מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם תקין??מישמיש06/01/2011
שלום ד"ר האם ההרון תקין ??
HCG-B Quantitative (B) 4257 IU/l
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין תראי רק באולטראסאונד
ריקי06/01/2011התוצאה מראה שאת בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפים על שק הריון - שבוע 5 + 2קרולין06/01/2011
בוקר טוב,
אתמול הייתי בבדיקת אולטרסאונד ראשונה לאחר איחור בוסת. שבוע 5 ויומיים.
הרופא אמר לי שיש לי שחלות תקינות ושק הריון מתאים לשבוע , אך נמצאו עליו 2 פוליפים.
לא ממש הבנתי מה זה אומר??? לטענתו זה לא אמור להפריע למהלך הריון תקון אך אני בכל זאת מודאגת.
אציין כי לאחר לידת בני הראשון נותרה לי שיליה ועברתי גרידה להסרתה.
אשמח לקבל יותר פרטים מה זה בדיוק והאם צריך להוציא את זה והאם זה מגדיל סיכויים להפלה או פוגע באיכות העובר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפים על שק הריון - שבוע 5 + 2 - תגובה
ד``ר איילון לחמן06/01/2011שלום.
האמת שגם לי לא ממש ברור פשר הפוליפים. מבקש המשך בירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעי אקוגנימישמיש06/01/2011
בת 33, הריון שני, שבוע 22+1,
שקיפות וחלבון עוברי (תבחין מרובע) תקינים עם תוצאה משוקללת של 1:20,000
בסקירה ראשונה נמצא אגן כליה מורחב 4.3 מ"מ, אקו לב עובר תקין, ביעוץ גנטי הוסבר שהסיכון לתסמונת דאון עולה ל-1:10,000.
היום סקירה מורחבת,אגני כליה תקינים, אך נמצא מעי אקוגני. נבדק אובייקטיבית ונצפה ע"י שלושה רופאים.
בתחילת ההריון נמצאו נוגדנים לCMV וטוקסופלסמה.
יש לי תור לרופא רק ביום ראשון ואשמח לקבל חוות דעת לממצאים הללו, עד שארה את רופאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי אקוגני - תגובה
לא כתבת איזה סוג נוגדנים מדובר. האם IGG או IGM.מעי אקוגני גם יכול להראות על בעיה גנטית.לעיתים כדאי להתיעץ גם עם יועץ גנטי ,להחלטה לגבי המשך הבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולכיצין ופרופסיהאורן06/01/2011
שלום רב,
האם שימוש ממושך בפרופסיה (1 מ"ג ביום) בנוסף לקולכיצין (1 מ"ג ביום לטיפול אנטי-אינפלמטורי, לא FMF) יכול לגרום לנזק בלתי הפיך לתאי זרע? האם הפסקת השימוש בתרופות אלה לפני ההריון יכול למנוע את הסיכונים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולכיצין ופרופסיה - תגובה
תשובה רשמית לשאלה ניתן לקבל במשרד הבריאות בטל 02-6243669.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- beta hcg 9אפו05/01/2011
וסת אחרונה 03.12.10, שתי בדיקות ביתיות נתנו תשובה שלילית אך לא קיבלתי חזור של ממש, דימום קל ביום הוסת והיום החל שוב דימום (עדיין לא מחזור ממש). בבדיקת בטא תוצאה 9, האם יתכן שאני בהריון, האם יתכן שהיה הריון שלא "נתפס"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר beta hcg 9 - תגובה
כל התשובות אפשריות. יש לחזור על הבדיקה ולבדוק מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות שינהשמרית05/01/2011
שלום,
אני בשבוע ה-20 ועד עתה ישנתי על צד ימין, לאחר קריאה מרובה בפורומים הבנתי שהדבר אסור! אך מה אוכל לעשות, אם לא נוח לי לישון על צד שמאל או על הגב? האם פגעתי בעובר? ומה קורה אם במהלך הלילה (בזמן השינה) אני משנה צד לימין מבלי לשים לב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה
בת אל05/01/2011זה לא שאסור לישון על צד ימין,מומלץ יותר לישון על צד שמאל כי כך זרימת הדם לעובר טובה יותר.גם אני ישנה הרבה על צד ימין ומרבה לשכב על הגב בזמן צפייה בטלויזיה לדוגמא,ובלי עין הרע הכל בסדר,אני כבר בשבוע 33.
תעשי מה שנוח לך,במידה וזה לא יהיה נוח לך או לעובר,האמיני לי שאת תרגישי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לשפעת- חודש רביעימאיה05/01/2011
היי
אשמח לתשובות הרופאים:
האם מומלץ להתחסן נגד שפעת בהריון?
תודה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה!
מאיה06/01/2011חיסון לשפעת חודש רביעי,
האם מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודש שמיני - מעוניינת גם לדעת...
מיכל06/01/2011אני יודעת שבאופן כללי החיסון מומלץ ואפילו מחוייב אצל נשים בהריון, אך עד עתה לא התחסנתי ואני מעוניינת לדעת האם בשלב הזה (שבוע 35+) לא כדאי כבר לחכות ללידה ולנסות ולהמנע בינתיים מהחיסון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון לשפעת- חודש רביעי - תגובה
ד``ר איילון לחמן06/01/2011שלום. משרד הבריאות כבר הודיע שממליץ להתחסן בהריון.לפרטים נוספים ניתן להתקשר ל-02-6243669.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון לשפעת- חודש רביעי - תגובה
ד''ר גדעון נגר08/01/2011ניתן להתחסן לשפעת בכל שבוע בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי פירינאום - מישהי יודעת???מיכל05/01/2011
אני רוצה להתחיל לעשות את העיסוי פירינאום ורציתי לדעת האם אחרי שמורחים את השמן ומתעסקים שם עם האיזור - צריך להתקלח או להשאיר את האיזור שומני?
האם זה לא מכתים את הבגדים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך להתקלח
מירי05/01/2011זה לא מכתים, כמובן לא צריך לשפוך הרבה. רק לשמן ולעסות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה - קלקול כיבהאלינור05/01/2011
שלום רב,
אני בהיריון בשבוע 37+4 - אתמול בשעות הערב החלה לי תחושת התכווצויות בבטן המרגישה כמו קלקול כיבה. (יצויין כי אחלתי ארוחה במסעדה. הסועדים האחרים מרגישים מצויין). התחושה התעצמה בשעת לילה אף הקאתי. כעת עדיין ישנן התכווצויות ברום הבטן. אני מרגישה את העובר היטב אך תחושה לא נעימה מלווה עם הכאב.
מבקשת לדעת אם יש צורך להיבדק בחדר לידה. (אני מקפידה לשתות כדי לא להתייבש) אך בדקתי קצת באינטרנט וגיליתי שאם אכן יש איזה חיידק הוא יכול לפגוע בעובר. אנא תשובה דחופה!!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי זה נשמע כמו צירים
מיכל05/01/2011למה את לא הולכת להבדק? זה לא יכול להזיק....
אומרים שלפעמים צירים מלווים בתחושה של קלקול קיבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגו עליי- בבקשה דחוףףףףלין05/01/2011
שלום,
אני בתחילתו של היריון, היריון ראשון שלי- היום לא הצלחתי להתאפק- בעלי גירד לי את הדגדגן שלי והגעתי לאורגזמה תחת המקלחת. השאלה שלי- האם קיום יחסי מין ואורגזמה משפיעות על ההיריון? או אין לזה שום קשר במידה ואנחנו מרוצים ואני מעוניינת שזה יקרה? - יש לציין שעדיין לא ניגשתי לרופא לבדוק שהכל תקין- אני ניגשת עוד יומיים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכיף שיהיה לך
מירי05/01/2011לא הבנתי מה לא בסדר במה שעשית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה ביוץ או לא ??.ענת05/01/2011
PROGESTERONE
1.7 nmol/L
1.7 הערות והסבר
לבדיקה קודמת לבדיקה הבאה
פירוט תוצאות הבדיקה
PROGESTERONE
follicular phase 0.48-4.4
luteal phase 10.62-81.28
mid luteal phase 14.12-89
Postmenopausal females ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
ענת05/01/2011נעשה ביום ה 23 למחזור כי המחזור נע סביב ה 35 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים ולבנות הפורוםאמא04/01/2011
שלום רב רופאים יקרים/בנות יקרות
מדוע תוצאות בדיקת המי שפיר מתעכבות זמן כה רב?
אני ממתינה כחודש. זו מריטת עצבים מטורפת.
התקשרתי למעבדה הם מסרו שטרם יש תשובות...
מה אומר כזה עיכוב?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלמי להם 1000 ש"ח ויהיו לך תשובות
מירי05/01/2011בדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בוושטשרית04/01/2011
שלום רב. אני בהריון בשבוע 35, לפני 3 שבועות הייתי חולה במשך שבוע, שיעול חזק וצינון ללא חום. כעת החלו כאבים בוושט מעין תחושה של פצע, בהתחלה חשבתי שהתינוקת לוחצת על הקיבה ואז הכל עולה למעלה, אבל זה לא נראה לי, הכאב ממש כמו שריטה או פצע בוושט, היום מהבוקר גם התחילו לי כאבים במהלך בליעה של כל דבר, אני מרגישה כמו שכשבטעות בולעים חלק גדול מאוד של אוכל ואז הוושט או משהו שם בדרך מתרחב מאוד ומכאיב. זה קורה כואב לי נורא ואני לא יודעתמה לעשות. אודה לתשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בוושט - תגובה
ד''ר עפר תדמור04/01/2011ערב טוב
יתכן מאוד שיש לך פצע בושת כדאי לגשת לרופא אף אוזן גרו א.א.ג
או רופא גאסטרו
כגניקלוג הדבר היחידי שאני מכיר שכדאי לנסות זה חלב או מאלוקוס אם אולי מדובר בצרבת של הריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאודאדלינה04/01/2011
אני בת 32,
המחזור שלי אינו סדיר בדרך כלל, אז כאשר היה לי איחור של מספר ימים עשיתי בדיקת היריון ביתית והבדיקה יצאה שלילית.
היום, מספר ימים אחרי כן, עשיתי שוב בדיקה, שוב שלילית.
לאחר מכן נסעתי לרופא ועשיתי צילום רנטגן.
אציין שבזמן הזה גם לקחתי תרופות ושתיתי אלכוהול,
עכשיו עשיתי בדיקה נוספת- והבדיקה יצאה חיובית ובמקום לשמוח שאני בהיריון אני בחרדות רציניות לגבי הנזקים שגרמתי לעובר.
הייתי רוצה לדעת, אם צילום רנטגן וכן שתיית אלכוהול לא מרובה (ארבעה משקאות בחודש האחרון) ונטילת כדורים כמו אקמול צינון אדוויל וכו' גורמת נזקים כה חמורים לעובר בשלבים הראשונים שכדאי אולי אפילו לשקול הפסקת היריון?
אודה לכם על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאוד - תגובה
צריך לדעת בדיוק כמה זמן מהוסת או מהאיחור היה הצילום והאלכוהול
לא ניתן לתת תשובה ללא תאריכים מדוייקים ביותר של הוסת האיחור הרנטגן והבדיקה החיובית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעתיעל04/01/2011
היי אני שבוע שישי
האם מומלץ לעשות חיסון נגד שפעת או נגד שפעת החזירים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת - ד"ר תדמור
בהריון מומלץ מאוד לקחת לקחת חיסון לשפעת.
אפילו ניתן להגיד שבהריון חובה לקחת חיסון
בחיסון שפעת יש גם חיסון נגד שפעת חזירים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)