מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי ביטאיעל08/01/2013
לרופאים שלום
תודה על תשובותיכם המקצועיות והמהירות.
האם יש משמעות להבדלים בין הנשים לערכי ביטא בבדיקה הראשונה והשניה (70 לעומת 200 לדוגמה) או שיש חשיבות להכפלה בלבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי ביטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013יעל שלום מבחינת התפתחות הריון תקין אכן חשוב קצב העליה בערכי הביטה,ערך ראשוני גבוה יכול להצביע על אפשרות של הריון רב עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
יעל09/01/2013שלום פרופ' אשכנזי
מה צריך להיות ערך ביטה תקין (או טווח תקין) לעובר אחד, שבועיים לאחר ההחזרה (הוחזר כעובר בן יומיים)?
תודה מראש
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013100-200 יחידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי זקיקים מבייצםשקד08/01/2013
בטיםול IVF איך שולטים בביוץ עצמוני של זקיקים אם נגיד 2 הגיעו לרמה של 17 והשאר עדיין קטנים?הרי שנותנים אוביטרל כולם יבייצו בין אם בשלים ובין לא אז איך שולטים על הדבר הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי זקיקים מבייצם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013רחל שלום ,קיימת קורילציה טובה בין גודל הזקיקים ודרגת בשלותם ,ואכן שהם מגיעים לגודל המתאים ובהתייחס גם לרמות ההורמונים בייחס למספר הזקיקים ניתנת זריקת האוביטרל שמטרתה להשלים את ההשלת הזקיקים כדי שיתאימו להפרייה באמצעות הזרע במסגרת תהליך ההפריה החוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי זקיקים מבייצם - תגובה
ד''ר ישראל וגמן09/01/2013מתן האוביטרל גורם לתחילת תהליך החריגה של הביצית וכל זקיק בשל ישחרר ביצית בשלה וזקיקים קטנים ולא בשלים לא תורמים ביציות ברות הפריהונקבל ביציוצ צעירות מדי ולא בעלות פוטנציל להפריתן. אין אפשרות לשלוט בכך כי התהליך הוא כולל, לפיכך אנו משתדלים להגיע לכמה שיותר ביציות בעלות בשלות מתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיולשקד08/01/2013
שלום אני בפרוטוקול ארוך , היום יש שני זקיקים של 17, שניים של 15, 1 של 13 1 של 14 2 של 13 צד שני ויותר קטנים אסטרדיול 5940 ופרוגסטרון 1.8, אני לאחר פיורגיון ומונוגן, מלפני יומיים 2 אמפולות מונוגן, לאיזה ערך מותר שיגיע האסטרדיול ?כאילו מה עושים מכאן כי אני רוצה שיהיו עוד זקיקים בשלים?
אסטרדיול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013רחל שלום ,הטיפול שלך מנוהל היטב ועוד לא היגעת לרף הגבוה של ערכים הקשורים בגירוי יתר שחלתי,בכל מקרה המלצתי שתמשיכי את הטיפול בהנחיית הרופא שלך ותעלי בפניו את חששותייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרדיול - תגובה
ד''ר ישראל וגמן09/01/2013כפי שכתב ידיד ד"ר אשכנזי את עדין לא הגעת לסוף הטיפול וככל שיארך הגירוי יהיו יותר זקיקים בשלים (עד לבול המקובל בגירוי ארוך) מאמין שאם הטיפול ימשך עוד 3-4 ימים מאתמול לתגיעי למספר זקיקים נאה ויתקבלו גם עוברים בשלים וטובים. אסטריול עדין לא הגיע לרמה שמעבר לה אין להעלות ובודאי רופך המטפל יודע ומוד לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה כפולהלילי08/01/2013
שלום רב,
מקווה שזה המקום לשואל.
עברתי לרופא פרטי מרופא ציבורי.
האם החזרה כפולה בטיפול מחזור אחד אומר שהתשלום כפול, כלומר שמשלמים פעמיים על ההחזרה.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה כפולה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013מרים שלום
זהו בינך ובין הרופא הפרטי שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פרוטוקל ארוך.לילי08/01/2013
שלום רב,
החודש מתחילה טיפול נוסף של פרוטוקול ארוך.
מיום 21 למחזור מזריקה דקפפטיל. כלומר אחרי ביוץ, האם התרופה הנ"ל משפיעה על כניסה להריון כלומר, אם בתקופה הנ"ל כן האישה נכנסת להריון, האם התרופה פוגעת בעובר?
שאלה לגבי פרוטוקל ארוך. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013מירים שלום
בחודש של מתן דקפפטיל בפרוטוקול ארוך המתחיל לאחר הביוץ מזהירים את האישה לא לקיים יחסים ולו רק בגלל האפשרות הקטנה ביותר שההריון עלול להיפגע ,למרות שהסיכוי לכך קטן ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי פרוטוקל ארוך. - תגובה
ד''ר ישראל וגמן09/01/2013אם את בודאות נמצאת לאחר הביוץ ואין סיכוי שהרית לפני כן נראה שלא תהרי עד לסיום הטיפול גם אם תקיימי יחסי מין,כי שבוע לאחר הביוץ הביצית כבר לא חיה. אם בכל זאת הרית לפני הזריקה (במקרים של עקרות בלתי מוסבר למשל) אין מתן התרופה מזיק לעובר וידוע על הריונות שהסתימו בלא פגע לאחר חשיפה לדקהפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מרים09/01/2013תודה רבה
מעודד לשמוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת ומודאגתשלי08/01/2013
יום 14 להחזרה
פרוג-45.5
בטא- 1223
יום 16 להחזרה
פרוג 49.1
בטא-3426
אני עם תמיכה של 3 אנדומטרין+אסטרופם+ 3 פרוגינבה+זריקת ריטרד כל 4 ימים.
איך ייתכן שהפרוג' נמוך כל כך? הבטא ממש יפה,התמיכה חזקה והפרוג נשאר כל הזמן בערכים הללו (עוד מיום 10 להחזרה)
האם יש מקום להיות מודאגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת ומודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/2013לא.
רמת הפרוגסטרון בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחהרונית08/01/2013
על תאורי הנוף.....אני אמורה להתחיל מנופור ביום השני לקבלת המחזור.
אחרי כל כך הרבה פעמים אני עדיין חסרת ביטחון בהגדרת היום הראשון למחזור.
האם ביום בו מתחיל דימום אדום!!? הוא היום הראשון? כי כבר 3 ימים יש לי דימומים של דם ישן וכמעט שחור... אני אחרי פיפל גם, שוב סליחה על הטיפשות הזמנית.. להמתין לדימום האדום אדום?
פרופסור בידר- תרגיש חופשי לצחוק עלי...:)
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סליחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013רונית שלום ,קרוב לודאי שהדמם הנוכחי נגרם בעקבות הפיפל לפיכך עלייך להמתין לדמם ויסתי רגיל ואז למחרת להתחיל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין העוברלולי08/01/2013
היי רשמת למישהי שלא ניתן להפריד זרע בהפריה ואין יותר בנות אז זה אומר שמי שעושה הפריה יהיו לה רק בנים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, את רצינית??
נעמה08/01/2013בחיי שזה היה מצחיק אלמלא היה עצוב. קצת הבנת הנקרא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואת רצינית? אז היא לא הבינה, קורה..
זוהר08/01/2013אם זה כ"כ חורה לך את יכולה להסביר לה..לא יקרה כלום...חוץ מגילוי טיפת רגישות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מין העובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013בהפרייה שיעור הזרעים הזכריים והנקביים זהה ומכאן שגם שיעורי ההריונות של זכרים ונקבות זהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת שאלת אם אין יותר בנות מאשר בנים?
שרון08/01/2013אז הוא ענה אין יותר בנות מבנים
ולא התכוון שאין יותר בנות בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין העובר - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2013כתבתי שאין יותר בנות ומשמעות הדבר שנולדים בנות ובנים שווה בשווה.
מבחינה לוגית כשכתבתי שאין יותר בנות זה לא אומר שיש רק בנים ,או רק בנים .
מאיפוה הע=געת למסקנה כזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קושי בטיפולי פוריותאילנה א08/01/2013
שלום ,
אשמח לדעת האם יש קושי בטיפולי פוריות כאשר יש רחם הפוך , ובעצם מה משמעות המושג רחם הפוך???
שאלה נוספת , האם אחרי כמה ניסיונות של טיפולי פוריות כדאי להחליף רופא מטפל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש קושי בטיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013לרחם בכפיפה אחורית אין משמעות בטיפולי הפוריות ,ומבחינת ההסתברות להרות.
החלפת הרופא לא בהכרח מבטיחה הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!! דילגתם עליIVF08/01/2013
שלום רב,
ביצעתי הזרעות עם הורמונים כ- 5 מחזורים.
הומלץ לי על IVF ראשון.
התחלתי להזריק גונל - 187.5 ביום. הזרקתי יומיים ( אתמול והיום)
יש לי חשש רב מ- IVF והייתי רוצה לנסות שוב הזרעה החודש- בתקווה שיקלט.
האם אוכל לבקש מהרופא שלי לשנות פרוטוקול ולהקטין מינונים כדי לבצע החודש הזרעה?
מרגישה לא מוכנה נפשית ל- IVF ורוצה לנסות שוב הזרעה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!! דילגתם עלי - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/2013את יכולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי IVF?IVF08/01/2013
שלום,
בת 36 ללא ילדים. מנסה להרות ללא הצלחה.
לאחר בדיקות שביצעתי נמצאתי:
כבעלת שחלות פוליציסטיות,
רחם מחיצתי
ובבדיקת זרע הכל תקין מלבד מורפולוגיה 7% על פי שיטת קרוגר.
לדעתכם, אחרי כמה הזרעות + הורמונים עלי לשקול IVF.
האם הנתונים הנ"ל אכן מקשים על הכניסה להריון?
מתי IVF? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013שלום,בהחלט רצוי לעובור 3-5 מחזורים להשראת ביוץ + הזרעות תוך רחמיות,מתוכן 3 עם גונדוטרופינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדירות מחזור והופעת ציסטה בשחלהאורית08/01/2013
אני בת 40. ילדתי שתי ילדות בריאות ומעוניינת להכנס שוב להריון. עברתי הפלה לפני כשמונה חודשים בשבוע 20. לפני כ-4 חודשים נעלם לי המחזור. לאחר כחודשיים חזר כאשר ההפרש בין מחזור אחד לשני נע בין שבועיים לשלושה. המחזור האחרון ארך 8 ימים. בבדיקת אולטרהסאונד שנערכה לפני יומיים נצפתה ציסטה המורגית בשחלה בקוטר של שלושה ס"מ עם זרימות תקינות בהיקף. הגניקולוג שלי המליץ לי על לקיחת גלולות למניעת הריון למשך חודשיים על מנת לסדר את המחזור ולהעלים הציסטה ולאחר מכן לנסות להכנס להריון באופן ספונטני. שאלתי היא, האם זה נכון לעשות? שכן גלולות מדכאות את המערכת עוד יותר. האם לא כדאי במקום הגלולות לקחת איקאקלומין למרות קיום הציסטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי סדירות מחזור והופעת ציסטה בשחלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013אורית שלום,מקובל לקחת גלולות על מנת להעלים ציסטות פונקציונליות,יתכן ואפשר לצמצםאת התקופה של הלקיחה לשבועיים עד שלושה שיספיקו להעלמת הממצא הציסטי,את הגלולה יש להתחל עם קבלת מחזור הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין העובר בהפרייהIVF08/01/2013
כמעט בכל מקרי ה- IVF ניתקלתי במצב שבו נולדות יותר בנות.
האם כתוצאה מ- IVF נולדות יותר בנות ופחות בנים?
האם ניתן לעודד מין מסויים בעזרת הפרדת זרע לפני הפרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין העובר בהפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/2013לא ניתן להפריד זרע בשלב זה.
אין יותר בנות בהפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח אין עלייך אני יכולה להכנס מצו
שרונה08/01/2013מצוברחת ואתה תמיד מצליח להצחיק אותנו אין כמוך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח תשובה קצר ולעניין. מצחיק הפרופס
שירה08/01/2013מצחיק הפרופסור הזה. חחחחחחח כן גם אני נכנסת מצוברחת ורק צוחקת ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהIVF08/01/2013
לפני IVF ראשון שמתבצע באסותא רמת החייל.
האם בעלי יכול לתת את הזרע בבית?
אנחנו גרים בצפון, האם יש אפשרות לתת את הזרע בבית בצפון, להשביח במעבדה בצפון ואז להגיע לשאיבה?
יהיה לו קשה לתת זרע באסותא ( הוא לחוץ מזה...) ואני חוששת שעד שנגיע מהבית לאסותא יקח יותר משעה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/2013יכול לתת בבית ולהביא לאסותא.
עד שעתיים זה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מ- IVFIVF07/01/2013
שלום רב,
ביצעתי הזרעות עם הורמונים כ- 5 מחזורים.
הומלץ לי על IVF ראשון.
התחלתי להזריק גונל - 187.5 ביום. הזרקתי יומיים ( אתמול והיום)
יש לי חשש רב מ- IVF והייתי רוצה לנסות שוב הזרעה החודש- בתקווה שיקלט.
האם אוכל לבקש מהרופא שלי לשנות פרוטוקול ולהקטין מינונים כדי לבצע החודש הזרעה?
מרגישה לא מוכנה נפשית ל- IVF ורוצה לנסות שוב הזרעה..
חשש מ- IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013שלום,אין שום ספק שעל הרופא לקבל את הסכמתך ומוכנותך המליאה לטיפול הפריה,בנסיבות הקיימות את רשאית לפנות לרופא לבדוק את האפשרות המעשית לשנות את הטיפול בתנאי שהתגובה השחלתית שלך מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)