מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור במחזוראיה25/05/2011
שלום רב:
אני אישה בת 24, עברתי גרידה לפני 4 חודשים, וכיום המחזור שלי איחר כבר 10 ימים, למרות זאת עשית בדיקת הריון בבית והתוצאה הייתה שלילית, איך אפשר לוודא אם אני בהריון או לא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר אריה לידור26/05/2011שלום רב
בצעי שוב בדיקת דם לביטא. במידה ושלילי פני לרופא שלך לברור העיכוב.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת חלבון עובריאורית25/05/2011
שלום,
שמי אורית וזהו הריון ראשון שלי, בעוד כחודש אהיה בת 35.
בסך הכל הבדיקות הקודמות היו תקינות, שקיפות עורפית , סקר גנטי, בדיקות שליש ראשון וסקירה ראשונה.
יש בידי תשובות של בדיקת חלבון עוברי ורציתי לדעת מה הן אורמרות:
AFP 33.99 כפולות החציון: MOM 1.10 טווח הנורמה: 0.21-1.99
HCG 48.40 כפולות החציון: MOM 2.08 טווח הנורמה: 0.16-2.99
E3 3.60 כפולות החציון: MOM 0.86 טווח הנורמה: 0.16-99.99
סיכון סופי לתסמונת דאון לפי נוסחאות 1:217
סיכון לפי גיל בלבד 1:351
אני קצת בלחץ למרות שהרופאה במעבדה טענה שחלק מהבדיקות תקינות.
אנא תשובתך המהירה (רק בעוד בוע יש לי תור לרופא הנשים שלי).
תודה מראש,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת חלבון עוברי - תגובה
ד``ר אריה לידור26/05/2011שלום לך
אמנם התוצאות הפרטניות תקינות אך השקלול לסיכון לתסמונת דאון לא. בהיותו מצביע על סיכון מוגבר.
ממליץ שתבצעי דיקור מי שפיר
בהצלחה
ד",ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורסעידה25/05/2011
שלום רב,
הריון ראשון, שבוע 28.5.
בימים האחרונים יש לי לסירוגין כאבי מחזור.. להניח שזה מזה שהרחם גדלה או שצריך לבדוק?
ועוד שאלה בבקשה, מתי בודקים את אורך צוואר הרחם?..
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - תגובה
עלייך לפנות לבדיקת רופא לשלילת צירים מוקדמים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרון וצינון שבוע 22 +מיכי25/05/2011
הי אני בשבוע 22 + והיו לי אתמול ושלשום כאבי גרון בעיקר בלילה בעת בליעה, וצינון.ללא חום, אני מציינת ללא חום.
אין לי נוגדנים ל-cmv ואני ממש מפחדת מזה ..
אם אני אבצע כעת את הבדיקה, לאחר שהייתי מקוררת, היא תתן תשובה מהמינה?או צריך לחכות שבועיים מרגע התסמיניפם להתקררות..
בכלל כאבי גרון וצינון זה סימפטומים לזה חס ושלום?
אנא עדכנו אותי שאדע מתי לעשות..תודה
עוד שאלה - לפני שלושה שבועות הייתי במיון נשים בבדיקה לאחר מי שפיר, ולפני נבדקה אישה שככל הנראה היה לה איזה זיהום עם חום גבוה, ואחריה נבדקתי על יידי הרופא ובדק אותי עם המכשיר הכסוף הזה של הנרתיק שמרחיב את הנרתיק, וששאלתי אותו אם זה נקי אמר שלא צריך לנקות כי הנרתיק הוא המקום הכי מזוהם שיש..שאלתי היא האם חס ושלום זיהום כזה cmv יכול לעבור בדרך זו????מתה מפחד..
אנא הרגיעוני בבקשה..ותענו לי מתי לעשות בדיקה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון וצינון שבוע 22 + - תגובה
ד``ר אריה לידור26/05/2011שלום לך\
זהום או חשיפה ל בCMV מתאפיינים בעיקר במחלת חום דמוית שפעת. . לא נראה לי שנחשפת.
מכל מקום יכולה לבצע נוגדנים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ובטא שליליתמיטל25/05/2011
בוקר טוב.
אני באיחור של 4 ימים מהמחזור.
מחזור אחרון 23.4.11
חשוב לציין שהמחזורים שלי סדירים באורך של 29-30 יום..
יש לי הפרשות חומות כבר ממוצש ודקירות חלשות בבטן מדי פעם..
עדיין לא קבלתי.
אתמול הרופאה נתנה לי לעשות בדיקת בטא שיצאה שלילית.
היום שוחחתי איתה והיא אמרה שאם לא אקבל עד יום ראשון שאצור איתה שוב קשר..
למה אני לא מקבלת? האם יש סיכוי כלשהו להריון..?
תודה תודה תודה,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור ובטא שלילית - תגובה
מציע שתחזרי על בדיקת הביטא. בדם. במידה ושלילי פני לברור העיכוב בוסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מודאגת...סטפני24/05/2011
שלום..
היה לי ב 3.5.11 מין דימום אבל רק בניגוב שנגמר אחרי שלושה ימים . אחרי זה הייתי אצל הרופאה ועשיתי בדיקת בטא פעמיים שיצא שניהם שלילי..
ומתאריך 2.5.11 התחיל כאבי שדיים שעד עכשיו לא מפסיק ורק הכאב מתגבר ורגישות רבה בפיטמות. והמחזור האחרון היה לי בתאריך 6.4.11 . השאלה שלי היא כאזת:
העם יכול להיות שאני בהריון למרות הבדיקות בטא שיצאו שליליות . והעם כדאי לי לעשות עוד בדיקת בטא???
תודה רבה מראש על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סטפני25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?????
סטפני25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מודאגת... - תגובה
רצוי שתבצעי בדיקת ביטא בדם. במידה ושלילי פני לרופא שלך לברור העיכוב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתייהדור24/05/2011
שלום רב,
אני בשבוע ה- 7 להריון ובשבועיים האחרונים החלו בחילות יום-יומיות ששיבשו את כל עניין התזונה שלי... בין היתר גם הקאות מידי פעם... הבעיה העיקרית שלי היא ששתייה פשוט מעוררת אצלי בחילה קשה יותר... עם מאכלים מסוימים אני מצליחה להתמודד אבל מרבית המשקאות פשוט לא באים לי טוב... בבוקר אני שותה כוס גדולה של קפה (מעט קפה ומעט חלב), בארוחת הצהריים כוס מים ובמהלך היום אולי עוד כוס או שתיים... מעבר לכך- אני פשוט לא מסוגלת... האם זה מסוכן לעובר? ניסיתי כל משקה אפשרי- כלום לא עושה לי טוב... גם לא קרח או קרטיבים... לא מוגז ולא מתוק... והכי הרבה לא מים... זה פשוט מעמיד אותי על סף הקאה... בבקשה, אני מפחדת שזה מזיק לעובר, האם כך ומה ניתן לעשות??
(אגב השתן שלי בצבע צהוב, לא כהה אבל גם לא שקוף)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לך לנסות - לא רופאה אך מנסיון
שרה25/05/2011לאכול שקדים - הם מונעים בחילות
מלפפונים ירוקים
לאכול אוכל על אף הבחילה וכך היא יותר נסבלת או עוברת
חשוב מאוד לשתות
בתקוה שהבחילות יעברו מהר
בהצלחה הריון קל ותקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
שרה25/05/2011שיהיה לידך בקבוק עם מים או מים ממותקים קלות וכל פעם לקחת לגימה במשך כל היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דור26/05/2011אנסה שקדים, מקווה לטוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתייה - תגובה
אכן מוטב להרבות בשתיה ובמיוחד זו הנסבלת מבחינתך היטב. פני לרופא שלך להתאמת טיפול להפחתת הבחילות וההקאות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
דור26/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה24/05/2011
מה ההבדל בין ה-US של הרופאה לבין הפניה ל-US במכון אולטרה-סאונד? הוא יותר משוכלל, יש סיכוי לראות שם יותר?
לא הבנתי מה ההבדל. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
מאיה25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
כל אולטרהסאונד יכול להתבצע על ידי רופא או טכנאית במכון.
סקירת מערכות ושקיפות עורפית מבוצעים על ידי רופא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לאחר דיקור מי שפירהילה24/05/2011
שלום, מתוכנן לי דיקור מי שפיר לשבוע הבא. מתוכננת לי טיסה לבודפשט שישה ימים לאחר הדיקור. האם זה בטוח לטוס? האם מותר לטוס ישה ימים לאחר דיקור מי שפיר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה לאחר דיקור מי שפיר - תגובה
ד``ר איילון לחמן24/05/2011שלום.
ממליץ שתתיעצי עם הרופא מבצע הדיקור.אני אישית ממליץ לדחות הטיסה בשבוע לפחות כדי להיות בטוחים שהכל עבר בשלום ולא לקחת סתם סיכונים מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גרון , לימפוציטים נמוכים וCMVשריתה24/05/2011
הי,
תחילת שבוע 14, וקמתי הבוקר עם כאב גרון חזק (יתכן מהמזגן שדלק כל הלילה) וחום נמוך 37.3
אתמול הודיעה לי אחת העובדות שלי שיש לה CMV חיובי
כמובן שרצתי לעשות בדיקות דם כולל CMV (בדיקות דם שלי מלפני חודש הראו תשובה שלילית)
התוצאות הן נויטרופילים גבוה מהנורמה - 79.1% והלימפוציטים נמוכים 14.9%
עדיין אין תשובות לCMV
האם יכול להיות שנידבקתי?
האם כאב הגרון יכול להסבר את התופעה???
אנא ענו לי במהרה אני ממש לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון , לימפוציטים נמוכים וCMV - תגובה
ממליץ שתגשי לבדוק הגרון אצל רופא המשפחה. בדיקת הCMV הופכת חיובית רק מספר שבועות לאחר ההדבקה.כאבי גרון הם לא סימפטום אופיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5גל24/05/2011
שלום
אני בהריון בשבוע השישי. מחזור אחרון 4/4/2011 ב 11/5 עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 4016 ב 16/5 הייתי באולטרסאונד והרופא אמר שאני בשבוע 5 ועדיין לא רואים עובר וזימן אותי לעוד 3 שבועות. הדברים לא מסתדרים לי . כי איך עם בטא 4016 (והלכתי לאולטסאונד 5 ימים אחרי הבטא) הרופא אומר שאני עדיין בשבוע 5. ולמה רק עוד 3 שבועות ולא עוד שבוע?הוא אמר שהכל בסדר גמור והיה נראה בטוח בעצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענו לי
גל25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 5 - תגובה
על פי הוסת את כ7 שבועות הריון. עלייך לבצע ביטא בקורת וכן אולטרהסאונד במקביל- כבר בימים אלו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת נוגדני CMVנופר.א.24/05/2011
היי, אני בשבוע 19. הרופא שלי שלח אותי לבדיקת נוגדנים של כל מיני מחלות שהוא לא מצא שעשיתי בעבר. והתוצאות שקיבלתי:
CMV Ab IgG AU/mL 195.2
Nonreactive: <6.0 AU/mL
Reactive: >=6.0 AU/mL
CMV Ab IgM Index 0.16 Nonreactive
Nonreactive: <0.85 Index
Reactive: >=1.00 Index
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו שומע אותי???
נופר.א.25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת נוגדני CMV - תגובה
על פי תוצאות אלו נחשפת בעבר הרחוק לCMV ואינך חולה כרגע. כלומר יש לך חיסון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 25 - כאבים חזקים בירךללא24/05/2011
ד"ר שלום,
אני בהריון שבוע 25+3 הכול תקין ב"ה מזה חודש וחצי בערך אני סובלת בעיקר בלילה ובבקרים מכאבים חזקים מאוד בירכיים. כאשר אני שוכבת על צד ימין ירך שמאל כואבת וכן להיפך לכן אני צריכה בערך כל 10דקות לשנות תנוחה מימין לשמאל לפעמים הכאבים כ"כ חזקים שאני חייבת לקום מהמיטה ולוקח כמה דקות עד שהרגל נרגעת ואני יכולה לחזור למיטה.
האם זוהי תופעה שכיחה ומוכרת לך בהריון?
קבעתי תור לאורטופד האם זה בסדר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ללא25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 25 - כאבים חזקים בירך - תגובה
אכן חייבת בדיקת אורטופד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה אחרי גרידהענבר24/05/2011
שלום
עברתי גרידה בתאריך 9.4.11 עקב הריון שלא התפתח,בנוסף היה לי גם חום והייתי מאושפזת עם אנטיביוטיקה 4 ימים. עברו כמעט 7 שבועות ועדיין לא הגיע המחזור. בשבוע האחרון אני מרגישה הרבה סימנים (כאבי גב, בטן) שהמחזור צריך להגיע אבל בינתיים אין שום דבר. לאחר שבועיים מהגרידה הלכתי לבדיקת אולטרסאונד אצל הרופא נשים והוא אמר שהרחם נקי והכל בסדר ואחרי איזה שבוע שהייתי אצל הרופא (3 שבועות מהגרידה) עשיתי בדיקת בטא כדי לוודא שבאמת ניקו טוב ויצא 0.
רציתי לדעת אם העובדה שעדיין לא קיבלתי מחזור זה בסדר או שכדאי ללכת להבדק אצל רופא שוב או לעשות איזה בדיקות מסויימות?
שאלה נוספת- יש אפשרות להכנס להריון לאחר הגרידה אפילו אם לא הגיע עדיין מחזור?
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק מניסיון...
איילה24/05/2011הי, אחרי הגרידה שעברתי אמרו שאפשר גם לקבל מחזור אחרי חודשיים וחצי... לוקח לגוף זמן להתאפס...
לגבי כניסה להריון צריך לחכות לפחות מחזור אחד.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעיתלילך23/05/2011
עברתי אתמול הפלה טבעית ,ערכי הבטא אכן היו נמוכים בבדיקה בהשוואה לערך שהיה צפוי .ומייד לאחר מכן החלו דימומים ,מה שמוזר זה שעיקר הדימומים מופיעים כשאני נותנת שתן או הפרשות חומות וקרישות של דם אדום שחור .
האם זה תקין ?
מתי הבטא תתאפס (בבדיקה האחרונה הערך עמד על 665)?האם יש אפשרות לבדוק זאת רק בבדיקת דם ?
האם הדימום שתיארתי נחשב למחזור ?
ומתי ניתן לנסות להרות שוב ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידה נוסף
לילך24/05/2011. בנוסף אני סובלת מהתכווצויות בבטן וכאבי ראש הולכים ובאים.אין לי ממש כאב אלא יותר אי נוחות בבטן וכאב ראש (שאני מרבה לשתות למען שיעבור )
האם יש צורך לגשת לרופאת נשים במידה ויש לי התכוציוית בבטן וכאבי ראש ?התור שלי בחמישי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף
לילך24/05/2011בנוסף אני סובלת מהתכווצויות בבטן וכאבי ראש הולכים ובאים.אין לי ממש כאב אלא יותר אי נוחות בבטן וכאב ראש (שאני מרבה לשתות למען שיעבור )
האם יש צורך לגשת לרופאת נשים במידה ויש לי התכוציוית בבטן וכאבי ראש ?התור שלי בחמישי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף - תגובה
מה הכונה בתאור שעברת הפלה טבעית,מי אבחן ההפלה? איזה טיפול קבלת.?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)