מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצאים בשחלותאילה07/02/2010
שלום, אני בשבוע 8+5
לאחר 3 נסיונות לא מוצלחים להפלה בכדורים לפני כשבועיים, ניגתי היום לוועדה בבי"ח. באולטרסאונד שבוצע נמצאו 0מעבר לעובר ודופק) הדברים הבאים:
שחלה ימנית - בתוכה גופיף צהוב
שחלה שמאל - גודל שחלה 25x26 בתוכה ממצא ציסטי צלול 19x26 מ"מ
ונצפתה רקמת שחלה בהיקף הממצא הציסטי RI-O.47
התבקשתי לשוב לבדיקה לאחר ההפלה ולאחר המחזור הבא.
על מעידות התוצאות, מה משמעותן ?
אשמח לתגובה מהירה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה כלשהי
אילה08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאור07/02/2010
מחזור אחרון ב 24/12/09
הזרעה על בסיס טבעי ב 20/1/10
13 יום לאחר ההזרעה ב 2/3 הבטא הייתה 22
היום בדיקת דם נוספת, הבטא 231
1. האם תקין?
2. איך מחשבים באיזה שבוע אני ?
3. מתי יראו בע"ה דופק?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות.
ד``ר איילון לחמן08/02/2010לאור שלום.
על מנת לראות שק הריון בבדיקת עלקול,ערכי הבטא צריכים להיות מעל 1000.כדי לראות דופק צריך להיות מעל 5000.בהצלחה וסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הפלהשירה23607/02/2010
שלום!
לפני כשלושה חודשים בשבוע שמונה עברתי הפלה טבעית ובאותו יום הרחם היה כבר נקי.
אחרי 3 שבועות קיבלתי מחזור קצת שונה,אחרי 32 יום קיבלתי מחזור יותר חלש מהרגיל,שוב אחרי 33 יום קיבלתי מחזור שוב יותר חלש ממה שאני רגילה.
האם זה נורמלי שהמחזור פשוט נהייה יותר חלש{הכאבים הם אותם כאבים}?
איל אוכל לברר מתי הביוץ?אם הביוץ ב23 לחודש ואני מקיימת יחסים ב22 וב24 יש אפשרות להכנס
להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור.
ד``ר איילון לחמן08/02/2010שלום.
השאלה הראשונה היא כמובן האם נבדקת ועברת בדיקת על קול לאחר ההפלה. אם כן ניתן להיות רגועים.
לגבי הביוץ,המחזור מופיע 14 יום לאחר הביוץ.הביצית מחכה לזרע כ-72 שעות. אותה תקופה ואף ארוכה יותר, הזרע מחכה לביצית.ברחם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עוברלימור07/02/2010
ום רב!
אני בת 27 , הריון ראשון, מחזור אחרון ב-27/12/09 . היום התחלתי שבוע 6.
היו לי כאבים בסופ"ש דקירות והתכווציוית, היום לאחר בדיקה אצל רופאת הנשים אשר ביצעה בדיקה גניקולוגית, ממצאיה הן: "בסונר נצפה רחם בגודל תקין , שק הריון ללא קוטב עוברי וללא שק חלמון". הרופה ביקשה שבעוד שבוע אבצע בדיקת אולטרסאונד.
מה זה אומר? קבעתי לשבוע הבא, שבו אני יהיה בעזרת השם בשבוע 7 במידה ולא יראו שק חלמון ודופק האם מחכים עוד? עד איזה שבוע יש לחכות למתן דופק?
בבקשה ייעצו לי זהו הריון ראשון שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עובר.
ד``ר איילון לחמן08/02/2010שלום לסיון.
בבדיקת העלקול בתחילת ההריון יש לראות שק חלמון וצל עובר. הדופק מופיע מאוחר יותר. נקוה שבבדיקה החוזרת יצפו בהריון תקין עם הממצאים הנל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7יסמין07/02/2010
שלום רב,
אני בשבוע שביעי, הריון שני. ביצעתי בדיקת אולטרסאונד אשר הראתה עובר יחיד, דופק, גיל ההריון
מתאים ל7 שבועות, אך כמו כן נצפה מאחורי שק ההריון המטומה 9 *5 מ"מ.
יש לי תור רק בעוד 10 ימים לרופאת נשים שלי ואני קצת לחוצה, האם זה משהו מסוכן? או עובר לבד? בהריון הראשון לא הייתה לי תופעה זו ועליי לציין שעד כה ברוך השם לא היו לי דימומים או כאבים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
יסמין07/02/2010מקפיצה, מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו
יסמין08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה בבקשה
יסמין08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה בבקשה
יסמין08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לנו??
יסמין10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליסמין
ליבי10/02/2010היי יקירה ,
ראשית כל היי רגועה המטומה בד"כ נספגת ויש צורך במעקב וכל עוד אין דימומים ברוך ה'
תהיי רגועה , אני כרגע בשבוע 28 גם עם המטומה ואני עושה מעקב שזה לא יגדל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממצא שכיח ואין דאגה
ד''ר דורון רוזן10/02/2010בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ל לי ולד"ר על התשובה
יסמין10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטומה
ד``ר אריה לידור12/02/2010שלום יסמין
המטומה בתחילת ההריון הינו דבר שכיח למדי ברוב המקרים המטומה זו מפסיקה לצמוח ונספגת ללא כל השלכות על העובר וההריון. יש לבצע אולטרהסאונד בקורת ועם תוצאותיו לפנות לרופא המטפל שלך.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסהאני07/02/2010
שלום רב
ברצוני לדעת האם בשבוע 17 ניתן לטוס לארגנטינה ל3 שבועות
האם זה בטוח
או זה מסוכן לעובר????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה.. תודה
אני10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה
אמא10/02/2010אני טסתי כשהייתי בשבוע עשרים לאוסטרליה!!! והיה מצוין
מניסיוני בלבד אני יכולה להגיד לך שהשבוע שאת רוצה לטוס בו הוא אחלה שבוע כי הבטן עדיין לא גדולה ברמה שזה לא נוח לשבת ומצד שני עברת כבר את השליש הראשון כך שאת כבר כבר מרגישה טוב :)
מה גם שלא מדובר בטיסה ארוכה
חשוב שתפני לרופא המטפל שלך שיכתוב מכתב שהריונך תקין (כי לפעמים חברות התעופה מבקשות לראות אישור רופא) ובכלל שיוודא שבאמת הכל בסדר ואת יכולה לטוס
במקרה שלי בגלל שהטיסה הייתה ארוכה הרופא שלי נתן לי אספירין במינון חלש לקחת לפני הטיסה(לדילול דם, כי בטיסה יש סכנה לקריש דם - לכל אדם לא רק לנשים הרות)
זהו, ובעיקרון למיטב ניסיוני מותר לטוס עד חודש שביעי , הכל תלוי במדיניות של חברות התעופה
אם ההיריון שלך תקין והכל בסדר אין סיבה שלא תסעי ותהני
תעשי חיים כי מהרגע שתלדי מדובר באופרה אחרת (יפה ומיוחדת אבל אחרת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להריונית
אני10/02/2010וואווו תודה על היחס והתשובה את מדליקה
והטיסה לארגנטינה זה בערך 18 שעות ... לא מספיק ארוך?????? חחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארגנטינה בהיריון
אמא10/02/201018 שעות, אני מקווה שיש לך עצירה בדרך
אני טסתי לארגנטינה (בסוף תחשבי שאנהי כל היום במטוסים...ממש לא חחחחח) ועשיתי קונקשין בלונדון
בהיותך הריונית אני ממליצה לא לעשות טיסה ישירה אלא טיסה עם קונקשין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה אינה מסוכנת בשום שלב בהריון
ד''ר דורון רוזן10/02/2010חשוב שתוודאי שיש לך ביטוח רפואי מתאים ואל תטיילי במקומות בהם רב הסיכון להדבקה בזיהומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקותאני07/02/2010
אני בשבוע 10+3 ימים
לפני כמה ימים עשיתי בדיקות והנתונים האלה יצאו חריגים
מה זה אומר ומה ניתן לעשות
RBC 3.63
HGB 11.1
HCT 32.5
NEUTROPHILS% 73.0
NEUTROPHILS K/UL 7.96
IRON 149.1
VITAMIN B12 164.0
מצפה לתשובה
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה
אני11/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
ד``ר אריה לידור12/02/2010שלום לך
התוצאות שהצגת תקינות למעט המוגלובין מעט נמוך. פני לרופא שלך להמשך טיפול.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משאף בהריוןאחת07/02/2010
שלום, אני ב"ה בהריון בשבוע עשירי,
אני סובלת לפעמים מהתקפי אסטמה שבאים לי בעקבות אלרגיה.
האם ישנה בעיה לקחת משאף בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב לקבל תשובה?...
אחת08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה!!!!!דורוש06/02/2010
שלום ..
שבוע 31+6 ימים
בדרך כלל יש לי הפרשות שצבען צהבהב לבד עם טיפה ריח לוואי מתחילת ההריון
היום (יום שבת) היה לי בצהריים הפרשה בצבע חום ורדרד בהיר כזה..
ללא כאבים
אשמח לקבל תשובה תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דורוש07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
דורוש07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דורוש08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה.
ד``ר איילון לחמן08/02/2010שלום.
במקום להילחץ, בבקשה ללכת ולהיבדק כדי לראות שהכל תקין.בכך תבוא גאולה לישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר במצב עכוז שבוע 31+4רחלי05/02/2010
עד איזה שבוע הוא עוד יכול להתהפך ? ומה אני יכולה לעשת על מנת לגרום לו להתהפך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל זמן שהוא. אינך יכולה לעשות דבר
ד''ר יואב פלד05/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא נמוכיםחדשה05/02/2010
ווסת אחרונה שלי הייתה ב-30/12/09 ביוץ (לפי ערכה ביתית( היה ב-21/01/10.
ביום חמישי 4/2 עשיתי בדיקת דם והבטא היתה 33.
האם תקין?
אציין כי בהריונות הקודמים הבטא התחילה במאות ולא בעשרות.
אשמח מאוד לתשובה
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
חדשה06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה
חדשה06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתליעד05/02/2010
שלום,
אני חדשה כאן. בשבוע 7.6.
בבדיקת האולטרסאונד בשבוע שעבר הרופא שלי נתן לי בדיקות דם שונות לעשות אותם אני מתכוונת לעשות בשבוע הבא יחד עם בדיקות הגנטיות. כמו כן הוא הציע להגיע אליו בשבוע 10 לאולטרסאונד נוסף וייעץ לי להגיע לשקיפות עורפית אצלו בשבוע ה- 12.
יש לי מס' שאלות :
1. האם זה נכון שעושים שקיפות עורפית בשבוע 12? הבנתי שאפשר לעשות לפני כן שכן הטווח הוא קריטי לבדיקת סיסי השלייה
2. כמה עולה בערך בדיקת שקיפות עורפית?
3. האם כדאי לבדוק את תוצאות הבדיקות עם הרופא לפני השבוע העשירי כדי לבדוק האם הכל בסדר, או לחכות עד לפגישה אצלו בשבוע העשירי?
תודה, ליעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1 נכון
ד''ר יואב פלד05/02/20102 אין מחיר קבוע
3 את יכולה להמתין לשבוע 10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרידורית04/02/2010
שלום,
1. האם זה טבעי 3 חודשים לאחר הניתוח שעדיין יש כאבים ורגישות מעל התפר?
2. מתי אפשר לחזור לקיים יחסים? האם מותר למרות הכאבים?
3. האם אחרי 3 חודשים יכולים התפרים להפתח חלילה?
4. מתי אפשר לשקול שוב הריון?
אודה להתייחסות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1 כן 2 היום וכן 3 לא 4 התיעצי עם
ד''ר יואב פלד05/02/2010רופאך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי דם בהריוןזילפה04/02/2010
שלום רב,
אני בשבוע 7+4 אחרי IVF חמישי עם תמיכה של גסטון בהתחלה ולפני 10 ימים עברתי לאוטרוגסטן (וגינלי).
כ-3 ימים לאחר שהתחלתי להשתמש באוטרגסטן החלו להופיע כתבי דם קטנים בניגוב ועל התחתונית. לא דימום רציני, אך די מטריד. אני מוצאת אותם גם ביום וגם בלילה. שמתי לב שלאחר שאני מחדירה את האוטרגסטן מתחילות ההפרשות הורודות-אדומות הללו.
מה יכולה להיות הסיבה לך?
הגניקולוג שלי אמר שגם בזמן הריון רגיל זה ייתכן והוא לא נתן שום טיפול לכך.
בדיקת הדם והשתן תקינות.
בנוסף לכך יש לי כל הזמן כאבים בבטן.
האם אני צריכה לעשות משהו בקשר לזה? או רק אם חלילה יהיה דימום רציני? (סוכ הדם שלי שלילי ואני צריכה זריקת אנטי די).
מה אני צריכה לעשות? האם יש טיפול לזה? ומה הסיבה לכתמי הדם ולכאבי הבטן? האם זה נורצאלי? ואם כן מתי הם אמורים לעבור?
תודה.
נ.ב. האם ייתכן שזו אלרגיה או גירוי בגלל האוטרוגסטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים? בנות?
זילפה09/02/2010מישהי נתקלה בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
זילפה13/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לגובה- יש משמעות בהחלטה לקיסרי?R04/02/2010
האם לגובה היולדת (1.50) יש משמעות בהחלטה לקיסרי? ואם כן, אז מאיזו סיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן. עובר גדול לא יכול לצאת מאישה
ד''ר יואב פלד05/02/2010קטנת מימדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)