מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעקב הריון שליש אחרוןקטי04/03/2012
שלום,
הריון ראשון, שבוע 33. בהערכת המשקל שעשיתי בשבוע 31 נמצא כי העובר מתאים לשבוע 30 מבחינת ההתפתחות. עד כה עליתי במצטבר ב10 קילו כאשר בחודש האחרון העליה היתה רק של קילו. האם זה תקין? מהי העליה שנפוצה להריון בחודש זה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב הריון שליש אחרון - תגובה
ד``ר אריה לידור04/03/2012שלום לך
העליה במשקלך היא ממוצעת ומתפרסת לכל אורך ההריון. עד כה עלית עליה ממוצעת נאה. צפויה עליה נוספת של כ 2-4 ק"ג עד תום ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'קוזי בהריוןהילה04/03/2012
שלום,
אני בחודש שישי להריוני ושבוע הבא אני נוסעת לצימר, רציתי לדעת האם מותר לי להיות בג'קוזי..?
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'קוזי בהריון - תגובה
גקוזי אינו מומלץ בשלב זה של ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר מעט קטן לגיל הריוןאיריס04/03/2012
שלום רב,
בבדיקת אולטרסאונד שבוצעה לי היום (שבוע 17 בדיוק), נצפה עובר המתאים לשבוע 16.3. לפני שבועיים בסקירת מערכות מוקדמת העובר היה גדול ביום או יומיים (כלומר בשבוע 15 התאים ל-15.1 או 15.2). בכל הבדיקות שבוצעו לי עד אז העובר היה גדול בכחצי שבוע מגילו הרשמי. האם עשוי להיות חשד להאטה בגדילה? אם כן, מה עליי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר מעט קטן לגיל הריון - תגובה
בדיקת האולטרהסאונד אינה יכולה לדייק על היום" . 2 המדידות מתאימות לגיל העובר המראה התפתחות תקינה. מותר שיהיו הבדלים בני כמה ימים בגיל ההריון בבדיקות שונות והכל על פי הבודק ומכשירו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילה-בבקשה תשובה מהירהליאת04/03/2012
שלום,
אני בשובוע 32
בדרך לעבודה החלקתי ונפלתי על הברך
הייתי קצת בהלם והגוף שלי כואב,אין לי דימומים,האם כדאי ללכת להיבדק?
מקווה לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילה-בבקשה תשובה מהירה - תגובה
כדאי בהחלט להבדק הן בבדיקת רופא הן בבדיקת מוניטור והן בבדיקת אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומיםורד04/03/2012
שלום רב,
אני בשבוע 14 עם תאומים אחרי דילול משלישיה (טיפול PGD חמישי, הוחזרו 3 עוברים). הדילול בוצע לפני 10 ימים ואני מרגישה טוב סה"כ, אבל די חוששת מאז הדילול. אני לא בדיוק יודעת מה מותר לי ומה אסור לי. לעבודה אני מגיעה עם רכבת + אוטובוס + הליכה רגלית. הבנתי שאני עדיין נמצאת בסיכון לאבד את ההריון עד שיחלפו 3 שבועות מהדילול. בינתיים עברו רק 10 ימים ואני די חוששת. האם אני יכולה לתפקד רגיל? ז"א להמשיך להגיע לעבודה? האם אוכל לקבל שמירת הריון בזמן הקרוב?
אורך הצוואר תקין (45 מ"מ) ואני מקווה שימשיך כך.
ממה כדאי לי להמנע בתקופה הקרובה? יחסי מין אני לא מקיימת. אשמח לדעת מה לא מומלץ לעשות במצבי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין:
ורד04/03/2012בת 33, הריון שני (ילדה בת שנתיים וחצי, לידה רגילה במועד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה שלא נענתה
ורד05/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון תאומים - תגובה
ד``ר אריה לידור06/03/2012שלום לך
יש להמנע מפעילות גופנית ומאמצים. אם עבודתך אינה פיסית יכולה להמשיך בה. השתדלי להמנע מנסיעות ארוכות ודאגי להסעה נוחה יותר לעבודתך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בבקשהסהר04/03/2012
שלום, אני בהריון עם תאומים לא זהים שבוע 12+5.
1.הרופא שלי אמר לי שבתאומים לא עושים חלבון עוברי,
ראיתי כאן מישהי באתר שעשתה- האם גם אני צריכה?...
2.אני סובלת מאוד מתחילת ההריון בעצירות מטורפת וטחורים
ממש קשה לחיות ככה..
מה יכול להקל עלי מעבר לשתיה מרובה? האם נרות גליצרין זה בטוח?
האם יש לכם עיצה אחרת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סהר05/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות בבקשה - תגובה
ד``ר אריה לידור06/03/2012שלום לך
אין צורך בחלבון עוברי. לטחורים יש טיפול מקומי במשחות ונרות . לעצירות ישנם תכשירים צמחיים יעילים וכן נרות גליצרין או שמן פראפין בשתיה. התיעצי עם הרופא שלך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותDinDani04/03/2012
אם מתעלמים מחוסר המקצועיות (ולדעתי סוג של רשלנות) של רופאים הממליצים לשלב את השקיפות הסקירה יחד בשבוע 13-14,
שזה שבוע מעט מאוחר ופחות מומלץ לשקיפות, ושבוע מעט מוקדם ופחות מומלץ לסקירה, אשמח לדעת:
1. מבחינת הסקירה, הבנתי שמומלץ באמצע שבוע 11, האם גם תחילה/אמצע שבוע 12 הוא זמן טוב?
(לא מבחינת הקריטריונים הרשמיים, שהם רחבים יותר, אלא פרקטית).
2. במידה ובכל זאת מתכוונים לבצע דיקור מי שפיר, מה היתרון של ביצוע השקיפות?
הרי ביצוע השקיפות הינה בדיקה סטטיסטית, ואילו מי שפיר זו בדיקה פיזית אמיתית, האם היא לא מייתרת את השקיפות?
(למעט היתרון של זיהוי בעיה פוטנציאלית מוקדם ככל האפשר)
או שאולי היכולת של השקיפות לזהות מצב שבו מומלץ לבצע אקו לב הוא גם פרמטר חשוב שלא יעלה במי השפיר?
3. במידה ומכוונים לבצע צ'יפ גנטי (לא מתוך בעיה משפחתית או צורך פרקטי מכוון, אלא כבדיקה כללית),
מתי כדאי להתחיל את התהליך? האם חלק מדיקור מי השפיר (שהרי צריך לשמור מים/תאים),
או שעוד לפני כן? ומה בדיוק התהליך? לפנות ליועץ גנטי פרטי (עם/בלי ההשתתפות של הקופה) והוא מריץ את כל התהליך?
4. בנוגע לצ'יפ, מה עוד חשוב להחליט בנוסף למקום ביצוע הבדיקה (כנראה שעדיף בחו"ל מאשר הדסה/בלינסון),
לבדוק האם תהיה התמקדות רק באיזורים שלגביהם יש מידע ברור לגבי משמעות התוצאות, או שכל הגנום נבדק בכושר אבחנה מאוד מפורט,,
ומה הנוהל במקרה של ממצא חריג (כיצד בודקים האם השינוי קיים גם אצל ההורים והאם כרוך בתשלום נוסף)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות - תגובה
ד``ר איילון לחמן04/03/2012שלום.
1.אין בעיה לבצע הסקירה בבוע ה-12.
2.אכן בדיקת מי השפיר עדיפה על ביצוע בדיקת השקיפות,אם זו החלטך לבצעה.היתרון היחידי שאבדיקת השקיפות אינה תקינה-הקופה תשתתף בעלות בדיקת מי השפיר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
DinDani04/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 16 שאלה עקב מיקרה-רועדת מפחדאבי03/03/2012
שלום רב
אני בשבוע ה 16 להריון
אתמול לאחר זמן רב העזתי ללכת לקריון לשם קניות
בכניסה לקריון היה מגנומטר שבודק אנשים מאין דמוי משקוף של דלת
ברוב תמימותי עברתי במיתקן זה
לאחר שעברתי הבנתי את גודל האסון
מישהיא אמרה לי שאסור אנשים עם קוצבי לב ונשים בהריון לעבור שם
אני כלכך בחרדות זה ההריון הראשון שלי לאחר תקופה ארוכה של טיפולי IVF
אני במתח נפשי גדול ולחץ האם עשיתי נזק???אני כותבת את המיכתב בידיים רועדות
אציין כי זה היה מעבר חלק ממש לשניה לא עמדתי אלה בהליכה מהירה
בבקשה תומרו לי האם עשיתי נזק אני ממש רועדת מפחד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מתכוונת למכשירים האלה שבודקים
בב04/03/2012מתכות? עברתי בכאלה כמה פעמים בשדה התעופה לא מזמן ופעם אחת במשרד הפנים, אמרו לי שאנשים עם קוצבי לב הולכים למכשירים אחרים כי זה "מתריע" על הקוצב לב ואז לא יודעים איפה המתכת, אבל לא אמרו לי שום דבר על היריון. בכל מקרה קשה לי להאמין שמעבר מהיר מתחת למכונה הזאת ייפגע בתינוק שלך, ואני באמת מקווה שאין בזה שום דבר מסוכן להיריון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 16 שאלה עקב מיקרה-רועדת מפחד - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/03/2012אין סיבה לחרדה
לא יגרם כל נזק לעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 16 שאלה עקב מיקרה-רועדת מפחדאבי03/03/2012
שלום רב
אני בשבוע ה 16 להריון
אתמול לאחר זמן רב העזתי ללכת לקריון לשם קניות
בכניסה לקריון היה מגנומטר שבודק אנשים מאין דמוי שקוף של דלת
ברוב תמימותי עברתי במיתקן זה
לאחר שעברתי הבנתי את גודל האסון
מישהיא אמרה לי שאסור אנשים עם קוצבי לב ונשים בהריון לעבור שם
אני כלכך בחרדות זה ההריון הראשון שלי לאחר תקופה ארוכה של טיפולי IVF
אני במתח נפשי גדול ולחץ האם עשיתי נזק???אני כותבת את המיכתב בידיים רועדות
אציין כי זה היה מעבר חלק ממש לשניה לא עמדתי אלא בהליכה מהירה
בבקשה תומרו לי האם עשיתי נזק אני ממש רועדת מפחד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 16 שאלה עקב מיקרה-רועדת מפחד - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/03/2012אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזיקה רועשת מידי?אנונימית02/03/2012
שלום, לפי הרופאים אני כרגע מסיימת שבוע 18 (או יותר), בשבוע שעבר הייתי בהופעה של להקה והמוזיקה שם הייתה מאוד רועשת, אפילו בשבילי, השתדלתי לצאת משם לכמה שיותר זמן אבל בחוץ היה קר מידי והייתי חייבת לחזור, הרגשתי את העובר זז הרבה, לפעמים הוא זז ככה כשאני יושבת בתנוחה שלא נוחה לו (לוחצת על הבטן) או אוכלת משהו, ואני מפחדת שאולי הוא הרגיש מצוקה, כי הם כבר אמורים להתחיל לשמוע או משהו, בבקשה תגידו לי שלא הכנסתי אותו למצב של סיכון ולא פגעתי בו... האם עשיתי זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזיקה רועשת מידי? - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/03/2012לא נגרם נזק אך להמנע להבא מחשיפה למוסיקה רועשת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודהמיכל02/03/2012
אתמול הגעתי הביתה לאחר לידה קיסרית ורציתי להודות לפנל הרופאים שלאורך כל תקופת ההריון עניתם על שאלותי כאן באתר!!!
אז עד הפעם הבאה....
תודה רבה וסופש מהנה!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה - תגובה
הרבה מזל טוב
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות תוצאות בדיקות נוגדניםטל02/03/2012
שלום,
עשיתי בדיקת נוגדנים ונמצא-
EBV VCA IGG 40מחוסן
EBV VCA IGM10שלילי
EBV IGG EBNA 9.8גבולי
מה המשמעות? מה ההבדל בין ה-VCA וה-EBNA?
מה זה אומר בהריון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת נוגדנים...אשמח לתשובה!
טל04/03/2012שלום,
שאלתי את השאלה בשבוע שעבר, וכנראה נבלעה ביןכל השאלות הרבות..
אשמח לתשובתבם,
תודה נראש,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת נוגדנים...אשמח לתשובה! - תגובה
מדדי נוגדנים שונים כנגד EBV. המשמעות היא שבעבר נחשפת לוירוס זה. לא בהווה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
טל05/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתtuly8202/03/2012
שלום,
ווסת אחרונה ב-11/1 (לציין כי 2 המחזורים האחרונים לא היו סדירים עקב הפסקת גלולות למניעת הריון).
ביצעתי עד כה 2 בדיקות US עקב כתמים חומים ודימום קל שהחלו בשבוע 6 +2ימים ועדיין ישנם.
בדיקה 1- בשבוע 6 + 5ימים "נצפה שק הריון ושק חלמון- ללא קוטב עוברי" (אצל הרופא המטפל).
בדיקה 2- בשבוע 7 + 1ימים "ב-TVS נצפה מתג עוברי קטן עם דופק+" (במרכז לבריאות האישה- מכשור מתקדם יותר).
הרופא לא שלח אותי לבצע בדיקת בטא.
אני מודאגת מקצב התפתחות ההריון- האם תקין לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/03/2012נראה כי מדובר בהריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עובריטל01/03/2012
שלום אני בת 30 עם הריון תאומים שבוע 18
בדיקות שקיפות וסקירה מוקדמת יצאו תקינות ב"ה.
עכשיו עשיתי חלבון עוברי ויש לי תור לרופא בעוד 3 שבועות
אז רציתי בבקשה חוות דעתכם לגבי התוצאה:
גיל ההריון בזמן הבדיקה 16+5
AFP for pregnancy twins 1.59 mom
A.F.P. for pregnancy 58.0 ng/ml
HCG pregnancy twins 1.74 mom
HCG pregnancy 44.7 U/ml
Estriol pregnancy twins 1.43 mom
Estriol uE3,pregnancy 1.9 ng/ml
Meternal age-related risk 1/750
זהו הסיכון הסטטיסטי לפי גיל הנבדקת.
Down's Syndrome Risk 1/1100
Trisomy 18 Risk 1/10000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין שגיל ההריון בזמן הבדיקה
טל03/03/2012היה 16+5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/03/2012הבדיקות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהפענוח01/03/2012
שלום רב,
עשיתי העמסת סוכר 100 וחלק מהתוצאות יצאו נמוכות מעט:
Glucose 0- 87
Glucose 60- 82
Glucose 120- 94
Glucose 180- 61
האם תקין?
שאלה נוספת:
Leucocytes (U) 25 בבדיקת השתן נמצא
כאשר הערך העליון הוא 10. על מה זה עלול להצביע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר גדעון נגר04/03/2012הבדיקות תקינות כולל בדיקת השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)