מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס בגבשרית05/08/2011
אני בשבוע ה 17 ולבעלי כל השבוע היו כאבים בגב ואתמול התפרצו שלפוחיות בגב. האבחנה היא שלבקת חוגרת . לפני ההתפרצות היה בנינו מגע ונשיקות ואני מפחדת להידבק ממנו. כשהייתי קטנה היה לי אבעבועות רוח. האם זה יכול להגן עליי. בנתיים אני לא מרגישה משהו מיוחד בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?כולם בחופש
שרית08/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
שרית09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס בגב - תגובה
ד``ר אריה לידור09/08/2011שלום לך
רצוי שתפני לבדיקת נוגדנים לוריצלה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי את הבדיקה
שרית12/08/2011IGG חיובי. ו IGM לא נתנו תשובה(מצוין שבמידה שהרופא רוצה תשובה יש להתקשר למעבדה)מה זה אומר? למה לא נתנו תשובה?הרופא ביקשה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס בגב - תגובה
ד''ר גדעון נגר13/08/2011אין כל סיבה לחשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהלה חזקהs04/08/2011
היום ראיתי נחש, הוא עמד ממש לידי ונורא נבהלתי ורצתי בבהלה מהמקום,
לקח לי המון זמן להירגע.
סוף שבוע 12, האם לבהלה ישנן השלכות על הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טולי05/08/2011מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
b08/08/2011לא ענו לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהלה חזקה - תגובה
ד``ר איילון לחמן08/08/2011שלום.
בעקרון לא צריכה להיות בעיה מיוחדת.אבל גשי לרופאך להיבדק ולהתיעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהלה חזקה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ08/08/2011בדרך כלל לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה ליםחסוי04/08/2011
האם לאישה בתחילת הריון מותר ללא סיכון להיכנס למים של ים המלח(המים חמים מאוד)
ואם כן האם זה בהגבלה של זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי05/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי08/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה לים - תגובה
ד``ר איילון לחמן08/08/2011שלום.
האמת שאני לא מכיר מחקרים רפואים על נושא הטבילה בהריון בים המלח.בעקרון אם הדבר נעשה במידה,הגיוני שלא תיהיה בעיה מיוחדת אבל להדגיש שאין מחקר רפואי ,הידוע לי,המתיר רחצה או לא בים המלח.כדאי אולי להתיעץ עם הרופאים במקום-שהם בודאי מעורים יותר בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- b12שולי04/08/2011
שלום רב אני שבוע 32 פלוס 5 עם הריון תאומים
אני מוגדרת במקביל עם סכרת הריון מאוזנת
עשיתי היום בדיקה והB12 שלי עומד על 162
האם זה תקין?
יש לציין שזאת הפעם הראשונה להערכתי שאני עושה את הבדיקה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ענו לי
שולי04/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו
שולי07/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברחן04/08/2011
רציתי לדעת האם ייתכן שתנועות עובר (שבוע 19) יורגשו בכיוון מטה ז"א לכיוון פתח הרחם/ כיוון הנרתיק, אני מרגישה לפעמים מעין פעימה באזור זה ורוצה לדעת אם להחשיב זאת כתנועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר - תגובה
ד``ר אריה לידור04/08/2011שלום לך
ייתכן מאד וכן היות ושם מקומות גפי העובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבנת דברי טכנאית האולטרסנאודחגית04/08/2011
היום עשיתי בדיקת U.S והטכנאית אמרה לי כי היא רואה שביצתי בצד ימין ולכן היא מעריכה כי יש לי בת , האם יש בסיס לדברים שלה , כי פעם ראשונה שמעתי את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבנת דברי טכנאית האולטרסנאוד - תגובה
עוד המצאה של טכנאית . המין אינו נקבע לפי צד השחלה המבייצת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגל קצרהמרים04/08/2011
אם לאישה יש אגן נוטה הצידה בעקבות רגל קצרה זה מהווה בעיה לעובר ולהריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגל קצרה - תגובה
אם לא קיים עיוות במבנה האגן ומידותיו אין כל בעיה. לצורך לדעת זאת צריך חוות דעת אורטופד ופעינוח רנטגני של צילומי האגן שלך על ידי רנטגנולוג. במקרה של עיוות אין בעיה להריון. הלידה תהיהיה בניתוח
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מוקדמתפיצית04/08/2011
שלום רב,
שבוע 16 לפניי יומיים ביצעתי סקירה מוקדמת שיצאה בסדר רק הרופא אמר שהוא ראה נקודה אקוגנית בחדר שמאל בלב
מה זה אומר? לפי תשובתו של הרופא הבנתי שזה לא חמור רק שלא הבנתי מה זה אומר אשמח להסבר תודה רבהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
עדי05/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת Urine Cultureקרן03/08/2011
שלום!
אני בשבוע 35 להריון וביום ראשון ביצעתי בדיקת שתן (Urine Culture) ותשובת הבדיקה יצאה: צמחה פלורה מעורבת הכוללת Strep. group B.
מה זה אומר??? מהו הטיפול? האם זה מסוכן לעובר?
בנוסף ביצעתי את הבדיקה: GBS Vagina/Rectum Perinat והתשובה יצאה חיובית והבנתי שבהגעתי לחדר לידה אצטרך לקבל אנטיביוטיקה לוריד.
האם יש קשר בין שתי הבדיקות???
תודה רבה על המענה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת Urine Culture - תגובה
ד``ר אריה לידור04/08/2011שלום רב
החיידק קיים גם במערכת השתן גם ברקטום וגם בנרתיק. המשמעות היא שבעת לידה פעילה תצטרכי לקבל טיפול אנטיביוטי בחדר הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה בבקשה תשובה...שלומית03/08/2011
אני בשבוע 9 -האם חוסר בB12 ( יש לי 20 מ"ג) יכול להיות שפגע בעובר?
בבקשה בבקשה תענו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה בבקשה תשובה... - תגובה
אין סכנה אך רצוי שתאזני את רמות הויטמין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברידנה03/08/2011
שלום , לאחרונה קיבלתי תוצאות של התבחין המשולש והן:
afp 1.26
49.90
hcg 1.26
25.40
ue3 0.96
4.80
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי - תגובה
התוצאות תקינות. חסרים פרטי גילך ושקלול הסיכון על פי גילך ועל פי שילוב התוצאות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר נטילת פוסטינורשלומית03/08/2011
ערב טוב ,
בת 30+1 מחזור לא סדיר, כיומיים לאחר קיום יחסי מין נטלתי פוסטינור .
לאחרונה גליתי שאני בהריון .
כשמתקיים הריון לאחר נטילת גלולה זו האם קיים סיכון למום בעובר כתוצאה מהגלולה ?
בשבוע השלישי להריוני עברתי צילום צוואר (לבשתי מגן בזמן הצילום) מהם הסיכויים לעובר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר נטילת פוסטינור - תגובה
אין סכנה להריון או לעובר מעצם נטילת הפוסטינור.
כמו כן לא נשקפת סכנה מהצילום
בהצלחה\
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות GBSמיטל03/08/2011
שלום מצב תוצאות שקיבלתי לבדיקת ה GBS (שבוע 36)
"נבדק ל: Strep.B ונמצא שלילי
GBS Vagina/Rectum Perinat"
האם אומר שאין צורך באנטיביוטיקה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות GBS - תגובה
אכן אין צורך באנטיביוטיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןןרחל לוי03/08/2011
שלום רב לך דוקטור יש לי איחור ב 8 ימים וסת אחרון שלי היה ב 26.6.2011 עשיתי בדיקת הריון בתית בבית יצא לי קו אחד כהה וקו אחד בהיר זה אומר שיש הריון אתמול ב 2.8 עשיתי בדיקת דם והתוצאה היתה 21 אומרים מעל 3 או מעל 5 זה הריון רופאת משפחה שלי אמרה לעשות שוב בדיקת דם אז היום 3.8 עשו לי שוב בדיקת דם והתוצאה הראתה 9 בבקשה דוקטור אני רוצה לדעת מזה אומר לפי הכל זה מראה הריון יכול להיות שזה ממשששש נמוך בגלל שההריון ממש נמוך ההרמון עדיין חלש מאוד??בבקשה תעזור לי דוקטור מחכה לתשובה דחופהההה רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמי
רוצה הריון04/08/2011בס"ד
מאמי............ אין לך דימומים או משהו?? כי לפי מה שאת כותבת זה לא הריון תקין הערך של הבטא אמור להכפיל את עצמו כל יומיים ולא לרדת,,
שתזכי להקלט במהרה להריון קל,תקין,בריא ועגול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריוןן - תגובה
תוצאה זו היא שלילית. ייתכן והיתה תחילת הריון ביוכימי כלומר תחילת תהליך הריון ללא התפתחות שק הריון ובהמשך תהליך זה נפסק ולכן צפויה ירידה בערכי הביטא עד לערכים שליליים. מציע שתחזרי על הבדיקה בעוד מספר ימים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 20 - האם ייתכנו צירים???אחת03/08/2011
שלום,
אני בשבוע 20 בע"ה להריון.
קרה לי כבר 3 פעמים (לא אחד אחרי השני, אלא יום אחרי יום) שהרגשתי תזוזות של תינוק, ואז פתאום הבטן התקשחה באמצע הבטן, בגודל של כדור טניס, ואחרי כמה שניות הבטן היה שוב רך יחסית.
אני חשבתי זה אולי התינוק שנתקע באמצע התנועה שלו או משהו כזה.
שספרתי לחברה שלי, היא אמרה לי שזה נשמע כמו ציר. ועכשיו אני קצת מפוחדת.
האם יכול להיות שבשבוע כל כך מוקדם אני אחוש צירים?
מה עליי לעשות? משהו מיוחד?
יש לציין שמאז הפעם השלישית, עברו מספר ימים וזה לא קה לי שוב.
האם אם זה יקרה שוב פעם עליי לעשות משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 20 - האם ייתכנו צירים??? - תגובה
ייתכנו התכווצויות בלתי סדירות של הרחם במהלך ההריון אלה לא נחשבות לצירים אלא אם סדירים מתעצמים ולאורך זמן
אם התופעה ממשיכה ממליץ שתפני לבדיקתו של רופא כולל הערכת אולטרהסאונד לאורך צוואר הרחם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)