מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון עוברי-בבקשה דחוף!דנה04/01/2011
שלום,בבקשה עזרו לי... נראה לי התוצאה לא טובה....האם אני צריכה לעשות מי שפיר?
=========================
A.F.P. for Pregnancy 1.31 MoM 0,20 - 1,99 .(.....*....).
A.F.P. for Pregnancy 49.10 ng/ml
HCG (Pregnancy) 3.19 MoM 0,16 - 2,99 .(..........)*
HCG (Pregnancy) 78.78 U/ml
Estriol (uE3, pregnancy) 0.82 MoM 0,35 - 4,00 .(*.........).
Estriol (uE3, pregnancy) 1.01 ng/ml
==========================
Maternal age-related risk 1/1285
Risk (Age+Biochem) 1/298
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה05/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתייעצי עם רופא
שירן25/01/2011מאחר ורופא לא משיב לך..הערך קצת נמוך...את צריכה להציג את התוצאות לרופא הנשים שלך...ואם הוא לא מקבל תור וכאלה פני לאחות היריון והיא תוכל לומר לך..בדיקת מי שפיר תעשי רק ובמידה וממליצים לך..מאחר וידוע שהבדיקה מסכנת את ההיריון ויכולה לגרום להפלה..\
לכי לרופא בהקדם!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי- ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור25/01/2011ערב טוב
הסיכום של הבדיקה הוא סיכון של 1:286 לפי הגיל והבדיקות.
זה לצערי סיכון בינוני ( לא רע ).
בסיכון כזה מומלץ על דיקור מי השפיר.
אבל למרות שמומלץ על מי שפיר צריך לזכור שזה סיכון בינוני ולא רע והסיכוי לעובר תקין הוא 99.6%
מומלץ לפנות ליעוץ גנטי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות ....שואלת04/01/2011
ב28/12 כשהייתי אמורה לקבל מחזור - קיבלתי דימום. יחסתי לזה כמחזור, אבל, הוא בא והולך. כלומר זה לא שיש דימום כל היום. למשל לא היה דימום כל היום ואז בערב היו כמה טיפות על הפד.
בנוסף = אתמול היו לי כאבי בטן איומים = כמו של מחזור = בטן תחתונה וכאבי גב תחתון. במשך היום זה התחלש.
היו לי בחילות והקאות אתמול והיום בבוקר.
האם זה יכול להיות הריון?
אני ובעלי מנסים להרות וכל חודש מקווים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי בדיקה
מירי04/01/2011תעשי בדיקת הריון.
יכול להיות גם שעברת הריון כימי. זה קורה הרבה ויש נשים שבכלל לא יודעות ומקבלות את ההפלהכמו מחזור.
פשוט לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו....
שואלת05/01/2011איזה בדיקה? ביתית או דם? זה לא נחשב מוקדם לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם היית אמורה לקבל
מירי05/01/2011ב-28/12 אז ז"א שיש לך כבר איחור של שבוע, לא?
את יכולה לעשות איזה בדיקה שאת רוצה, דם הכי טובה. אבלאם יש הריון גם ביתית תגיד חיובי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז..
למה?05/01/2011אעשה בדיקה ביתית ונראה...
תודה לך - בנתיים - עד שהרופאים יחזרו לשגרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבנות הפורום ולרופאים היקריםמיכל03/01/2011
שלום,
אני בשבוע 34
התחלתי להתארגן לקראת הלידה מבחינת קניות
חברה המליצה לי לכבס את כל הבגדים החדשים שאני קונה באבקת כביסה ומרכך שיוחס לתינוקות...
המוצרים בתוך ניילונים וממש ממש חדשים
האם באמת יש בכך צורך?
למה זה מומלץ בעצם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי המליצו להשתמש במרכך ובאבקה
שרי03/01/2011מותאמים.חברה עשתה לי את כל הקניות (בגדים,מצעים,חיתולים)וכיבסה לי את הכל באבקה לעור רגיש ובבדין בייבי והריח היה כ"כ טוב שהשתמשתי בו כבר לכביסה של כולנו.בקיצור,נשארתי בגלל הריח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל השאלה עד כמה זה קריטי??
מיכל03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו מצב כמוך
נטע03/01/2011הי-
אני באותו מצב כמוך, שבוע 32
. שבוע שעבר התחלתי לקנות ביגוד וציוד וכד'. ברור שצריך לכבס ומומלץ להרתיח. מערכת החיסון של התינוק כשהוא נולד מאוד פגיעה. את גם לא יודעת איפה הבגדים היו לפני שהם הגיעו אלייך הביתה- לכן מומלץ לכבס. לגבי אבקה ומרכך מיוחדים זו רק אינדיקציה של ריח תינוקות. כל אבקה שאת משתמשת לבגדים שלך תיהיה טובה לבגדים של התינוק. רק יש להקפיד על הפרדה בין הבגדים שלך לבגדי התינוק.
...זה אמנם ההריון הראשון שלי, אבל התברכתי באחיינים מתוקים וכל הידע הוא מאחותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי מה שאת מרגישה
נטע04/01/2011אך עדיין ממליצה לך לכבס את הבגדים-גם אם הם מנוליילנים. ורק אם בא לך על ריח של תינוק תשתמשי באבקה לתינוקות. חוץ מזה אין הצדקה רפואית לאבקת כביסה אבל יש צורך בכיבוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נטע
מיכל04/01/2011את מה שכתבת ידעתי - כי גם לי יש אחיינים מקסימים וגם אני כמו כל הריונית ושומעת עצות פה עד להודעה חדשה...
העניין הוא שבאופן אישי זה נראה לי מעט דבילי והיסטרי יתר על המידה
כשאני נולדתי - לפני 30 שנה בערך, אני יודעת שאמא שלי לא עשתה את הדברים האלו - ועדיין יצאתי בסדר :-)
פשוט מעניין אותי לדעת האם יש אמת רפואית בדבר, האם מדובר בהמלצה של משרד הבריאות? הרי הדברים חדשים, חלקם בתוך ניילונים, אולי הדבר נכון יותר כשמדובר בבגדים פתוחים שהיו תלויים על הקולב.
מה גם שאני חושבת שלנטרל תינוק מכל העולם החיצון באמצעות סטריליזציה, חיטוי והרתחה של כל מוצר דווקא יוצר מערכת חיסונית מוחלשת ומונע ממנו להיחשף לדברים שבין כה הוא יחשף אליהם בשלב כלשהו בחייו.
כמובן שאני לא רוצה לגרום שום נזק לתינוק שיוולד ואלך "לפי הספר" אם אדרש..השאלה עד כמה זה אקוטי...
אשמח לתגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכביסה
מירי04/01/2011גם לי אמרו, אסור ככה, מותר ככה וכו'.
כדאי לכבס את הבגדים. אין צורך בכל מיני חומרים שכאילו מיוחדים לתינוקות. טריק שיווקי נטו.
פשוט לכבס רגיל. לא כדאי להלביש לא מכובס, לכי תדעי איפה זה עבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לדעת את גיל ההיריון-דחוףףףלין03/01/2011
התוצאה החיובית שלי היא כך- HCG-B Qualitative (B) | | 1000 IU/L-גדול מ - גדול מ 1000 זה אומר שאני בשבוע 5? לפי מה שהסתכלתי באינטרנט. למה אין מספר מדוייק? האם אפשר לדעת מה גיל ההיריון לפני האולטראסאונד? והאם זה דחוףף ללכת לרופא נשים לפי הבדיקה הזו- ? קבעתי ליום חמישי בבוקר- זה לא מאוחר נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל בסדר
ריקי03/01/2011שבוע ההריון מחושב לפי תאריך קבלת הוסת האחרונה.
אין מספר מדויק כי זה משתנה מאישה לאישה לפי יום הביוץ.
זה לא מאוחר ללכת לרופא. סביר להניח שיראו שק הריון אבל דופק רואים רק משבוע 7 בערך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לדעת את גיל ההיריון-דחוףףף - תגובה
ד''ר עפר תדמור03/01/2011בוקר טוב
מזל טוב
בטה גדול מ 1000 זה הריון
מעל 1000 קובעים גיל הריון בעל קול
אין כל דחיפות לגשת לרופא
פשוט לבצע על קול וגינלי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המההירה- אבל.....
לין03/01/2011מה זאת אומרת בדיקת היריון בעל קול כי זה מעל 1000? כלומר, הרופא לא יפנה אותי לאולטראסאוד עכשיו??
אשמח להסבר,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
איה03/01/2011בדיקת על קול זה אולטרסאונד :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תואות בדיקות דם.ערכים מחוץ לנורמהטלי03/01/2011
שלום רב,
אני בהריון שלישי בשבוע 25.6, אתמול ביצעתי בדיקות דם, להלן התוצאות.
אשמח לדעת מה המשמעות של ערכים מסויימים שמחוץ לנורמה.
תודה רבה.
WBC-6.3
RBC-3.5
HB-10.9
HCT-32.8
PLT-126
MCV-93
MCH-31
MC ביצעתי גם בדיקת המסת סוכר 50 גר', התוצאה יצאה: 119.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי... אודה לתשובתכם
טלי03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מגיעים למעבדה כזו שמפרידה זרע?ליאת03/01/2011
אני אמא ל 3 בנים ומעוניינת להביא בת. 3 פעמים ניסיתי את כל השיטות האפשריות אך ללא הצלחה. הפעם אני רוצה להיות בטוחה. איך מגיעים למעבדות להפרדת זרע?
ומה הקריטריונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מגיעים למעבדה כזו שמפרידה זרע? - תגובה
ד''ר עפר תדמור03/01/2011בוקר טוב
לצערי לא בטוח שהפרדת זרע עוזרת לבחירת המין
קביעת מין בטוחה לא על ידי הפרדת זרע
יש רק שיטה אחת הפרייה חוץ גופית עם ביופסייה של העובר קביעת המין והחזרה של עובר עם מין ידוע PGD
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי אגן חריפים בהריון - כבר מיואשתהילה02/01/2011
אני בשבוע 22 סובלת מכאבי אגן עוד לפני ההריון שהוסברו כדלקת בשתן ואף טופלתי באנטיביוטיקה בשבועות הראשונים של ההריון. כאבי האגן לא חלפו והם רק מתגברים עם התקדמות ההיריון , אני מאוד מוגבלת בתנועות , גוררת רגל לעיתים , הכאבים עזים ואני מרגישה שממש חורקות לי העצמות באגן רופא המ]שחה אמר שאין מה לעשות , התעקשתי ופניתי לרופא הנשים שנתן לי הפנייה לאורטופד שרשם שאכן יש הגבלה בתנועה והמליץ על הגבלת מאמץ ולא להרים משאות כבדים. מיותר לציין שכל עוד הכאבים נמשכים התפקוד שלי לקוי מחפשת פתרון להקלת הכאבים דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי אגן חריפים בהריון - כבר מיואשת - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/01/2011כל שניתן לעשות בשלב ההריון הוא להשתמש בכדורים משכחי כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי אגן חזקים
ענת03/01/2011אני בהריון שלישי, שבוע 21 לאחר לידה לפני 9 חודשים טראומטית ואגרסיבית לגוף (ואגינאלית). סובלת מכאבי אגן חזקים מאוד עם הקרנה למפשעה ולגב התחתון. נאמר לי ע"י הרופא כי מדובר בהיחלשות רצועות תומכות באגן. האם יש דרך להקלת הכאבים מלבד משכחי כאבים?
בנוסף, האם לאור העובדה שמדובר בכאבים מתמשכים (כבר מעל שלושה שבועות ברציפות) וגם מדובר בהריון בסיכון - יש בסיס לשמירת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה עקרוניתחסויה02/01/2011
מה קורה לביציות במהלך ההריון- האם ממשיך תהליך התנוונות או שהן נשארות באותה כמות שהיתה לפני ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה עקרונית - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/01/2011ביצית אחת יוצרת את ההריון והיתר מתנוונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדוויל בשבוע 7אני02/01/2011
אני ממש מודאגת , אתמול הרגשתי ממש לא טוב ולקחתי 2 אדוויל ליקווידג'ל ואני לא בטוחה אם אפשר בבקשה תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדוויל בשבוע 7 - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/01/2011ניתן לקחת אך לא להגזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןפרח02/01/2011
שלום,
אחרי טיפול בזריקות פיורגון ואוביטרל, מטופלת מזה כשבועיים בנרות אוטרוגסטן (3 נרות, 3 פעמים ביום- ע"פ הוראת הרופא) וזאת לאחר שבעבר אובחנה רמת פרוגסרטון נמוכה.
היום ביצעתי בדיקת דם: בטא 341 ופרוגסטרון 30. הרופא אמר להמשיך להשתמש בנרות באותו מינון- 3 נרות, 3 פעמים ביום. יש לי 2 שאלות:
1. עד איזה שלב מותר להשתמש בנרות אלו?
2. קראתי ששימוש בתמיכה לפרוגסטרון עלול לגרום למומים באברי המין של העובר. האם זה נכון? אם כן, האם יש חלופות אחרות לתמיכה שלא גורמות נזק?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/01/2011ניתן לקחת עד שבוע 10.
ברמות שאת לוקחת לא מתפתחים מומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה צוואריתיהלומית02/01/2011
שלום,
אני נמצאת בהריון שלישי שבוע 14+4 עשיתי סקירת מערכות מוקדמת שבה נצפתהאצל העובר ציסטה צווארית בגודל של 4.1 מ"מ שקיפות עורפית יצאה תקינה לגמרי (1.6 מ"מ) הרופא אמר לי שצריך לחכות לחלבון עוברי בשבוע 17 ואם הוא ייצא תקין אזי הכול בסדר. אני בינתיים משתגעת מדאגה וממחשבות שמשהו לא בסדר. האם אין אפשרות לבצע איזו שהיא בדיקה קודם לכן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה צווארית - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/01/2011בדרך כלל הציסטות האלה נעלמות במהלך ההריון
יש להתאזר בסבלנות לחלבון העוברי ולסקירה המאוחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון או לא -תוצאות בדיקהלין02/01/2011
HCG-B Qualitative (B) | | 1000 IU/L-גדול מ
האם התוצאה היא טובה? היא מעידה על היריון? אם כן, אז אני צריכה לפנות דחוף לרופא נשים פשוט קבעתי ליום חמישי בבוקר- לא מאוחר מדי?
תודה,
אוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון או לא -תוצאות בדיקה - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/01/2011תוצאה תקינה
לא מאוחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות דם- היריון או לא?לין02/01/2011
שלום,
עשיתי היום בדיקת דם לגילוי היריון - התוצאה היא כך: HCG-B Qualitative (B) | | 1000 IU/L-גדול מ
האם אני בהיריון?? האם התוצאה טובה?
מחכה לתשובה בדחיפות,
תודה
אוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות דם- היריון או לא? - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/01/2011תוצאה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם אני עברתי חוויה דומה!!נועם02/01/2011
בתוך אחת שנפלה אף היא קורבן להתנהגותה התוקפנית, אני ממש ממליצה להתרחק ממנה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה בתגובתי לד'ר בר לוי
נועם02/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגני כליות מורחבים בעוברסיון02/01/2011
שלום לכם רופאים יקרים,
אני בשבוע 23 להריון ואחרי ביצוע סקירה מאוחרת , הכל תקין מלבד זה שהרופא אמר לי שאגני הכליות של התינוק קצת מורחבים (הרחבה קלה) ויש לעקוב אחרי זה עוד פעם לבצע אולטרהסאונד בשבוע 27 ...
רציתי לדעת מה הסיכונים של זה במידה וזה יעבור את ה-10 מ"מ , והאם זה נחשב לילד עם מום?? יש לציין ששאר הבדיקות יצאו תקינות (חלבון עוברי,שקיפות עורפית,סקירה מוקדמת) המדדים בנתיים הם צד אחד 5 וצד אחד 7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגני כליות מורחבים בעובר - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/01/2011אגני הכליה אכן מעט מורחבים ברוב המקרים אין כל בעיה
בחלק קטן ביותר יתכן חסימה בדרכי השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)