מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתוך כמה זמן ברזל מתחיל להשפיע?מישהי22/05/2011
שלום רב,
אני בשבוע 23+4. בעקבות המוגלובין של 10 התבקשתי להתחיל לקחת תוסף ברזל.
אם הברזל עובד "טוב", בתוך כמה זמן צפוי לראות בבדיקות דם שההמוגלובין עולה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתוך כמה זמן ברזל מתחיל להשפיע? - תגובה
ד``ר אריה לידור23/05/2011שלום רב
לאחר כשבועיים לפחות של נטילה רצופה אמור הדבר להתבטא בשיפור בספירת הדם שלך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עובריiren22/05/2011
afp 0.99 הנורמה קטן מ 1.99ריכוז 41.10
hcg 0.18 הנורמה 0.15-3.00 ריכוז 4.22
ue3 0.95 הנורמה גדול מ 0.15 ריכוז 4.31
סיכון בשילוב גיל ובדיקות 1:9999
סיכון בשילוב גיל בלבד 1:1270
אודה לתשובה האם הבדיקה תקינה.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי - תגובה
הבדיקה מראה שאת בסיכון נמוך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת חלבון עובריריקי22/05/2011
שלום,
אני בת 29,שבוע 19.
קיבלתי את התוצאות של התבחין המשולש היום והן ולא הכי מזהירות,רציתי את חוות דעתכם בבקשה. tbh nna nustd,
AFP 2.11 MOM 102.I3 U/ml
HCG 2.62 MOM 81.3I U/ml
UE3 0.72 MOM 0.86 ng/ml
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת חלבון עוברי - תגובה
ד``ר אריה לידור23/05/2011שלום לך
התוצאות תקינות. לא ציינת מה השקלול ( הסיכון) על פי הגיל בלבד ועל פי הגיל ותוצאות הבדיקה
ברכה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןאלמונית22/05/2011
שלום,
אני מנסה להיכנס להריון והפסקתי גלולות באפריל וקיבלתי מחזור ב4.4.11 ולא קיבלתי מחזור עד יום רביעי האחרון 18.5.11 שהיה לי דימום של 2 טמפונים - ביום הראשון חלש ברמה שבקושי חצי טמפון היה ספוג ולמחרת יותר חזק ברמה של טמפון מלא ספוג וזה הסתיים בשישי בבוקר 20.5.11 עברו יומיים הכל היה בסדר והיום 22.5.11 בניגוב היו לי הפרשות חומות אבל רק בניגוב, קיום יחסי מין לא מוגנים יום שלישי שעבר פעם אחרונה 17.5.11, מיום חמישי יש לי מן סוג כזה של בחילה ומאתמול יום שבת התחילו לי כאבי ראש ממש חזקים. רציתי לדעת מה זה ואם יש סיכוי שזה תחילת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת הריון - תגובה
ייתכן
בצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון ועיסוק בספורטספורטאית22/05/2011
בחודשים האחרונים אני מנסה להיכנס להריון.
ספורט זה חלק גדול מהחיים שלי - מתאמנת בין 5-7 אימונים בשבוע של ריצה/שחיה/אופנים.
אני יודעת שזה בריא לעשות ספורט כשמנסים להיכנס להריון (וגם במהלך ההריון) אבל האם אני יכולה גם להשתתף בתחרויות? (מדובר במאמץ של בין שעתיים לשלוש בדופק גבוה). האם זה עלול לפגוע בניסיוניות כניסה להריון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון ועיסוק בספורט - תגובה
אם הוסתות שלך סדירים אין לעסוקך בספורט השפעה על סיכוייך להרות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה-הריוןkeren22/05/2011
אני אחרי הפלה עם כדורי ציטוטק- הריון כימי
היום הייתי ב us והרופאה אמרה שהכל נקי!
האם אפשר כבר להתחיל להקלט להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
keren23/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה-הריון - תגובה
יכולה להתחיל לאחר הוסת הקרוב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש אפשרות לדעת שהקונדום נקרע?יולי22/05/2011
קיימתי יחסי מין עם קונדום, איבר מינו של הבחור ברח כמה פעמים מבפנים (עשינו את זה בתנוחת הדוגי סטייל בעמידה והייתי מאוד מגורה ורטובה), החזרתי אותו לבפנים, עד שבפעם השלישית שהחזרתי והוא יצא שוב, הרגשתי שאיבר מינו נפול, הוא הוריד את הקונדום, עשיתי לו ביד והוא גמר... האם יש חשש להריון? אני יודעת שאם הקונדום היה קרוע אז יש סיכוי להריון, האם יש דרך להרגיש שהקונדום נקרע, לי או לבן זוגי? כי לא חשבתי לבדוק אז...
תודה על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש אפשרות להרגיש שהקונדום נקרע?
יולי22/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעת האקט
שיר23/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות!ליאור22/05/2011
שלום אני בשבוע 8 הייתי אצל הרופא ברוך השם רואים דופק .
הוא שלח אותי לבדיקות דם גנטיות...ואת בעלי לא ...
השאלה היא אם רק האישה אמורה לעשות את הבדיקות או שגם הבעל ואני צריכה לבקש ממנו ...
זה הריון רשאון ואני עדין לא מבינה כל כך ואמרו לי שגם הבעל בדרך כלל עובר בדיקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשלב הראשון רק את נבדקת
נועה22/05/2011ואם משהו אצלך נמצא לא תקין, בודקים את הבעל.
ממה שהבנתי כאשר אני עשיתי את הבדיקות, זה לא מספיק שרק את נשאית למשהו, אלא שניכם צריכים להיות נשאים. לכן אם ערך לא נמצא תקין אצלך, אל תבהלי... כיוון שאם בעלך תקין, רוב הסיכויים שהכל תקין :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בפות בשבוע 38+6שרית21/05/2011
שלום,
אני בשבוע 38+6 להריון. בשבוע האחרון החל לי גרד באיזור הפות, מסביב לשפתיים ובחיבור בקו הבקיני ובמפשעה. אני רואה שיש מעט אדמומיות מסביב לשפתיים ולא יותר ופעמיים שלוש היו לי הפרשות לבנות . לאחר התייעצות טלפונית עם הרופא הוא המליץ לי למרוח אגיסטן ובמידה וזה לא יעזור להגיע אלי לבדיקהו.
אני מאוד מודאגת מה זה יכול להיות? האם זו פטריה? קנדידה ? קונדולימה?והאם פטריה בפות מדבקת בזמן קיום יחסי מין? האם זה מסוכן לתינוק?
אל לשכוח שבחודש האחרון אני נותנת שתן בתדירות רבה מאוד ויכול אולי להיות שזה גירוי שנוצר כתוצאה מניגוב אינטנסיבי???
אני לחוצה ומודאגת ואשמח לתשובה בהקדם...
תודה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בפות בשבוע 38+6 - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/05/2011שלום.
הפשוט ביותר,גשי להיבדק וקבלי כל התשובות על פי ממצאי הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח קיסרי שניסיון21/05/2011
שלום אני אחרי 2 לידות בניתוח קיסרי רציתי לדעת אחרי כמה זמן כדי לי שוב להכנס להריון? יש לציין שאם הייתי יולדת בלידה רגילה את בתי השנייה מיד הייתי רוצה עוד אחד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח קיסרי שני - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/05/2011שלום.מומלץ להמתין חצי שנה עד לכניסה להריון נוסף באם הניתוח עבר ללא בעיות מיוחדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתדנית20/05/2011
אני בשבוע 5 להריון. לוקחת חומצה פולית כבר 8 חודשים במינון 0.04 האם בשבועות הראשונים שבהם העובר מתפתח רצוי להגביר את הכמות ולקחת 2 כדורים ליום או להמשיך עם כדור אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
אם אין בעיה בהריונות קודמים,באם בכלל היו,ממשיכים עם אותו מינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובהאנה20/05/2011
תודה על התשובה!ז"א חוץ ממעקב אין איך למנוע לידה מוקדמת?
ועוד שאילה בנוגע ליחסי מין האם זה נכון שאסור לקיים יחסי מין כל ה9 ח' בגלל שהיה לי מקרה של לידה מוקדמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה - תגובה
בנושא זה כדאי להתיעץ עם רופאך.עפ המלצתו -ממתי להפסיק קיום היחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחים קייסריםשרית20/05/2011
אני בת 36 + 3 . שניים בניתוחים קיסריים . לפני כחודש עברתי הפסקת הריון מאוחרת בשל חשש למום בעובר , גם כן בניתוח קיסרי . ( ניתוח שלישי ) . מתי אוכל שוב להכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחים קייסרים - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/05/2011שלום. מומלץ להתיעץ עם רופאך המכיר ההיסטוריה.בעקרון מומלץ להמתין שישה חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןיוד20/05/2011
שלום, אני בשבוע 5+2 ביום א האחרון בשבוע 4+4 היו לי כמו כאבי מחזור וגב תחתון הלכתי לרופא בבדיקת אולטרסאונד לא ניתן היה לראות הרבה רק רירית מעובה, הרופא אמר שזה מה שצפוי לראות בהריון צעיר כ"כ, ואמר ש90 אחוז מהנשים שמגיעות למיון מתלוננות על כאבים כאלו לקבוע תור לרופא רק בעוד שבועיים, הכאבים עברו, מאתמול בערב הכאבים חזרו גם בטן תחתונה וגם גב תחתון, מדי פעם זרמים באזור המפשעה ולפעמים מקרינים לרגל שמאל, אין דימומים בכלל!!!! הכאבים לא בצד מסויים, השאלות?
1. האם זה נשמע נורמלי?
2 האם להקדים תור לרופא?
3. האם אלו יכולים להיות סימנים של הריון מחוץ לרחם?
4. אולי סימנים של הפלה?
קצת בחרדה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת הריון - תגובה
הכל יכול להיות.אם עדין כאבים,גשי שוב להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברי האם תקין?שרה19/05/2011
שלום רב,
מצ"ב תוצאות חלבון עוברי רציתי בבקשה לדעת אם תקין?
TRIPLE TEST AFP
---------------
30.3 :נתוני הריון: שבוע הריון: 16.4 משקל: 55 מס.עוברים: 1 גיל
------------
ערכי ייחוס: חציון תוצאה בדיקה
----- ----- ----- ------------
AFP 50.30 NG/ML 1.17 MOM ( < 2.00 MOM ) )
HCG 59.70 IU/ML 2.33 MOM ( 0.20 - 3.00 MOM )
UE3 1.33 NG/ML 1.68 MOM ( 0.15 -99.99 MOM )
1:974 סיכונים: הסיכון המשולב לתסמונת דאון לפי הגיל והבדיקות
1: 878 הסיכון לתסמונת דאון לפי גילך בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שרה20/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי האם תקין? - תגובה
התשובה אכן תקינה.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)