מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון שבוע 17אני09/01/2011
אני בשבוע 17 .. רציתי לדעת האם ניתן לעשות טיפול פנים אצל קוסמטיקאית ולהסיר שיער בשעווה בידיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר גם וגם
מירי09/01/2011רק תיידעי את הקוסמטיקאית שאת בהריון ושתשתמש במוצרים שמותרים בהריון. היא בטוח יודעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שבוע 17 - תגובה
ד``ר אריה לידור09/01/2011שלום לך
מותר לך לבצע טיפולים אלו ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורשרון09/01/2011
לאחר כמה זמן איחור ניתן לעשות בדיקת דם להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב09/01/2011שלום
אפשר לעשות בדיקה כבר מיד לאחר האיחור. (למעשה גם יומיים לפני האיחור).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ס. מערכות מכוונת לעצמות ארוכות-דחוףאנג'לה09/01/2011
שלום,
אני בשבוע 35.1 ואתמול ביצעתי סקירת מערכות מכוונת לעצמות ארוכות,
זה הערכים שהתקבלו:
BPD-86.1 מ"מ מתאים לשבוע 34.5
OFD-101.2
HC-300.8 מתאים לשבוע 33.3
AC-302.9 מתאים לשבוע 34.2
FEMUR-61.7 מתאים לשבוע 32
ממוצע הריון לפי HC ו FL:32.5
HUMERUS 55.8 מתאים לשבוע 32.3
ULNA - 52.4 מתאים לשבוע 33
RADIUS-45.6 מתאים לשבוע 32.4
TIBIA-54 מתאים לשבוע 31.6
FIBULA- 52.3
ברצוני לדעת מה כל קיצור אומר,והאם זה אומר שיש משהו לא תקין בהתפתחות העובר?
המשקל המשוקלל יצא:2248 ע"פ היקף ראש 1 ולפי השני-2277.
האם יש צורך לפנות לבדיקה נוספת,האם איברים בגדר הנורמה או שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ס. מערכות מכוונת לעצמות ארוכות-דחוף - תגובה
ד``ר אריה לידור09/01/2011שלום לך
נתוני העצמות הארוכות מצביעים על קיצור העצמות הארוכות. מציע לך לפנות למרפאת העובר ( למשל בתל השומר) לברור מקיף כולל יעוץ גנטי . האם זה ממצא חדש או ידוע מוקדם יותר בהריון?
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר-סקירה מכוונת לעצמות ארוכ
אנג'לה10/01/2011זהו ממצא חדש שהתגלה אך ורק בהערכת משקל בשבוע 35,הרופא ציין בסקירה במכוונת שזה בגדר התקין מכיוון שכל הפרמטרים יותר קטנים ולא מתאימים לשבוע ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - שבוע 35 - ציריםמיכל09/01/2011
שלום,
אני בשבוע 35, ומסתובבת כבר שבועיים עם צירים מוקדמים.
למעשה, אני מרגישה התכווצויות של הבטן - הבטן מתקשה ונרפית שוב ושוב במהלך היום
לפעמים ההתכווצויות סדירות ולפעמים לא...
הרופא שלי אמר שרק כשיכאב לי ממש כדאי ללכת למיון - עד אז ניתן לחיות ככה עם הצירים אפילו עד מועד הלידה.
רציתי לדעת - א. האם הצירים האלה לא מסוכנים לעובר? (אולי זה מסמן שהוא צריך לצאת כי משהו לא בסדר שם בפנים..)
ב. במידה ותכיפות הצירים עולה אך אין כאב אלא רק אי נוחות - האם יש טעם לפנות למיון? אני כל הזמן בהתלבטות אם לפנות למיון או לא, האם זה כואב מספיק והאם זה תכוף מספיק...אני אובדת עיצות כבר מהעניין הזה - בבקשה תענו לי מהר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - שבוע 35 - צירים - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/01/2011שלום.
ממליץ לבצע בדיקת על קול ומוניטור עוברי בקופ"ח ולדעת שכולם מרגישים טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירים תגובה
סלי10/01/2011חמודה אל דאגה גם אני בשבוע 35 עם צירים התכווציות איך שנקרא לזה
אל דאגה שהצירים האמיתייים יגיעו את תרגישי ובגדול אי אפשר להתעלם מהם נשמה הכל תקין הלוואי שאני ואת נמשיך עד הסוף למרות שזה קשה אני כבר בהריון שני
סלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת כמות גדולה של שוםמירי09/01/2011
שלום
הא אכילת כמות גדולה של שום בבישול לא טובה במידה ומסים להרותהאם יש מאכלים מהם צריך להימנע אחרי הזרעה? (כמה ימים אחרי?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת כמות גדולה של שום - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/01/2011שלום.
מומלץלאכול בריא ומאוזן.המאכלים חיבים להיות מבושלים היטב.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבטא גבוהה לגיל ההרין?אלינור ל08/01/2011
שלום רב !
מ.אחרון 18 לנובמבר
בדיקת בטא ביום רביעי האחרון - 40709 .
האם זה בסדר לגיל ההריון או גבוה??
יש לציין שההריון הקודם שלי היה הריון מולארי . מולה חלקית . מה הסיכויי שזה יקרה שוב ??
תודה שבוע טוב בשורות טובות בע"ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הבטא גבוהה לגיל ההרין? - תגובה
ד''ר גדעון נגר08/01/2011התוצאה תקינה
סיכויי הופעה חוזרת של המולה קטנה מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכות ביוץדנה08/01/2011
האם פס הביוץ אמור להופיע בשניות הראשונות? עשיתי בדיקה והפס של הביוץ הופיע לי לאחר 2 דקות ,לעומת זאת פס הביקורת הופיע מיד. האם זה נחשב ביוץ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכות ביוץ - תגובה
ד''ר גדעון נגר08/01/2011אכן עם הופעת הקו השני סביר להניח שאת בביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חודשיים לאחר לידהנעמה08/01/2011
שלום. אני נמצאת חודשיים לאחר לידה, שהתקיימה בניתוח קיסרי, אני עדיין עם דימום שמגיע לסירוגין ונראה ונמשך כמו מחזור. האם זה נורמלי לדמם כל כך הרבה זמן לאחר לידה , זהו דימום של מחזור ולא הפרשות או כתמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חודשיים לאחר לידה - תגובה
ד''ר גדעון נגר08/01/2011לא צריך להיות דמום במשך חודשיים רצוי מאד להבדק עי רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרפרים בבטן תחתונהחסוי08/01/2011
שלום לכולם ! אני בהריון ראשון ,מחר בע''ה נכנסת לשבוע 14 .. יש לי מהבוקר "פרפורים " בבטן התחתונה לכמה שניות ספורות בתדירות גבוהה ... קראתי שבדר''כ בהריון ראשון יש תזוזות של העובר רק החל משבוע 20 .. מה זה יכול להיות ?
אשמח לתשובה , תודבה מראש ושבוע טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
עדי08/01/2011אני יכולה לספר לך שאני התחלתי להרגיש את הפצפונת שלי בשבוע 14 בדיוק (אני רזה מאד)
הרופאה שלי אמרה לי אז שזה כמעט ולא יתכן אבל אני הרגשתי בדיוק את מה שאת מתארת
היום אני בשבוע 35....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עדי !!
חסוי08/01/2011כ''כ חיכיתי לתשובה .. אני לא כ''כ רזה .. חח אפשר לומר..ממוצעת.. אבל רציתי לדעת שאני לא מדמיינת .. תודה שענית לי ואולי איששת את מה שחשבתי - ושתהיה בע''ה לידה קלה ומוצלחת ! שבוע טוב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפרים בבטן תחתונה - תגובה
ד''ר גדעון נגר08/01/2011סביר להניח שהפרפורים נובעים מפעילות המעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים בשבוע 33חבצלת08/01/2011
שלום,
מאתמול בצהריים יש לי כאבים שמתחילים בגב תחתון ועוברים לבטן תחתונה כאב של בערך 20 שניות כל שעה.
לא הייתה ירידת מים או משהו דומה דבר שאולי חשוב הוא שמאתמול יש לי דחיפות רבה יותר במתן צואה 4 פעמים ביום שבדרך כלל פעם אחת .
מה עליי לעשות?האם אלו צירים או צירים מדומים?
יש לי תור מחר בבוקר לרופאת נשים האם עליי לגשת עכשיו למיון להיבדק?
אודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים בשבוע 33 - תגובה
ד''ר גדעון נגר08/01/2011בשבוע זה יתכנו צירים שאינם צירי לידה
ניתן להמתין ליום המחרת לבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורנס08/01/2011
שלום,
ילדתי לפני חודשיים בקיסרי.
מלבד דימום עז שבע אחרי הלידה למשך שבוע, עדיין לא הופיע מחזור.
במצב תקין מקבלת מחזור כל 25 יום.
נ.ב
אני לא מניקה
תודה
נס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד''ר גדעון נגר08/01/2011לאחר לידה יתכן אי הופעת ווסת אף כ3 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבאביה06/01/2011
היי,
אני בשבוע ה 16 להריון ולאחרונה שמתי לב שאחרי עמידה לא ארוכה מידי יש לי כאבי גב תחתון איומים שמשביתים אותי! עדין לא יצאה הבטן- אם זה כך עכשיו.. מה יהיה בשלבים מתקדמים יותר???
אשמח לעצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב - תגובה
ד''ר גדעון נגר08/01/2011כאבי גב שכיחים בהריון
לא בהכרח הם יתגברו במהלך ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי ממה לדאוג???מימי06/01/2011
ב- 4.12 היה המחזור האחרון. ב- 20.12 עשיתי בדיקות דם שגרתיות וביניהן בדיקת הריון שיצאה שלילית (בטא קטנה מ- 10). ביום 6.1 עשיתי בדיקת דם שוב לאחר שבבדיקה הביתית יצא לי קו חלש, והבטא יצאה 123.8.
האם זה הריון?תקין?
בנוסף, כבר כמה זמן אני סובלת מכאבי בטן מוזרים כאלו, כמו כאבי מחזור בבטן תחתונה, לפעמים בבטן קצת גבוה יותר וזה בא והולך, לא משהו קבוע. יצויין כי מעולם לא סבלתי מכאבי בטן לא לפני מחזור ולא אחרי.
האם יש סיבה לדאגה? מה לעשות?
אני כל כך רוצה כבר הריון נוסף... יש לי ילדה אחת ואני מחכה כל כך להריון נוסף.
אנא תשובתכם בהקדם, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לי ממה לדאוג??? - תגובה
ד''ר גדעון נגר08/01/2011סביר להניח שמדובר בהריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבעבועות רוח והריוןקרי1006/01/2011
שלום,
אני בשבוע 14 להריון וביתי בת השנה וחצי חלתה באבעבועות רוח לפני 4 ימים.
מכיוון שאמי לא זכרה אם חליתי באבעבועות ביצעתי בדיקת נוגדנים שחזרה חיובית.
החשיפה שלי אליה גדולה מאד וכוללת טיפול בנגעים.
מערכת החיסון שלי מאד חלשה בהריון (כך היה גם בהריון הקודם) ואני מרגישה שאני "תופסת" כל דבר.
השאלה היא, האם יש אפשרות לקבל טיפול בנוגדנים כדי "לתגבר" אותי של אחלה שוב?
האם לא משנה כמות הנוגדנים בגוף? כנראה שהנוגדנים הם מחיסון שעברתי בהיותי בת 10. מאז עבר זמן רב... (היום אני בת 32)
בקיצור - מה עושים עכשיו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - זה ממש דחוף לי... תודה.
קרי1007/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבעבועות רוח והריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר08/01/2011אין סיבה לדאגה
ולא ניתן לעשות כלום.
המשך הריון מוצלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הריוןקרן06/01/2011
שלום טוב שיש את מי לשאול כי האחות ב*2700 לא שיתפה פעולה משום מה ...
מחזור אחרון ב06/12/10
היום ב06/1/11 בדיקת BETA-HCG הראו 280 IU/L ו2 בדיקות הריון חיוביות אבל הפס השני חלש יותר , מה זה אומר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת הריון
אפי06/01/2011פס זה פס גם אם הוא חלש מניסיון
חוץ מזה שבדיקת הדם חיובית
בדרך כלל בודקים שוב שהבטא עולה
או שתחכי לאולטראסונד ושיהיה מזל טוב בעזרת השם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת הריון - ד"ר עפר תדמור
ד''ר עפר תדמור06/01/2011ערב טוב
בדיקות הריון בדם מבטלות כל משמעות של בדיקת הריון בשתן
ברגע שיש בדיקת הריון בדם חיובית אין טעם להתיחס לבדיקה בשתן.
ערך של 280 מתאים לגיל ההריון
יש לבצע בדיקה חוזרת עוד שבוע
בערך של מעל ל 1500 כדאי לבצע בדיקת על קול וגינאלית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)