מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסרהתאמה בין וסת אחרון לגיל ההריוןליאת05/01/2012
שלום
רציתי לדעת אני בהריון שבוע 7 לפי אולטרסאונד+בדיקת דם
אך את המחזור האחרון קיבלתי 24/10/11 ולכן אני צריכה ללהיות בשבוע +10 יש הפרש של 3 שבועות ו 4 ימים באולטרסאונד נצפה דופק תקין וכן שק חלבון ועובר במצב שתקין לשבוע 7 למה ההפרש/ הזה ? ולמה כול רופא עושה סוג של פרצוץ ?
וכי אני רוצה לציין שהרופא שלי שלח אותי לבדיקת דם כול 4 ימים אל מנת לבדוק קצב עליית ההורמון שאכן התוצאה הייתה טובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסרהתאמה בין וסת אחרון לגיל ההריון - תגובה
ד``ר אריה לידור05/01/2012שלום לך
בדיקת האולטרהסאונד מדויקת יותר מאשר הוסת האחרון או הביוץ האחרון בקביעת גיל ההריון בשבועות המוקדמים.
אם המשך ההתפתחות תקינה על פי האולטרהסאונד גיל ההריון ייקבע לפיו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאת05/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור!!אורית05/01/2012
שלום,
אני בת 24 נשואה.
הפעם האחרונה שקיבלתי את המחזור שלי הייתה ב-05.12.11
היום אנחנו ב-05.01.12 ועדיין לא קיבלתי את המחזור שלי.
ברוב המוחלט של הפעמים שבהם אני מקבלת את המחזור החודשי זה מלווה בכאבים בבטן התחתונה יומיים בערך לפני המחזור. וכאבים וגודש בשדיים.
הפעם גם יש כאבים בשדיים וכאבי בטן אבל הרבה הרבה פחות חזקים.
יש לציין שהמחזור שלי מאוד מאוד מדוייק ותמיד מגיע בזמן.
יש לציין גם כי אני ובעלי קיימנו יחסים ב-20.12 עם קונדום. אך גם קיימנו יחסים כמה ימים אחרי כאשר בהתחלה הוא לא שם קונדום והאיבר שלו כן נכנס ויצא קצת נוזל בפנים אך הוא לא גמר בפנים.
מה הסיכויים להיכנס להיריון במצב כזה?
ומתי ממולץ לעשות בדיקת הירון ביתית אם אכן אני עדיין לא מקבלת את המחזור שלי...?
אשמח לתשובה בהקדם!
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור!! - תגובה
בצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלשולה04/01/2012
שלום, אני בשבוע 32+4
היום עשיתי הערכת משקל והנתונים קצת מדאיגים:
BPD 86 מ"מ מתאים לשבוע 35
HEAD CIR 313 מ"מ מתאים לשבוע35+1
AB.CIR 284 מ"מ מתאים לשבוע 32+3
יחס HC/AC 1.1
FEMUR LENGTH 63 מ"מ מתאים לשבוע 32+3
הערכת משקל 1090 גרם. הבנתי שכאשר יש פער של יותר משבועיים זה לא תקין מה מומלץ לעשות?
תודה מראש,
שולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל - תגובה
אכן הפער גדול מכפי שמותר שיהיה בהקשר למדדי הראש. בצעי העמסת סוכר וסקירה מכוונת למח וחדרי המח
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטוטקחגית04/01/2012
שלום
אני אחרי הפלה באמצעות ציטוטק(3 שבועות)
במהלך 3 השבועות היו לי דימומים חלשים יחסית,ולפני כשבוע לפי בדיקת האולטרסאונד נראה כי הרחם התנקה ברובו ולפי הרופא יתכן ויהיו עוד כרישי דם מעטים
.במהלך היומיים האחרונים נראה כי הדימום גבר(לא מאוד מסיבי אך בכל זאת קצת גבר) ואכן נראו כרישי דם קטנים.
ביצעתי אתמול בדיקת בטא והתוצאה היתה-237(לפני הציטוטק היתה23000)
האם להמשיך לעקוב אחרי הבטא או שמא יש צורך בבירור רפואי לגבי הדימום?
בנוסף, מחזור אמור להגיע רק כאשר הבטא מאופסת או יתכן מחזור על אף שהבתא לא מאופסת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציטוטק - תגובה
יש להמשיך חעקוב אחר ערכי ביטא עד העלמו . את הוסת הראשון תקבלי כ חודש לאחר התאפסות התוצאה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת חלבון עוברי לא תקיןעירית04/01/2012
אני בת 35.11
בדיקת חלבון עוברי בשבוע 16.1 לא תקין- AFP= 2.13
וHCG חופשי בשבוע 13 =36. ng/m11.36) MOM )
מה לעשות?
מי שפיר מתוכנן ליום ראשון.............................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת חלבון עוברי לא תקין - תגובה
חכי לתוצאות מי השפיר אשר ייקבעו אם הכל תקין . מכל מקום מעבר לגיל 35
מומלץ לבצע את הדיקור אליו את מתוכננת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בחזהאמא204/01/2012
שלום,
אני בשבוע 25 להריון.
לאחרונה הופיעה תופעה של עקצוץ וגרד בחזה.
שאלתי היא - האם הגרד נובע מהגודש שאני חשה או שעליי להיבדק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בחזה - תגובה
ד``ר אריה לידור05/01/2012שלוםלך
כדאי שתפני לרופא עור שייאבחן את הבעיה אם קיימת וימליץ על טיפול במידת הצורך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובות בבקשהטולי04/01/2012
שבוע 34+ כמה ימים
לאורך ההריון חשתי המון כאבי בטן תחתונה כמו כאבי מחזור ואף בשבוע 25 היו צירים ומאז אני נוטלת כדורי פריסולט.
בשבוע 32 עשיתי דיקור מי שפיר (לפני שבועיים).
לפני יומיים שוב כאבי בטן תחתונה ואף היה ציר אחד במוניטור, צוואר סגור.
הכאבים נמשכים כבר כמה ימים.
האם הכאבים הנ"ל יכולים להיות בגלל הדיקור? אם כן איזה סיכונים יכולים להיות מלבד צירים מוקדמים כתוצאה מהדיקור? האם הסכנה היחידה בזיהום היא צירים?
נבדקתי לפני יומיים מוניטור וא"ס וגינלי שבו נראה צוואר סגורף עדיין לוקחת פריסולט, מה אני צריכה לעשות? האם להיבדק שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טולי04/01/2012מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובות בבקשה - תגובה
לא ברור לי מדוע עברת דיקור מי שפיר מאוחר. מכל מקום כל עוד יש את הכאבים האלה עליהם את מתלוננת יש להבדק גם באולטרהסאונד וגם במוניטור. מכל מקום אפשר להפסיק את הפרסולט בשבוע 35.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת הריוןשירן04/01/2012
אני בהריון 5 +3 הבטא היה לי 577 והפרוגסטרון היה לי 83.4 רציתי לדעת אם זה
תקין??????
אשמח לקבל תשובה בהקדם......
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת הריון - תגובה
כדי לענות על שאתלך יש צורך במעקב ביטא לצפות את צמיחתו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי משקלליאת04/01/2012
מה המשקל הקיצוני ביותר הכי פחות גבוה שזה יהיה בסדר לעלות בהריון,
שאלתי נובעת מכך שאני בחודש שישי שוקלת 43 קילו למרות שאני אוכלת(משתדלת לאכול נכון) אני אוכלת יותר מהיכולת שלי כי התזונאית אמרה שאני צריכה לעלות במשקל והיא אמרה שאני צריכה לעלות עוד 7 קילו,זה נורא קשה לי,כמה זה בסדר לעלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי משקל - תגובה
עליית המשקל הממוצעת בהריון תקין היא כ 12-14 ק"ג. תלוי כמובן במשקל ההתחלתי. במקרה שלך גם עלייה של כ 7 ק"ג לאורך כל ההריון תחשב לתקינה.
נסי דיאטה עתירת קלוריות עליה בוודאי תוכל להמליץ הדיאטנית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה וגינלית בהריוןליטל03/01/2012
ביום ראשון האחרון הרגשתי כאבים והלכתי להיבדק במיון, אני שבוע 15 וחצי הריון יקר מאוד כמובן מה שגורם לי להילחץ מכל דבר, הרופא בדק אותי בכל צורה, ובדק גם בדיקה וגינאלית (עם האצבעות) לבדיקת צוואר הרחם, הוא אמר שצוואר הרחם סגור וארוך, אבל המשיך "לחטט" שם עוד מס' דקות, באולטראסאונד בגלל שילייה מעט נמוכה הוא ביקש שלא נקיים יחסי מין ושלא יבדקו אותי וגינאלית בזמן הקרוב עד הסקירה שבוע הבא בע"ה, האם שם אפשר לראות שלא נעשה נזק מהבדיקה?, השאלה שלי האם ה"חיטוט" הפולשני יכול להזיק בעצמו כי התחושה שלי למרות שראה שהכל בסדר הוא המשיך "לחטט", אם אסור לי להיבדק וגינלית האם הבדיקה שלו יכולה להזיק?, האם אני צריכה לדאוג עכשיו לאורך צוואר הרחם וסגירתו בגלל הבדיקה הפולשנית שעברתי?? האם עם האצבעות אפשר להזיק באיזה שהיא צורה? , כי אני ממש חרדה ומודאגת, תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה וגינלית בהריון - תגובה
בדיקה וגינלית אינה גורמת לנזק להריון או לעובר. יש להמנע מבדיקה זו בנוכחות שליית פתח שאינו המקרה שלך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות בטאלילך03/01/2012
היי,
רציתי לשאול לגבי רמות בטא בתחילת הדרך.
שלשום בבדיקת בטא ראשונה 120,היום בדיקת בטא שניה 340 (או 360 או 380 ,פשוט התרגשתי בשיחה עם האחות אז קצת נעלם לי מהזיכרון המספר המדויק..).
האחות אמרה שזה תקין.
האם העובדה שהבטא עלתא ביותר מפי 2 ביומיים אכן בסדר בטווחים האלה והאם זה עשוי להעיד על יותר מעובר אחד.
תודה.
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות בטא - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור04/01/2012ערב טוב
תוצאות עליית הבטה מצויינות
כדאי לעשות לא פחות מ 4 ימים
בערך של 1500 כדאי לעשות על קול וגינאלי לראות שק הריון ברחם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תוכלו לעזור למכבי להבין??רעות03/01/2012
שלום רב,
אתמול עשיתי בדיקת מי שפיר בשל היותי נשאית איקס שביר.
רגע לפני הבדיקה התברר לי בהדסה כי משום מה אני אמורה להיות השליחה שמעבירה את דגימת מי השפיר עבור הבדיקה של האיקס השביר(!!!!) אני עדיין בשוק מזה שמכבי לא טרחו לעדכן אותי לפחות כמה ימים לפני הבדיקה ובכלל שזה נראה להם הגיוני שיום אחרי הבדיקה אני צריכה לשמש שליח שמעביר דגימות לביילינסון!!!
בנוסף, כשהגענו לבילנסון היינו צריכים לשלם 1000 שח עבור הבדיקה הזו. אציין כי קיבלתי הפנייה מיועצת גנטית לעבור בדיקת מי שפיר בשל האיקס השביר ואת ההתחייבות שקיבלתי ממכבי העברתי להדסה כך שלבלינסון לא הייתה לי התחייבות להעביר.
משום מה הנציגים של סניף אגריפס, מנהלת הנציגים של סניף אגריפס ומנהלת הסניף לא מכירים את עניין העברת הדגימה לבלינסון (אך זה לא הזיז להם יותר מידי ולא עזרו בהעברת הדגימות על אף שאמרתי לם כי יתכן ועליי יהיה לבצע שוב את הבדיקה כי אין באפשרותי להעבירה) וגם לא מבינים למה אני צריכה לשלם עוד 1000 שח (כשבעצם זו הסיבה שלשמה ניתנה לי ההתחייבות)
האם מישהו מכם מכיר את הדברים האלה ויכול לסייע לי לסייע למכבי להבין את הדברים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם למכבי להבין?? - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור04/01/2012ערב טוב
באמת יש פה בעייה נפלת קצת בין הכיסאות
מי שאמור לדעת על התיאום בין מכבי להדסה ויכול גם לטפל בנושא ההיתחייבות הוא פר' אשר שושן
צלצלי 6777111 ובקשי אותו דרך המרכזייה.
או 6238238 ובקשי פקס 6238157 ושילחי לו פקס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעזור למכבי להבין??
רעות04/01/2012תודה רבה! אצור עימו קשר מחר.
ממש השתדלתי לא ליפול בין הכסאות ולכן יצרתי קשר עם כל הגורמים איתם הצלחתי לדבר במכבי משהו כמו שלושה ימים ברציפות..על מנת לקבל את כל המידע עבור הבדיקה וההתחייבויות לה וכדומה, אך לצערי יש להם חוסר יכולת בסיסית לספק מידע אמין ומלא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ בשבוע 38עדי03/01/2012
שלום, היום התכופפתי בצורה שגרמה לי לפסק רגליים עד כדי מתיחת שריר. האם דבר כזה יכול לגרום לירידת מים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמץ בשבוע 38 - תגובה
ד''ר גדעון נגר03/01/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתמישהי03/01/2012
שלום רב,
לפני כארבעה חודשים ילדתי את בני הבכור. בבדיקה שגרתית אצל רופא נשים ששה שבועות אחר כך אובחנה שארית שליה ברחם, וזו הוצאה לפני כחודש וחצי בהיסטרסקופיה ניתוחית. בתום הניתוח הרופא המנתח ציין שהכל עבר בשלום והשארית הוצאה בשלמותה, וכמה שבועות אחר כך באולטרה סאונד אצל הרופא המטפל צוין שחלל הרחם נקי ותקין. שבועיים אחר כך קיבלתי מחזור, ראשון מאז הלידה.
כרגע, סביב תאריך הביוץ הצפוי, אני עושה מעקב זקיקים. גם שלשום וגם היום הטכנאית ציינה שהרירית שלי "לא הומוגנית". אני מבינה מקריאה באינטרנט שזה עלול להיות תוצאה של הידבקויות בעקבות הניתוח, ושזה יכול לפגוע בקליטת היריון עתידית.
האמנם?
האם ייתכן שבעוד מחזור או שניים הרירית "תשתקם" מעצמה, או שהיא נדפקה מכל הסיבוך הזה עם השליה, וצפויים לי עכשיו קשיים בקליטת היריון נוסף?
מה הצעד המומלץ עכשיו?
אני מאוד מוטרדת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית - תגובה
ד''ר גדעון נגר03/01/2012ממליץ לבצע בדיקה לרירית הרחם מיד לאחר המחזור.
רירית לא הומוגנית בתקופת ביוץ אינה אמינה.
לאור כל שתארת איני רואה כל סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממוגרפיה בתחילת היריוןמישהי03/01/2012
שלום רב,
אני בת 41, כמה חודשים אחרי לידה ומתכננת היריון נוסף בקרוב, אי"ה. למעשה, כבר התחלנו לנסות באופן טבעי.
הרופא שלי רוצה שאבצע ממוגרפיה (בגלל הגיל, לא דחוף מעבר לכך). משום שהמחזורים שלי עוד לא לגמרי סדירים וצריך לקבוע לבדיקה תור שבועות מראש, ישנה אפשרות שבזמן ביצוע הבדיקה אהיה אולי-אולי, בע"ה בתחילת היריון (בשלבים שבהם עוד אי אפשר לבדוק).
שאלתי: במקרה כזה, האם יש נזק לעובר? או, לחילופין, האם הקרינה יכולה לגרום להפלה בשלב כה ראשוני?
מצד אחד אני לא רוצה לעבור עוד שנים בלי לעשות ממוגרפיה, ומצד שני אני לא מוכנה להשתמש באמצעי מניעה כיוון שאנחנו מאוד רוצים עוד ילד והזמן דוחק מאוד.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממוגרפיה בתחילת היריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר03/01/2012בהריון אין מבצעים ממוגרפיה
ניתן לבצע בדיקת דם להריון במידה ושלילי אפשר לבצע את הממוגרפיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה לגבי הימים שאי אפשר לבדוק
מישהי03/01/2012שבוע אחרי הביוץ, נניח?
ייתכן שאני בתחילת היריון, אבל לא אוכל לדעת זאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)