מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- isoconazole diflucortolone cd cfענת24/10/2011
בוקר טוב. אני מניחה שעליי לפנות לפורום אחר..ובכל זאת אשמח לחוות דעתכם. קיבלתי משחה זו לטיפול בפטרייה באצבעות כף הרגליים. (פטרייה מגרדת..ומעט מדממת..). יש לי את זה קרוב לחודשיים אך למעט מס ימים שהציק, זה לא ממש הפריע. בימים האחרונים הגירוד נוראי וקבלתי משחה זו. אני חוששת לטפל..שכן אני כבת ארבעים בהריון יקר, יקר, יקר..האם שימוש מקומי פעמיים ביום עלול להזיק חלילה..?
האם מכירים משחה אחרת "ידידותית.." יותר..?
אודה לתגובתכם, ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר isoconazole diflucortolone cd cf - תגובה
ד``ר אריה לידור24/10/2011שלום לך
יכולה להשתמש בטיפול מקומי זה ללא חשש
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך צוואר רחםרעות23/10/2011
היי,
לאחר בדיקה- אורך צוואר רחם 26-29 מ"מ שבוע 27
נאמר לי לעשות שוב עוד 3 ימים האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך צוואר רחם - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור23/10/2011ערב טוב
אורך צוואר רחם מעל 25 ממ תקין
אורך פחות מ 20 ממ מחייב השגחה / טיפול / אישפוז
אורך 29 ממ תקין לא מחחייב דאגה לא אם יש ציריים כאביים ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברית גדולה מאודרוני23/10/2011
שלום,
אני היום בשבוע 38 הריון ראשון, ביצעתי היום הערכת משקל ואלו התוצאות:
BPD ממ 98 - מתאים לשבוע 40.3
HEAD CIR ממ 348 - מתאים לשבוע 40.3
AB.CIR ממ 364 - מתאים לשבוע 40.2
יחס HC/AC - 95
FEMUR LENGTH ממ 74 - מתאים לשבוע 38
גיל הריון US - 39.5
הערכת משקל: 3920 גר'
אחוזון 90
מהלך ההריון היה תקין, ללא סכרת הריונית, אין אפשרות לטעות בתאריך הביוץ כי ביצעתי הזרעה ולכן אלו מדדים לפי השבוע הנכון.
ביצעתי מוניטור ולא היו כל צירים. מה עושים עכשיו?
מודאגת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברית גדולה מאוד - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור24/10/2011ערב טוב
קודם כל שאלה טובה מאוד
טוב ששמת לב להערכת המשקל
בהערכת משקל כזו מומלץ לגשת לחדר לידה
כדאי מאוד שחדר הלידה בו את יולדת יכירו אותך
רעיון מצויין הוא שחדר הלידה בו את יולדת יכירו אותך , יעריכו את המשקל ויחליטו על צורת הלידה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות העמסת סוכר 50G - מבקשת פענוחאילנה23/10/2011
אלו הן התוצאות... אני מניחה שחלקן אינן תקינות - אנא פענוח והנחייה:
GLUCOSE1HR 50G 180.00 MG/DL ( 65.00- 140.00) (.........)*
WBC 7.00 K/UL ( 4.00- 10.00) (....*....)
NEUTROPHILS 5.60 K/UL ( 1.80- 6.60) (......*..)
NEUTROPHILS % 80.20 % ( 46.00- 68.00) (.........)*
LYMPHOCYTES 1.14 K/UL ( 1.10- 3.50) (*........)
LYMPHOCYTES % 16.40 % ( 15.00- 45.00) (*........)
MONOCYTES 0.22 K/UL ( 0.08- 0.90) (.*.......)
MONOCYTES % 3.10 % ( 2.00- 9.00) (*........)
EOSINOPHILS 0.01 K/UL ( 0.00- 0.60) (*........)
EOSINOPHILS % 0.19 % ( 0.00- 6.00) (*........)
BASOPHILS 0.01 K/UL ( 0.00- 0.15) (*........)
BASOPHILS % 0.16 % ( 0.00- 1.50) (*........)
RBC 3.58 M/UL ( 3.90- 5.40)*(.........)
HEMOGLOBIN 10.90 G/DL ( 12.00- 16.00)*(.........)
HEMATOCRIT 31.70 % ( 35.00- 45.00)*(.........)
MCV 88.80 FL ( 80.00- 98.00) (...*.....)
MCH 30.50 PG ( 27.00- 33.00) (....*....)
MCHC 34.40 G/DL ( 32.00- 35.50) (.....*...)
PLATELETS 140.00 K/UL ( 150.00- 400.00)*(.........)
MPV 8.90 FL ( 6.50- 11.50) (...*.....)
RDW 12.90 % ( 11.00- 16.00) (..*......)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות העמסת סוכר 50G - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור23/10/2011ערב טוב
כל תוצאה מעל 135 מג מחייבת לבצע העמסת סוכר 100 גרם
לפי התוצאה שלך יש לבצע העמסת סוכר 100 גרם.
יש אפשרות שהתוצאה של ה 100ם גרם תהיה תקינה .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת הריוןסופיה23/10/2011
BETA-HCG <5 ??
התוצאה שלילת<\תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור24/10/2011ערב טוב
בטה קטן מחמש תוצאה שלילית
בטה מעל 25 זה הריון חיובי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת23/10/2011
באיזה שבוע מתחילים להרגיש בעיטות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אריה לידור24/10/2011שלום לך
בהריון ראשון מתחילים לחוש בתנועות בסביבות שבוע 20. בהריונות חוזרים מעט מוקדם יותר סביב שבוע 18-19
בברכה
ד"ר אריה לידור
03-6499851
WWW.LIDORMD.CO.IL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב אחרי תנועות עובריםשירי23/10/2011
שלום,
אני בהריון שבוע 26 עם תאומים מונכריונים ביאמיונטים.
רציתי לשאול לגבי תחושת תנועות העוברים:
1. אני מרגישה אותן בעיקר בבוקר ובערב, בשעות די קבועות, אך לא בעוצמה לא קבועה (יש ימים חזקים וימים שהתחושה יותר חלשה). יכולים להיות גם ימים שהתנועות מופיעות רק בבוקר למשל. האם זה תקין? בשאר היום אין תחושות כלל.
2. האם יש ביכולתי להבחין בין העוברים בתנועותיהם? אני מרגישה את התנועות בעיקר בצד שמאל... בצד השני התנועות חלשות יותר ופחות מורגשות. האם זה תקין?
באופן כללי די מלחיץ אותי כל נושא המעקב אחרי התנועות... מתי צריכה להדלק לי נורה אדומה? מה הגורמים להפסקת התנועות?
אציין שאני במעקב קבוע (פעם בשבוע) אחרי התקדמות ההריון (בגלל הסיכון שבהריון תאומים זהים), מה שנבדק בתדירות שבועית הוא אורך צוואר רחם, כמות מים, המצאות שק שתן, דופק ותנועות, זרימות דם.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב אחרי תנועות עוברים - תגובה
ד``ר איילון לחמן23/10/2011שלום.
התנועות צריכות ברמת העקרון להיות באותה כמות כל יום.כדאי אולי,אם את מודאגת גם לבצע במסגרת כל הבדיקות שאת מבצעת ,גם בדיקת מוניטור עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנועות עוברים
שירי23/10/2011תודה רבה על התגובה ההמהירה,
תוכל לספר לי קצת על הבדיקה?
איך היא מתבצעת ומה נבדק בה?
תודה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה באגןלילך23/10/2011
שלום,
אני בשבוע 28 וקיבלתי מכה די חזקה משפיץ של שולחן באמצע עצם האגן (בקו הטבור).
אני מרגישה תנועות עובר ואין כאבים. אני טיפה חוששת שזה היה גם טיפה מעל העצם...יש סיבה להבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה באגן - תגובה
בהחלט כן. יש לגשת ולהיבדק,לודא מצב העובר, השיליה וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהליאת23/10/2011
שלום,
אני בשבוע 12 ויש לי ירידה בראיה ובשמיעה,זה טבעי
(אני מרכיבה משקפיים)
דבר נוסף האם בלידה טבעית יש מחיצה כדי לא לראות את הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ירידה בראיה ובשמיעה לעיתים מתרחשת,אך תמיד שוה בדיקה אצל רופא עינים ורופא א.א.ג. בבקשה לגשת להיבדק ולא להזניח.לגבי המחיצה בלידה.באופן רגיל מאד קשה לראות יציאת התינוק ונשים אף משתמשות במראות גדולות,בחדרי הלידה הטבעיים,כדי לראות יציאת התינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
ליאת23/10/2011איך אפשר לדעת אם זה הירידה בראיה ובשמיעה זה כתוצאה מההיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בשבוע 8מריאנה23/10/2011
שלום, אני בהריון בשבוע 8.5 (אך גיל ההריון קטן בשבוע מתחילת ההריון). לפני שבועיים הופיעה הפרשה חומה (ניגשתי לרופא נאמר שהכל תקין). נרגעתי כי חשבתי אולי מדובר בהשרשה או כתוצאה מקיום יחסי מין יום לפני כן.לפני יומיים ראיתי כמה טיפות דם (הופנתי למיון והכל נמצא תקין). ביומיים האחרונים יש דימום פעיל (לא ממש חזק , ללא כאבים אך נראה בהחלט פעיל ). יתכן וחלה החמרה בגלל בדיקת ספקולום המזעזעת שנאלצתי לעבור?הדימום החל לאחר מספר שעות. בתחילה התנגדתי אך בסוף השתכנעתי(ניסיון מאוד טראומתי מהלידה הראשונה וגם אז זמן קצר לאחר הבדיקה החל דימום חזק ).בכלל, אשמח לשמוע דיעה של גיניקולוג נוסף ,אני מבינה בפעם הראשונה אך לא מבינה מה ההתעקשות לביצוע בדיקות וגינליות שוב ושוב. האם באמת לבדיקות החודרניות אין שום נזק ? הרי ניתן לבדוק דרך הבטן האם העובר עדיין חי ויש דופק. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בשבוע 8 - תגובה
נתחיל ונאמר שאנו יודעים שהבדיקות דרך הנרתיק אינן נעימות.אך בגיל צעיר של ההריון אין ברירה ואין דרך אחרת לודא שלמות ההריון.בדיקה בדרך הבטן אינה מספיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם אני אחרי גרידהענבל22/10/2011
שלום
אני ב27-9 עברתי גרידה והכל עבר תקין אחרי פחות משבוע נגמרו הדימומים ואז שלושה שבועות בדיוק אחרי הגרידה החלו כתמים לעיתים רחוקות לא מלווים בכאבי מחזור לא מרגישה שזה מחזור וחשוב לציין שהרגשתי משהו דומה לביוץ כשבועיים אחרי הגרידה אז ניסינו....
לא נקלטנו עד כה כי אנחנו מהלא נקלטים לא מוסברים הכל תקין מבחינה רפואית ונקלטנו אחרי הפרייה!! מה זה יכול להיות האם לבקש בדיקת הריון או פשוט לבקש בדיקת e2 לקראת החזרת מוקפאים?? איך אפשר לדעת אם זה מחזור או השרשה הרופא לא מוכן לבדוק באולטרא סאונד כשיש כתמים/דימומים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני אחרי גרידה - תגובה
אין ברירה יש צורך לגשת ולהיבדק,גם אם יש כתמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CMVגלי22/10/2011
שלום,
האם ממולץ לאשה ללא נוגדנים ל CMV לעבור בדיקה לוירוס גם בטרימסטר השלישי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת CMV - תגובה
ד''ר גדעון נגר22/10/2011איני רואה הצדקה לבדיקה אלא אם כן חלית במחלת חום במהלך הריונך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שרית24/10/2011אבל לפעמים ההדבקה יכולה להיות ללא סימנים? אז מדוע צריך לבצע אותה רק במקרה של מחלת חום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו לי...
שרית24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גדעון נגר תענה לי בבקשה .חשוב ל
שרית27/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה את הבדיקה כל חודש
שרית27/10/2011ואני בשבוע 29
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר גדעון נגר29/10/2011הסבירות להדבקות קטנה נכון אכן יתכן זהום ללא סמפטומים אך עם גישה שלך מדוע לא לבצע כל שבוע בדיקה מחשש להדבקות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח. צודק ..צריכה להירגע
שרית29/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות של הורמוניםחגית22/10/2011
אני בת 30, בריאה בדרך כלל.
לקחתי גלולות למניעת הריון במשך 10 שנים ולפני זה המחזור שלי לא היה סדיר.
הפסקתי גלולות כדי להיכנס להריון. מאז שהפסקתי גלולות לא קיבלתי מחזור כלל, כבר למעלה משנה.
בנוסף לכך בשנים האחרונות אין לי חשק מיני.
הרופא בדק ואמר שאני צריכה לקבל זריקות של הורמונים כדי להיכנס להריון.
האם הטיפול ההורמונלי מזיק? האם יש לו תופעות לוואי? האם יש טיפול אחר לא קונבנציונלי שלא דורש הורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות של הורמונים - תגובה
ד''ר גדעון נגר22/10/2011הסכונים בטפול הורמונלי הם נמוכים ביותר אך התועלת רבה מאד לאור הבעיה .אין טפול תחליפי לא קונבציונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילשולים בהריוןמיכאלה22/10/2011
שלום,
אני בשבוע 11 וסובלת יותר משבועיים משלשולים. לאחרונה התחילו להופיע אצלי הרבה פצעים על הפנים.
האם הפצעים קשורים לשלשולים? מה עלי לעשות עם השלשולים?אילו בדיקות עלי לבקש מהרופא? כיצד אוכל להקל על המצב?
אני מאוד מדואגת אשמח לתגובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילשולים בהריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר22/10/2011שלשולים מעל שבועיים אינם תופעה שכיחה. אין צורך לבקש מהרופא בדיקות ,אני מניח שרופאך יודע אילו בדיקות יש לבצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית תקינה במחזורליאת21/10/2011
שלום,
רציתי לדעת מה עובי רירית הרחם במחזור,
עשיתי אולטראסאונד ביום השני למחזור ורירית הרחם 8 מ"מ
מה זה אומר?
(אני בטיפול הזרעה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי רירית תקינה במחזור - תגובה
ד''ר גדעון נגר22/10/2011עובי רירית הרחםבסוף המחזור בדרך כלל קטן יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)