מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמין A בפרנטללידר10/12/2010
שלום,
אני צורכת פרטנל של GNC.
לצד ויטמין A רשום 100% כבטא קורטן - 10,000 IU ידוע לי שחלק מהבטא קורטן הופך לויטמין A. כמה מתוכו הופך לויטמין A ? עצם העובדה שהויטמין A מופק מהבטא קורטן, כלומר מהצומח ולא מהחי, אז אין סיכון ? אני מבולבלת וקצת חוששת.אשמח להסבר נרחב.
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
רוני11/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי פרקים-שבוע 28נטע10/12/2010
שלום- אני בשבוע 28.
לאחרונה, כחודש, בכל בוקר שאני קמה, אני מרגישה כאבי פרקים באצבעות הידיים.
בהתחלה לא יחסתי לכך משמעות רצינית בטענה כי זו תופעה שכיחה אצל נשים בהריון. הבעיה היא שבשבוע האחרון הכאבים הפכו ליותר כואבים.
שאלתי היא-האם יש ממה לחשוש או שבאמת זוהי תופעה מוכרת ו"מתאימה" לשלבי ההריון בהם אני נמצאת..
אשמח לקבל תשובה בהקדם-שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פרקים-שבוע 28 - תגובה
ד``ר אריה לידור10/12/2010שלום לך
יש לקבוע במדויק את מהות הכאבים. האם דלקת פרקים? האם לחץ כתוצאה מצבירת נוזלים נורמלית בהריון? גשי להבדק כל ידי רופא משפחה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי חמצן לעור הפנים במהלך הריוןגילה10/12/2010
שלום, אני בשבוע 6. האם מותר לי לעשות טיפולי חמצן לעור הפנים (אני באמצע טיפול בפיגמנטציה ופגמים ישנים בעור הפנים)?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי חמצן לעור הפנים במהלך הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור10/12/2010שלום רב
ללא כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי חמצן במהלך הריון
גילה10/12/2010ד"ר לידור, תודה רבה על התשובה המהירה!! חייבת להודות שאני בכל זאת חוששת . האם לא כדאי לחכות עד סוף הטרימסטר הראשון ? או לפחות עד סוף שבוע 10? האם יש ניסיון או מחקרים לגבי השפעת טיפולי החמצן על העובר? אין חשש ל"הרעלת חמצן". תודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי חמצן במהלך הריון - תגובה
כפי שכבר אמרתי אין חשש לנזק בכל שלב של ההריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות - בקשר להריוןמירב10/12/2010
שלום רב, אני בת 32, כרגע בהריון רביעי בשבוע 6 ו-6 ימים.
יש לי שתי שאלות:
1. תאריך וסת אחרונה שלי הוא 23.10.10, וב-11.11.10 עברתי MRI אגן בתוספת הזרקה של חומר ניגודי לוריד (עדיין לא ידעתי על ההריון), האם יכול להיות נזק לעובר כגון מומים חס וחלילה כתוצאה מההזרקה? במידה וכן, מתי אוכל לדעת/לשלול זאת?
2. בהריון הקודם שלי סבלתי מיתר לחץ דם הריוני (שהגיע אפילו עד 180/120) וטכיקרדיה אימהית (דופק שהגיע עד 140 במנוחה), טופלתי בנורמיטן שאומנם לא ממש עזר ללחץ דם אך לפחות ייצב לי את הדופק. יש לציין שבאותו הריון שקלתי קרוב ל100 קילו. כ-3 חודשים לאחר הלידה הלחץ דם התייצב לנורמה, ומאז הוא בסדר.
בהריון הנוכחי - אני כרגע שוקלת 78 קילו, ומאוד מקווה לא לסבול גם הפעם מיל"ד. אך מטריד אותי מאוד שבימים האחרונים התחיל להיות לי דופק מהיר שממש מקשה עליי לעמוד, איך שני נעמדת הדופק מתחיל לטוס, וכשאני יושבת הוא יורד מעט אך עדיין מדדתי ויצא לי גם 99 לדקה. מה שקורה זה שכשהדופק מתחיל לעלות אני מרגישה כאילו אני עומדת להתעלף ואני חייבת להשען על משהו או לשבת.
מה עושים עם זה? זה תקין או שמצריך לעבור בירור כלשהו? מה הסיכויי שגם בהריון זה אסבול מיל"ד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - בקשר להריון - תגובה
חשיפתך לMRI היתה בשלב ההפריה עו ד בטרם קיים עובר ולכן אין סכנה לעובר העתידי. הסיכוי שתפתחי לחץ דם מוגבר גם בהריון זה גדול יותר מאשר באוכלוסיה הרגילה ולכן חייבת להקפיד על מעקב לחץ דם סדיר לאורך כל ההריון. בתחילת הריון קיים דופק מואץ המאפיין את ההריון . יחד עם זאת רצוי שתבצעי אקג
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה!!!
מירב10/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקות הבטא תקינות?דנה10/12/2010
שלום.
מחזור אחרון ב-2/11/2010.
ביצעתי בדיקות דם בתאריך 7/12/2010 והתוצאה = 389
ביצעתי בדיקת בטא חוזרת כעבור יומיים בתאריך 9/12/2010 והתוצאה =700
האם תקין?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בדיקות הבטא תקינות? - תגובה
הכפלת ערכים כל יומיים תקינה. ממליץ המשך מעקב צמיחת ערכי הביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול רפלקסולוגיה בהריוןטל09/12/2010
ערב טוב
אני בשבוע 12 של ההריון, הייתי בייעוץ במרפאת מכבי טבעי והמליצו לי לבצע טיפול רפלקסולוגיה.
רציתי לברר האם אין כל סיכון בטיפול שכזה בתקופה זו של ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול רפלקסולוגיה בהריון - תגובה
ד''ר עפר תדמור09/12/2010ערב טוב טל
למיטב הידע הרפואי שלי טיפול רפלקסולוגי לא יכול לגרום לשום בעייה בהריון.
אין סיבה שטיפול רפלקסולוגי יזיק.
בברכה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בבקשהתודה רבה09/12/2010
רציתי לדעת האם מותר לאכול פשטידת פטריות, בצל וגבינה כאשר ידוע שבעת ההכנה מוסיפים ביצים פנימה? (אשר מתבשלות כנראה בתוך התנור).
ובמידה ואסור, אתמול והיום אכלתי פרוסה מהפשטידה? האם יכול להיגרם נזק?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה בבקשה - תגובה
ד''ר עפר תדמור09/12/2010ערב טוב
אין שום בעייה באכילת ביציים.
במיוחד כאשר הביציים מבושלות או מטוגנות.
בברכה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך לידה משוערח09/12/2010
אני בהריון לאחר הפלה טבעית. נכנסתי להריון מיד לאחר ההפלה ,בלי קבלת ווסת. קיים פער של שבועיים בין אולטרסאונד ראשון לבין סקירה מאוחרת.לפי הסקירה ההריון מתקדם בשבועיים. מאחר ובהריונות קודמים עברתי את התאריך,חשוב לי לדעת מה התאריך הקובע בכדי שלא אגיע לזירוז ללא צורך אמיתי בכך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאריך לידה משוער - ד"ר תדמור
גיל הריון הכי מדוייק נקבע לפי על קול מוקדם ככל האפשר.
גיל הריון נקבע הכי טוב לפי שקיפות עורפית, סקירה מוקדמת.
בברכה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ח
שלי10/12/2010גם לי זה קרה, הריון מיד לאחר הפלה, ללא וסת.
באולטראסאונד הראשון הרופא אמור להגיד לך תאריך וסת אחרון, עפ"י תוצאות האולטראסאונד ועל פיו את מתנהלת כל ההריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאני09/12/2010
שלום רב, אני בתחילת ההריון , תאריך ווסת אחרון 5 לאוקטובר , תאריךההחזרה של הביצית והזרע היה בתאריך 18 לאוקטובר בבית חולים . לפי מה אני מחשבת את שבועות ההריון ? ובאיזה שבוע אני כרגע ?עשיתי כבר אולטרסאונד ראשוני . תודה אשמח לתשובה בהקדם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה ... בבקשה לענות לי .
אני09/12/2010זה הריון שני שלי . והפעם לא שאבו ביציות זה היה שמור בבית חולים . אז עיזרו לי לחשב את גיל ההריון שלי. כך שווסת אחרונה 5 לאוקטובר ואז קרו לי שוב לבוא לבית חולים כדי שיחזירו לי ,וההחזרה היתה ב18 לאוקטובר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אני09/12/2010סליחה על הטעות של התאריך, ההחזרה היתה ב20 לאוקטובר . תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה ... בבקשה לענות לי . - תגובה
אם ההחזרה היתה ב 18 מקובל לחשב וסת אחרון כ 4 לאוקטובר.
נכון שהעוברים היו בני כמה ימים ואפשר לחשב כאילו וסת ב 1 לאוקטובר
אבל המוסכם הוא לקחת וסת אחרון כ 4 לאוקטובר.
בכל מקרה אין לזה משמעות גדולה, בעל קול יקבעו גיל הריון מדוייק.
בברכה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אני10/12/2010תודה רבה ד"ר אז אני ממה שהבנתי ממך לחשב את השבועות לפי תאריך הווסת?כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ביוץאורטל09/12/2010
שלום לכולם...
לצערי קיבלתי את הווסת באיחור של 11 יום . רציתי לדעת מתי היה הביוץ שלי .
הווסת האחרונה שלי התחילה ב- 26.10 והווסת הנוכחית הגיע באיחור של 11 יום , קיבלתי ב-6.11. אם כך מתי בעצם היה הביוץ שלי , יכול להיות שבכלל לא קיימנו יחסים בזמן הנכון? את היחסים קיימנו מהיום ה-12 עד היום ה- 17 . האם ספרתי נכון, או שבגלל האיחור במחזור התקיים ביוץ מאוחר יותר?
אשמח לתשובה
רוצה כבר הריון!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן ביוץ - תגובה
הביוץ ככלל מופיע כ 14 יום לפני הוסת ולכן חישוב מתי היה הביוץ הוא התאריך שקבלת פחות 14 יום
רצוי שתקיימי מיום 10 לוסת ועד יום 20 כך שתאורטית תמיד תוכלי לתפוס את הביוץ גם אם מאחר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב ד"רתודה רבה09/12/2010
ב6.11 קיבלתי את הווסת האחרונה,
השאיבה בוצעה ב21.11
ההחזרה ב24.11
רציתי לדעת באיזה שבוע אני נמצאת היום? ומה הסיכוי לראות שק הריון כבר בסוף שבוע הבא?
תודה ויום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב ד"ר - תגובה
מקווה שאת בהריון.
ממליץ שתבצעי בדיקת ביטא כ 12 יום לאחר ההחזרה. כלומר בימים אלו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון.....ליליה08/12/2010
שלום,
אנחנו כעת מתכננים להיכנס להיריון.
השאלה שלי, האם יש תנוחה מסוימת שצריך לשכב בה כדי שהזרע לא ייצא ויהיה יותר סיכוי להיכנס להיריון?
כי אחרי קיום יחסי מין, אני מנסה לא לקום ולא להתקלח כדי שהזרע לא ייפול, הולכת לישון מתעוררת בבוקר ומוצאת שהכל נפל לי.
יש תנוחה מסוימת שצריך לשכת או לשבת בה כדי שזה לא ייפול???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
מיכל09/12/2010בגדול אין תנוחה עדיפה...כל עוד הוא גומר בפנים ועמוק זה טוב
התנוחות הפחות טובות הן אלה שישר אחרי שהוא יוצא הכל נשפך החוצה...
לדעתי התנוחה שהוא מעלייך עדיפה ואחר כך כדאי להרים רגליים למעלה לעמידת נר ולשכב כך במשך 10-15 דק
כמובן לא לקום לעשות פיפי לאחר מכן ולא להתקלח
מה שיוצא ממך בבוקר זה נוזל הזרע שמאפשר לזרעונים עצמם לנוע - את לא צריכה אותו בתוכך אחרי שהם כבר נכנסו...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון..... - תגובה
מיד לאחר פליטת הזרע מתחילים הזרעונים לנוע ליעדם. לכן מומלץ לשכב מספר דקות . לאחר מכן צפוי שייפלט נוזל הזרע שבד"כ כבר אינו מכיל זרעונים.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ולידה****08/12/2010
שלום רב,
אני בהריון וחושבת רבות על מעמד הלידה
אני מאד מעוניינת בלידה בניתוח קיסרי בהרדמה מ ל א ה !
לא רוצה לעבור שום חויה בנושא זה
איך מגישים בקשה לקיסרי בהרדמה כללית ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ולידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/12/2010שלום.
הקושי בהרדמה כללית הוא השפעת ההרדמה על העובר,לכן אנו בעד ההרדמה החלקית בזמן הקיסרי,שוב כדי לחסוך השפעת התרופות המרדימות על העובר הצעיר.אנא קחי זאת בחשבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה בתחילת הריוןעינת08/12/2010
שלום!
אני בשבוע 6 להריון, יש לי מס' שאלות:
1. בעבודתי אני נוכחת בסביבת מערכות הפולטות אנרגיות גבוהות,
כמו כן סביבת העבודה שלי די לחוצה.
האם סביבה זו מסוכנת לשלב זה של ההריון? אם יש המלצות איך ניתן להתמודד עם מצב זה אשמח לשמוע.
2. האם ישנם המלצות תזונה נכונה בזמן ההריון?
אני משתדלת לנהל חיי שגרה ולא לספר בשלב זה על ההריון עד שאגיע לשלב בדיקות דופק ואדע שהכל בסדר ב"ה.
אשמח לקבלת מענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה בתחילת הריון - תגובה
ד''ר עפר תדמור08/12/2010מזל טוב להריון
סביבה לחוצה, לחץ פנימי כנראה לא מזיק להריון.
סביבה בעל אנרגייה גבוהה , למה הכוונה ???
קרינה גבוהה רנטגן, כמובן אסור.
כל מקום עבודה עם קרינה גבוהה יודע.
למה הכוונה אנרגיה גבוהה ??
לגבי תזונה : חומצה פולית, ברזל, סידן, ויטאמין B12
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור שלום ותודה על תגובתך,
עינת08/12/2010ד"ר תדמור שלום ותודה על תגובתך,
מדובר בקרינה אלקטרומגנטית.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור שלום ותודה על תגובתך, - תגובה
קרינה אלקטרומגנטית למיטב ידעתי לא גורמת לנזק
ניתן לברר יותר בשירות הטרטולוגי 026243663
או 026243669
בברכה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומפרדקס בהריון.08/12/2010
שלום,
אני בשבוע 29+6 להריון.
יש לי צרבות ורופא הנשים שלי נתן לי מרשם לכדורי אומפרדקס למניעת צרבות.
ההוראה שלו היא ליטול כל בוקר כדור על בטן ריקה.
1. האם באמת מותר ליטול כדורי אומפרדקס בהריון? (מעוניינת בחוות דעת מכם).
2. מה זה אומר על בטן ריקה- מותר לשתות שוקולית לפני כן?
3. כמה זמן לאחר נטילת הכדור מותר לאכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה בהקדם
.09/12/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומפרדקס בהריון - תגובה
מותר לליטול אומפרדקס בהריון. רצוי 30 דקות לפחות לאחר ארוחה . מותר לאכול כ 30 דקות לאחר בליעתו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)