מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ivf ודלקת בשתןזוהר08/01/2013
שלום!
בעז"היום חמישי אני אמורה לעבור שאיבה, בימים האחרונים יש לי כאבים שגורמים לי לחשוב על דלקת בשתן. השאלה שלי היא במידה ויש דלקת בדרכי השתן זה יכול להפריע ולהשפיע על תקינות השאיבה ההחזרה או ההיקלטות?
תודה מראש..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ivf ודלקת בשתן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013שירה שלום
כדאי לברר שאלה זו ע"H בדיקת שתן כללית ותרבית,ובכל מקרה ניתן לתת טיפול אנטיביוטי הולם מבלי להזיק לסיכוייך להרות ,או להזיק להריון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' אשכנזי-צילום רחםדנה08/01/2013
בעקבות כשלונות חוזרים כחלק מהבירור עברתי צילום רחם התוצאות כלדלהלן:
רחם במבנה תקין
מילוי הומוגני של חלל הרחם
חצוצרה מימין:הדגמת המעבר והפיזור הצריכה הזרקה סלקטיבית לפתח החצוצוצרה(הערה שלי :עקב קרע בצואר הרחם)
חצוצרה משמאל:כנ"ל
חומר הניגוד משמאל מתפזר כלפי המרזב השמאלי,יתכן ביטוי להידבקויות סביב טפולה זאת.
תוכל להסביר לי מה זה אומר?
ההדבקויות זה בגלל קיסרי בעברי?
ניתן לעשות משהו בטיפול הבא?
בתודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופ' אשכנזי-צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013שלום דנה ,תוצאות צילום הרחם מרמזות על אפשרות שבעקבות הניתוח הקיסרי שעברת נוצרו הידבקויות מסביב לחצוצרה השמאלית,בנסיבות הנ"K עדיין יתכן הריון בכל גישה שמרנית עלייך להמשיך לנסות, יחד עם זאת אם נעשו מספיק נסיונות בהשראת ביוץ+ הזרעות תוך רחמיות ,ניתן לשקול מעבר לטיפול בהפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורבאהבה08/01/2013
שלום רב,
אני לאחר טיפול ivf ראשון...
בעוד 5 ימים עליי לבצע בדיקת דם לבדיקת הריון.
מאתמול, אני חשה לסירוגין כאבי מחזור.
האם עליי להספיד את ההריון?
האם בהכרח כאבי מחזור בשלב מוקדם זה, מעידים על כך שהוא עומד להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו!!בהצלחה רבה רבה!!!!
זוהר08/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבי מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013שלום שרון,לא הייתי סומך על כל מיני תסמינים מהסוג שאת מדווחת לגבי האפשרות שהרית או לא ,תמתיני למועד הבדיקה ובצעי אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונוגון+דקפפטילAZOO08/01/2013
היי,
התחלתי אתמול את לקיחת המונוגון (3 קפסולות).
אני כבר מזריקה כשבועיים דקפפטיל ואתמול כאמור הוספתי את המונוגון.
הזרקתי בערב וקמתי הבוקר עם עיגול ענק ליד אזור ההזרקה- ליד, לא באזור ההזרקה עצמו.
העיגול צורב ואדום (לא שטף דם), נראה כמו תגובה אלרגית.
מוכר לכם?
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מונוגון+דקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013שלום,בהחלט תיתכן בעקבות לקיחת המנוגון תגובה מקומית ,אם בהמשך היא תישנה או תתגבר יש לשקול החלפת המנוגון בתכשיר אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקות דם הורמונליותבת שבע08/01/2013
אני בת 40 לאחר 2 הפלות בשבוע 7-8 . האחרונה לפני כחודשיים וחצי. ביצעתי אתמול בדיקות דם הורמונליות ביום השלישי למחזור. אלה התוצאות. E-2 - 94.0 5. Progesterone-1.59 lh-13.28 fsh-22 .57. ראשית אשמח לדעת מה אומרות תוצאות אלה. האם הפוריות תקינה והאם ניתן להסיק האם התחלתי את גיל המעבר מבחינת היריון. אנו מאד מעוניינים בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיענוח בדיקות דם הורמונליות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013בת שבע שלום
ערך ה-FSH שלך גבוה ומצביע על אפשרות של רזרבה שחלתית נמוכה,יחד עם זאת הייתי ממליץ לך לבצע בדיקה נוספת או בדיקת AMH שאינה תלויה בשלב המחזור ומשקפת במידה רבה יותר את הסטטוס השחלתי שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfsh גבוה וקשיי קליטה להריון-מוטרדת
בת שבע09/01/2013ראשית תודה על התשובה,
שנית, ערך ה fsh גבוה, האם יש דרך להעלות את רזרבה השחלתית, במידה ולא האם ייתכן קושי בקליטה להריון, והאם ניתן לעשות משהו על מנת להעלות את הסיכויים להריון תקין. האם אני צריכה לנקוט הליכים כלשהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת-בבקשה
בת שבע09/01/2013האם תוצאות בדיקת הדם תקינה בהתאם לגיל 40 או שיותר גבוה מהרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין דרך להעלות רזרבה לצערנו הנשים
רות09/01/2013הרזרבה הולכת ומתמעטת עם השנים, מה גם שאיכות הביציות שלנו לא מי יודע מה אחרי גיל רגיל.
ככה הטבע יצר אותנו, להבדיל מזרע של בנים שאיכותו כמעט ולא נפגעת.
ערךה fsh מידיעותיי הינו גבוה אם הבדיקה נערכה אכן ביום ה 2-5 למחזור
אבל יש נשים שיהרו וילדו גם הערכים כאלו...צעירות יותר
הכי טוב תעשי את הבדיקה שהפרופ' הציע לך בהודעתו
הצלחה כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
fsh גבוה וקשיי קליטה להריון-מוטרדת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום,לא ניתן לשפר את הרזרבה השחלתית,במצב העיניינים הזה עלייך לפנות למומחה פריון וחתכן שיהייה מקום לשדרג את הטיפול ישירות להפריה חוץ גופית לפני שיהייה מאוחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבבדל בן בטא איכותית לבטא כמותשרונה08/01/2013
כמותית ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה ההבבדל בן בטא איכותית לבטא כמות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013ביטה איכותי חיובי מצביע על העובדה שקיים הריון
ביטה איכותי מצביע על איכות ההריון והתפתחותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי!בטעות עשיתי בטא איכותי 7ויצא
שרונה09/01/2013גדול מ-1000 7/01 ןהבטא הכמותית יצא 2460 היית זה מעיד שהריון תקין?? תודה{החזרה היתה ב-12/12}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה!אני קרציה יודעת
שרונה09/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה!אני קרציה יודעת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013רמת הביטה משקפת
1.את מועד ההריון
2.הריון יחידני או רב עוברי
3.איכות ההריון
הרושם המתקבל שאם ביצעת את הבדיקה מוקדם מספיק הרי שהתשובה נראית לי תקינה לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' אשכנזי
טלי09/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביטאיעל08/01/2013
לרופאים שלום
תודה על תשובותיכם המקצועיות והמהירות.
האם יש משמעות להבדלים בין הנשים לערכי ביטא בבדיקה הראשונה והשניה (70 לעומת 200 לדוגמה) או שיש חשיבות להכפלה בלבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי ביטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013יעל שלום מבחינת התפתחות הריון תקין אכן חשוב קצב העליה בערכי הביטה,ערך ראשוני גבוה יכול להצביע על אפשרות של הריון רב עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
יעל09/01/2013שלום פרופ' אשכנזי
מה צריך להיות ערך ביטה תקין (או טווח תקין) לעובר אחד, שבועיים לאחר ההחזרה (הוחזר כעובר בן יומיים)?
תודה מראש
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013100-200 יחידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי זקיקים מבייצםשקד08/01/2013
בטיםול IVF איך שולטים בביוץ עצמוני של זקיקים אם נגיד 2 הגיעו לרמה של 17 והשאר עדיין קטנים?הרי שנותנים אוביטרל כולם יבייצו בין אם בשלים ובין לא אז איך שולטים על הדבר הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי זקיקים מבייצם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013רחל שלום ,קיימת קורילציה טובה בין גודל הזקיקים ודרגת בשלותם ,ואכן שהם מגיעים לגודל המתאים ובהתייחס גם לרמות ההורמונים בייחס למספר הזקיקים ניתנת זריקת האוביטרל שמטרתה להשלים את ההשלת הזקיקים כדי שיתאימו להפרייה באמצעות הזרע במסגרת תהליך ההפריה החוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי זקיקים מבייצם - תגובה
ד''ר ישראל וגמן09/01/2013מתן האוביטרל גורם לתחילת תהליך החריגה של הביצית וכל זקיק בשל ישחרר ביצית בשלה וזקיקים קטנים ולא בשלים לא תורמים ביציות ברות הפריהונקבל ביציוצ צעירות מדי ולא בעלות פוטנציל להפריתן. אין אפשרות לשלוט בכך כי התהליך הוא כולל, לפיכך אנו משתדלים להגיע לכמה שיותר ביציות בעלות בשלות מתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיולשקד08/01/2013
שלום אני בפרוטוקול ארוך , היום יש שני זקיקים של 17, שניים של 15, 1 של 13 1 של 14 2 של 13 צד שני ויותר קטנים אסטרדיול 5940 ופרוגסטרון 1.8, אני לאחר פיורגיון ומונוגן, מלפני יומיים 2 אמפולות מונוגן, לאיזה ערך מותר שיגיע האסטרדיול ?כאילו מה עושים מכאן כי אני רוצה שיהיו עוד זקיקים בשלים?
אסטרדיול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013רחל שלום ,הטיפול שלך מנוהל היטב ועוד לא היגעת לרף הגבוה של ערכים הקשורים בגירוי יתר שחלתי,בכל מקרה המלצתי שתמשיכי את הטיפול בהנחיית הרופא שלך ותעלי בפניו את חששותייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרדיול - תגובה
ד''ר ישראל וגמן09/01/2013כפי שכתב ידיד ד"ר אשכנזי את עדין לא הגעת לסוף הטיפול וככל שיארך הגירוי יהיו יותר זקיקים בשלים (עד לבול המקובל בגירוי ארוך) מאמין שאם הטיפול ימשך עוד 3-4 ימים מאתמול לתגיעי למספר זקיקים נאה ויתקבלו גם עוברים בשלים וטובים. אסטריול עדין לא הגיע לרמה שמעבר לה אין להעלות ובודאי רופך המטפל יודע ומוד לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה כפולהלילי08/01/2013
שלום רב,
מקווה שזה המקום לשואל.
עברתי לרופא פרטי מרופא ציבורי.
האם החזרה כפולה בטיפול מחזור אחד אומר שהתשלום כפול, כלומר שמשלמים פעמיים על ההחזרה.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה כפולה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013מרים שלום
זהו בינך ובין הרופא הפרטי שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פרוטוקל ארוך.לילי08/01/2013
שלום רב,
החודש מתחילה טיפול נוסף של פרוטוקול ארוך.
מיום 21 למחזור מזריקה דקפפטיל. כלומר אחרי ביוץ, האם התרופה הנ"ל משפיעה על כניסה להריון כלומר, אם בתקופה הנ"ל כן האישה נכנסת להריון, האם התרופה פוגעת בעובר?
שאלה לגבי פרוטוקל ארוך. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013מירים שלום
בחודש של מתן דקפפטיל בפרוטוקול ארוך המתחיל לאחר הביוץ מזהירים את האישה לא לקיים יחסים ולו רק בגלל האפשרות הקטנה ביותר שההריון עלול להיפגע ,למרות שהסיכוי לכך קטן ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי פרוטוקל ארוך. - תגובה
ד''ר ישראל וגמן09/01/2013אם את בודאות נמצאת לאחר הביוץ ואין סיכוי שהרית לפני כן נראה שלא תהרי עד לסיום הטיפול גם אם תקיימי יחסי מין,כי שבוע לאחר הביוץ הביצית כבר לא חיה. אם בכל זאת הרית לפני הזריקה (במקרים של עקרות בלתי מוסבר למשל) אין מתן התרופה מזיק לעובר וידוע על הריונות שהסתימו בלא פגע לאחר חשיפה לדקהפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מרים09/01/2013תודה רבה
מעודד לשמוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת ומודאגתשלי08/01/2013
יום 14 להחזרה
פרוג-45.5
בטא- 1223
יום 16 להחזרה
פרוג 49.1
בטא-3426
אני עם תמיכה של 3 אנדומטרין+אסטרופם+ 3 פרוגינבה+זריקת ריטרד כל 4 ימים.
איך ייתכן שהפרוג' נמוך כל כך? הבטא ממש יפה,התמיכה חזקה והפרוג נשאר כל הזמן בערכים הללו (עוד מיום 10 להחזרה)
האם יש מקום להיות מודאגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת ומודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר08/01/2013לא.
רמת הפרוגסטרון בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחהרונית08/01/2013
על תאורי הנוף.....אני אמורה להתחיל מנופור ביום השני לקבלת המחזור.
אחרי כל כך הרבה פעמים אני עדיין חסרת ביטחון בהגדרת היום הראשון למחזור.
האם ביום בו מתחיל דימום אדום!!? הוא היום הראשון? כי כבר 3 ימים יש לי דימומים של דם ישן וכמעט שחור... אני אחרי פיפל גם, שוב סליחה על הטיפשות הזמנית.. להמתין לדימום האדום אדום?
פרופסור בידר- תרגיש חופשי לצחוק עלי...:)
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סליחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013רונית שלום ,קרוב לודאי שהדמם הנוכחי נגרם בעקבות הפיפל לפיכך עלייך להמתין לדמם ויסתי רגיל ואז למחרת להתחיל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין העוברלולי08/01/2013
היי רשמת למישהי שלא ניתן להפריד זרע בהפריה ואין יותר בנות אז זה אומר שמי שעושה הפריה יהיו לה רק בנים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, את רצינית??
נעמה08/01/2013בחיי שזה היה מצחיק אלמלא היה עצוב. קצת הבנת הנקרא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואת רצינית? אז היא לא הבינה, קורה..
זוהר08/01/2013אם זה כ"כ חורה לך את יכולה להסביר לה..לא יקרה כלום...חוץ מגילוי טיפת רגישות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מין העובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013בהפרייה שיעור הזרעים הזכריים והנקביים זהה ומכאן שגם שיעורי ההריונות של זכרים ונקבות זהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת שאלת אם אין יותר בנות מאשר בנים?
שרון08/01/2013אז הוא ענה אין יותר בנות מבנים
ולא התכוון שאין יותר בנות בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין העובר - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2013כתבתי שאין יותר בנות ומשמעות הדבר שנולדים בנות ובנים שווה בשווה.
מבחינה לוגית כשכתבתי שאין יותר בנות זה לא אומר שיש רק בנים ,או רק בנים .
מאיפוה הע=געת למסקנה כזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קושי בטיפולי פוריותאילנה א08/01/2013
שלום ,
אשמח לדעת האם יש קושי בטיפולי פוריות כאשר יש רחם הפוך , ובעצם מה משמעות המושג רחם הפוך???
שאלה נוספת , האם אחרי כמה ניסיונות של טיפולי פוריות כדאי להחליף רופא מטפל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש קושי בטיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013לרחם בכפיפה אחורית אין משמעות בטיפולי הפוריות ,ומבחינת ההסתברות להרות.
החלפת הרופא לא בהכרח מבטיחה הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)