מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהמורן11/08/2011
שלום אני שבוע 38+5 הריון ראשון כל סקירות המערכות היו תקינות וכן בדיקת מי שפיר(עקב שני סימנים רכים) היתה תקינה.כמו כן כל בדיקות הווירוסים והזיהומים יצאו שליליות.
עד שבוע 33+4 כל מימדי האובר היו תואמים את שבוע ההריון:
BPD-82.2-תואם לשבוע 33
H.C-291-תואם לשבוע 32
בשבוע 37+2 התחילה סטטיה בהיקף וגודל הראש של כ-3 שבועות:
BPD-85-מתאים לשבוע 34+2
HC-307 -מתאים לשבוע 34+1
כמו כן הופנתי לבדיקת(בשבוע 37+2) מוח מכוונת שתוצאותיה היו:
צורת גולגולת :תקין
חדרי מוח ליטרלים:6 מ"מ
כורואיד פלקסוס:תקין
קו האמצע וה-CAVUM S.P -נצפה
כיום ביצעתי בדיקת אולטראסאונד ובה הייתה סטטיה של 4 שבועות בהיקף הראש וגודל הראש מגיל ההריון כמו כן הערכים כמעט ולא השתנו מהבדיקה הקודמת:
BPD-85,2-מתאים לשבוע 34+3
HC-309-מתאים לשבוע 34+3
(יש לציין כי ערכים הללו לאחר מדידתם אצל הטכנאית נמדדו גם עלידי רופא לסיכון גבוה ונתקבל עצלו BPD-85,HC-315
1.השאלה שלי האם לפי נסיונך ולפי שכלול כלל התוצאות האם תוצאות כאלו מצביעות לרוב על בעיה כלשהיא באובר?האם לפי שכלול כלל התוצאות לפי דעתך העובר יהיה בריא?
2.למה לפי דעתך נעצרה פתאום גדילת הראש של העובר?וע
3.מה לפי דעתך עלי לעשות בשלב הזה של ההריון?על כמה סטיות תקן מדובר לפי הממדים החדשים האם זה עדיין תקין?
4.האם התוצאות הלללו יכולות עדיין להשתפר עד ללידה?
5.ממה יכול לנבוע סטייה כזאת במימדי הראש האם סטטיה זו היא שכיחה בגיל ההריון הנ":ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר אריה לידור11/08/2011שום לך
הסטיה אכן ברורה . לא ברורה סיבת עצירת הצמיחה הגולגלתית ובמיועד לאור סקירות תקינות בדיקות הוירוסים ( גם פרוווירוס נבדק ?) ודיקור מי השפיר.
. על מנת לענות לשאלותייך הייתי מציע שתפני ליעוץ גנטי. מדדים אלו לא ישתנו עד הלידה הקרובה.
האם בוצע MRI למח?
בהצלחה
ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאחגית11/08/2011
שלום,
אני מיתעדת ללדת בעזרת ד' עוד כחודש וחצי, התברר לי שבבי"ח שאני אמורה ללדת (ביח כרמל חיפה), משעה 1600 אחה"צ יש רק רופאים מתמחים ולא רופאים מומחים ונאמר לי שאם חס ושלום יש בעיה, מזעיקים רופא תורן. האם זה בכל בתי החולים ככה שמשעה מסוימת נשארים בבי"ח רק המתמחים ולא רופאים בכירים? האם זה תקין?
בברכה,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו עונה בפורום???
חגית11/08/2011מישהו עונה בפורום???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפנית בעלילהדפנה10/08/2011
ד"ר לידור שלום,
בהמשך לשאלתי הקודמת:
(בה תארתי סיכון גבוה יחסית לתסמונת דאון של 1:420, עם רמת הורמון hcg גבוהה בבדיקת הסקר הביוכימי של השליש הראשון).
כבר קבעתי תור לדיקור מי שפיר, והכנתי את עצמי נפשית לאפשרות של "היריון בסיכון", עם בדיקות רבות יותר וסיכוי ללידה מוקדמת יותר, והנה התקבלו תוצאות בדיקת החלבון העוברי והן היו תקינות לחלוטין!
יצא שרמת ההורמון היתה בנורמה, וכן שני המדדים האחרים שנבדקים בבדיקה.
בהיותי בת 33, הסיכון לדאון לפי גיל בלבד עמד על 1:520 לערך, והסיכון לפי גיל והבדיקות עמד על 1:608.
התור לרופאה שלי הוא רק בעוד חודש לצערי.
בינתיים נותרתי מעט מבולבלת..האם העובדה שהבדיקה הנוכחית תקינה "משכיחה" את רמת ההורמון הגבוהה שהיתה, או שמא המצב נוטה להיות תנודתי ורמת הורמון גבוהה יכולה שוב לחזור על עצמה?
כמו כן, לפי הבדיקה הנוכחית אינני נוטה לעבור את בדיקת מי השפיר, אך האם נכון "להתעלם" מתוצאת הבדיקה הקודמת, בגלל שהתוצאה הנוכחית משביעת רצון?
תודה רבה על תשובתך!
ד'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפנית בעלילה - תגובה
ד``ר אריה לידור11/08/2011שלום לך
מסכים להחלטתך לדיקור מי שפיר. מכיוון שהתוצאות התקינות וכן הלא תקינות הן תוצאות מעבדה הנותנות סיכוי סטטיסטי ולאור העובדה שאחת מבתוצאות הללו לא היתה תקינה ולמרות שבבדיקת התבחין המשולש היתה תקינה. למרות כל זאת מציע שתבצעי את דיקור מי השפיר ליתר בטחון ו8לקבלת תוצאה סופית וחד משמעית ולא סיכטון סטטיסטי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקשות הרחם בהריון תאומיםחוה10/08/2011
שלום וברכה
אני בהריון עם תאומים בשבוע ה28 מדי פעם בערך כל יומיים ולפעמים יותר יש לי כאב חזק כמו דקירה או בצלעות או בדפנות הרחם הייתי אצל רופא והוא הסביר לי שאני אשה קטנה והיות שהרחם קטן ישנו לחץ אני נורא מפחדת על העוברים האם זה יכול להזיק להם ? מה כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקשות הרחם בהריון תאומים - תגובה
אין כל חשש להריון או לעוברים. המשיכי להקפיד על התנועות. במידה וכאבים אלו יהיו סדירים מדי יום פני לבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההילה10/08/2011
שלום אני בתחילת הריון שבוע שביעי האם הפרשות לבנות בשבוע האחרון מצריכות התייחסות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
רצוי לבדוק את אופי הפרשות אלו ולטפל במידת הצורך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותטלי10/08/2011
שלום רב,
מנסה להכנס להריון אך בעקבות זיהום שחטפתי אני כעת על הכדורים:
SULFAMETH/TMP DS TAB
אני נוטלת שניים ביום, מחר אטול את הכדור האחרון. האם מותר לי לנסות מיד להכנס להריון שאני מסיימת או עלי להמתין תקופת צינון וכמה?
2. אני מורחת משחת DUAC
?הרכיבים שלה הם:?
Sent at 10:39 AM on Wednesday
me: clindamych 1% w/w +Anhydrous Benzoyl Peroxide 5% w/w
?מורחים פעם ביום. האם מותר להשתמש בהריון? בתקופת הנסיון להכנס להריון? האם עלי להמתין כמה ימים לפני נסיון להכנס להריון לאחר השימוש במשחה?
3. מעיון קרצ בספורת על הריון קראתי על בדיקת CMV. האם י ש לבצע בידקה כזו לפני נסיון להכנס להריון. אני כעת בחו"ל וזה יהיה לי קצת מסורבל להתחיל בבדיקות דם כאן כעת. מה ההמלצה?
4. לאחרונה בשל אילוצים כמעט שלא אכלתי בשר ועוף (כשלושה שבועות) האם זה בעייתי? האם עלי לטול B12 .
אני שואלת את כל השאלות הללו כי כרגע במקום בו אני נמצאת אין לי רופא נשים צמוד ואיני רוצה לפספס את השבוע הקרוב כדי לנסות שוב בלהכנס להריון.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
אין כל מניעה להשתמש בתרופות שהזכרת. רצוי לבצע בדיקות הכנה להריון הכוללות CMVבין היתר ולהתיחל בחומצה פולית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכופפותמ10/08/2011
שאלה
היום ירדתי על ארבע על הרצפה וקמתי בצורה חדה.
שבוע 13
האם מזיק לקום מהתכוופות בצורה שכזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכופפות - תגובה
אין כל סכנה להריון או לעובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כועסת על עצמירינת10/08/2011
שלום
היום בעבודה הרמתי קופה כבדה מלאה כסף
הרמתי אותה מהרצפה למטה והנחתי אותה על הרצפה במקום אחר.
מאז אני עם כאבים למטה ומאוד מפחדת שעשיתי נזק לעובר
אני בשבוע 8 ונמצאת לאחר טיפולי פוריות שנמשכו שנים.
איך אפשר לדעת האם באמת נוצר נזק לעובר?
והאם יש הבדל בשלבי ההריון כלומר האם בשלב מסוים ייותר קריטי לא להרים כבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כועסת על עצמי - תגובה
לעובר לא נגרם כל נזק
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה או פטריה?יאנה10/08/2011
שלום רב! האם יכולה להיות פריחה או שזה בעצם פטריה-נקודות אדומות שמגרדות בהריון שבוע 18/19 באזור השדיים? ז"א מתחת לשדיים באזור החזיה? זה הריון שני,בראשון לא היה לי כלום וגם אף פעם באופן כללי לא הייתה שום פריחה ולא אלרגיה ....ומה אפשר לעשות עם פריחה מה למרוח?זה מגרד נורא
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה או פטריה? - תגובה
פני לבדיקת רופא עור שלאחר אבחונו ימליץ על הטיפול המתאים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטפילוקוקוס אוראוס בשתן בהריון.רונית10/08/2011
בתי בשבוע ה -17 להריון. בבדיקת השתן התגלה סטפילוקוקוס אוראוס שנמצא כנראה אצלה עוד לפני ההריון.(היה קיים במספר בדיקות שתן). בדו"ח מעקב ההריון הרופאה ציינה זאת, אך לא התייחסה לכך. אני מודאגת האם החיידק יכול להשפיע על העובר בדרך כלשהיא, כיון שהרופאה בחופשה אני פונה אליכם. אשמח לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטפילוקוקוס אוראוס בשתן בהריון. - תגובה
יש לטפל באנטיביוטיקה לפי רגישות החיידק המופיעה בדוח התרבית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטפילוקוקוס אוראוס בשתן.
רונית11/08/2011תודה רבה על תשובתך לגבי האנטיביוטיקה.האם החיידק מסוכן להתפתחותו של העובר.? האם מתן אנטיביוטיקה בהריון אינו מסוכן לעובר?. בתי רגישה לסולפה. תודה על תשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דםמישהי10/08/2011
בת 40, היריון ראשון, שבוע 35. מרגישה טוב והכול תקין לחלוטין עד כה (טפו טפו)
הולכת למעקב אחות קופת חולים פעם בחודש, שעלה עכשיו לתדירות של פעם בשבועיים.
במדידות האחרונות, כולל זו שלפני שבועיים, לחץ הדם שלי היה תמיד בסביבות 115-120 על 70-75 -- אם כי חשוב לי לציין שזה בדרך כלל הערך שהתקבל אחרי כמה מדידות, כאשר במדידות הראשונות כמעט תמיד הלחץ גבוה יותר. אומרים לי שזה קשור בלחץ ממעמד הבדיקה.
הבוקר לחץ הדם שלי במדידות הראשונות היה 140 על 90, וגם במדידות השלישית והרביעית הוא נותר סביב 130 על 80-85, ולא ירד מעבר לכך. האחות הלחיצה אותי שזה גבוה, וביקשה שאחזור בתחילת שבוע הבא למדידה נוספת.
מה זה יכול להיות, והאם יש לי מה לעשות כרגע? אני יודעת שהחשש בשלב כזה הוא מרעלת היריון ולכן אני מודאגת. אבל אין לי חלבון בשתן וגם כמעט שאין לי בצקות, בטח לא חריגות.
הרופאה שלי בחו"ל. האם יש איזה מעקב מדוקדק יותר שכדאי לי לעשות? איך אדע אם המצב נהיה מסוכן, חו"ח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם - תגובה
ערכי לחץ הדם שציינת הם בגבול העליון של הנורמה. מומלץ המשך מעקב לחץ דם יומיומי ( יכולה למדוד לעצמך) בדיקת חלבון בשתן מדי מספר ימים וכמובן אולטרהסאונד למעקב העובר ומי השפיר. בכל עליה בלחץ הדם מעבר ל140/90 יש לפנות מיידית לבית החולים.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת PREGNYL בהריוןלילה10/08/2011
אתמול עשיתי בדיקת דם ויצא לי בטא 1,100 (שבוע 4 + 2). אני כרגע אחרי מספר לא מבוטל של הפלות ומטופלת אצל פרופ' כרפ.
היום הייתי אצלו והוא נתן לי את הזריקות נ"ל להזרקה פעמיים בשבוע.
ראיתי שזוהי תרופה שמשתמשים בה בטיפולי פוריות, אם כבר נקלט ההיריון, למה הוא נתן לי את הטיפול כטיפול מחזק? מה הזריקה עושה כאשר לא צריך להשיג ביוץ?
תודה מראש
לילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת PREGNYL בהריון - תגובה
רצוי שתשאלי אותו שאלות אלו. אבל אם כבר פנית תפקיד הפרגניל שהוא הורמון HCG ל"חזק" את ההריון ולאוג להספקה שוטפת של הורמון זה החיוני להתפתחות ההריון
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בחודש שמיניתמר10/08/2011
שלום
אני בשבוע ה 33+4 ימים
ואתמול התפרץ אצלי הרפס סוג 2 - התפרצות חוזרת
יש לי את זה כבר כ 4 שנים.
השאלה היא האם בגלל ההתפרצות בשבוע הזו אני חייבת לעשות קיסרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה..?
תמר11/08/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס בחודש שמיני - תגובה
ד``ר אריה לידור11/08/2011שלום לך\
ראשית יש לטפל בהתפרצות זו. זה עדיין לא מחייב קיסרי. כדאי שתבדקי שוב ולסרוגין החל משבוע 37 -38. ניתוח קיסרי מבוצע בעת סמיכות ללידה בנוכחות נגעים פעילים
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להיכנס להיריון גם לאחר ...רוי10/08/2011
שלום לרופאים,
אני וזוגתי קיימנו יחסי מין מוגנים , מה לעשות לרוע המזל, הקונדום נקרע.
פניתי לבית המרקחת ורכשתי פוסטינור עבורה, היא לקחה את הגלולה לאחר כ- 5 - 7 שעות מקיום יחסי המין.
מאז היא כל הזמן עייפה ולא מרגישה בטוב.
בזמן המחזור החודשי , לא היה מחזור רגיל , אלה מחזור מוחלש עם טיפות של דם.
האם יכול להיות שהיא בהיריון ?
מה אתם ממליצים לעשות כדי לבדוק?
ובקשר להפסקת היריון , מה חלון ההזדמנויות? ממתי אפשר עד מתי אי אפשר?
תודה
רוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להיכנס להיריון גם לאחר ... - תגובה
ד``ר אריה לידור11/08/2011שלוםפ רב
\ הצלחת הפוסטינור במניעת ההריון גבוהה יחד עם זאת אינה מוחלטת. מציע שתבצע בדיקת הריון כשבועיים לאחר יחסי המין ובמידה ושלילי אינה בהריון. הדמומים אופיניים לנטילת פוסטינור
בהצלחה
\ ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר לידהMayusha10/08/2011
שלום רב,
ילדתי לפני כשלושה חודשים את בני השני. 11.05.11
בדיוק בגיל חדשיים הפסקתי להניק ושבוע לאחר מכן קיבלתי את המחזור הראשון לאחר הלידה 19.07.11 .
אתמול 09.08.11 ,כשלושה שבועות לאחר קבלת המחזור הראשון קיבלתי שוב מחזור עם כאבי גב חזקים ... האם הגיוני קבלת שני מחזורים בהפרשים כאלה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר לידה - תגובה
ד``ר אריה לידור11/08/2011שלום רב
בחודשים הראשונים לאחר הלידה הוסת יכול להיות משובש בהשוואה למצב שלפני ההריון הן בכמותו ןהן באופיו.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)