מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן או בתאורית01/02/2010
שלום, רציתי בבקשה לדעת האם בבדיקת סקירת מערכות מוקדמת ניתן לזהות את מין העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן ברור
ד''ר יואב פלד01/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי סתם לחוצהניבין01/02/2010
שלום עברתי הפריה חוץ גופית ב14/1 היה החזרת עובר אחד
ב26/1 עשיתי בדיקת דם יצא בטא 252 ב28/1 בטא 612 אולטרסאונד בעוד שבועיים
אני עדיין מרגישה כאבי מחזור האם זה טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן ככה זה בתחילת ההריון
ד''ר יואב פלד01/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףמיכל01/02/2010
שלום רב,
איזה חומר אלחוש שמים בחדרי לידה לשיכוך כאב במכשיר " PCA" ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל נגזרות של מורפין
ד''ר יואב פלד01/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב, האם שעושים זירוז לידה המיכל01/02/2010
שלום רב,
האם שעושים זירוז לידה הצירים יותר כואבים ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר יואב פלד01/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון ללא שק חלמון עם בטא > 3800מקווה ומצפה ל01/02/2010
שלום רב
הסיפור אצלי קצת סבוך
מחזור אחרון 30 לנובמבר עם מחזורים לא סדירים (PCO)
ב 10 לינואר בטא 0
ב 17 לינואר בטא 23
ב 19 לינואר בטא 66
ב 28 לינואר בטא 3800
יש הכפלות של 2.5
אך בתאריך 31 לינואר נצפה שק הריון בגודל 12 מ"מ אך לא נצפה בתוכו שק חלמון
חייבת לציין שאין לי דימומים והכל תקין בבדיקות הדם הכלליות שנעשו לי.
מהו שבוע ההריון לפי גודל השק הריון?
אני קוראת ברשת שלראות דופק אפשר גם בשבוע 7 וזה תקין לחלוטין אך מצד שני יודעת שניתן לראות דופק כשהבטא מגיעה ל 15000 ואצלי היא בטח קרובה לזה לפי ההכפלות אך עדין לא נצפה אפילו חלבון עוברי.
האם ברמת הורמונים כאלה תקין לראות שק הריון ריק?
ובעיקר השאלה הגדולה האם הנתונים שהצגתי מעידים על בעיה שיש לעקוב אחריה או שניתן לומר שפשוט צריך להמתין ועדין הנתונים לא מעידים על בעיה.
בעיקר לחוצה כי נוסעת מחר לשבועיים וחצי בתאילנד ורצה לנסוע עם ידיעה שהכל בסדר ופשוט צריך להמתין בסבלנות.
מקווה שאקבל תשובה מפורטת שתסביר את הסיבוך שתיארתי
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
מקווה ומצפה ל01/02/2010חשוב לי לדעת איפה אני עומדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסעי לתאילנד
ד''ר יואב פלד01/02/2010לא לשכוח ביטוח רפואי לנשים הרות
קרוב לודאי שהכל בסדר
שתחזרי בצעי סונר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותשיר01/02/2010
בוקר טוב
בת 35, שבוע 2+16 (לפי מחזור אחרון) ו17 לפי סקירת מערכות .
רציתי לשאול שתי שאלות:
1) כל בדיקות הא.ס עד שלב זה נעשו וגינלית (שבוע 5, שבוע 8-לבדיקת דופק, שבוע 12- שקיפות עורפית ושבוע 16- לסקירת מערכות) מתי הבדיקות א.ס נהיות בטניות?? יש לי בדיקה נוספת בעוד שבועיים (שבוע 18) האם גם זו תהיה וגינלית?
2) מהיום הרופא שלי ביקש שאתחיל שני כדורים חדשים הראשון-פולקס (ברזל+ח.פולית) והשני ברזל+פמינה של אלטמן . מבדיקות הדם שעשיתי לפני כחודשיים לא היה שום חוסר בברזל, לכן אני לא מבינה מדוע 2 כדורים לברזל? (לטענתו ככל שמתקדם ההריון יש צורך בתוספת ברזל), מה דעתך? האם עודף ברזל יכול להזיק?
תודה מראש,
והמשך יום נפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשיר
ליבי03/02/2010היי שיר,
אני בשבוע 27 וחוץ מבדיקת דופק בשבוע 6 לא נבדקתי וגינלית
גם שקיפות היום וסקירה מוקדמת עם הטכנולוגיה החדשה עושים ביטני לדעתי הבדיקה הבאה ביטנית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
ד``ר אריה לידור03/02/2010שלום שיר
מעתה והילך האוטרסאונד הוא בטני. לגבי הברזל אינני יודע מהו ההמוגלובין שלך. בד"כ אין צורך בתוספת ברזל כאשר ערכי ההמוגלובין תקינים. ברזל יכול לגרום לעצירות או לשלשול.
בדקי את רמות ההמוגלובין שלך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנמיהדורוש01/02/2010
שלום אני שבוע 31
והיתי אצל הרופא שלי ביום רביעי והוא אמר לי שמתחיל להיות לי אנמיה קשה
המוגלובין שלי ממשיך לצנוח הוא היה 11.3 אחרי חודש הוא היה 10.6 ואחרי חודש שעשיתי שוב שזה היה לפני שבוע הוא היה 10.2
יש לציין שיש לי גם B 12 נמוך שקראתי שזה יכול למנוע מהברזל לעלות
יש לצין גם שירדתי קילו אין לי כל כך תעבון ואני מתחילה להיות מאוד עייפה...
אני חיוורת והייתי סובלת עד לפני שבוע מכאבי ראש נוראים
וקראתי גם שבמיקרים של אנמיה קשה יש לידות מוקדמות מה אני יכולה לעשות והעם האנמיה מסוכנת לי או לעובר??רציתי גם מתי זה מתחיל להיות אנמיה קשה מיתחת ל10?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
דורוש02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דורוש02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ראי תשובתי הקודמת
ד``ר אריה לידור03/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עוברלימור31/01/2010
שלום רב!
אני נמצאת בשבוע חמישי, יש לי תור לרופאת נשים ב14/2 שבו אני יהיה בשבוע שביעי, האם יהיה כבר ניתן לראות דופק? מאיזה שבוע ניתן עד איזה שבוע צריך להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן אפשר
ד''ר יואב פלד31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד להריוןשיר31/01/2010
שלום
אני רוצה לדעת עד כמה זה נשמע שאני בהריון :
מאחר לי המחזור בערך ב 5 ימים עשיתי את הבדיקת הריון הביתית 4 פעמים והתשובות לא היו ברורות בכלל , זה היה נראה כמו קו אחד חזק ובולט וקו אחד ממש חלש מאוד מאוד ובבדיקה אחת אפילו כמעט לא רואים אם זה קו או לא.
החזה שלי רגיש מאוד אבל זה תמיד ככה לפני מחזור , וגם יש לי התכווצויות בבטן התחתונה לא נעימות כ"כ ממש כמו ליפני מחזור, היום התחילו לי הפרשות עם קצת דם אז חשבתי אולי אני מקבלת מחזור אבל הדימום לא מתגבר אז אני מחכה לראות אם זה מחזור או לא עד מחר.
אני אלך לעשות בדיקת דם אבל אני חייבת לשאול עד עמה זה נשמע כמו הריון ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש 2 קווים זה הריון
ד''ר יואב פלד31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להכנס להריוןיוליה31/01/2010
שלום,
אני רוצה להכנס להריון ורציתי לשאול האם מתן שתן לאחר קיום יחסי מין מפחיתים את הסיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר יואב פלד31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח וצאות בדיקות ביום 3 למחזורה31/01/2010
אני מנסה להיכנס להריון כבר שנתיים עם 5 הפלות במשך הזמן הזה , נתקשתי מרופא נשים לעשות בדיקות דם ביום השלישי למחזור ולהלן התוצאות : E2-330,FSH -19.7,LH-9.7
לתשובתכם המהירה אודה
ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובות מתאימות לאישה בגיל המעבר
ד''ר יואב פלד31/01/2010בת כמה את ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילי הוא .....
ה31/01/2010בת 41 האם אני יכולה להיכנס עדיין להריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לפנות בדחיפות
ד''ר יואב פלד31/01/2010לרופא פריון שיעריך את הסיכויים על ידי בדיקות נוספות
בכל מקרה חבל על כל חודש
הזדרזי כי הסיכוים הולכים ופוחתים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Eליטל31/01/2010
שלום!
הבנתי שלקיחת תוספים המכילים ויטמין E במינונים גבוהים מסוכנים לעובר וכן יכולים לגרום לרעלת הריון.
במקביל, ממליצים למרוח את הבטן והישבן בשמן נבט חיטה למניעת סטריות (סימני מתיחה).
בשמן נבט חיטה יש הרבה ויטמין E, רוב ויטמין E מופק מנבט החיטה...
נכון שבתוספים מדובר בבליעה ובשמן מדובר במריחה בלבד..
אבל במריחה על הגוף, חלק לא עובר מהעור למערכת הדם? אין סיכון לפגיעה כלשהי במהלך בהריון?
אשמח לתשובה מהירה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריחת העור איננה מפחיתה סטריאה
ד''ר יואב פלד31/01/2010ומצד שני איננה מזיקה לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה צריך לעשות עכשיו?מאיה31/01/2010
שלום לכם,
בפעם הקודמת רשמתי שתוצאות בדיקת הדם הראשונה היה 6 ולאחר מכן היה 2> תשובתכם היתה שכנראה היה הריון ולאחר מכן היתה הפלה שאלתי היא:
1. האם אני צריכה קודם להיבדק ע"י רופא נשים ?
2. האם יש סיכוי להיכנס להריון כבר החודש או שאני צריכה לחכות למחזור הבא?
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לעשות כלום
ד''ר יואב פלד31/01/2010אפשר להרות מיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?חסויה31/01/2010
האם יכול להיות לאחר אולטרסאונד שנראה שק 1 ודופק יופיע עוד שק ?
האולטרסאונד 6 שבועות ויומיים יש סיכוי שיופיע עוד שק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדיר אך ברפואה הכל יכול לקרות
ד''ר יואב פלד31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה מאודדד חמהדנה31/01/2010
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון וישנו סיכוי ממש טוב שאני בהריון, הביוץ היה שבוע שעבר וקיימנו יחסי מין.
לא ידעתי שאסור לעשות אמבטיה ועשיתי היום אבטיה מממממש חמה. במידה ואני אכן נקלטתי להריון, האם פגעתי בעובר ויהיו לו מומים? מודאגת ביותר ולא יכולה לעצום עין. מישהו יכול לייעץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תגובתם בבקשה...
דנה31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום בעיה
ד''ר יואב פלד31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)