מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ג'קוזי בתחילת הריון.. מותר או אסור?בדויה05/03/2012
אני יוצאת לחופש וממש בא לי על הג'קוזי, שמעתי שיש דעות שאומרות שזה ממש אסור..
זה נכון? יש מצב שכן אפשרי לעשות ג'קוזי בתחילת הריון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'קוזי בתחילת הריון.. מותר או אסור? - תגובה
ד``ר אריה לידור06/03/2012שלום לך
עד לשבוע ה12 אין בעיה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר 100 לאחר מחלת חוםענת05/03/2012
שלום,
שבוע 28, לפני כשבועיים ביצעתי העמסת הסוכר 50 שיצאה גבוהה (169),
וקיבלתי הפניה להעמסה של ה-100.
לפני כשבוע חליתי (חום גבוה 39, שיעול,כאב גרון, חולשה).
חום כבר אין לי יומיים אבל אני עדין חלשה מאוד ומשתעלת מידי פעם.
האם עלי לחכות עוד לפני שאבצע את ההעמסה של ה-100?
האם עשויה להיות השפעה של המחלה על ערכי הסוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר 100 לאחר מחלת חום - תגובה
יכולה לבצע את העמסת הסוכר המלאה ללא קשר למחלת השפעת שעברת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר 100 - עזרה
נטלי06/05/2013שלום רב, אני בשבוע 37.2, ביצעתי העמסת סוכר 50 בשבוע כ-24 ויצא לי - 77. בשבוע 36 ביצאתי הערכת משקל של העובר ויצאה בערך ממוצע של כ- 3400-3500 ק"ג. לכן רופא שלח אותי לבצע העמסת סוכר 100 ליתר ביטחון. ביצאתי בדיקה אתמול וערכים יצאו:
0- ערך של 82 , 1- ערך של 194 , 2- ערך של 118 , ערך 3 - 59. כאשר ערך מס' 1 יצא קצת יותר גבוה - מעל 180 , למרות שיש פחות מחמירים ומחשבים את נורמה עד 195. כמו כן פרמטר מס' 3 יצא יותר נמוך מהנורמה 59. אני אשמח לפיענוח של התוצאה. רק חשוב לי לציין שצום מוחלט היה כ-6 שעות ולא שמונה. בלילה לשנייה שכחתי על בדיקה ואכלתי קצת מהפסטה.תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר 100
נטלי12/05/2013שלום רב, ממש לא בסדר שכבר שבוע אתם לא עונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור מי שפירורד א..05/03/2012
שלום רב
אני בת 39 וניכנסתי להריון לאחר 3 שנים של טיפולי פוריות, עליי לעשות מי שפיר אני חוששת האם יש חשיבות האם לוקחים רופא פרטי שמלווה ועושה זאת או רופא שיוצא בבית חולים שם אנו עושים את הבדיקה?
האם הסטטיסטיקה של הבדיקה משנה אם זה רופא פרטי או לא?
תודה ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור מי שפיר - תגובה
החשוב הוא שהבדיקה תבוצע על ידי רופא מיומן בבדיקות אלו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מבוצעת בדיקת שקיפות עורפיתאני05/03/2012
שלום לכולם
איך מבוצעת בדר"כ בדיקת השקיפות העורפית - האם בגישה וגינלית או בטנית?
תודה ויום טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור06/03/2012בוקר טוב
שקיפות עורפית ניתן לבצע דרך הבטן וגם דרך הנרתיק
בבדיקה דרך הנרתיק ניתן לפעמיים לראות פרטיים נוספים קיבה ידיים רגליים ועוד
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהליאת05/03/2012
אני בחודש שמיני,ואני שולחת הרבה הודעות בפלאפון
האם זה מסוכן לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה - תגובה
לא הוכחה בוודאות סכנה בקרינת הטלפון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיסרי---נא לענות זה דחוףבר05/03/2012
נתנו לי מועד לקיסרי שזה כבר שבוע 40. מה יקרה אם הלידה יתחיל לפני המועד ?
אפשר ללדת עדיין בקיסרי ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרי---נא לענות זה דחוף - תגובה
אם תתפתח לידה לפני מועד הניתוח ברור שתנותחי וזאת כי נקבע שלידתך תהיה בניתוח
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסטרמה בהריוןחסויה05/03/2012
שלום, אני בשבוע 19 להריון. אכלתי לי יומיים רצופים פסטרמה ואני ממש מודאגת כיוון שהבנתי שאסור בהריון. האם מותר פסטרמה בהריון??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסטרמה בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור06/03/2012שלום ללך
אם טריה אין כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובותליאת05/03/2012
האם מותר לקלח תינוק כבר מהיום הראשון שהוא בבית?
מה התדירות שאני אמורה לקלח?
האם צריך לחכות עד שחבל הטבור יפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובות - תגובה
פני בשאלות אלו לאחיות טיפת חלב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל שק וגודל עוברדניאל05/03/2012
האם יתכן מצב בו גודל שק ההריון יהיה גדול בשבוע מגודל העובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל שק וגודל עובר - תגובה
בהחלט כן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקור אצל רופא טרם כניסה להריוןאור05/03/2012
שלום,
אני בת 23 וחצי. בריאה בדרך כלל.
ברצוני להתחיל בנסיונות כניסה להריון, וכמובן, לבקר אצל רופא לפני על מנת שיתן לי את המרשמים הנחוצים, ויפנה לבדיקות הנחוצות.
יש לי מס' שאלות:
1) הייתי שמחה לדעת מה התהליך, מה הרופא ישאל, אילו בדיקות יבצע בי ולאן יפנה אותי?
2) מסיבות מסובכות שלא אפרט כאן, לא קיימתי יחסים בערך שנתיים וכעת אני מעוניינת להתחיל לקיים יחסים ללא אמצעי מניעה, ובכך להיות מוכנה באם אכנס להריון (ולכן הולכת לרופא לפני קיום היחסים). האם הבדיקה שאעבור יכולה להכאיב לי בשל כך? האם זה משהו שאני צריכה לציין בפני הרופא?
1) האם יש צורך שבן זוגי יגיע עימי לבדיקה? (שאלות שהרופא ישאל והוא יצטרך לענות, הפניה לבדיקות כלשהן?). יש לציין שאנחנו לא באותה קופת חולים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקור אצל רופא טרם כניסה להריון - תגובה
עלייך לפנות עם או בלי בן הזוג לפגישה עם רופאך אשר יבדוק אותך וימליץ לך על הבדיקות הדרושות לפני ההריון
אין סיבה לחשוש מבדיקת הרופא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רנטגן + משטח צוואר הרחם בביוץאלונה05/03/2012
שלום רב,
בת 40,, מנסה להיכנס להריון שלישי
אמורה לעבור בדיקת סקר הכוללת צילום רנטגן ובדיקת פאפ.
זה אמור לקרות יום יומיים לאחר / בזמן הביוץ?
האם זה יכול להפריע לסיכויים? לגרום נזק במידה והביוץ יצליח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רנטגן + משטח צוואר הרחם בביוץ - תגובה
אין בבדיקות אלו כדי לשבש את הביוץ
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! תעזרו לי בבקשהאמא בלחץ05/03/2012
שלום! אני בשבוע 19+, הרחם שלי קצת יותר גדול בצד ימין מאשר בשמאל אבל הבנתי שזה לא צריך להיות סימטרי, מתחילת ההיריון היה לי שיעול, כמה פעמים ביום לא יותר, לא משהו רציני ולא קשור להיריון, השיעול הזה נתקע לי עוד לפני כמה שנים. הבעיה היא שלפעמים כשהשתעלתי הרגשתי כאב חד באזור הרחם שעבר תוך פחות מדקה. אתמול שכבתי על צד ימין (הצד של הנפיחות ברחם), והשתעלתי, הרגשתי את אחד מהכאבים החדים האלה אבל הוא היה כל כך חד וחזק שנבהלתי מאוד, כי עד עכשיו לא היה לי אחד חזק כל כך, כמובן שזה עבר, לקח לזה קצת יותר זמן מלאחרים, אבל אני מודאגת, כי בדרך כלל אני מרגישה את הילדה זזה ובועטת נמרצות ודווקא אתמול כשניסיתי להרגיש אותה כדי לדעת שהכל בסדר (לאחר השיעול), לא הרגשתי. במשך הלילה התעוררתי מספר פעמים וחיכיתי שתבעט, הרגשתי אולי פעם, פעמיים, משהו מאוד חלש, לא בטוחה עם זה היא או גזים, ויותר למטה ברחם מבדרך כלל. עכשיו התעוררתי כי אני פשוט לא יכולה להמשיך לישון ואני בלחץ אטומי כי אני לא מרגישה אותה בועטת. האם השיעול הזה יכל לגרום לה נזק כלשהו? אני צריכה לקבוע תור דחוף לרופא? אני יודעת שכמה שאני אתחנן, הם בטח לא יתנו לי תור בשבוע הקרוב, בטח גם לא בשבועיים, אני יכולה להגיע לרופא של טיפת חלב אבל אין להם אולטרסאונד שם ואיך הוא ידע שהכל בסדר? וגם זה רק ביום חמישי. מה לעשות עד אז? אולי לארוז את עצמי לנסוע לסורוקה? יש סיבה לפחד ככה? יש סיבה אמיתית לנסוע לסורוקה ולעבור את כל התהליך המייגע והארוך של המיון והבדיקות וההפחדות? בבקשה תענו לי, זה היריון ראשון ועד עכשיו לפי אולטראסאונדים וסקירת מערכות ראשונה הכל היה מעולה חוץ מזה שהרחם שלי הוא אחורי אבל הבנתי שזאת לא בעיה. יכול להיות שזה שהיא לא זזה קשור לזה שהיה לי אתמול קצת כאב בטן ושלשול? כנראה אכלתי משהו לא טוב אבל זה עבר אחרי פחות משעה, אני עדיין מרגישה חולשה בבטן אבל אני לא יודעת עם זה נרגע ומפחדת להכניס משהו לפה כדי שהשלשול לא יחזור. אני מתכוונת, אולי בגלל שלא אכלתי אין לה מספיק אנרגיה או משהו... בבקשה תעזרו לי!! אודה לכל תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו!! דימום מהאף על הבוקר
אמא בלחץ05/03/2012אני לא יודעת עם זה קשור, קורה לי לעתים לאחרונה דימומים מהאף
היום בבוקר קמתי עם דימום חזק מהאחרים מהאף שנמשך כשעה
רק עכשיו זה נקרש, שתיתי הרבה מים. יכול להיות שזה קשור לאתמול? עדיין כואב לי קצת איפה שהתעטשתי אבל אני חושבת שהרגשתי אותה בועטת, יותר חלש אבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו!! דימום מהאף על הבוקר - תגובה
בהגיעך לרופא ספרי לו על הדימום מהאף שהינו תופעה מוכרת בהריון אך רצוי לבדוק מספר דברים כגון לחץ דם ומספר הטסיות בספירת הדם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכי דחוף לרופא
אנונימית05/03/2012לרופא/בית חולים שמעתי על דברים שקרו בגלל שלא הרגישו תזוזות. את תתמהמהי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף! תעזרו לי בבקשה - תגובה
אין חשש להריון כתוצאה משעול . לגבי המיחושים השונים פני לבדיקת רופא לוידוי תקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! תעזרו ליההה04/03/2012
שלום,
אני בשבוע ה19 להיריון, פחות או יותר, לפי האולטרסאונד
בשעה האחרונה התחיל אצלי כאב בטן מאוד חזק והיה לי קצת שלשול (כי לאחרונה גם יש לי עצירות)
לפני ההיריון הייתה לי נטייה לקבל קלקולי קיבה בקלות, ולפעמים גם התקפים של כאבים מאוד חזקים בקיבה, עד כדי בלתי נסבלים שדרשו זריקה של משכך כאבים. לא הספקנו לברר מדוע הקיבה שלי כל כך רגישה כי ההיריון בא די בהפתעה וגם ההחלטה להשאיר אותו,
אני מאוד לחוצה כי אני חושבת שכנראה הבשר שאכלתי בערב היה מקולקל כי הוא היה במקרר כבר כמה ימים, השתדלתי מתחילת ההיריון לבדוק כל תאריך ומה שפג תוקפו לזרוק ישר, לא לשתות יותר מידי חלב ודברים שגרמו לי לצרות, ועכשיו אני די בטוחה שאכלתי כנראה משהו לא טוב, זה יכול לפגוע בהיריון? אם זה יכאב מחר או משהו, איזה משכך כאבים מותר לי לקחת? איך לטפל בזה? אני מאוד מאוד מפחדת, מאוד קשה לי להתמודד עם כאבי בטן, זה בלתי נסבל בשבילי, תעזרו לי בבקשה! מה לעשות?! וזה שאכלתי משהו לא טוב, יכול לפגוע בילדה שלי?? זה יכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך!! דחוף
הה04/03/2012קראתי עכשיו שקלקולי קיבה קוראים והם לא מסוכנים אלא עם כן קיים חשש לליסטריה, אני רוצה לציין שאכלתי היום את אותם הדברים שאכלו בני המשפחתי חוץ מהחתיכת קבנוס שנשארה כבר כמה ימים במקרר, שאת מחציתה הראשונה אכלתי אני לפני כמה ימים והרגשתי טוב. האם בכל זאת קיים חשש וצריך לרוץ להיבדק? אני מרגישה קצת יותר טוב תודה לאל, עדיין משלשלת ויש כאבים לא נעימים אבל זה נרגע טפו טפו טפו, בבקשה תגידו לי מה עושים, אני מאוד לחוצה כי זה היריון ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף! תעזרו לי - תגובה
ד``ר אריה לידור04/03/2012שלום לך
אין סכנה להריון או לעובר
פני לרופא משפחה לטיפול ההעית מערכת העיכול ממנה את סובלת כרגע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום - שקיפות עורפיתשיר04/03/2012
האם בשבוע 12 ניתן לדעת את מין העובר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - שקיפות עורפית - תגובה
לא בוודאות עם סיכוי גבוה לטעות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה וגינאלית בהריוןהריונית בשנית04/03/2012
שלום,
אני בשבוע 39+4 ולפני כמה ימים, בפעם הראשונה, התפתחה לי פטריה נוראית בנרתיק, דבר המתבטא בכל התופעות השכיחות אבל גם בנפיחות נוראית. רכשתי היום נרות אגיסטן ורציתי לדעת האם השימוש בהן בטוח? האם חייב להשתמש בכל שלושת הנרות או רק לפי הצורך? מה אם אני אלד לפני שהפטריה תעבור, כמה מצב זה מסוכן לעובר?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה וגינאלית בהריון - תגובה
רצוי לטפל לפני הלידה. הטיפול שהזכרת בטוח
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה וגינאלית בהריון..
הריונית בשנית04/03/2012אני מתחילה את הטיפול היום, לפני השינה אבל מה אם אלד לפני?? עד כמה זה מסוכן לתינוק והאם צריך להשתמש בטיפול במשך שלושה ימים גם אם יש שיפור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה וגינאלית בהריון.. - תגובה
התחילי בטיפול . אין סכנה קיומית לתינוק אם ייולד היום. השלימי הטיפול גם אם קיימת הטבה. מטרת הטיפול להפחית את הסיכוי שלתינוק תופיע פטרת בלוע תוך כדי מעבר בתעלת הלידה בזמן הלידה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)