מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאאאאד מודאגת-ערכי בטה נמוכיםש.26/10/2011
שלום,
אני אחרי הזרעה שלישית מתרומת זרע.
אני באיחור של 5 ימים מהווסת.
ויש לי כל מיני תופעות מוזרות שמתאימות להריון.
בדיקות הריון מראות חיובי-פס חלש.
ביצעתי בדיקת בטה ביום ה2 לאיחור ויצא רק 20.
היום,3 ימים אחרי-יצא 23.
אני מאד מודאגת-אני מבינה שהריון כנראה יש.
אך הערך הזה לא תקין-ואיך ייתכן שעלה רק ב3 ב3 ימים??
החשש הכי גדול שלי שיש לי הריון חוץ רחמי למרות,שאין לי שום רגישות/כאבים בצד שבייצתי.
אנא האירו את עיני בנושא עד שאגיע לרופא,אני ממש לחוצה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאאאאד מודאגת-ערכי בטה נמוכים - תגובה
ד``ר אריה לידור27/10/2011שלום לך
אכן ערכים נמוכים היכולים להתאים להגדרת הריון כימי כלומר הריון ללא התפתחות שק הריון. בצעי בדיקת ביטא נוספת ופני עם תוצאתו לרופא המטפל שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר לאכול אוכל שהוקפא?בבקשה תשובהחן26/10/2011
שלום,הריון שבוע 7 בעזרת השם,בישלתי אמש ספגטי ברוטב עגבניות ושניצל עם פירורי לחם (כמובן בשניצל תבלינים עם ביצה ולטגן .) והקפאתי אותם ביחד בסיר במקרר ולמחרת אכלתי,האם מותר?
האם מותר לאכול אוכל שהוקפא במקרר למחרת?
בבקשה תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לאכול אוכל שהוקפא?בבקשה תשובה - תגובה
מותר גם מותר כל עוד בושל היטב בטרם ההקפאה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסריהריונית26/10/2011
שלום,
אני כעת בשבוע 26+5, לפני שלוש שנים ושלושה חודשים ילדתי את בני הבכור בניתוח קיסרי , לאחר שהעובר לא ירד בתעלה .
כעת אני מאוד רוצה לנסות ללדת בלידה נרתיקית רגילה.
שמעתי כי לא ניתן לקבל זירוז אם הלידה לא מתפתחת באופן טבעי, מכיוון שאני אחרי קיסרי.
האם זה נכון? האם מסוכן לקבל זרוז? והאם זהו נוהל קבוע או שזה תלוי בבית החולים?
אני מאוד חוששת מהלידה הקרובה ,ורוצה לדעת מה הסיכוי שלי ללידה רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי - תגובה
מאד חשוב לדעת את סיבות הניתוח משקל העובר מצב הפתיחה עמדת גובה הראש ממצאי הניתוח וכו על מנת לקבוע אם אפשרית לידה רגילה או לא
במידה ומתאפשרת לידה לאור הנתונים הנ"ל ובמידת הצורך אפשר לבצע "זרוז" במגוון אפשרויות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיסרי
הריונית27/10/2011תודה על התשובה, העובר לא נכנס טוב לתעלה ונתקע ולכן הוחלט לנתח אותי .
לאור זאת מה הסיכויים ללידה רגילה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם שאינה תואמת את האיחור ..תמר26/10/2011
שלום!
דיי לחוצה האמת ..לדעת האם אני בהיריון ,בבדיקת הדם יצא שיש לי קטן מ2 כלומר אני לא בהיריון ,והמחזור מאחר לי בשבועיים וחצי כמעט .
יש לציין כי ילדתי לפני כ3 חודשים , והיה לי מחזור אחד כבר לאחר הלידה .באורך של 7 ימים סדירים.בדרך כלל בריאה ,ואין שום בעיות מחזור בעבר.
מוזר לי מאוד
יחד עם זאת יש הפרשות צמיגיות יותר,ועל הפנים פצעים שהיו מופיעים לי רק בהיריון .
הרגשה שהרחם מתכווץ או מתרחב כי יש הפרשות של צואה דחופות מן הרגיל כלומר לחץ על איזור פי הטבעת.
איך ניתן לבדוק זאת חוץ מאולטרסאונד של רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם שאינה תואמת את האיחור .. - תגובה
חשוב לדעת אם את מניקה או לא. במידה וכן מותרת תחושת ההתכוצויות הרחמית המלוות את ההנקה.
במידה ולא עלייך לפנות להבדק וכן לברר את סדירות הוסת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורעמית26/10/2011
שלום רב,
מאחר לי המחזור ב4 ימים. עשיתי בדיקת הריון ביתית אתמול בבוקר וגם היום בבורק ובשתי הבדיקות יצא לי הקו אחד חזק וקו אחד חלש. מה זה אומר?
האם זה הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
הריונית26/10/2011ייתכן מאוד שכן, אבל כדאי לעשות בדיקת דם.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור - תגובה
מציע שתבצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקת דם לאחר שקיפותטלי26/10/2011
אני בת 39
מה התוצאות אומרות? גבולי? תקין? (מתכוונת לעשות מי שפיר)
(החישוב מתבסס על מדידת CRL 79.0mm)
PAPP-A 1.69 X MOM
Free Beta HCD 0.52 X MOM
NT=1.5mm
NT: 1.01 X MOM
חישוב סיכוו לתסמונת דאון על פי גיל (39) 1:110
הסיכון המשוקלל לתסמונת דאון על פי הגיל, הבדיקות הביוכימיות והשקיפות - 1:7700
הסיכון המשוקלל לטריזומיה 18 על פי הגיל, הבדיקות הביוכימיות והשקיפות - קטן מ 1:300
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות בדיקת דם לאחר שקיפות - תגובה
למרות התוצאות התקינות אך משום גילך ואי דיוק תוצאות אלו בקביעת קיומו כן או לא של מום כרומוסמלי
מציע לך לבצע דיקור מי שפיר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חמוציותליאת26/10/2011
שלום,
אני בשבוע 12 ויש לי חמוציות בלשון,מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמוציות - תגובה
בהריון יש שינוי בחוש הטעם וכן גם בחוש הריח וזו תופעה נורמלית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע יודעים את מין העובר?בטי26/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תשובה
ליאת26/10/2011חודש רביעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה שבוע יודעים את מין העובר? - תגובה
בסקירה המוקדמת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי בהריוןי.פ.25/10/2011
שלום וברכה,
אני בהריון בשבוע 10.
רציתי לשאול האם מותר לעשות עיסויים בכלל בהריון, ועיסוי טנטרי בפרט?
ואם כן - האם זה משנה באיזה שלב בהריון ובאיזה שמנים משתמשים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי בהריון - תגובה
אין כל הגבלה בעיסוי ובשמנים הנלוים לו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברור הפלות חוזרותאילנה25/10/2011
שלום רב
אני בת 38 .ביולי האחרון נכנסתי להריון ספונטני מהר מאד אולם למרות בדיקות ביתיות שבצעתי התשובה לגבי ההריון היתה שלילית שוב ושוב ורק בשבוע 8 התברר לי שאני בהריון וכי היו לי תאומים.- בשבוע 4 התרחש דימום(חשבתי שזה מחזור)אולם היתה זו הפלה ובשבוע 8 נצפה שק הריון ריק ועובר נוסף עם דופק.
יומיים לאחר מכן הפסיק הדופק גם בעובר השני., גייתי זאת בשבוע 11 כשהתחיל הדימום ועבברתי גרידה.
האם אלו מוגדרות 2 הפלות חוזרות? האם עליי לפנות לרופא לברור הסיבה? -מפאת גילי חשבתי כבר להתחיל בברורו אצל מומחה .
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור הפלות חוזרות - תגובה
זוהי הפלה טבעית מוקדמת של הריון תאומים
אם לאחר הפלה זו בדיקתך תקינה התחילי שוב בנסיונותייך להרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעינוח תוצאות חשבון עוברימירי25/10/2011
שלום רב, איני נמצאת כרגע בארת וקיבלתי תוצאות של חבון עוברי אשמח באם תוכלו ליזור לי לבדוק האם תקין ?תודה מראש
A.F.P. for Pregnancy 0.83 MoM 0,20 - 1,99 .(...*......).
A.F.P. for Pregnancy 29.6 ng/ml
HCG (Pregnancy) 1.56 MoM 0,16 - 2,99 .(....*.....).
HCG (Pregnancy) 41.2 U/ml
Estriol (uE3, pregnancy) 1.26 MoM 0,16 - 4,00 .(..*.......).
Estriol (uE3, pregnancy) 1.4 ng/ml
Maternal age-related risk 1/780
תדילל יטסיטטסה ןוכיסה והז
ליג יפל ןואד תנומסת םע קונית
.תקדבנה
Down's Syndrome Risk 1/1100
Trisomy 18 Risk 1/10000
בנוסף למטה יש לי הערה :
Risk Evaluation :ךץסמונת דאון שנמצא בבדיקה זו אינו משקף את הסיכון האמיתיבמקרה כזה מומלץ לפנות ליועץ גנטי אשר ישלל את הסיכון וימליץ על בדיקות מתאימות
מה הכוונה??????????האם זה אומר שמשהו אינו תקין?שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעינוח תוצאות חשבון עוברי - תגובה
על פי התוצאות את בסיכון נמוך. יחד עם זאת יש לזכור שזו רק תוצאה משוקללת הנבאת את סיכוייך. אם ברצונך בתוצאה חד משמעית עלייך לבצע דיקור מי שפיר. אינך חייבת אך אפשרי לבצעה באם זה רצונך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהליאת25/10/2011
אני בשבוע 12 ויש לי נשירה חזקה,אמרו לי שבחודש רביעי זה אמור להסתדר
בפורום אומרים שכל ההריון יכולה להיות נשירה,אבל אני שמעתי שאחרי הריון יש נשירה ולא במהלך ההריון,אפשר לקבל הסבר
בנוסף מה עליי לעשות,אני סובלת נורא זו נשירה קשה ביותר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה - תגובה
במהלך ההריון ולאחרו תתכן נשירה ( הסיבות לכך אינן ברורות) . מציע גם שתפני לרופא עור לשלית נשירה על ר'קע אחר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בפתח הנרתיק בהריון מתקדםרחל25/10/2011
שלום,
אני בהריון 6, שבוע 32. לאחרונה שמתי לב שיש לי נפיחות רבה בפתח הנרתיק, בשפתיים הגדולות. מרגישה מעין בלוטות נפוחות על השפתיים. זה לא מאוד כואב, אבל לפעמים מציק קצת. מה זה יכול להיות? האם צריך לפנות לרופא שיבדוק? לא נעים לי כ"כ לעשות את זה...
ודרך אגב, אני אמורה ללדת בניתוח אלקטיבי. האם זה משנה משהו לגבי זה?
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה - אשמח לתשובה בהקדם
רחל06/11/2011הדבר משפיע גם על החיבור לבן הזוג. בבקשה ענו לי! תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות בפתח הנרתיק - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור06/11/2011ערב טוב
מדובר על בצקת של השפתיים או הרחבת ורידייים
נגרם על ידי עלייה בלחץ ורידי
לא מסוכן
אין טיפול , פרט להקטנת עמידה על הרגליים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה של בדיקת הריוןענת אוחיון25/10/2011
שלום, עשיתי בדיקת הריון והגיעו התוצאות ורציתי להבין אם התוצאות חיוביות התוצאה של ה- beta subunit.hcg 652.0
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה של בדיקת הריון - תגובה
התוצאה חיובית. המשיכי במעקב ביטא לוודא צמיחתו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעט לחוצהנורית25/10/2011
המחזור שלי אינו סדיר ולכן לא בדקתי, לאחר מספר תופעות לוואי ונראו לי קצת לא אופיניות עשיתי בדיקה ביתית וגיליתי שאני בהריון. לפי החישוב שעשיתי אני בשבוע ה 9-10 ומאחר ולא ידעתי על היותי בהריון לא ביצעתי אולטרסאונד או כל בדיקה אחרת. עכשיו שאני יודעת קבעתי כמובן תור לרופאת נשים אך התור רק בעוד כמה ימים, האם זה נורא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעט לחוצה - תגובה
ממש לא נורא. בצעי אולטרהסאונד התחלתי והתחילי במעקב הריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ממתינה לתשובה...
נורית27/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)