מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגרסטרון בשבוע 7 וחצימאיה11/01/2013
שלום,
אני בשבוע 7 +5 ימים. אחרי הפריה. אני לוקחת כרגע תמיכת אנדומטרין יום כן יום לא - 3 פעמים ביום. הרופא לא הפסיק לי את התמיכה כי מדי כמה ימים יש לי דימום בניגוב לכמה דקות ובבדיקת אולטראסאונד האחרונה (יום שלישי) כשהוא הוציא את המכשיר היה עליו דם...
עשיתי בדיקת פרוגרסטרון אתמול ויצא - גדול מ- 190 (במכבי), כמו כן - ה- E2 יצא 8497.
ראשית - האם הערכים תקינים לשבוע?
שנית - האם לא כדאי להפסיק את התמיכה לאור הערך הגבוה של הפרוגרסטרון?
תודה רבה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגרסטרון בשבוע 7 וחצי - תגובה
פרופ' שלמה משיח11/01/2013בהחלט לא כדאי להפסיק את התמיכה. אינני מבין גם מדוע אינך לוקחת את האנדומטרין כל יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי זה מה שהפרופסור אמר לעשות...
מאיה11/01/2013תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך LHרונית11/01/2013
שלום ,
ביום 3 למחזור LH 2.1
ביום 8 למחזור LH 24, האם המשמעות שיהיה ביוץ ביממה הבאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערך LH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2013רונית עליית ה-LH מערך בסיס נמוךלכרך גבוה כל כך -פיק LH מבשרת הריון בטווח 24-28 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל F פרופ משיח אא פרופ אשכנזימיכל10/01/2013
בשבת האחרונה התחלתי טיפול בגונל F במינון 112.5(לקראת הזרעות). ביום ראשון הייתי אצל הרופא שראה זקיקים רבים קטנים (+ בדיקת דם) והורה לי להמשיך עם הגונל 4 ימים נוספים ולהגיע אליו.
המשכתי בשימוש באותו העט שהיום שמתי לב לבועת אויר קטנה והוצאת אותה לפי ההוראות. מה עוד שבהזרקה הפעם שמעתי 3 תיקתוקים ולא שניים כמו תמיד... אני תמיד עם אותו מינון ומזריקה באותה צורה (לכאורה)...
האם יש קשר בין מה שכתבתי לבין העובדה שכאילו 4 ימים ראשונים לא הספיקו...?
האם הבועת אוויר שראיתי פתאום יכולה לפגוע איך שהוא באפקט של הטיפול?
האם משהו לא בסדר במה שסיפרתי??
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גונל F פרופ משיח אא פרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013אין שום חריג בסיפורך והכל התנהל כמצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות לעבור או לא?!לי10/01/2013
שלום!
שמי לי בת 24 נשואה שנה, ובמשך השנה הזאת מנסה להיכנס להיריון ללא כל הצלחה...
בביקורי אצל רופאת נשים נאמר לי כי הכל תקין, אך אני בטוחה שיש בעיה, אני בעלת חצוצרה אחת..
רציתי לדעת האם מומלץ עבורי לעבור טיפולי פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות לעבור או לא?! - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2013אם יש לך חצוצרה אחת אז לא הכל תקין ואת צריכה לפנות לטיפולי פיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ועובי רירית הרחםהדס10/01/2013
שלום,
בחודשים האחרונים נטלתי איקקלומין במשך שני מחזורים, אני מבייצת באופן סדיר, אי פריון על רקע בלתי מוסבר. ללא נטלתי שום תמיכה.
רירית הרחם שלי הידקקה משמעותית בחודשים בהם נטלתי איקקלומין וגם לאחר מכן. בחודש הראשון רירית 6.4 ביום הזרקת האוביטרל, בחודש השני רירית 4 מ"מ ביום הזרקת האוביטרל. אציין כי לפני הכניסה לטיפול רירית הרחם שלי הייתה יפה וחזקה, שהגיע לכ9 מ"מ ביום הביוץ.
בין שני מחזורי הטיפול נעשה מעקב בחודש אחד ללא איקק' וגם בו הרירית הייתה דקה. בחודש הזה, שבו לא נטלתי איקק, הרירית עדיין דקה (פחות מ 5 מ"מ, עם זקיק של 16).
אציין כי בחודשי הטיפול נכנסתי פעמיים להריון- הראשון נגמר בהריון כימי והשני בהריון חוץ רחמי. אני חוששת שהבעיה ב"הריונות" קשורה לרירית הדקה...
השאלה שלי- כמה זמן צפוי עד שהרירית שלי תתאושש? אין לי שום כוונה להמשיך ליטול איקקלומין לאור ההשפעות השליליות שלו עליי... האם תופעות הלוואי הן קבועות? האם עם הזמן הרירית שלי תחזור למה שהייתה פעם? האם אני יכולה לעשות משהו על מנת לעזור לה?
ביקשתי מהרופא לתת הזדמנות להזרעה על בסיס טבעי. אולם כעת, אני שוקלת לתת זמן לרירית שלי להתאושש בטרם אעשה זאת... האם יש טעם לבצע הזרעה שהתנאים מראש לא אופטימאליים (כלומר, במידה והרירית לא תגיע לעובי מינימאלי של 7 מ"מ במעמבד הביוץ)?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקקלומין ועובי רירית הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום,בגלל האפקט המדכא על רירית הרחם,בד״כ מוסיפים לקראת סיום כדורי האיקכלומין מוסיפם תכשיר אסטרוגני על מנת לנטרל את ההשפעה הלא רצויה,בכל מקרה האפקט של האיקכלומין רברסיבילי ורירית הרחם תחזור למצבה הטרום טיפולי תוך חודשיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההסבר
הדס11/01/2013לצערי הרב הרופא שלי לא הורה ליטול את התכשיר אותו הזכרת.
האם לטעמך יש טעם לבצע החודש הזרעה טבעית בעוד שהרירית שלי עדיין פגועה מהטיפול התרופתי? כמובן, במידה והיא לא תגדל משמעותית עד למועד הזרקת האוביטרל... או שמוטב לחכות חודשיים על מנת שתתאושש?
אני מוכנה לספוג הפוגה ולא לחוות שוב תסכול מהריון שלא מתפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שפוספסתי... האם אפשר בבקשה
הדס12/01/2013לקבל מענה לשאלה הנוספת ששאלתי לעיל...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על ההסבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/2013ניתן בהחלט החודש לנסות הזרעה במחזור טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדרך שלי להריוןמיטלM10/01/2013
היי כולן/כולם,
שמי מיטל אני בת 34.5 ובהריון (חודש שישי).
חשוב לי לספר את הסיפור שלי על מנת שזוגות אחרים לא יעברו את מה שעבר עלנו.
בעלי ואני נשואים עוד מעט 4 שנים ומתוכם מנסים להכנס להריון, אחרי חצי שנה נשואים החלטנו ללכת לבדיקות פוריות, הגיל גם עושה את שלו...
עשינו את כל הבדיקות האפשריות, אך התוצאות כמובן הראו שאין שום בעיה...
לאחר התעקשות שלי בעלי הסכים להפגש עם רופא מומחה באופן פרטי, לא הציין את שמו, אך כן הציין שהוא מנהל במחלקת IVF בבית חולים ...
לדבריו לא היו שום בעיות ואני יכולה להכנס להריון בקלות, לדעתו הסיבה שלא נכנסתי להריון כי אני הסטרית ולחוצה...
לבסוף הוא החליט לקבל אותנו בבית חולים שבו הוא מנהל, שם עברתי 4 הזרעות ו3 הפריות, כל הפרייה יותר חזקה וקשה מהשניה וכל שאיבה של ביציות יש יותר מ-10, וזה אומר שאין בעיה בייצור בייציות. אך כל זה היה לשווא לא נקלטתי. חשוב לציין כי עברתי מרופא לרופא שני וכולם טענו כי אין לי שום בעיה להכנס להריון.
החלטנו, משנה מקום משנה מזל, וכך עשינו עברנו לבית חולים אחר שם עברתי הפרייה אחת מאד קשה, שהתרופות גרמו לשחלות שלי לגדול למצב של סכנת חיים, גם שם בשאיבה הוציאו 16 בייציות והחזירו 4 אך לצענו לא נקלטנו.
שוחחתי עם בעלי והגענו להחלטה שאנחנו מפסיקים כי לא שווה לסכן את חיי... הייתי חצי שנה בלי טיפולים, התחלתי לטפל בעצמי, התעמלתי, ירדתי במשקל והשקענו בזוגיות.
ואז התחיל לבעבע בנו הנס, ביום שבת אחד הלכתי לחברה ליום הולדת של בנה, באותה יום הולדת ישבה המטפלת של בנה הקטן. המטפלת באה אלי ואמרה לי: "אין לך ילדים, נכון?" אמרתי שעדיין לא, המטפלת אמרה: "אם אני אומרת לך בעוד שנה בדיוק את פה עם ילד" אמרתי לה שאני לא מאמינה (דיי איבדתי את האמונה בהריון) היא נתנה לי טלפון של פרפ' רונאל מנהל מח' IVF באסף הרופא. התייעצתי עם בעלי ולא כל כך רציתי לחזור לטיפולים, סיפרתי לאמי והיא חשבה שאנו חייבים ללכת, הוצאתי את התיקים שלי משני בתי החולים שבהם ביצאתי את הטיפולים והלכתי... פרפ' רונאל קיבל אותנו בחיוך ובזרועות פתוחות... ישב קרא את התיק ומייד עלה על הבעיה שלנו... הגוף שלי מייצר המון בייציות אך הם חלשות מאד.. לכן הוחלט שהתחיל טיפול קצת אחר ושונה, רמת התרופות לא היתה גבוה ואת השאיבה וההחזרה עשיתי באסף הרופא.
ראשית חשוב לי לציין את הצוות המדהים בבית חולים אסף הרופא.
בנוסף נקלטתי להריון באותו טיפול ראשון ובודד אצל פרפ' רונאל, שאלוהים יברך אותו..
אני ממליצה לכל אחת ואחד שקוראים את זה לכו אליו הוא אדם מופלא...
תאריך הלידה המשוער של בני הוא ביום ההולדת של בנה של חברתי...
בנות המלצה קטנה ממני, אל תפחדו לדבר על הרגשות הפחדים והתחושות שלכן זה לא תקופה קלה בטח אם שומרים הכל בבטן אח"כ אין מקום לתינוק ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה על השיתוף!
מיכל10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהמיכל10/01/2013
שלום,
בת 38 לאחר החזרת טריים אתמול, בני שלושה ימים, שני עוברים דרגה 1 ללא שברים בעלי 9 תאים. קיבלתי תמיכה של קרינון אחד ושני אסטרופם. את הקרינון התחלתי לאחר השאיבה ואת האסטרופם אתמול לאחר ההחזרה. תופעות הלוואי שלו מאוד קשות, בחילות, מיגרנה, ברמה שמקשה לתפקד. האם הוא באמת נחוץ? ביום השאיבה האסטרדיול שלי הגיע ל-12000 ואני חוששת שהאסטרופם גורם ליותר נזק מתועלת? האם ניתן להסתפק בקרינון כתמיכה? (הרירית בשאיבה הייתה 11 מ"מ)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2013התסמינים שלך נגרמיו קרוב לודאי בגלל התגובה השחלתית שלך,התמיכה הנוספת גורמת לתופעות שוליות,לעומת זאת הערך המוסף שלה רב בתמיכה באי ספיקה של הפזה הלוטאלית שמלווה טיפולי הפריה ועלולה להיות סיבה לאי קליטה או הפלה מוקדמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי צוות מדהים!מזה פרוג?טליה10/01/2013
גם אני עשיתי בטא והכל בסדר אבל אני קוראת שיש בנות שכותבות שהבטא תקינה והפרוג יורד מזה?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסוקרנת
טליה10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי צוות מדהים!מזה פרוג? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013מציע לך לקח ת את הטיפול התמיכתי ולא להיות מוטרדת מהפרוכסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאד מהפרוג'שלי10/01/2013
היום שבוע 5 בדיוק להריון.
הבטא מכפילה יפה כל הזמן והיום הגיעה ל6900
לעומת זאת הפרוג' הולך ויורד (מ60 ל 50 והיום 36.3)
הרופא הוסיף פרוג ריטרד וזה לא עוזר בכלל.
האם מצביע על הריון לא תקין?
מה ניתן לעשות?
אנא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת מאד מהפרוג' - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום שלי,להמשיך את הטיפול כרגיל ולא להיות מוטרדת מערכי הפרוגסטרון,בהריון רגיל ערכי הפרוגסטרון נמוכים יותר,בכל מקרה את במסלול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאנונימית10/01/2013
הריון 2 מ IVF... שבוע 19 שליה קידמית:
1) האם זה טבעי שאני עוד לא מרגישה תנועות עובר? זה קשור למיקום השליה ?
2) האם מותר להסיר שיער בלייזר מאיזור הפנים?
אודה לתשובותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013עדיין מוקדם לחוש בתנועות עובר ובמיוחד שהשיליה קדמית.
אין כל בעיה בהסרת שיער בליזר בשלב זה של ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שינייםסיוון10/01/2013
לאחר החזרה אלו טיפולי שינים מותר?
(להדביק כתר מותר?), אלו חומרים אסורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי שיניים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013מותרים כל טיפולי השיניים,כולל אלו שנעשים בהרדמה,ואם מבוצע צילום רנטגן יש לשים חלוק עופרת על הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהשלי10/01/2013
שלום רב
אשמח למידע על התרופה. לא קבלתי מחזור לאחר הלידה במשך שנה וחודשים.
אני רוצה להיכנס להיריון נוסף ולכן הרופא נתן את המרשם.
בצעתי בדיקת דם להיריון ויצא שלילי. האם התרופה יכולה לפגוע בהיריון צעיר במידה ומתרחש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
לולי10/01/2013שלי שלום לך אני במקרה לקחתי את התרופה הזאת.. אסור לקחת אותה בהריון גם רשום את זה על הדף שמצורף לכדורים האלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרוברה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום התכשיר ההורמונלי שייך למשפחת הפרוגסטטיבים,אין סיכוי שהתכשיר יפגע בהריון אם קיים בשלב כל כך מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש מוזר ביוץ או מחזור?קרין10/01/2013
ביום ה 3 למחזור בדיקת דם:
E2 248
DHEA 2.46
FSH 7.25
LH3.40
PROGESTERONE 1.59
היום ה 13 למחזור יש לי הכתמות דמיות בדיקת דם בשל הדימום:
E2 423
PROGESTERONE 1.11
מה זה אומר???
אין ביוץ החודש ואני מקבלת עכשיו שוב מחזור אחרי שבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש מוזר ביוץ או מחזור? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום הנתונים ההורמונלים שלך מצביעים על כך שאת לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר החזרה- דחוף!סיוון10/01/2013
אני לאחר IVF טבעי ושאיבה של ביצית אחת והחזרה, בפעמים קודמות קיבלתי קרינון שגרם לעצירות, כעת קיבלתי אוביטרל ביום השאיבה ואחד ביום ההחזרה, והומלץ על אוביטרל נוסף בעוד 3 ימים, האם זה מספיק? אני אמורה להזריק מחר את השלישי, בבקשה האם זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה לאחר החזרה- דחוף! - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/01/2013לדעתי אוביטרל אינו מספיק וכדאי להוסיף אנדומטרין או אוטרוגסטאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה דחוף!!!
סיוון11/01/2013פרופ' משיח תודה רבה על התשובה.(שאוביטרל אינו מספיק).
השאיבה היתה ביום א' 6.1.13 וההחזרה היתה ביום רביעי 9.1.13 .
האם זה לא מאוחר להתחיל באנדומטרין ביום ראשון- 13.1.13 - עד שאשיג מרשם .
רציתי לדעת גם אם אתה מקבל מטופלות בגיל 44.5 ? עד עכשיו טופלתי ע"י רופאים שעיכבו אותי בגלל החלטות לא נבונות כגון תמיכה שאינה מספקת, וזה מאוד מצער אותי כי אני רוצה להספיק להביא ילד משלי. בפעם קודמת היה לי הריון כימי אבל כנראה ששוב בגלל תמיכה לא נכונה זה לא נקלט. אשמח לתגובה בהקדם.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש מוזר מחזור או ביוץ?קרין10/01/2013
ביום ה 3 למחזור בדיקת דם:
E2 248
DHEA 2.46
FSH 7.25
LH3.40
PROGESTERONE 1.59
היום ה 13 למחזור יש לי הכתמות דמיות בדיקת דם בשל הדימום:
E2 423
PROGESTERONE 1.11
מה זה אומר???
אין ביוץ החודש ואני מקבלת עכשיו שוב מחזור אחרי שבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש מוזר מחזור או ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013קרין התונים ההורמונלים מצביעם שאת עדיין לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)