מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- GBS ו- E-COLI בהריוןאביבית17/10/2011
שלום רב!
אני בשבוע 15 להריוני השני ונמצא כי יש לי E-COLI בשתן , קיבלתי מקרודנטין לשבוע ולפני שהתחלתי את האנטיביוטיקה החלטתי לקחת תרבית נוספת ליתר ביטחון והתחלתי אנטיביוטיקה. לפני יומיים חזרה תשובה של התרבית השנייה ( שנלקחה לפני האנטיביוטיקה ) לפיה אין לי E-COLI אלא GBS ,בהתייעצות עם רופא נשים התחלתי טיפול עם אוגמנטין , רציתי לדעת האם יש סכנה לעובר מה-GBS ומהאוגמנטין במיוחד לאחר מקרודנטין( יותר מדי אנטיביוטיקה ) במהלך ההריון ? בנוסף האם קיום יחסי מין יכול להדביק את בעלי ואז הוא ידביק אותי חזרה או שאין קשר? תודה ןסליחה על אורך השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBS ו- E-COLI בהריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור18/10/2011בוקר טוב
שתי האנטיביויקות לא מזיקות לעובר
דלקת בשתן לא מדביקה את בעלך
הטיפול נכון
האם בטוח שה GBS בשתן ??? או בצוואר הרחם ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהGBS
אביבית18/10/2011ראשית,תודה על התשובה המהירה וההתייחסות.לפי בדיקת שתן יש צמיחה של GBS עדיין לא עשיתי תרבית מהנרתיק (אני שבוע 15 ) אני מאמינה שברגע שאסיים את האנטיביוטיקה אז הרופא שלי ימליץ על משטח נרתיק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרישיות יתר לאחר הפלהTAPUZINA17/10/2011
היי ותודה מראש על המענה.
לפני כחודשיים עברתי הפלה ע"י ציטוטק בגלל שק הריון שלא התפתח/שק ריק.
ראיתי השבוע תוכנית טלוויזיה שעסקה בקרישיות יתר שמהווה גורם להפלות.
1. רציתי לדעת אם יש צורך לבדוק את הנושא, אני מנסה להרות...
2. דבר נוסף - אחרי הפלה יכולים להיות דימומים (שאינם וסת) בזמן הביוץ כתוצאה מתהליכים שמתרחשים בגוף?
3. טבעי שאחרי הפלה יש דימומים לא סדירים (יתכן וסת ו/או דימומים אחרים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרישיות יתר לאחר הפלה - תגובה
ד``ר איילון לחמן18/10/2011שלום.
הפלה אחת אינה מהווה סיבה לבדיקת קרישיות. לגבי הדימומים שוה לגשת ולהיבק.זאת כדי לודא שחלל הרחם אכן ריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
מאיה19/10/2011הייתי מציעה שתתעקשי לבדוק את זה. יש יותר מדי מקרים שזאת הסיבה, ויש לזה פיתרון מאוד פשוט ומונע את כל מפח הנפש הזה.
תתעקשי- אמנם לא כל רופא יסכים, וזאת בדיקה שעולה כסף לקופ"ח, אבל תתעקשי!
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי. תודה...
TAPUZINA20/10/2011את יודעת איזה בדיקה זו בדיוק?
זו בדיקת דם פשוטה או משהו מעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שידוע לי
מאיה21/10/2011מדובר בכמה בדיקות דם, כמה מבחנות. לא צריך צום או משהו, ואת אמורה לקבל הפניה לצורך זה להמטולוג, הבדיקות האלו בד"כ נעשות בבי"ח למיטב ידיעתי- אבל יש גם מוקדים מיוחדים של הכללית (אם את בכללית) שגם שם ניתן לעשות את זה.
אני קיבלתי הפניה להמטולוגיה בבי"ח (לפני ההיריון) וזה בוצע ותשובות היו כבר באותו יום, ובתוך ההיריון עשיתי את זה במוקד קופ"ח ותשובות לאחר שבוע וחצי שבועיים.
אצלי יש מחלת רקע שדרשה את הבירור הזה, ואולי לכן זה היה בקלות יותר. אבל חברה שלי שעברה הפלה אחת "בלבד" (מכעיס אותי שמקטינים את החוויה הקשה הזאת) כן הופנתה לבדיקות בבי"ח בלי יותר מדי בעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
TAPUZINA21/10/2011אני באמת אבדוק את העניין.
אני בכללית
במהלך השבוע אמורה להגיע לבדיקה, אני אבקש את זה...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי היא תבוא?????יעל17/10/2011
.
שבוע 38 היום. מיום שישי החלו צירים לא סדירים עם כאבי בטן כמו של מחזור וכאבים בגב תחתון.
היו גם הקאות שבמהלכן חששתי שירדו לי המיים ופניתי למיון במוצ"ש.
שם נאמר לי כי אין ירידת מים אך יש פתיחה 1 וחצי ס"מ וצוואר מחוק 70%. כשחזרתי הביתה החלו הפרשות צמיגיות חומות אדומות ובביקורת שנערכה אמול הרופא אמר כי מדובר בפקק הרירי...
כל אחד אומר לי משו אחר:( שהסימנים מעידים על לידה בימים הקרובים אך עלול להמשך גם עוד שבועיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא רגועה ולחוצה וחסרת מנוחה... יש צירים אבל הם נרגעים פתאום אך יש כאבי בטן כמו של מחזור רוב הזמן..
מה דעתכם?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי היא תבוא????? - תגובה
התיסכול שלך בהחלט ברור ומובן.נאחל לידה קלה ומוצלחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד מודאגתמיכל אהרון17/10/2011
שלום רב !!!
אני בת 39, הריון ראשון. אני בשבוע ה-25 להריון, מתחילת ההריון ניסיתי לקחת ברזל ולא הצלחתי בגלל שהברזל עושה לי בחילות מאוד קשות, ניסיתי את הפולקס, פרנטל טבעי ויש בחילות. לאחרונה הרגשתי חולשות מאוד חזקות, מלוות בסחרחורות, בבדיקות דם שעשיתי התגלה שיש לי סוכר מאוד נמוך, דבר שמעולם לא היה לי, קריאטנין נמוך מידי, פרוטאין B גם נמוך, לעומת זאת טריגליצרידים וכולסטרול גבוהים מאוד. הרופאה אומרת לי שעכשיו בהריון אי אפשר לטפל בשומנים הגבוהים, כמו כן היא אומרת לי להמשיך לאכול כרגיל ואפילו לאכול יותר, כי היא אומרת שהקריאטנין הנמוך זה סימן לזה שאני לא אוכלת מספיק. לאחרונה חזרתי בחזרה לקחת את הפולקס, וכמו בתחילת ההריון סובלת מבחילות מהברזל.
רציתי בבקשה לשאול כמה שאלות שמאוד מטרידות : 1. אני לפעמים אוכלת בקר, כי זה דווקא מחזק אותי ומאידך מפחדת לאכול בגלל השומנים הגבוהים
2. הרופאה אומרת לי שבגלל שלא לקחתי ברזל עד כה, אז כנראה יש לי אנמיה, כמו כן היא אומרת לי שהעוברית שלי יכולה גם כן לסבול מאנמיה ומחוסר ברזל, האם זה נכון ?, תמיד חשבתי שאין מצב שהעובר נשאר בלי מצבורים כי הוא תמיד לוקח מאימו את מה שהוא צריך להתפתחותו, ואיך אני יכולה לדעת עם גם העוברית סובלת או תסבול מאנמיה ? יכול להיות שאם בדיקות הדם שלי לא טובות, אז גם היא סובלת מחסרים ?
אני כל הזמן חוששת אם היא זזה מספיק בבטן, כי אולי היא גם חלשה, אני גם לא יודעת כמה היא אמורה בכלל לזוז?
אודה לך מאוד בעזרה בלבטיי הקשים
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד מודאגת - תגובה
יש לך הרבה שאלות.הטוב ביותר הוא לדבר עם רופאך המטפל.שיענה ויתן פתרון לכל השאלות.אגב למשל טריגליצרידים וקולסטרול הם גבוהים באופן רגיל בהריון,לכן לא נמדדים בדרך כלל בתקופה זו. קראטינין נמוך זו לא בעיה.לכן שוב התיעצי עם רופא הגינקולוג העוקב אחר מהלך ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעי
מאיה19/10/2011הי,
יש ברזל טבעי אצל הומאופתים- אמנם עולה בהתאם אבל שווה כל אגורה. אני לוקחת כבר כמה חודשים ומצליחה לעבור את זה בשלום.
מבינה על מה את מדברת. כל שאר הבדיקות שציינת- יש לי גם כאלה ואמרו לי שזה לא משמעותי. הכי חשוב לעקוב אחרי רמות המוגלובין B12 וחומצה פולית ולוודא שהם לא יורדים מדי. אל תוותרי על הברזל, ככל שתתקדמי את תהיי עייפה יותר ותשושה יותר וזה מאוד יכול לעזור לך. קבעי תור להומאופתיה ותבקשי כמה סוגים של ברזל- תבדקי אותם בתקופות של שבועיים שלושה, אין מה לעשות. ניסוי וטעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעברותEinat17/10/2011
שלום,
רציתי בבקשה לדעת מועד התעברות
קיבלתי מחזור ב 31.8.2011 לפי מחשבון מדויק אני בשבוע 6 פלוס 5 ימים
היום עשיתי בדיקת דופק ראשונה לעובר
הטכנאית אמרה שהעובר מתאים לשבוע 7 פלוס 2
שאלתי אותה מתי לדעתה היה הביוץ, היא טוענת שבאזור ה 8.9
לפי החישוב שלי הביוץ היה צריך להיות או 11.8 או ב 13.8
האם יש קשר בין גודל העובר שנבדק היום 11 מ"מ לזה שהביוץ היה מוקדם יותר?
מזיכרוני (עם שני ילדיי הקודמים) לא אמור להיות קשר
אשמח אם אוכל לדעת באמת מתי תאריך ההתעברות שלי היה לפי הנתונים הנ"ל?
אני רוצה לציין שהטכנאית בדקה אותי ולא רופא.
המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעברות - תגובה
ברמת העיקרון ההתעברות הינה בזמן הביוץ,כלומר באופן כללי כשבועיים לאחר תחילת המחזור האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה עוד הריוןקטקט17/10/2011
אני בת 32 לפני כשלוש שניה עשית טיפול הפריה שהצליח בטיפול הראשון-תודה לאל...
בשאיבה הוציאו 8 עוברים והחזירו לי 2 כלומר נשארו 6 עוברים מוקפאים.
היום ביתי בת שנתיים מאז שהיא נולדה בעלי ואני לא שומרים כי מיד רצינו ילד נוסף(אין לנו בעיות ידועות )אך בנתיים זה לא הולך.
נורא לא בא לי לחכות הרבה זמן ורציתי לדעת האם כדאי לי להחזיר עובר מוקא על מנת לזרז את התהליך מה ההשלכות ומה התהליך בפועל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה עוד הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור17/10/2011שלום לך
רצוי שתפני ליחידת הIVF ובקשי התחלת הליך להחזרת העוברים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה ועוד משהו קטן...ויקי17/10/2011
אני עם וירוס של שיעול וכאבי גרון כבר 3 ימים האם השיעול מפריע לעובר?כי זה שיעול יבש ואני משתעלת הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה ועוד משהו קטן... - תגובה
אין כל חשש לעובר . פני לרופא משפחה על מנת להקל על השיעול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד מח פגשרה17/10/2011
שלום,
לפני שבועיים ילדתי בשבוע 33+6. שהינו בפגייה שבועיים ובמהלכם בוצע אולטרסאונד מח אשר הדגים LSV. התבקשנו לחזור על הבדיקה בעוד כחודש- מה משמעות הדבר? כיצד בא לידי ביטוי והאם יש צורך בטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד מח פג - תגובה
ד``ר איילון לחמן17/10/2011שלום.
בנושא הקשור לתינוק,מומלץ לפנות לרופאי הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזיות עם או בלי ברזליםרות17/10/2011
שלום
אני בהריון ראשון, שבוע 30, רציתי לדעת מהן ההמלצות הרפואיות בדבר לבישת חזיות עם ברזלים במהלך ההריון, בפרט בטרימסטר השלישי בכל הנוגע לנזק או פגיעה בבלוטות החלב הגדלות??!! האם אכן כך הדבר - הברזלים בחזייה גורמים לסתימות/גודש/חלב לא טוב במהלך ההריון?
בהמשך מה ההמלצה בזמן ההנקה - האם ללבוש חזייה עם ברזלים או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזיות עם או בלי ברזלים - תגובה
אין כל מניעה משימוש בסוג זה או אחר. רצוי לשמור שהשד לא ייפגע
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכבדיעל17/10/2011
אני בשבוע 6, לאחר טיפולי ivf. לאור זאת אני מקבלת 3 פעמים ביום פרוגינובה 2 מ"ג פומית וכן אוטרוגסטן 300 מ"ג וגינלית. לפני שבוע לערך היה לי דימום מסיבי שנבדק בבי"ח. ראו שק הריון תקין ושחררו אותי. לאחר יממה הדימום פסק אך יש הפרשות חומות של דם קרוש. במקביל אני חשה עייפות רבה, לאות וכאבים בבטן עליונה באיזור הכבד כל הזמן. האם עלי לשנות מינון תרופתי (הרופא שלי בחופשה בחו"ל עד שבוע הבא) האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בכבד - תגובה
ההפרשות הן ביטוי לדמם העבר שהיה לך
אם הפרשות אלו ממשיכות רצוי המשך מעקב אולטרהסאונד.כולל לשחלות
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןיולי16/10/2011
שלום רב,
מתנצלת מראש אם השאלות מטופשות, אבל אני קצת דואגת... כרגע גיליתי שאני בהריון. בשבועיים האחרונים אכלתי דג נא, וגם טסתי בטיסה שעוכבה למשך 20 שעות, במהלכן אכלתי סנדוויץ אחד בלבד, בקושי שתיתי וחוויתי סטרס רציני. אני יודעת שדברים כאלה יכולים להיות לא טובים לעובר, השאלה היא האם גם בשלב כ"כ מוקדם, של חודש ראשון, יש להם השפעה שלילית /משמעותית .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/10/2011בוקר טוב
אין שום סכנה בדג
אין סכנה בטיסה ארוכה
אין סכנה במעט אוכל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות בשבוע 25ויקי16/10/2011
Complete Blood CountBH1
שם
בדיקה יחידות ערך
תצוגה ערך
תחתון ערך
עליון הערותMY_SUBTITLE
WBC K/uL 11.95 4 (.........)* 10 BD1
RBC M/uL 3.47 4 *(.........) 6.6 BD1
HGB g/dL 11.0 12 *(.........) 15 BD1
HCT % 32.9 36 *(.........) 46 BD1
MCV fL 94.8 83 (.....*...) 101 BD1
MCH pg 31.7 27 (.......*.) 32 BD1
MCHC g/dL 33.4 31.5 (.....*...) 34.5 BD1
PLT K/uL 221 150 (.*.......) 450 BD1
RDW-SD fL 45.3 39 (.......*.) 46 BD1
RDW-CV % 13.1 11.6 (.....*...) 14 BD1
PDW fL 12.1 9 (..*......) 17 BD1
MPV fL 10.3 7.8 (....*....) 12 BD1
P-LCR % 27.8 BD1
DifferentialBH1
שם
בדיקה יחידות ערך
תצוגה ערך
תחתון ערך
עליון הערותMY_SUBTITLE
Neutrophils % % 77.9 40 (........*) 80 BD1
Lymphocytes % % 13.6 20 *(.........) 40 BD1
Monocytes % % 7.3 2 (.....*...) 10 BD1
Eosinophils % % 1.1 1 (*........) 6 BD1
Basophils % % 0.1 0 (*........) 2 BD1
Neutrophils K/uL 9.31 2 (.........)* 7 BD1
Lymphocytes K/uL 1.63 1 (..*......) 3 BD1
Monocytes K/uL 0.87 0.2 (.......*.) 1 BD1
Eosinophils K/uL 0.13 0.02 (.*.......) 0.5 BD1
Basophils K/uL 0.01 0.02 *(.........) 0.1 BD1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף הערה..
ויקי16/10/2011ביצעתי את הבדיקה היום למרות שאני מקוררת עם כאב גרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להוסיף הערה.. - תגובה
התוצאות תקינות להריון. קיימת אנמיה קלה ורצוי להתחיל בטיפול בתכשירי ברזל
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןליאת16/10/2011
שלום,
אני בשבוע 11
והרגשתי היום מחושים בבטן מאין התכווצויות קטנות,זה נורמלי?
אני פוחדת נורא מדימומים,בתחילת ההריון בערך בשבוע השישי היו לי במשך 5 ימים כתמים בהירים ועד עכשיו אין לי
אפשר לקבל תשובות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
ליאת16/10/2011בזמן האחרון יש לי דליפת שתן על המגן התחתון
למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן - תגובה
מיחושי בטן בהריון הינם תופעה שכיחה. ממליץ המשך מעקב אולטרהסאונד להוכחת תקינות ההריון
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל מאוחר דחוףצביה16/10/2011
שלום וברכה
יש לי שאלה ממש דחופה
אישה חולת אסטמה קשה המטופלת בזריקות קורטיזון חודשיות, כדורי קורטיזון בשימוש יומיומי ועוד כדורים
בת 49
מרגישה תזוזות בבטן, המחזור החודשי נפסק
חששתי בנוגע להריון אך אחרי בדיקה ביתית שיצאה שלילית ובדיקת דם שיצאה פחות מ2 לא מאמינה שזה ייתכן
הבטן כבדה ונפוחה... האם יכול להיות שהבדיקות יצאו שליליות ובכל זאת אהיה בהריון?
אולי בגלל שבקורטיזונים יש הורמונים או משהו בסגנון אז הבדיקות לא הראו תוצאה נכונה?
בבקשה אשמח לתשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בגיל מאוחר דחוף - תגובה
בדיקת ביטא שלילית שוללת הריון. לגבי הפסקת הוסת ותחושת התפיחות בבטן ממליץ שתפני לבדיקת רופא
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיעררונה16/10/2011
שלום,
אולי שאלה קצת הזויה, אבל מסתבר שיש הרבה כאלה בהריון :)
שבוע 14.
האם מותר להסיר שיערות מהמפשעה באמצעות מכונה להסרת שיער מהשורש?
תודה רבה!
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שיער - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/10/2011בוקר טוב
אין בעייה
אין סכנה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)