מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות שתן חוזרות-אבקש לקבל מענהתהל11/01/2011
שלום רב
ראשית אני רוצה לציין שאני מאוד נהנת מהפורום שלכם והמידע מאוד עוזר.
לאחרונה אין הרבה מענה לשאלות שלנו וזה חבל.
אני נמצאת בשבוע 33+2.
סובלת מתחילת ההריון מדלקות שתן חוזרות (מידי חודש) לפני כשבועיים התחלתי לקחת OGMENTIN 500 בתור טיפול מונע פעם ביום.
השבוע חזרתי על תרבית השתן ולהלן התוצאות: MORGANELLA MORGANII SSP MORGAN
גדול מ: 100,000 CFU/ML.
אני אשמח לשמוע גם חוות דעת שלכם בעניין.
קראתי שנשים בהריון הנושאות אותו חלקן יולדות בשבועות 34-36.
הייתי רוצה לדעת האם יש סיכונים נוספים והאם זה מכון ובכלל מה ההמלצה שלכם.
ממתינה למענה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות שתן חוזרות-אבקש לקבל מענה - תגובה
ד``ר איילון לחמן11/01/2011שלום.
כדאי לבדוק בתשובת התרבית,מה הרגישות לחידק ולטפל בהתאם.ניתן גם להתיעץ עם רופא מומחה למחלות זיהומיות בענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ורגישות לאנטיביוטיקהמיכל11/01/2011
שלום רב,
טופלתי החודש באיקאקלומין(מחזור שני)ובמקביל אנטיביוטיקה לדלקת בדרכי השתן.
לאחר 5 ימים של נטילת האנטיביוטיקה הופיעה תגובה אלרגית קשה שכללה חום גבוה, חולשה, כאבי שרירים ומפרקים, קוצר נשימה, פריחה ועוד. בנוסף, לפי הבדיקות עדיין קיים חיידק וכנראה שאצטרך ליטול שוב אנטיביוטיקה.
כעת,הפסקתי את האנטיביוטיקה אני מתאוששת ואמורה להתחיל מחר מעקב זקיקים (יום 12 למחזור).
במידה ויהיה ביוץ, האם קיים סיכון להריון במצבי?
האם יש טעם בכלל במעקב זקיקים?
האם עלולות להיות השלכות לתגובה האלרגית והדלקת שעדיין קיימת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין ורגישות לאנטיביוטיקה - תגובה
ברמת העיקרון לא צריכה להיות בעיה עם נטילת האנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה בבקשהנירה11/01/2011
שלום רב, במהלך 4 החודשים האחרונים הסתדר לי המחזור והייתי מקבלת כל 27 יום. חודש שעבר(דצמבר)קיבלתי ב 13.12.10 ובתארך 20.12 קיימתי יחסים לא מוגנים ולקחתי יום למחרת פוסטינור. שאלתי היא האים החודש הזה הייתי אמורה לקבל גם אחרי 27 יום?או אחרי חודש(כלומר ב13.01.11 )מאז המחזור האחרון? כי עדיין לא קיבלתי מתי ניתן לעשות בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה - תגובה
ד``ר איילון לחמן11/01/2011שלום. כן כאמור לבצע בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה בבקשה
נירה11/01/2011עשיתי בדיקה ויצא שלילי מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עמומים בבטן התחתונהרחלי11/01/2011
שלום,
בת 28, בריאה, הריון ראשון, שבוע 21, טפו טפו הכל תקין.
עד עכשיו הרגשתי מעין דקירות בבטן התחתונה בזמן העלאת לחץ תוך בטני.
ב-3 הימים האחרונים. אני מרגישה מין כאב עמום/ אי נוחות בבטן התחתונה באופן קבוע, ומתגבר אחרי הליכה מהירה.
ללא דימום, אולי מעט יותר הפרשות לבנות בימים האחרונים.
האם לגשת לרופא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה התיחסותכם...
silver11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבל הטבורמיכל11/01/2011
רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק לפני הלידה מה מצבו של חבל הטבור והאם אינו כרוך סביב הצוואר של העובר כמו שקורה לעיתים...
אם כן, הכיצד עושים זאת?האם באולטרסאונד ניתן לראות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל הטבור - ד"ר עופר תדמור
ד''ר עפר תדמור11/01/2011בוקר טוב
שאלה מצויינת
רעיון יפה
ניתן במקרים נידירים לראות חבל טבור מסביב לצוואר העובר
אבל לא ניתן לראות האם החבל כרוך סביב חלק אחר בעובר
בנוסף יכול החבל להיכרך סביב העובר במהלך הלידה
לכן לא ניתן להבטיח לפני הלידה מה המצב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!
מיכל11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דם האם תקינות?ד``ר איילון לחמן11/01/2011
GLUCOSE1HR 50G 88.00 MG/DL ( 65.00- 140.00) (..*......)
WBC 13.70 K/UL ( 4.00- 10.00) (.........)*
NEUTROPHILS 10.40 K/UL ( 1.80- 6.60) (.........)*
NEUTROPHILS % 75.70 % ( 46.00- 68.00) (.........)*
LYMPHOCYTES 2.50 K/UL ( 1.10- 3.50) (....*....)
LYMPHOCYTES % 18.40 % ( 15.00- 45.00) (*........)
MONOCYTES 0.60 K/UL ( 0.08- 0.90) (.....*...)
MONOCYTES % 4.30 % ( 2.00- 9.00) (..*......)
EOSINOPHILS 0.20 K/UL ( 0.00- 0.60) (..*......)
EOSINOPHILS % 1.20 % ( 0.00- 6.00) (.*.......)
BASOPHILS 0.10 K/UL ( 0.00- 0.15) (.....*...)
BASOPHILS % 0.40 % ( 0.00- 1.50) (.*.......)
RBC 3.66 M/UL ( 3.90- 5.40)*(.........)
HEMOGLOBIN 12.40 G/DL ( 12.00- 16.00) (*........)
HEMATOCRIT 34.60 % ( 35.00- 45.00)*(.........)
MCV 94.70 FL ( 80.00- 98.00) (......*..)
MCH 33.80 PG ( 27.00- 33.00) (.........)*
MCHC 35.70 G/DL ( 32.00- 35.50) (.........)*
PLATELETS 312.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (.....*...)
MPV 7.60 FL ( 6.50- 11.50) (.*.......)
RDW 13.40 % ( 11.00- 16.00) (...*.....)
SG 1.02 SG
LEUCOCYTES UR. 250.00 LEUK./UL
NITRITE NEGATIVE
PH (URINE) 5.50
PROTEINE UR NEGATIVE
GLUCOSE URINE NORMAL
KETONES NEGATIVE
UROBILINOGEN NORMAL
BILIRUBIN UR NEGATIVE
ERYTHROCYTES NEGATIVE
SEDIMENT RBC 1.00 HPF
SEDIMENT WBC 3.00 HPF
SEDIMENT SQEP +1
SED.BACTERIA +1
SEDIMENT MUCOUS +1
URINE-CULTURE טרם בוצע
תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- פענוח בדיקות דם ושתן
עדי12/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים ?
עדי16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקות דם - תגובה
ד``ר אריה לידור17/01/2011שלום לך
תוצאות תקינות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עובריגלית10/01/2011
אני בשבוע 17 להריון, קיבלתי תוצאה של חלבון עוברי גבוה 3.68, לאחר הבדיקה נשלחתי לבדיקת אולטרסאונד שיצאה תקינה. האם התוצאה צריכה לספק אותי או שכדאי שאעשה בדיקת מי שפיר?
באם ביצעתי את בדיקת מי השפיר והחלבון העוברי יצא גבוה גם שם? מה זה אומר?
האם עליי להיות מודאגת? האם עליי להפסיק את ההריון?
אילו עוד בדיקות עליי לבצע?
אשמח לתגובה בהקדם. אני די מודאגת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה התייחסותכם בהקדם...
גלית12/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי - תגובה
ד``ר אריה לידור13/01/2011שלום ללך
יש צורך בבצוע דיקור מי שפיר. רמות מי השפיר של החלבון העוברי משקפות את מצב מערכת העצבים המרכזית של העובר טוב יותר מאשר רמתו בדם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מובןןןןיוכבד10/01/2011
שלום רב, במהלך 4 החודשים האחרונים הסתדר לי המחזור והייתי מקבלת כל 27 יום. חודש שעבר(דצמבר)קיבלתי ב 13.12.10 ובתארך 20.12 קיימתי יחסים לא מוגנים ולקחתי יום למחרת פוסטינור. שאלתי היא האים החודש הזה הייתי אמורה לקבל גם אחרי 27 יום?או אחרי חודש(כלומר ב13.01.11 )מאז המחזור האחרון? כי עדיין לא קיבלתי מתי ניתן לעשות בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מובןןןן - תגובה
נטילת הפוסטינור אינה משנה מועדי המחזור.אם טרם קיבלת ,שוה לבצע בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר איילון בבקשה
נירה11/01/2011עשיתי בדיקה ויצא שלילי מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגולה10/01/2011
אני בהריון 3 (אחרי 2 ניתוחים קיסריים עם הידבקויות רבות). נמצאת בשבוע חמישי. לאחר בדיקת רופא אתמול נאמר לי שהרחם בעייתי יש שרירנים רבים. היום בהיותי בשירותים נפלטה רקמה לא קטנה (3 ס"מ) מה המשמעות של העניין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
יש להיבדק ולראות שההריון ממשיך להתפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה10/01/2011
כשמגיע זמן הביוץ לי ולבעלי יש בעיה שביום השלישי ברציפות של הסקס הוא לא גומר. הוא טוען שמרגיש שזה טכני היות ואנחנו לא רגילים לעשות סקס כל יום. ביום שבת זיהיתי ביוץ עם הערכה וקימפרנו,הביצית יוצאת אחרי הזיהוי ולכן צריך לעשות גם ביום ראשון ושני. הבעיה שהיום הוא לא גמר כי עשינו אתמול ושלשום. השאלה האם זה מספיק? אם אני מוגבלת ליומיים מוצלחים אז מה עדיף לעשות יום אחרי שהערכה מזהה ביוץ ולא באותו יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
יש לזכור שהביצית מחכה לזרע 72 שעות וגם הזרע חי לפחות 72 שעות.אז לא להתיאש ולא להילחץ.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקיימים יחסים יום כן יום לא
ריקי11/01/2011ככה אין מצב שתפספסו, מהיום ה-11 להתחיל יום כן יום לא. כאשר מקיימים כל יום הזרע חלש יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר - תוצאה נמוכהרוית10/01/2011
שלום רב
בבדיקת העמסת סוכר 50 גר' שביצעתי התקבל ערך גלוקוז - 54 מ"ג.
האם התוצאה תקינה או שמא נמוכה מדי מהנורמה?ואם אכן נמוכה מדי,על מה זה יכול להצביע וכיצד להמשיך להתנהל בנושא זה בהמשך ההריון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר - תוצאה נמוכה - תגובה
הלואי על כל עם ישראל תוצאות נמוכות לאחר ההעמסת סוכר.המשך מעקב רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV בהריוןדנה10/01/2011
שלום
בת 34, הריון שני. בשנת 2002 חליתי לראשונה ב CMV. מאז לאורך כל השנים כאשר בודקים לי CMV בדם יש לי גם CMV IGG חיובי וגם CMV IGM חיובי עם AVIDITY גבוה. לפי הרופא שלי בהריון הקודם ועוד רופאה שפניתי אליה, החשיבות היא ב AVIDITY הגבוה וזה לא משנה שה IGM חיובי 4.8 (כאשר חיובי גבוה מ 0.6).
בנוסף נראה שבעלי חלה שוב ב CMV.
האם זה נכון ואין מה לדאוג? יש לציין שכבר עשיתי מי שפיר ולא ביקשתי בדיקה מיוחדת ל CMV.
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV בהריון - תגובה
בהחלט לבדיקת ה-AVIDITY חשיבות רבה.החבל שאם כבר עשית מי שפיר לא בדקת גם הסיכון הזה.את גם יכולה להתיעץ עם יועץ גנטי בענין או יועץ למחלות זיהומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןשירן10/01/2011
אני מקיימת יחסים עם בן הזוג שלי כבר שנה ,
בתקופה האחרונה לאחר שאנחנו מקיימים יחסים יש לי צריבה במתן השתן
ועקצוצים באיבר המין ...מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
יתכן ומדובר בדלקת. אנא גשי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאו ביוכימיה טרימסטר ראשוןמירב10/01/2011
שלום
תוצאות סקר ביוכימי ראשון שלי היו להלן:
PAPP-A 1.21
HCG 1.11
אני בת 32. גיל הריון מחושב לפי אוטרסאונד בזמן הבדיקה שבוע 12+2
סיכון לגילי - 1:590 לדאון
סיכון משוכלל עם שקיפות עורפית וביוכימיה 1:9800 לדאון
סיכון משוכלל עם שקיפות עורפית וביוכימיה לטריזומיה 18 1:10000
האם התוצאות נחשבות בסדר?
האם כדאי לעשות בכל זאת מי שפיר?
באיזה שבוע מבצעים מי שפיר?
תודה
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאו ביוכימיה טרימסטר ראשון - תגובה
תוצאות הבדיקות מצוינות.לגבי מי שפיר ,הבדיקה מתבצעת בסביבות השבוע ה-17.יתרונה שהיא בודקת מומים נוספים,שהם הרבה יותר נדירים מתסמונת דאון,אבל קימים. לעומת זאת יש סיכון קל בבדיקה,של הפלה בשיעור של 1:300.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןקרין10/01/2011
שלום,
אני בת 26, הריון ראשון. תאריך וסת אחרון 18/11/2010.
בדיקת בטא ב 26/12/10 - 994
לפי בדיקת אולטרסאונד שבוצעה אתמול (09/01/11) נראה שק הריון מתאים ל5+5 ללא שק חלמון וללא עובר.
כמו כן, נראו נוזלים מחוץ לרחם.
אני אשמח לקבל תשובה לשאלות הבאות, כי הנושא נורא מדאיג אותי:
1. האם מתחילים לספור שבועות הריון מרגע ההפריה או מיום הראשון של הוסת?
2. האם זה הגיוני שבשבוע 5+5 לא נראה שק חלמון?
3. מהי הסיבה לנוזלים שנראו בבדיקת אולטרסאונד?
4. מתי כדאי לחזור על הבדיקה?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד''ר עפר תדמור10/01/2011ערב טוב
הריון סופרים מיום ראשון של וסת אחרון
נוזלים מסביב לרחם יתכן שריד של הנוזל/ דימום שארע בביוץ
חוסר הדגמת שק חלמון לא מדאיג
אי הדגמת עובר מחייבת לחזור על בדיקת העל קול וגינאלי עוד שבוע
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרין10/01/2011לפי הוסת האחרון אני אמורה להיות בשבוע 7 ו4 ימים.
האם זה הגיוני שגודל שק הריון מתאים לשבוע 5 ו5 ימים?
האם הנושא של הנוזלים אמור להדאיג אותי?
והעובדה שעדיין אין שק חלמון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם אינני מומחית
נ.11/01/2011אבל גם אצלי תיקנו את גיל ההריון מכיוון שהיה ביוץ מאוחר.
אם הביוץ היה מאוחר, זה יכול מאוד להסביר מדוע ישנו פער בין תאריך הוסת האחרון לבין הערכת גיל ההריון.
אצלי היה הפרש של כ-10 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם אינני מומחית - ד"ר עופר תדמור
ד''ר עפר תדמור11/01/2011בוקר טוב
גיל הריון נקבע לפי על קול ראשון , עד שאין על קול לא ניתן לדעת גיל הריון.
אם יש שתי בדיקות על קול ללא שינוי בשתיהם שק ריק אז יש לנו בעייה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)