מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינויים בגוףלבנת11/01/2012
שלום
אני נמצאת בשבוע 31 והבטן שלי מגרדת מאוד במיוחד באיזור הטבור.
מה שיותר מציק לי שראיתי בתוך הטבור גוש קטן שחור כמו צ'לולה וזה בתוך העור.
האם זה נורמלי? איך מורידים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים בגוף - תגובה
ד``ר אריה לידור12/01/2012שלום לך
פני לבדיקת רופא עור שייאבחן את סיבת הגרד וימליץ על טיפול בהתאם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דדדחחחחווומזל פנחסוב11/01/2012
מישהו יודע איך קוראים בדיקת הריון של בדיקת דם?מה אני אמורה לחפש בטופס של התשובות????דחוווףףףףףף חברההההה....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבדקי beta
רות11/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדדדחחחחווו - תגובה
HCG
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ושק הריוןמיה11/01/2012
שלום רב,
מאיזו רמה של בטא ניתן לראות שק עוברי? הבטא שלי 1624 והרופא אמר שזה עוד מוקדם....
האם זה מדוייק?
המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ושק הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור11/01/2012ערב טוב
בעל קול וגינאלי בערך של 1500 צריך לראות שק הריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה מוזרהמקווה לטוב11/01/2012
שלום אני בשבוע 6..והיום הרגשתי כמו זרם כזה ברחם..
לאור הפלה קודמת..אני תוהה האם זה תקין..
זה עבר..
אבל מעורר חששות
אין דימומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה מוזרה - תגובה
מציע שתבצעי אולטרהסאונד להוכחת תקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעלת היריוןליאת11/01/2012
איך רעלת הריון נוצרת?
מה ניתן לעשות כדי למנוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעלת היריון - תגובה
רעלת הריון יכולה להתבטא בעליית ערכי לחץ דם הופעת חלבון בשתן עיכוב בצמיחת העובר ושינויים מעבדתיים שונים ועוד
אין אפשרות למרבה הצער למנוע רעלת אם תחליט להופיע
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על ביגודליאת11/01/2012
אני בשבוע 23,אני לובשת מכנסיים רחבים וחולצות לא רחבות.
אני מרגישה לחץ האם האם זה בגלל החולצות או בגלל שאני גדלה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על ביגוד - תגובה
התאימי את בגדייך לממדי גופך המשתנים בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לסטרפטוקוק Bגלי11/01/2012
שלום,
אני בהריון ראשון, שבוע37 ,הריון תקין עד כה ללא בעיות מיוחדות.
לפני כמספר ימים ביצעתי משטח להמצאות סרפטוקוק B, שתוצאתו היתה שלילית,
המשטח בוצע על ידי אולם המכזירות במעבדה לא ידעו בודאות איך עלי לבצע את המשטח והנחו אותו להחדיר את המטוש לנרתיק ולהעבירו בתנועת משיכה עיקביתל אזור פי הטבעת( אותו מטוש).
במהלך הבדיקה החדרתי את המטוש לעומק של 3 ס"מ בערך לכיוון צואר הרחם, האם אופן ביצוע הבדיקה תקין או שאלי לחזור על הבדיקה בשנית?
כעט אני בסיום של טיפול במשחת אגיסטן 2% עקב פיטריה ואגינאלית , במיקרה הצורך בביצוע חוזר כמה ימים אחרי סיום הטיפול אוכל לבצע את הבדיקה?
במידה וביצעתי את לקיחות המשטח באופן שגוי , כיצד עלי לבצעו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לסטרפטוקוק B - תגובה
תמוה בעיני שאת בצעת לעצמך דגימה זו שצריכה להתבצע על ידי רופא. פני לרופא לבצוע הבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' אריה לידור - גם אני....
מיכל13/01/2012דר' נכבד,
לאור תשובתך אני חייבת גם לשתף מנסיוני השבוע...אז גם אני ביצעתי השבוע את הבדיקה בעצמי וגם לי לא ידעו בסניף הקופה להנחות כיצד בדיוק יש לבצע את הבדיקה (הסתמכתי על הסבר הרופא בביקורת ). גם לי יצאה תשובה שליליתוגם אני תוהה אם אכן עשיתי את הבדיקה נכון.
שבת שלום,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי הנחו לעשות זאת בעצמי....
רעות14/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' אריה לידור - גם אני.... - תגובה
ד``ר אריה לידור15/01/2012שלום לך
המקובל כי הרופא מבצע את הבדיקה
כך אני נוהג
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוך כמה זמן מרגע לקיחת הדגימה עליי
רעות16/01/2012תוך כה זמן מרגע לקיחת הדגימה עליי להעבירה למעבדה? כי הרופא שלי לא עובד בבוקר...האם אוכל לקחת דגימה בערב ולהעבירה בבוקר למעבדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקל עובר גדול - שבוע 35.1אור11/01/2012
שלום רב,
היום עשיתי הערכת משקל, גיל ההריון - 35.1.
הערכת המשקל - 3.170 ק"ג.
הרופא ביקש לחזור אליו בשבוע 38 להערכה נוספת על מנת לוודא שהעובר לא עובר את משקל 4 ק"ג.
אני מאוד פוחדת כי אינני רותה ללדת בניתוח, ורציתי לשאול מה האלטרנטיבות במצב שהעובר אכן מגיע/מתקרב למשקל 4 ק"ג.
האם עושים זירוז או האם שולחים ישר לניתוח?
האם ליולדת יש אפשרות לבחור?
תודה מראש,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר בלידה ראשונה. תודה, אור
אור11/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל עובר גדול - שבוע 35.1 - תגובה
אם אין סכרת הריונית ניתן לאפשר לידה גם מעבר ל4000 ג"ר ( עד 4500)
במידה וקיימת סכרת הריונית ומשקל העובר 4000 ומעלה היילוד יהיה בניתוח
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
אור12/01/2012תודה רבה על התשובה.
יש לציין כי אני ובעלי נולדנו 4 ק"ג, ושנינו אנשים גבוהים.
לפי העמסת סוכר 50 שעשיתי לפני כחודשיים אין לי סוכרת הריון. התוצאה הייתה 111). האם מומלץ לבצע שוב, כדי להיות בטוחים שלא הייתה טעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל עובר גדול - שבוע 35.1 - תגובה
ד''ר גדעון נגר14/01/2012עובר מעל 4קג מעלה את הסבירות לנתוח קסרי אך קיימים פרמטרים נוספים לפני שמחליטים על אופן היילוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם- TSHטל10/01/2012
שלום,
בת 36, בהריון שבוע 10+2 עם שלישיה לאחר הפרייה.
בבדיקת TSH - התוצאה 0,08 . כשטווח הנורמה 0.4- 4.2
מה משמעות תוצאה נמוכה זו? האם זה נורמלי בשלב הריון זה? יש לציין ששאר התוצאות תקינות:
T3- 5.3
T4- 19.2
ויטמין בי 12- 252.
קראתי שתת פעילות יכולה לגרוםלנזקים חמורים במוח העובר ואני מאד מודאגת.
אודה על תשובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם- TSH - תגובה
ד``ר איילון לחמן10/01/2012שלום.
המצב כאשר רמת ה-TSH נמוכה היא שיש פעילות יתר של הבלוטה של בלוטת התריס ולא תת פעילות ..בכל מקרה כדאי להתיעץ עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות בדיקת הריון ביתיתאלכס10/01/2012
שלום, קיימתי יחסי מין לפני כ 10 ימים, אני נמצאת בזמן גלולות
אל לאחר הווסת האחרון איחרתי בלקיחת הגלולות 4 ימים ראשונים (מינס)
כרגע אני ממשיכה עם הגלולות כרגיל, האם בדיקת היריון תיהייה אפקטיבית?
ומה הסיכוי להיכנס להריון בגלל האיחור בלקיחת הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות בדיקת הריון ביתית - תגובה
באם אחרת בגלולות בארבע ימים,את כמעט ולא מוגנת בפני הריון.עליך להשתמש באמצעי מניעה נוסף.בדיקת הריון ביתית תיהיה אפקטיבית רק כאשר יש עיכוב במחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב גדילהגלי10/01/2012
שלום,
אני בהריון ראשון ספונטני, בת 32, שבוע 36+5 , תקיו עד כה ללא בעיות מיוחדות, נצפתה התקצרות של צואר הרחם בשבוע 35+1
TVS אורך תעלת צוואר הרחם 30 מ"מ סגור.
במעקב גדילה שביצעתי היום נמצא ש:
312mm= AC מתאים לשבוע 35w1
Femur= 70mm מתאים לשבוע 35w5d
יחסים
AC/Femur= 4.46
הערכת משקל HADLOCK1=2720gr
כמו כן ציינה התכנאית שהראש נמוך מידי ולכן אינה יכולה למדודו( מצג ראש)
ושהעובר שומר על אחוזון גדילה של 45.
במעקב גדילה שנעשה בשבוע 33+3 נמצא ש
מדידות:
mm85.07 = BPD מתאים לשבוע 34w5d
OFD= 110.17mm
309mm=HC מתאים לשבוע 34w1
288mm=AC מתאים לשבוע 33w1
Femur= 64.59mm מתאים לשבוע 32w6d
יחסים
AC/Femur= 4.46
HC/AC= 1.07
BPD/Femur= 1.32
HC/BPD= 3.36
FL/HC=0.21
משקלים
הערכת משקל העובר עפ"יHadlock1=2150 gr
הערכת משקל העובר עפ"יHadlock4=2166
כמו כן ציינה התכנאית שהראש נמוך וקשה למדודו
בסקירה שלישית (תקינה) שנעשתה בשבוע 32+3 נמצא ש( מצג ראש):
mm83.3= BPD מתאים לשבוע 33w4d
OFD= 106.09mmמתאים לשבוע 34w3
299.9mm=HC מתאים לשבוע 33w2
273.8mm=AC מתאים לשבוע 31w3
Femur= 61.30mm מתאים לשבוע 31w6d
HC/AC= 1.07
הערכת משקל עובר AC,FLׂ) 1847gr
האם מדדי הגדילה תקינים והאם 312mm= AC בשבוע 36+5נחשב תקין והאם סטייה היא נורמטיבית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב גדילה - תגובה
על פי הבדיקות נראה שאין בעיה מיוחדת.בעיה נחשבת באם ההבדלים בין המדדים הם מעל שבועיים.אבל כמובן עליך להתיעץ עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטן בצד שמאל כמו מחזור שבוע 12אני10/01/2012
שלום לרופאים
אני בשבוע 12 פלוס 3 לפי המחזור ו12 פלוס 6 לפי האולארסאונד. לפני מס' ימים עברתי שקיפות עורפית תקינה. תופעות הלוואי (לחץ במפשעה ובחילות) הפסיקו אך היום בצהריים החל כאב בצד שמאל בבטן (מזכיר כאב של שירותים או מחזור). האם טבעי? אציין שכשהלכתי לשירותים הוקל לכמה דקות..זה כאב רציף אך נסבל.
האם זה בסדר ותקין לשלב זה?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן בצד שמאל כמו מחזור שבוע 12 - תגובה
מאד קשה ללא בדיקה לחוות דעה על מקור הכאב. לכן יש צורך להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה-תודה רבה על המענה
אני11/01/2012ד"ר תודה רבה על המענה המהיר אתמול.
אחריי מנוחת לילה (אני עובדת נורא נורא קשה) הכאבים עברו אולם עדיין אני "מרגישה את המקום" לא כואב רק מורגש. אציין כי אני מאוד לחוצה מטבעי וגם אחריי הריון לא תקין לפני מס' חודשים אז מודאגת יותר מרגיךל על אף שעד עכשיו תודה לאל הכל מצויין! האם ניתן להירגע? בעלי טוען שלא ניתן לעשות מלא אולטרסאונדים כל הזמן ושאני עוברת שינויים ותחושות שונות הן טבעיות. האם ניתן לנשום טיפה לרווחה? ולהינות מההריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסור מותר בהריון- הרמת משקלמלי10/01/2012
היי
אני בהתחלה... בשבוע 6+6
רציתי לדעת מה הכוונה ב"לא להרים דברים כבדים בזמן הריון"
מה זה כבד? כמה כבד?
כל הזמן סחבתי שישיית מים, עכשיו מה?
ויותר חשוב- ילד בן שנתיים?
אודה לתשובות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסור מותר בהריון- הרמת משקל - תגובה
ממליץ שתתיעצי עם רופאך המכיר אותך,שהוא ימליץ מה מותר לך ומה אסור,על פי הרקע הרפואי וכו.בעקרון פעולות שאינן דורשות מאמץ יתר מותרות. אבל שוב יש להתאים ההוראות לכל אישה על פי הרקע שלה וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת אם אני בהריון מבולבלתהיבא10/01/2012
שלום רב
אני מבקשת לעזור לי
אני בחורה בת 30 נשואה בלי ילדים, מחזור סדיר
מחזור אחרון היה ב 10/11/2011 ועד להיום 10/01/2012 לא קבלתח מחזור עשיתי 2 בדיקות הריון בבית ויצא שלילי
ועשיתי בדיקת דם לגילוי הריון ב 19/12/2011 ויצאה שלילית
היו לי הופעות של סחרחורות ובחילות, הבטן קצת התנפחה והמותניים גם, אני עם מצבי רוח משתנים
בבקשה לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת אם אני בהריון מבולבלת - תגובה
ממליץ שתגשי בבקשה להיבדק אצל רופאך כדי לבצע בדיקות ולהבהיר מה מצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתהיבא10/01/2012
אני בהריון שבוע 6+2 אחרי IVF הרופא שלי רשם לי חומצה פולית מסוג פרנטאל אבל הרוקח פיטפט ברגע שנתן לי את זה שאסור לקחת בסמוך לאוכל של מוצרי חלב ואסור תה אפשר קצת אינפורמציה לגבי מתי לקחת ועם מה?? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
הפרהנטאל זוהי תרכובת ויטמינים מיוחדת לנשים בהריון כוללת בין השאר חומצה פולית וברזל.לכן יש לקחת שלא בסמיכות למאכלי חלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)