מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקה חלבון עובריאני18/03/2012
שלום,
קיבלתי את התוצאות הבאות:
PAPP-A 1.61 mIU/ml 0.69 MoM
AFP 52.3 IU/ml 1.38 MoM
hCG 30.8 IU/ml 1.14 MoM
uE3 0.80 ng/ml 0.79 MoM
Inhibin - A 115 pg/ml 0.73 MoM
NT 0.60 mm 0.51 MoM
הסיכון לדאון (במועד הלידה):
לפי הגיל והבדיקות 1:20000
לפי הגיל בלבד 1:870
האם התוצאות תקינות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות חלבון עוברי - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור19/03/2012בוקר טוב
הסיכון 1:20000 הוא מצויין
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות שינה ובחילות בשליש השני,הצילואנונימית18/03/2012
אהלן, אני בשבוע 20+1 מאולטרסאונדים קודמים, בדיקות דם וסקירת מערכות מוקדמת ההריון תקין תודה לאל
בשליש הראשון היו לי מדי פעם בחילות קלות אבל עברתי בסבבה בלי הקאה אחת, הבעיות התחילו אחרי השליש הראשון, תקפו אותי לעתים רחוקות בחילות חזקות שאולי פעם אחת נגמרו בהקאה, אחד התסמינים היותר ברורים של ההיריון שהיו לי זה עייפות מוגברת, כל הזמן רציתי לישון, ישנתי צהריים ומ11 בערב עד 12 בצהריים למחרת ויותר אפילו.
בשבועות האחרונים השינה שלי קטועה ואני קמה בגלל כל רעש קטן ומתקשה להירדם בגלל כאבים בגב התחתון ועצמות הירכיים (בצד, כלפי חוץ)
בשלושת הימים האחרונים אני בקושי ישנה, למרות העייפות אני מתקשה להירדם בלילה וגם בצהריים, אני קמה בשעה מוקדמת ולא מצליחה לחזור לישון, נאלצת לעבור את היום עם כאב ראש, עיניים שורפות ועייפות. ובמקום להסתדר, נראה שזה רק מחמיר ואני ישנה פחות, אחת הסיבות היא כנראה שעכשיו אני הולכת לישון עם השאלה שמציקה לי, האם אני ארדם? ואל תגידו לי לא לחשוב על זה כי זה בלתי אפשרי ומלחיץ.
חוסר השינה גם פוגע בסדר היומי שלי, מוציא את החשק לצאת להליכה או לעשות פעילות כלשהי בכלל.
רציתי קודם כל לשאול עם זה בסדר שתסמין כזה יופיע במהלך ההריון, שמעתי על עייפות שהיא תסמין נפוץ של הריון אבל לא על ההפך.
ויש לי עוד כמה שאלות שאשמח עם תענו לי, לאחרונה חזרו לי כאבים כאלה בבטן התחתונה כמו של מחזור, התכווצויות, אבל חלשות יותר, זה עדיין הגיוני שזה יהיה בגלל הגדילה של הרחם או שאני צריכה לדאוג? והבטן שלי כל כך נפוחה שלפעמים זה לא רק מציק, זה גם כואב כשאני לוחצת עליה קצת, זה גם בסדר?
וסתם שאלה מתוך סקרנות, האם העובר נמצא עכשיו עם הראש ליד הצלעות (למעלה) או באחד הצדדים של הבטן? באיזה תנוחה הוא שוכב? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה ובחילות בשליש השני,הצילו - תגובה
ד''ר גדעון נגר19/03/2012כל אשר סיפרת מופיע בהריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת18/03/2012
אני בשבוע 33 ,האם מותר לאכול גפילטעפיש מקופסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר גדעון נגר19/03/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישנתי על בקבוק מים חמיםשיר17/03/2012
שלום
אני בשבוע 12
שמתי בקבוק מים חמים (כזה שממלאים מים רותחים)
שמתי אותו לצד ימין שלי במיטה
והתעוררתי כעבור 40 דקות מצאתי עצמי כשכול צד ימין עליו והבטן שלי היתה מאוד חמה.
האם זה עלול להוות סכנה לעוברים?
הבנתי שאסור חום בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנתי על בקבוק מים חמים - תגובה
ד''ר גדעון נגר19/03/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתדניאל16/03/2012
שלום,
אני בשבוע 17. עד היום לקחתי חומצה פולית במינון 400 מק"ג ליום.
במשך שנה לפני הכניסה להריון לקחתי חומצה פולית באותו המינון.
כך שסה"כ אני לוקחת חומצה פולית במשך 16 חודשים רצוף.
כיום אני מתחילה לקחת ברזל.
האם אני יכולה להפסיק ליטול את החומצה הפולית בשלב זה?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור25/03/2012ערב טוב
חומצה פולית לוקחים משתי סיבות
אחת למנוע מום פתוח בעמוד השידרה - לזה לקחת מצויין.
סיבה שנייה לעזור לברזל ליצור תאי דם אדומיים למנוע אנמייה.
אם את לוקחת ברזל כדאי שיכיל חומצה פולית או לקחת חומצה פולית בנפרד.
אם לא לוקחת ברזל לא צריך חומצה פולית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק שנתגלה במשטח וגינלי gbsאורחת16/03/2012
צהריים טובים. נתבקשתי על ידי רופא הנשים לבצע תרבית וגינלית להמצאות חיידק . אני בשבוע 39 להריוני וזהו הריון רביעי. באף אחד מההריונות הקודמים לא ביצעתי את הבדיקה. כרגע אני מתלבטת..האם אנחנו לא מגזימים בבדיקות..לא מעוניינת לקחת אנטיביוטיקה במהלך הלידה סתם.., עד כמה שכיח המעבר של החיידק לעובר בזמן הלידה?, יש לי תחושה של "יותר מדי בדיקות.." אבל אולי אני טועה..אודה לכם על התיחסותכם ודעתכם עד כמה חשוב ליידע את הצוות וליטול אנטיביוטיקה בזמן הלידה?,
האם יש טעם לבצע את הבדיקה שוב? התתכן טעות?,
בברכה, אורחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק gbs - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור25/03/2012ערב טוב
חשוב ביותר לקחת אנטיביוטיקה בלידה.
הדבקה של עובר ב GBS בזמן הלידה ללא אנטיביוטיקה מסוכן מאוד לעובר.
בדיקה מקובלת בכל העולם יותר מסקירות ושקיפות.
זאת לא הבדיקה שכדאי לחשוב שמיותרת.
חשוב מאוד, מאוד לקחת אנטיביוטיקה בלידה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מתחת לצלעות,צליל15/03/2012
ערב טוב רופאים יקרים, מחזור אחרון ב9לפברואר, עשיתי בדיקת דם של הריון שיצא 701, כאמור הבנתי שאני בהריון, שאלה לי אליכם, מאתמול הרגשתי כולל היום כאבים מתחת לצלעות, לכיוון הבטן, צד ימין שמאל, כאילו קיבלתי שם מכה, יש לי ילדעוד חודש יהיה בן שנתיים,יש מצבים שאני מרימה אותו אחרי אמבטיה, למיטה, או בכלל לפעמים רוצה על הידים בדרך מהגן למרות שאני עם עגלה,היתכן מזה או אולי התקררות קלה? אנא עיזרו לי כל שניה בודקת אם אין דימום(עברתי הפלה לפני 10חודשים,ויש לי חרדיות נוראיות,)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה,
צליל18/03/2012ערב טוב ב15השארתי הודעה, ולא חזרו אלי, ראיתי שחזרו לאלו ששלחו גם ב15, אולי השאלה לא מתאימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון,
צליל24/03/2012בוקר טוב מה הסיבה שמתאריך ה15לחודש לא ענו על שאלתי, בבקשה מכם אם אתם לא רוצים לענות תכתבו זאת, מכייון ש..בגלל ש..זה די מעליב לא כותבים כאן כי משעמם למישהי
רציתי את עזרתם בסהכ הכל, ואשאל שוב, מידי פעם יש לי כאבים בבטן התחתונה וזה קורה כשאני מרימה את בני,מעבר לכך,
, מחזור אחרון ב9לפברואר, אין לי בחילות ולא הקאות, ודי חוששת אולי אין הריון? כיוון שלפני שנה עברתי הפלה בחודש שני, די מפחדת כרגע, בהריון הראשון היו לי בחילות נוראיות, אולי לא יהיה לי או שזה לא הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים מתחת לצלעות, - תגובה
ד''ר גדעון נגר19/03/2012יש לבצע USלבדיקת תקינות ההריון
אין כל בעיה לטפל בתנוק ללא כל חשש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו טבעי כדי לשון טובויקי15/03/2012
שלום!
אני בשבוע 19 להריון עם תאומים זהים. בת 33, הריון ראשון.
לאחרונה יש לי בעיות שינה, וזה נראה קשור להריון.
אני מתעוררת בין 3-5 בבוקר ולא מצליחה להירדם שוב.
כלומר אני ישנה בממוצע 5 שעות, בשבילי זה מעט מאוד.
האם אפשר להמליץ לי על משהו טבעי (כמו תיי או צמחים לשתות)
שיעריך לי את שעות הלילה לפחות ל 7-8 שעות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו טבעי כדי לשון טוב - תגובה
ד``ר אריה לידור15/03/2012שךום לך
יכולה להשתמש במגוון תכשירים צמחיים/הומהופטיים לצורך זה ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה שלך כרופא
ויקי15/03/2012הבעיה שבבתי מרקחת טבעיים לרוב המוכרים הם לא רופאים.
למרות שמותר כמעט הכל לא הייתי רוצה ללכת לפי המלצה של מישהו שאין לי מושג מה התואר שלו.
איזה תכשירים צמחיים/הומהופטיים היית ממליץ לי בתור רופא?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות שינה
אנונימית16/03/2012שלום, רציתי להוסיף שאלה בנושא, מתחילת ההיריון הייתי מאוד עייפה, כיום אני כמעט בשבוע 21, ופתאום יש לי לילות שלמים שמאוד קשה לי להירדם ואני אפילו מרגישה ערנית ביום למחרת, מספיק כדי לא להירדם גם בצהריים, לפעמים זה חוזר כמה לילות ולפעמים עובר, רציתי לדעת עם זה יכול לקרות בגלל ההיריון ומה אפשר לעשות בלילות כאלה כדי להקטין את הנזק לעובר? כי גם לי זה קשה, למחרת יש לי כאבי ראש וסחרחורות בגלל החוסר שינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו טבעי כדי לשון טוב - תגובה
ד``ר אריה לידור15/03/2012שלום לך
יכולה להשתמש במגוון תכשירים צמחיים/הומהופטיים לצורך זה ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה שלך כרופא
ויקי15/03/2012הבעיה שבבתי מרקחת טבעיים לרוב המוכרים הם לא רופאים.
למרות שמותר כמעט הכל לא הייתי רוצה ללכת לפי המלצה של מישהו שאין לי מושג מה התואר שלו.
איזה תכשירים צמחיים/הומהופטיים היית ממליץ לי בתור רופא?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שורש בהריוןמודאגת15/03/2012
שלום ,
אני בשבוע 23 , וכבר כמה ימים סובלת מכאבי שיניים.
האם מותר לעשות טיפול שורש בהריון ולקחת אנטיביוטיקה?
אם אצטרך לעשות צילום שן, האם מותר לעשות זאת בהריון?
האם מותר גם לקחת אופטלגין ?
האם הדבר יכול לגרם נזק?
תודה מראש על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך - לא רק מותר
טלי15/03/2012ליוויתי משיהי שעברה את אותה דילמה בדיוק וערכנו בירור מקיף בנושא. עליך לטפל בשנייים על מנת למנוע התפתחות של זיהום שיכול להסב נזק יותר מכל טיפל שיניים. כל רופא שיניים מקצועי ידע מה לעשות, מה דחוף, ומה יכול לסבול דיחוי לאחר הלידה. כל רופא שיניים מקצועי וטוב ידע מאיזה חמרים להימנע ואיזה אטביוטיקה מותרת. למען הסר ספק את יכולה לבקש מרופא נשים שינחה אותו במה עליו להימנע מלהשתמש. מותר להצטלם כאשר סינור עפרת מגן עליך (אפילו דו שכבתי). את ממש לא צריכה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול שורש בהריון - תגובה
יכולה לעשות את כל טיפולי השיניים הנדרשים להשתמש באנטיביוטיקה ובאופטלגין לפי הצורך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית וסקר שליש ראשוןאני14/03/2012
רופאים יקרים שלום
אני מתנצלת מראש על אורך ההודעה..
עשיתי בדיקת שקיפות עורפית וסקר שליש ראשון והתוצאות היו כך:
סיכון לפי גיל 1:1000 (גיל 29 ו 3 חודשים ביום הלידה המשוער)
סיכון לפי גיל ושקיפות עורפית בלבד 1:1359
סיכון לת.ד. לפי הגיל ושתי הבדיקות 1:1900
וסיכון לטריזומיה 18 לפי הגיל ושתי הבדיקות 1:10000
את השקיפות ביצעתי בשבוע 12 בדיוק ותוצאותיה היו:
CRL - 49 מ"מ
שקיפות עורפית - 1.9
את בדיקת הדם ביצעתי יום למחרת וערכיה היו:
MoM ריכוז בדיקה
PAPP-A 3716.2 mU/L 1.57
Free BHCG 37/5 ng/mL 0.90
NT 1.9mm 1.71
בהתאם להסבר שקיבלתי אני מבינה שהערכים האמורים תקינים.
ביחס לסיכון המשוקלל לתסמונת דאון -
האם אני צריכה לדאוג מכך שהסיכון הוא 1:1900 ולא למשל 1:10000 ?
האם יש משמעות רצינית להפרש הזה?
האם יש משמעות לכך שהסיכון לפי גיל היה יותר גבוה ועם התוצאות בלדיקות הסיכון קטן? האם זה דבר טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית וסקר שליש ראשון - תגובה
על פי שקלול כל התוצאות את בסיכון נמוך לתסמונת דאון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת הריון,צליל14/03/2012
צהרים טובים לכל החבורה כאן, מחזור אחרון ב9בפברואר, עשיתי בדיקת דם(HCG(B ,תוצאה 701תקינה להריון?זה שבוע 4 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת הריון, - תגובה
ד``ר אריה לידור14/03/2012שלום לך
תוצאה חיובית. המשיכי במעקב כדי לצפות בצמיחה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתיעלה14/03/2012
שלום,
אני מתככנת הריון. ומעונינת ליטול חומצה פולית,יש לי קושי בבליעת כדורים,
האם נחתן למעוך את החומצה פולית? האם יש תחליף בנוזל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
ניתן לרסק את הכדור ולשתות את האבקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין וצירים מוקדמיםשירי14/03/2012
שלום רופאים יקרים,
שבוע 27+1 , צירים מוקדמים,נוטלת פרסולט,10 מ"ג 4 פעמים ביום (כל 6 שעות)ף
צוואר רך.
אנו לא מקיימים יחסי מין, ומסתפקים במגע קל בלבד (סליחה על התיאור),
שתי שאלות ברשותכם :
1. האם מותר לקיים יחסי מין מלאים?
2. בהנחה ולא, האם מותר להגיע לסיפוק (בעיקר מבינת האישה) מיחסי מין חלקיים ולא מלאים?
תודה רבה
ושוב,
סליחה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין וצירים מוקדמים - תגובה
רצוי שלא לקיים יחסי מין מלאים. כל השאר מותר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה ד"ר ו-
שירי15/03/2012זה אומר שאורגזמה נשית לא מפריעה או מגבירה צירים מוקדמים, או חלילה לידה מוקדמת?..
שהרי יש התכווצויות ברחם.
סליחה על השאלה, ותודה רבה רבה על המענה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחור במחזור ללא הריוןתפארת14/03/2012
שלום
אני לקחתי כדורים למניעת הריון כ4 חודשים לאחר מכן -בחודש הראשון ללא כדורים קימתי יחסי מין . לפני הכדורים הייתי מקבלת מחזור כל חודש. עכשיו אני כבר ששה שבועות ללא מחזור ועשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי. האם יכול להיות שלכדורים היתה השפעה על סדירות המחזור? או שאולי יש הריון למרות הבדיקה הביתית?כמה זמן לחכות לפני פנייה לרופא?תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחור במחזור ללא הריון - תגובה
לעתים קים עיכוב בהופעת הןוסת לאחר הפסקת כדורים. במידה ובשבועיים הקרובים לא תקבלי פני לרופא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת חיסון אנטי די מאוחר משבוע 28עדי14/03/2012
אני בשבוע 29 + 4 בעלת סוג דם שלילי ואמורה לקבל חיסון אנטי די בשבוע 28 אך כיוון שנדרש ממני לעשות COOMBS מהחודש האחרון ולא מלפני חודש וחצי (מדיניות קופת החולים) אז זה נדחה לי למחר, האם זה נורא שהחיסון בשבוע 29+5? חשוב לי לציין אם יש לזה משמעות שקיבלתי חיסון אחד בתחילת ההריון סביבות שבוע 10 כיוון שהיה לי מעט דימום והCOOMBS שיצא לי לפני חודש וחצי היה 1:2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי
עדי14/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת חיסון אנטי די מאוחר משבוע 28 - תגובה
בצעי את החיסון בהקדם . אין כל אסון בדחיית החיסון בשבוע
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)