מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכהמיכל10/01/2013
שלום,
בת 38 לאחר החזרת טריים אתמול, בני שלושה ימים, שני עוברים דרגה 1 ללא שברים בעלי 9 תאים. קיבלתי תמיכה של קרינון אחד ושני אסטרופם. את הקרינון התחלתי לאחר השאיבה ואת האסטרופם אתמול לאחר ההחזרה. תופעות הלוואי שלו מאוד קשות, בחילות, מיגרנה, ברמה שמקשה לתפקד. האם הוא באמת נחוץ? ביום השאיבה האסטרדיול שלי הגיע ל-12000 ואני חוששת שהאסטרופם גורם ליותר נזק מתועלת? האם ניתן להסתפק בקרינון כתמיכה? (הרירית בשאיבה הייתה 11 מ"מ)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2013התסמינים שלך נגרמיו קרוב לודאי בגלל התגובה השחלתית שלך,התמיכה הנוספת גורמת לתופעות שוליות,לעומת זאת הערך המוסף שלה רב בתמיכה באי ספיקה של הפזה הלוטאלית שמלווה טיפולי הפריה ועלולה להיות סיבה לאי קליטה או הפלה מוקדמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי צוות מדהים!מזה פרוג?טליה10/01/2013
גם אני עשיתי בטא והכל בסדר אבל אני קוראת שיש בנות שכותבות שהבטא תקינה והפרוג יורד מזה?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסוקרנת
טליה10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי צוות מדהים!מזה פרוג? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013מציע לך לקח ת את הטיפול התמיכתי ולא להיות מוטרדת מהפרוכסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאד מהפרוג'שלי10/01/2013
היום שבוע 5 בדיוק להריון.
הבטא מכפילה יפה כל הזמן והיום הגיעה ל6900
לעומת זאת הפרוג' הולך ויורד (מ60 ל 50 והיום 36.3)
הרופא הוסיף פרוג ריטרד וזה לא עוזר בכלל.
האם מצביע על הריון לא תקין?
מה ניתן לעשות?
אנא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת מאד מהפרוג' - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום שלי,להמשיך את הטיפול כרגיל ולא להיות מוטרדת מערכי הפרוגסטרון,בהריון רגיל ערכי הפרוגסטרון נמוכים יותר,בכל מקרה את במסלול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאנונימית10/01/2013
הריון 2 מ IVF... שבוע 19 שליה קידמית:
1) האם זה טבעי שאני עוד לא מרגישה תנועות עובר? זה קשור למיקום השליה ?
2) האם מותר להסיר שיער בלייזר מאיזור הפנים?
אודה לתשובותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013עדיין מוקדם לחוש בתנועות עובר ובמיוחד שהשיליה קדמית.
אין כל בעיה בהסרת שיער בליזר בשלב זה של ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שינייםסיוון10/01/2013
לאחר החזרה אלו טיפולי שינים מותר?
(להדביק כתר מותר?), אלו חומרים אסורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי שיניים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013מותרים כל טיפולי השיניים,כולל אלו שנעשים בהרדמה,ואם מבוצע צילום רנטגן יש לשים חלוק עופרת על הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהשלי10/01/2013
שלום רב
אשמח למידע על התרופה. לא קבלתי מחזור לאחר הלידה במשך שנה וחודשים.
אני רוצה להיכנס להיריון נוסף ולכן הרופא נתן את המרשם.
בצעתי בדיקת דם להיריון ויצא שלילי. האם התרופה יכולה לפגוע בהיריון צעיר במידה ומתרחש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
לולי10/01/2013שלי שלום לך אני במקרה לקחתי את התרופה הזאת.. אסור לקחת אותה בהריון גם רשום את זה על הדף שמצורף לכדורים האלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרוברה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום התכשיר ההורמונלי שייך למשפחת הפרוגסטטיבים,אין סיכוי שהתכשיר יפגע בהריון אם קיים בשלב כל כך מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש מוזר ביוץ או מחזור?קרין10/01/2013
ביום ה 3 למחזור בדיקת דם:
E2 248
DHEA 2.46
FSH 7.25
LH3.40
PROGESTERONE 1.59
היום ה 13 למחזור יש לי הכתמות דמיות בדיקת דם בשל הדימום:
E2 423
PROGESTERONE 1.11
מה זה אומר???
אין ביוץ החודש ואני מקבלת עכשיו שוב מחזור אחרי שבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש מוזר ביוץ או מחזור? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום הנתונים ההורמונלים שלך מצביעים על כך שאת לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר החזרה- דחוף!סיוון10/01/2013
אני לאחר IVF טבעי ושאיבה של ביצית אחת והחזרה, בפעמים קודמות קיבלתי קרינון שגרם לעצירות, כעת קיבלתי אוביטרל ביום השאיבה ואחד ביום ההחזרה, והומלץ על אוביטרל נוסף בעוד 3 ימים, האם זה מספיק? אני אמורה להזריק מחר את השלישי, בבקשה האם זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה לאחר החזרה- דחוף! - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/01/2013לדעתי אוביטרל אינו מספיק וכדאי להוסיף אנדומטרין או אוטרוגסטאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה דחוף!!!
סיוון11/01/2013פרופ' משיח תודה רבה על התשובה.(שאוביטרל אינו מספיק).
השאיבה היתה ביום א' 6.1.13 וההחזרה היתה ביום רביעי 9.1.13 .
האם זה לא מאוחר להתחיל באנדומטרין ביום ראשון- 13.1.13 - עד שאשיג מרשם .
רציתי לדעת גם אם אתה מקבל מטופלות בגיל 44.5 ? עד עכשיו טופלתי ע"י רופאים שעיכבו אותי בגלל החלטות לא נבונות כגון תמיכה שאינה מספקת, וזה מאוד מצער אותי כי אני רוצה להספיק להביא ילד משלי. בפעם קודמת היה לי הריון כימי אבל כנראה ששוב בגלל תמיכה לא נכונה זה לא נקלט. אשמח לתגובה בהקדם.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש מוזר מחזור או ביוץ?קרין10/01/2013
ביום ה 3 למחזור בדיקת דם:
E2 248
DHEA 2.46
FSH 7.25
LH3.40
PROGESTERONE 1.59
היום ה 13 למחזור יש לי הכתמות דמיות בדיקת דם בשל הדימום:
E2 423
PROGESTERONE 1.11
מה זה אומר???
אין ביוץ החודש ואני מקבלת עכשיו שוב מחזור אחרי שבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש מוזר מחזור או ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013קרין התונים ההורמונלים מצביעם שאת עדיין לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשירה10/01/2013
שלום.
אסטרדיול 245.4
פרוגסטרון 2.4
האם הדיכוי הושג ? תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה
שירה10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013טרם הושג דיכוי רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי הנחייה להתחיל
שירה10/01/2013היום עם הגונל. זה מוקדם מידי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי
שירה10/01/2013היקר אודה לעזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להוסיף
שירה10/01/2013שסיימתי לפני יומיים ווסת עם פרוברה. היה לי גם ווסת טבעי לפני שבוע וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני רוצה להוסיף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013במידה ול נצפים זקיקים מעל 10 מ״מ בשחלה ניתן להתחיל גם בתנאים אלו את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנצפו רק
שירה10/01/2013זקיקים רבים קטנים. אז זה בסדר?
נצפו רק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך. אתם פשוט מקסימים ומצילים
שירה10/01/2013אותנו עם כל העזרה הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מוקפאיםFR10/01/2013
שלום יש לי שאלה ואני ישמח עם תעזרו לי
אני ילדתי לפני 10 חד תאומות מ IVF
ויש לי 6 מוקפאים במחלקה אני ובעלי החלטנו שאנחנו רוצים ילד שלישי
השאלה שלי היא כזו
מה עושים עכשיו?
שוב בדיקות דם כמה פעמים בשבוע?
ואני שוב לקבל זריקות?
תודה רבה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום ,מחזור טיפול להחזרת עוברים מוקפאים אינו מצריך זריקות ,אלה טיפול הורמונלי תחליפי,ואפשר להסתפק בבדיקת דם אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגלוטרןאשה10/01/2013
היי, הזרקתי אורגלוטרן ומיד לאחר מכן התחילה פריחה באיזור ההזרקה, עם תחושת עקצוץ וגרד. הפריחה/גירוי לא עברו גם עכשיו, כשעה לאחר ההזרקה. האם זה תקין? תודה על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורגלוטרן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום טל,מדובר בד״כ בגירוי מקומי,אולם אם התופעה תחזור או תגבר -החליפי לצטרוטיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא בודקים הורמונים ביום 1מישהי10/01/2013
למחזור?
שלום רב, אני בת 41, בדרך ל-IVF ראשון. יש לי תחושה שאקבל מחזור היום, ואני מתלבטת מה לעשות אם זה יהיה מאוחר בלילה, או אפילו בין הלילה למחר בבוקר. כמה זמן אחרי תחילת הדימום אפשר לעשות את הבדיקות? מה קורה אם עושים אותן מוקדם מדי?
אם אקבל הערב, חמישי בחצות נניח, האם לעשות את הבדיקות מחר בבוקר (שישי) או ראשון? מה עדיף? הרי אני אמורה להתחיל להזריק כבר בשבת, שהוא היום השני + למחזור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתגובה. תודה
מישהי10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה לא בודקים הורמונים ביום 1 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום כדי לקבל הערכה נכונה של הסטטוס ההורמונלי יש לבצע את הפרופיל ההורמונלי בין יום 3-5 למחזור,שלב שבו המערכת ההורמונלית מתייצבת ולא מושפעת מהשלב הלוטיאלי
אם תקבלי מחזור בצעי את הבדיקה ביום א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב פרטי? או דרך הקופה?טלי10/01/2013
אני עם היסטוריה מאוד ארוכה! הטיפולים שעברתי בשנתיים האחרונים היו פרטיים כיום אני צריכה לעבור אולטרא' ראשון האם להמשיך באופן פרטי או דרך הקופה???מה אתם מציעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוות מדהים רק תמליצו בלי שם
טלי10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעקב פרטי? או דרך הקופה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013רופאים מצויינים מצויים בקופה,וגם במערכת הפרטית,תבחרי לפי תחושות הבטן שלך,או בהמלצת זוגות אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי היסטרוסקופיהטליה09/01/2013
שלום רב,
אני אחרי היסטרוסקופיה ושם נצפה מחיצה של כ 1/3 מהרחם יש לציין שאני אחרי 3 הפלות בשבוע 8 האם כדאי להסיר את המחיצה וזוהי הסיבה להפלות שהיו לי בעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום,חד משמעית -עלייך להסיר את המחיצה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)