mIU/mL <1.20
אני בהריון? פשוט אין לי מושג איך קוראים ומפענחים את זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
זוהר05/04/2012הרפואה מחשיבה הריון כאשר הבטא עולה לרמה של 25
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה גניקולוגית קשה.מבקשת את עזרתכם!חדשה פה03/04/2012
שלום רב. אני בת 34 עם 2 ילדים. בין שני הילדים עברתי גרידה (שבוע 8 לערך) ומאז עברו 3 שנים. בשנה האחרונה עברתי 3 הפלות 2 טבעיות ואחת גרידה . לאחר אולטרסאונדים רבים רופא אחד קבע שיש לי רחם דו קרני ורופא אחר קבע שמדובר בשאריות מגרידות קודומת (מה שמכונה אדסיומה) ולכן זה נראה באולטרא כמו דו קרני .הרופא (מנהל מחלקה בבית חולים) טוען בתוקף כי אין סיכוי שיש לי רחם עם מחיצה/דו קרני מאחר וכל ילד שהבאתי לעולם היה במשקל קרוב ל-4 ק"ג. ועדיין הרופא הנ"ל מתעקש שלא אעשה היסטרוסקופיה(צילום רחם).
להלן שאלותי:
1. האם בגרידה שעושים (במיודח בבי"ח פרטי) לא אמורים להוציא /לראות את שאריות הלידות בחלל הרחם?
2. האם העובדה שילדי אכן היו במשקל גדול שוללת את עניין קיום במחיצה/דו קרני?
3. האם גרידה חוזרת אכן תפתור את הבעיה או שיש סיכוי שהיא תחסל את סיכויי העתידיים ללדת? אודה לתשובה מהירה , עברתי מספיק בשנה האחרונה...
4. האם הייתם ממליצים על היסטרוסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא מגיבים כבר יומיים????
חדשה פה05/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תנועותסהר02/04/2012
מחר אני אכנס לשבוע 17 תאומים.
לפני שבוע עשיתי סקירה מוקדמת, הכל ב"ה היה תקין,
גם הגודל והמשקל.
מדוע אם כך אני לא מרגישה תנועות בכלל???
יש לציין כי זה הריון שני ובראשון שלי אני כבר הרגשתי את העובר (יחיד)
בשבוע זה!
האם הייתי צריכה להרגיש כבר? מתי אני צריכה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה!
סהר05/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אלכס05/04/2012תראי, זה שאומרים שבהריון שני מרגישים את העובר יותר מוקדם לא חייב להיות תמיד נכון, יש נשים שלא מרגישות את העובר עד אחרי שבוע 20 אפילו, לדעתי אין לך ממה להלחץ שמה גם לחץ זה לא בריא להריון, ואת גם יכולה לקפוץ לביקור את הרופא שיאזין לדופק ויוודא שהכל תקין שם. שיהיה לך הרבה הצלחה והריון קל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי תנועות - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/04/2012שלום
לא לדאוג. להמשיך בבדיקות המעקב .המדאיג זה מעבר לשבוע ה22.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער שיקוף מגנטי בהריוןשיר31/03/2012
שלום אני בהריון בשבוע 14
ועברתי בשער מגנטי בקניון (לא עלה בשעתי שי בזה קרינה))
השערים שמאתרים דברים מתכתיים
שאלתי-עד כמה זה מסוכן לעובר?
והאם יש בזה קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שער מגנטי בהריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור01/04/2012ערב טוב
שער מגנטי הוא מגנט אין בו קרינה
שער מגנטי לא מסוכן להריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטן ופרוביוטיקה בהריוןחיה30/03/2012
האם מותר להשתמש בנרות אגיסטן לפטריה בנרתיק בהריון?
והאם מותר לקחת פרוביוטיקה של סולגר בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם יש הריוןהדס29/03/2012
אני 10 ימים לאחר החזרת עוברים.
עשיתי בדיקת דם ויצא 13.8mlu\ml האם יש הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש הריון - ד"ר תדמור
ערך 13 גבולי
יש לעשות בדיקה חוזרת
יתכן והערך מקורו בזריקות של הטיפולים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס05/04/2012אי אפשר להסיק מסקנה לגבי כמות הילדים מבדיקת בטא, רק אולטרסאונד.
התוצאה מכפילה את עצמה כל יום או משהו כזה, לא הסבירו לך בקופת החולים?
שיהיה בהצלחה והריון קל :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה בעניין בדיקת בטאלילוש29/03/2012
שנכנסתי להריון אם הילדה הנוכחית שלי בדיקת הדם הראשונה הראתה לי 5>
שבוע אחרי זה יצא בטא של 46
אנחנו שוב חושדים בהריון (לטובה) יש לי את כל הסימנים בחילות קשות מאוד עייפות מוגברת וכאבים בחזה
יום ראשון בתאריך 25-3-12 עשיתי בדיקת בטא ושוב יצא 5>
ויום ראשון הקרוב בתאריך ה - 1-4-12 אני שוב עושה בדיקת בטא ואני מאוד מאמינה שזה יראה בטא אבל נמוכה כמו 30 25 ככה כי ככל הניראה זה התחלה של הריון
מה הסיכוי?
ןאני רוצה לציין שיש את כל התסמינים: בחילות עייפות יתר כאבים בחזה מרגישה את הבטן התחתונה מתהפכת לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת בדיקת בטא - ד"ר תדמור
בדיקת בטה צריכה להכפיל כל 48 שעות
בטה שעולה ויורד לא תקין.
יתכן הריון חוץ רחמי ???
מומלץ לעשות בדיקה חוזרת יום רביעי / חמישי
ללכת לרופא מטפל אחרי בדיקת הדם .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת עורפיתאני29/03/2012
שלום רב
בבדיקת שקיפות עורפית בשבוע 12 נמצאה שקיפות עורפית של 1.9 מ"מ
בסקירת המערכות המוקדמת בשבוע 15+1 יצא עובי של 5 מ"מ, יתר הסקירה המורחבת הייתה תקינה.
מבצע הסקירה המליץ לי לבצע בדיקת מי שפיר.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת עורפית - ד"ר תדמור
בצקת עורפית של 5 ממ היא סימן לצורך לבצע בדיקת מי השפיר
ברור ששקיפות תקינה רומזת על כך שהבדיקה תהיה תקינה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב לא מפוסטראנונימית28/03/2012
רציתי לשאול עוד משהו,
אני מאוד אוהבת גלידה של בן אנד ג'ריס,
אבל מאחורה כתוב שהיא מכילה חלב.
לא מצויין שהוא מפוסטר או כל דבר אחר, אם כי תאריך התפוגה שלו נע בדרך כלל כמעט חצי שנה קדימה.
האם עלי להקפיד לאכול מוצרים חלביים מפוסטרים או שזה סתם לחץ מיותר?
האם זה גם תקף מבחינת מיצים, חלב סויה וכל דבר שהוא?
מה לגבי פסטרמה? הבנתי שיש איזה משהו שעדיף לא לאכול בגללו פסטרמה אלא עם כן היא מטוגנת או משהו.
ועוד שאלה, בזמן האחרון נהיה לי קטע מוזר בכפות הידיים למעלה, הן מאוד יבשות ועל אחת מהן הופיעו נקודות אדומות שגירדו, מעולם לא הייתה לי אלרגיה ונבהלתי, אבל זה לא החמיר ועבר לאחר כשעה. היובש נשאר, ומדי פעם זה מגרד, האם יכול להיות לזה קשר להריון? סתם מתוך עניין, אה ותגידו, בשליש האחרון העובר נמצא עם הראש למטה והרגליים למעלה, איך הוא נמצא בשליש הראשון והשני? הוא שוכב לאורך או לרוחב הבטן? אני יודעת שכנראה זה שונה מאישה לאישה אבל איך זה בדרך כלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תתעלמו ממני..
אנונימית01/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות בשליש השני?אנונימית28/03/2012
שלום, אני בשבוע 22+4
לפני שלושה ימים התחלתי לסבול מצרבות במהלך היום ובחילות רציניות במהלך הערב והלילה. אני משתדלת לא להקיא, ועד עכשיו זה עובר בהצלחה. אבל אני מרגישה שהתיאבון שלי, שמאז תחילת ההיריון התגבר באופן משמעותי, הולך ויורד. אני לא יודעת עם זה קשור לבחילות אבל זה מדאיג אותי שהתחלתי לאכול פחות.
יש לי עוד כמה שאלות שאשמח מאוד עם תענו לי,
זה ההיריון הראשון שלי ולפני כן הייתי בתת משקל, אולי זה נותן תשובה לשאלה למה התחלתי להרגיש תזוזות כבר בשבוע 15, למרות שאז עוד לא הבנתי וחשבתי שזה גזים עד שזה התגבר ונהיה ברור.
כיום התזוזות ברוך השם מאוד חזקות וברורות, אבל לפעמים היא יכולה לזוז בלי הפסקה במשך שעות ולפעמים יש ימים שהיא בקושי זזה, האם זה נורמלי?
ועוד שאלה, לפני ההיריון היו לי בעיות עם המחזור, הוא לא היה סדיר וכשהיה מגיע, הייתי נלחמת בכאבים חזקים וסובלת משלשולים מדי פעם, האם זה אומר באיזשהו מקום שאולי יהיה לי יותר קשה לעבור את הצירים והלידה מאשר לשאר הנשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי ויש לי עוד שאלה חדשה
אנונימית01/04/2012לפני כמה ימים הבחנתי בטיפות שקופות וקרות שיוצאות לי מהפטמות, כשלחצתי קצת על החזה, יצא עוד מהנוזל הזה. אני מניחה שזה קשור לשינויים שקורים בחזה שמתכונן ליצירת חלב, אבל אני רק בשבוע 23. רציתי לשאול עם אתם יכולים להסביר לי קצת על הנוזל הזה והאם זה אומר שבקרוב יתחיל לצאת לי חלב? אם כן, מה אני אעשה? נשאר לי עוד כמה חודשים עד הלידה! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 17אינס28/03/2012
שלום רב אני נמאצאת כרגע בשבוע 17,בשבוע שעבר הייתי אצל רופאת הנשים שלי והיא עשתה לי בדיקת אולטרסאונד משקל הילד הוא 179 גרם האם זה בסדר?הרופאה טוענת שזה בסדר אבל רציתי עוד חוות דעת כי זה נראה לי שהוא קצת גדול(דרך אגב הבטן שלי ממש קטנה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 17
אינס28/03/2012אפשר בבקשה לקבל תשובה זה מאוד חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה אישית
יולי28/03/2012החיים שלך יהיו קלים יותר אם תסמכי על הרופא שאת בוחרת. סתם דעה אישית שלי. בהצלחה ויום נעים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 17
אינס30/03/2012תודה כנראה שאת צודקת,אני סתם מלחיצה את עצמי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)