מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטרסאונד ראשוןמיקה09/02/2010
היי,
האם צריך להגיע עם בעל לאולטרסאונד הראשון.
אני יודעת שזה תלוי בנו, אבל רציתי לדעת מה יותר מקובל.
סה"כ זה אולטרסאונד ראשון שצריך לבדוק שהכל תקין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
אורית09/02/2010היי מיקה, אני הלכתי לאולטרסאונד הראשון לבדי אך הייתי מאוד שמחה אם בעלי היה יכול להיות נוכח. זה רגע מרגש בו את רואה בוטן קטן במסך ודופק שזה הכי חשוב. אם בעלך יכול לבוא איתך ללא מגבלה של עבודה זה כדאי אך גם9 אם לא אין דבר מקובל כך שאת יכולה ללכת גם לבד ולספר לו אחר כך כיצד היה. שיהיה בהצלחה ומזל-טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הידיעה ממש מטריפהניבין08/02/2010
עברתי החזרת עובר ב14/1 ב26/1 עשיתי בדיקת דם שיצאה חיובית
היום אחרי שבועיים עשיתי אולטרסאונד נצפה שק הריון אך בלי דופק הרופא אמר שאחזור עוד שבועיים לאולטרסאונד נוסף אך אמר שזה נראה תקין .
אני מאוד לחוצה ולא ממש הבנתי כי לפי מה שקראתי מחשיבים גיל הריון שבועיים לפני השאיבה ולפי מה שהרופא אמר אני עדיין בשבוע 5 ולכן אין עדיין דופק.
אני מאוד מבולבלת ולא שקטה אנא מילת הרגעה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
לולה08/02/2010שלום לך ניבין מנסיון עד הבדיקה לך לאחיות ובצעי בדיקת ביטא הן יודעות מה התהליך אז כך תוודא אם ההריון שלך תקין או לא! אבל גם 5 שבועות זה עדיין מוקדם לדופק בינתיים תבצעי בדיקט בטא שזה צריך להיות פעמיים בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטארזי08/02/2010
שלום, אני בשבוע 5+0 וביצעתי היום בדיקת בטא של 6255. התוצאה תקינה? לא גבוהה מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת לגבי רגישות בשדיים
רזי10/02/2010הגיוני שהרגישות באה והולכת במהלך היום?יכול להעיד על אי תקינות ההריון?
אשמח לתשובה,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליבי10/02/2010הייי יקירה,
בשעה טובה ומזל טוב לגבי הבטא הוא לא גבוה כל יום זה עולה וזה תקין
כמו כן לגבי רגישות בשדיים לכולם יש היי רגועה זה לא קשור לתקינות ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לי, ותודה ד"ר על המענה
רזי10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בהריון, בהצלחה
ד''ר דורון רוזן10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לדרום אפריקהאיילה08/02/2010
שלום אני בשבוע 13 וחושבת לטוס מטעמי עבודה לשבועיים לדרום אפריקה, כשאהיה בסביבות שבוע 14, 15. במידה ואינני נכנסת לאזורי מלריה, האם יש עוד סכנות או מניעות לנסיעה כזו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
איילה14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד להריוןבובי08/02/2010
שלום,
קיבלתי את הווסת האחרונה שלי ב 12.1,
המחזור שלי סדיר כל 28 יום,
אני מרגישה עיקצוצים וכאבים דומים לתחילת ווסת..
אני אמורה לקבל היום.. ולא קיבלתי..
אני מאוד רוצה לדעת מתי אוכל לדעת אם אני בהריון...
אודה על תשובתכם בהקדם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה...
בובי08/02/2010אני לא לחוצה..
אני מאוד סקרנית לדעת :)
תודה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןדנה08/02/2010
צהריים טובים,
אני נמצאת בשבוע 6 ( + 3) להריון. היום עשיתי בדיקת שתן שיצאה תקינה מלבד אריטרוציטים 50.
מה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין כי תרבית שתן יצאה שלילית
דנה10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו כדוריות אדומות
ד''ר דורון רוזן10/02/2010ממצא שכיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בתאילאנד דחוףףף...אורחת08/02/2010
לרופאים שלום,
גיליתי שאני בהריון לאחר שהזמנתי כרטיסים ותכננתי את כל הטיול לתאילאנד.
היום אני בסביבות השבוע ה-6 וברצוני לדעת האם ישנה מניעה שאטוס בשבוע ה-11 עד השבוע ה-14 (למשך 3 שבועות) לטיול הכולל את צ'אנג מאי וצ'אנג ראי, קופיפי, קוסמוי ובנגקוק...
האם ישנה סכנה במקרים הבאים:
לעבור ברנטגן שבשדות התעופה?
לטוס כ-10 שעות?
מה לגבי חיסונים?
האם טיול ג'יפים (לא משהו מסיבי) יכול להזיק?
האם אפשר לערוך סקירת מערכות כשאחזור? כלומר שבוע14-15 ?
בבקשה בבקשה....
ענו לי על כל השאלות.....
בתודה מראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוווו, למה לא עונים לנו?
אורחת08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאחדשה08/02/2010
תאריך ביוץ ב21/01/10 (לפי בדיקות ביוץ ביתיות) ב 4/2 ערכי בטא 33 ובדיקה נוספת ב7/2 בטא 102. האם הערכים לא נמוכים מידי? בהריונות הקודמים שלי (2 בנות) ערכי הבטא התחילו במאות, וגם רק לאחר יום יומיים איחור.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה
חדשה08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה
חדשה10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטא
ד``ר אריה לידור12/02/2010שלום לך
ראשית קיימת עליה בערכי ביתא. אמנם עלייה זו מעט איטית מהמצופה אךלא בהכרח לא תקינה. המשיכי במעקב עלית ערכי ביטא בימים הקורבים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותרעות08/02/2010
שלום רב,
עשיתי בדיקות ראשונות בהריון והכל תקין חוץ מ:
Varicella Zoster IgG- POSITIVE
Herpes IgG Type 1-POSITIVE
מה זה אומר? אני ממש לחוצה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- תודה
רעות10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין
ד''ר דורון רוזן10/02/2010IGG תמיד מבטא חיסון על רקע מחלה בשבר או חיסון שקיבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעית??מיטל08/02/2010
שלום אני בשבוע ה-6 להריון אתמול קיבלתי דימום מאקסיבי וראיתי מן גוש דם שיוצא ממני האם זה הפלה?? בבקשה זה דחוף תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל
דגנית11/02/2010מיטל לכי להבדק אם עדיין לא הלכת..
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה?
ד``ר אריה לידור12/02/2010שלום מיטל
ייתכן וזוהי הפלה טבעית. אמליץ לך לבצע בדיקת ביתא כמותי וכן בדיקת אולטרהסאונד ועם התוצאות לפנות לרופא המטפל שלך.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בווסתאילתי 4408/02/2010
אני מנסה להכנס להריון הרבה זמן, ב-6 חודשים אחרונים אני מקבלת ווסת כל 28 - 29 יום
החודש אני כבר על 31 יום ועוד לא קיבלתי
אבל משום מה כבר מהיום ה-28 אני מרגישה את הווסת (כאבים שזה מגיע ),אבל לא
אפילו אתמול בלילה התעררתי באמצע הלילה עם כאבי בטן שהייתי בטוחה שזה מגיע,אבל לא
אני לא רוצה להתאכזב,,בגלל זה עוד לא עשיתי בדיקת הריון
לפי הכאבים שייש לי ,,,,,זה צריך להגיע (רק שזה כבר כמה ימים ככה..) וזה כאבים שבאים והולכים
הדבר המוזר הוא שכבר מהיום שהייתי אמורה לקבל,,אני לפחות נכנסת לשירותים לבדוק אולי 100 פעם, עם הרגשה שבאמת קיבלתי (מהכאבים) אבל אין כלום
אני לא רוצה להתאכזב..מחר זה היום ה-32 מה כדאי לעשות,,ומה הסיכוי שהווסת כן בסופו של דבר תופיעעע
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור.
ד``ר איילון לחמן08/02/2010שלום.
למה לחיות במתח?.בצעי בדיקת דם להריון ותדעי במדויק מצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקצרות צוואר הרחםR07/02/2010
שלום.אני בהריון תאומים.שבוע 23
.היום עברתי סקירת מערכות מורחבת טרימסטר 2.עד היום אורך הצוואר היה40 ואילו היום הוא התקצר ל34.שאלתי היא האם זה מדאיג?הבנתי שבהריון תאומים זה דבר מאוד חשוב.וזה יכול לגרום ללידה מוקדמת. בבקשה תשובה מהירה.אני מודאגת ולחוצה מזה.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואר
אכן נכון,התקצרות הצואר הינה דבר מדאיג בהריון תאומים בשלב זה של ההריון. את זקוקה למעקב רפואי צמוד ואולי בהמשך אם התהליך נמשך,לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתיכת עור/בשרסיגל07/02/2010
הפסקתי נטילת גלולות דיאנה לפני 4 חודשים במטרה להכנס להיריון.
ביום השני של המחזור ראיתי מן חתיכה מוזרה כזאת זה יצא ממני זה לא הפרשה זה נראה כמו חתיכה של עור/בשר אני ממש מבוהלת מה זה?
יכול להיות שהייתי בהיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור.
ד``ר איילון לחמן08/02/2010לסיגל שלום.
הכל יכול להיות. כדי לשלול אפשרות של הפלה כדאי לגשת להיבדק אצל רופאך ובמקביל לבצע בדיקת דם להריון.
בדיקת ההריון אגב נשארת חיובית עד שבועיים לאחר הפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסאג בהריון?עדי07/02/2010
שלום,
אני מעוניינת לדעת האם מותר בזמן הריון לעשות טיפולי ספא שונים כמו מסאג או טיפולי פנים?
אני אמורה ללכת ליום כיף בספא ולקבל טיפול לבחירתי ואני רק בתחילת ההריון ולא מעוניינת לספר
האם הדבר מסוכן לעובר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסאג
בעקרון לא כדאי בהריון לעשות דברים חריגים.כדאי שתתיעצי עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבן תחתונהאירה07/02/2010
שלום רב
הנני בהריון בתחילת שבוע 16. לפני כשלושה ימים עשיתי שיעור פיטבול במכון כושר ,תנוחה באחד מהתרגילים שביצעתי היתה שכיבה כם הכתפיים על הכדור כשהרגליים עומדות על הקרקע , כל שכל הגוף בעצם באויר (תרגיל ישבן, בו מתכווצת גם בטן תחתונה).
למחרת הרגשתי כאב בבטן תחתונה . כאב פנימי שלדעתי איננו כאב שריר .יום לאחר מכן הכאב פחת והורגש רק ע"י לחיצה על המקום.
1על מה יכול להצביע כאב מסוג זה ?
2 האם יש לי סיבה לחשש כלשהו ?
3 האם באופן כללי, מותר לבצע תרגילים בהם מעורבים שרירי בטן , ולא מדובר בכפיפות בטן.
תודה מראש על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין ממתינה לתשובה
איילת09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)