מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום רחםלירי09/01/2013
ד"ר, פרופ' שלום רב,
מדוע אסור לקיים יחסי מין בשבועיים שלפני צילום רחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2013אנחנו לא מעונינים לעשות צילום ושבאותו הזמן יקלט הריון.
אפשר לקיים יחסי מין רק עם הגנה.
אם לאחר הצילום באותו החודש, תיקלטי אז זה מעט בעייתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה כניסה להריון מיד לאחר צילום רחם
מיקי06/03/2013למה כניסה להריון מיד לאחר צילום רחם היא בעייתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה כניסה להריון מיד לאחר צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2013אין כל בעיה עם כניסה להריון לאחר צילום רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיות שנפלה טעות???מקפי09/01/2013
אחרי החזרת מוקפאים עשיתי אתמול בדיקת בטא ביום ה-13 והיא הייתה קטנה מחמש.
היום רק קיבלתי את שאר התוצאות שהיו:
פרוגסטרון-29
E2- 1216
lh-1.80
יש לי בחילות לעיתים קרובות... פשוט מפחדת שאולי הייתה טעות.
הפסקתי את התמיכה כבר אתמול
האם קיים סיכוי כזה?
המון תודה,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תגיבו לי אני פוחדת שנפלה טעות
מקפי09/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יכול להיות שנפלה טעות??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום,אם בצעת את הבדיקה 13 יום לאחר ההחזרה והתשובה שלילית,הרי שהתשובה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותקרן09/01/2013
ערב טוב ד"ר,
אני אחרי 2 הפלות רצופות(לפניהן הריון כימי אחד שלא נחשב בעיני הרופאים להפלה).
הפלה 1- נדחית - הדופק פסק בשבוע ה9 והשניה- התפתח שק הריון, אבל לא היה עובר. ההפלה האחרונה הייתה לפני 4 שבועות וקיבלתי מחזור.
אני מעוניינת להרות שוב- בעוד כמה ימים יש לי בדיקת קרישיות( שקיבלתי מההמטולוג) השאלה שלי היא האם כדאי לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית מאחר ואני אחרי 2 קיסריים? הייתי רוצה לנסות להרות כבר עכשיו, אבל אולי בכל זאת כדאי לי לחכות לבדיקה והאם בכלל יאשרו לי?( בת 36). יש סיכוי שההפלה הראשונה קרתה בגלל הדבקויות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלות חוזרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013קרן שלום,ביצוע היסטרוסקופיה דיאגנוסטית הווא חלק חשוב ביותר בבירור הפלות חוזרות במיוחד לאור העובדה שביצעת שני ניתוחים קיסריים-בצעי היסטרוסקופיה אבחנתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..זוהר09/01/2013
מחר יש לי שאיבה...השאלה שלי היא כזאת, אני עם פן בשיער,האם יש צורך לחפוף בשביל מחר? (לא יודעת מה לחשוב כי זה חדר ניתוח ופעם ראשונה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אין צורך!אוספים את השיער כובע
שרונה09/01/2013שהם נותנים לך בהצלחה מחר!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח...תבואי טבעי..כלומר רגיל
רות09/01/2013אל תתרגשי יותר מידי...אמנם הרדמה, אבל את מתעוררת אחרי רבע שעה.
תבואי רגיל (כמובן בצום), לפני השאיבה יתנו לך חלוק של בית חולים עם כובע לראש וגרבי ניילון כמו של מנתחים.
בקיצור - בלי לחץ. תבואי עם הפן כדי שתהיה יפה גם אחרי השאיבה..חחח
בכל מקרה הרבה הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
זוהר09/01/2013חחח אני חייבת להודות שלגרביים אני הכי מחכה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי זוג לאירוע חחחח
שרונה09/01/2013בהצלחה שחקי אותה מחר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה..
זוהר09/01/2013אם יהיה אפשר גם את החלוק ההופעה תהיה מושלמת! ;)
אני אעשה איזה שיחה עם הביציות הלילה..תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, יש המלצות מה לקחת איתי?
זוהר09/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה אופטימיות ואמונה
טלי10/01/2013שהביציות הכי טובות יהיו לך היום אמן ואמן!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, יש המלצות מה לקחת איתי? - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2013חייבת לקחת את בן הזוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אגב, יש המלצות מה לקחת איתי? - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום ,אם הפן משפר את הרגשתך בצעי אותו,מבחינת הפרוצדורה הרפואית הוא לא נדרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחנדרש ואת חייבת ביציות מצוינות
טליה10/01/2013מקווה שתעדכני אותנו וגפ הפריות טובות אמן ואמן!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא הדבר הראשון שהכנסתי לתיק..
זוהר10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לעונים!!
זוהר10/01/2013סה"כ 18 ביציות רובן בשלות חח כמו שהרופא אמר, יש סיכוי טוב שיהיה לי מלאי לזמן הקרוב:) ושוב תווודה!:))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה מותק תעדכני ותשמחי
שרונה10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי - שאלה לרופאיםדנה09/01/2013
שלום,
ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום החמישי של המחזור, להלן התוצאות:
FSH 17.60
ESTRADIOL E-2- 277
TSH - 1.95
L.H - 6.70
PROLACTIN - 331
PROGESTERONE - 1.9
DHEA SULPHATE - 2.52
TESTOSTERONE- TOTAL - 1.10
האם התוצאות תקינות? האם אפשר להיקלט להריון עם - FSH שנראה גבוה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2013לא ציינת את גילך.
רמות ה -FSH גבוהות והסיכויים לכן להרות קטנים אך זה מאוד קשור גם לגילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי - שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/01/2013אומנם ה-FSH הגבוה מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה. מומלץ מאד לפנות למומחה פיריון בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 44
דנה09/01/2013שלום לרופאים,
בהמשך לתשובתך הנני בת 44 ויש לי 2 ילדים שהגיעו מהריונות ספונטיים ללא כל טיפולים.
מנסה להיכנס להריון שלישי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ושקשלי09/01/2013
היום בשבוע 4+ששה ימים. התחיל דימום טרי בבוקר שנראה בניגוב ועל גבי מוליך האנדומטרין, שהפסיק לאחר זמן מה.
במוקד ראו בא"ס "החזר ציסטי זעיר בקוטר 7 מ"מ יכול להתאים לתחילת שק הריון".
האם לדאוג?
א. בגלל הדימום
ב. הפרוג' למרות הגברת התמיכה כל הזמן על 45
ג. הבטא אתמול 3500,אז איך ייתכן שלא רואים שק? או אולי רק התחלה?
ד. מה זה החזר ציסטי שיכול להתאים לשק?
ה. מה עליי לעשות כעת כדי לדאוג לעצמי ולהריון הלא ברור הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שלי09/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עליי?
שלי10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום ושק - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/01/2013בשבוע 4 ייתכן שלא רואים עדיין שק. חזרי בבקשה על הבטא.אם הוא בעליה, תחזרי על הא"ס בשבוע הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוווווובאדו09/01/2013
שלום
אני בשבוע 11+2 להריון IVF
היום הפסקתי תמיכה לפי המלצת הרופא שהמצב מתקדם באופן נורמאלי
היום היו לי כתמי דם על התחתונית
האם זו סיבה להפסקת התמיכה או משהו אחר?
אודה על המענה המהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשווווווב - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2013לא קשור לתמיכה.
תמיכה מיותרת לאחר שרואים דופק עוברי, באופן כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפר
אדו09/01/2013אפשר לדעת ממה זה נובע ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אדו09/01/2013אפשר לדעת ממה זה נובע???
האם זה אמור להיות מדאיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2013צריך לבדוק אותך
יש דימומים בהריון רגיל וזה צריך להסתדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזוספרמיהלולי09/01/2013
לבעלי יש בעיה שנקראת.אזוספרמיה האם אם הוא יעבור ניתוח באשכים כדי למשוך זרע משם זה נפתר הבעיה?! כי בעבר אביו סבל מהבעיה הזאת וזה נפתר על ידי ניתוח והיא 3 ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אזוספרמיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום,קיים סיכוי שבעקבות פרוצדורה ניתןחית לקבלה ישירה של זרע מהאשך ,אכן יתקבל זרע לצורך ביצוע הפריה חוץ גופית עם ICSI,יחד עם זאת קיימת אפשרות גם לתוצאה שלילית,יש מקום לעיתים לשקול גםנאפשרות של גיבוי זרע תורם אם המאמצים לקבלת זרע יכשלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות ניתוחית
rozena10/01/2013אבל זה מאוד תלוי...
באיזה שלב אתם?
עברתם בדיקות גנטיות והורמונליות?
יש אזוספרמיה חסימתית ויש לא חסימתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ותמיכהמיכל09/01/2013
שלום לרופאים,
לפני שלושה ימים עברתי שאיבה ומיום למחרת השתמשתי בקרינון אחד ליום.
הבוקר עברתי החזרה של שני עוברים דרגה 1 אחד מהם עם 8 תאים, השני עם 9 תאים. הרופא ביקש הבוקר לפני ההחזרה לא להשתמש בקרינון. לאחר ההחזרה נתן גם מרשם לאסטרופם פעמיים ביום.
האם צריך לשים כבר היום את הקרינון שלא שמתי בבוקר או רק מחר? ואת שני כדורי האסטרופם נוטלים יחד? המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה ותמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום,התחילי את הטיפול התמיכתי כבר מהיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשדיים יותר משבוע אחרי הביוץהילה09/01/2013
שלום רב,
בתחילת שבוע שעבר עברתי הזרעה. ביום ההזרעה, אחרי שיום לפני הזרקתי אוביטרל, התחילו לכאוב לי השדיים. חשבתי שזה סימון של הביוץ. אבל הכאב נמשך עד היום (יותר משבוע). יכול להיות שזה סימן טוב והשדיים התחילו לגדול כי אני ממש מרגישה את זה? אני כמובן עדיין לא רואה את זה בעין אך אני מנסה להתועדד, שאולי החודש הצליח לנו.
יש כזו תופעה? זה יכול להיות?
תודה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב בשדיים יותר משבוע אחרי הביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013הילה תחושת הכאבים היא כתוצאה מהתגובה ההורמונלית בעקבות הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה בגלל אוביטרל?
הילה09/01/2013זה לא יכול להיות בגלל ההריון?
זה עדיין מוקדם לשידיים לגדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז זה בגלל אוביטרל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013הילה ,התגובה שלך היא כתוצאה מהשפעת האוביטרל על ההליך ההורמונלי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקללולי09/01/2013
האם עודף משקל יכול לפגוע בטיפולי IVF???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קולופוסקופיהדנה09/01/2013
שלום אני בת 28 ללא ילדים עדיין - סובלת מהפרשות שבוע לפני מחזור בשנתיים האחרונות.
עברתי צילום רחם שהיה תקין + היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה
לפני חודש עשיתי PAP שיצא תקין ושלחו אותי לפני שהגיע התשובה לעשות גם קולופוסקופיה
צרפתי פה את התשובה של הקולופוסקופיה רציתי לדעת מה זה אומר?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קולופוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013שלום דנה
לאור העובדה שכל הבדיקות שעברת היו תקינות ומאחר והרופא המבצע אבחן רק דמם מהיקף הצואר ולא ציין ממצא חריג ,ובעקבותיו הוזמנת למעקב שגרתי הערכתי שמדובר בגירוי מקומי הגורם לדמם במגע ויתכן וטיפול מקומי יתגבר על הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור!
דנה09/01/2013תודה שאתה וכל רופאי הפורום מרגיעים אותנו!
האם זה ייתכן ששנתיים יש לי את ההפרשות האלו ורק עכשיו גילו את זה?
בגלל הקולופוסקופיה?
האם זה מה שמנע ממני כניסה להריון?
תודה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה פרופסור! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013האפשרויות שאת מעלה קיימות,מוטב הטיפול עכשיו מאשר התעלמות מהבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לקנות זריקת פיוריגוןadi09/01/2013
שלום
אני אמורה להתחיל IVF פרוטוקול קצר בקרוב מאוד.(פעם ראשונה )
הוסת אמורה להגיע בסופ"ש הקרוב (בדר"כ מאוד מדוייק) ,וכאמור 3 ימים אחרי הוסת ,התחלת פיורגון.
שאלתי היא- מתי כדאי לרכוש את הזריקה?
תודה רבה
ויום חמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי לקנות זריקת פיוריגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013עדי שלום
תרכשי את הזריקות מבעוד מועד,אפילו לפני קבלת הוסת,אל תשאירי לרגע האחרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית אחרי אוביטרלשרה סגל09/01/2013
היום 15 יום אחרי אוביטרל יצא לי 2 פסים בבדיקה ביתית. אומנם פס אחד בהיר מאד שהלך והתכהה ככל שעבר הזמן אבל שני פסים . יכול ליהיות שאריות אוביטרל??
בדיקה ביתית אחרי אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013שלום שרה ,לאחר 15 יום אין סיכוי שלאוביטרל יש עדיין ביטוי בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלונבהאשה09/01/2013
שלום, התחלתי את הסבב הראשון עם זריקת אלונבה, וטרם הזרקתי זריקות נוספות. אני חשה מעין לחץ בבטן התחתונה כבר יומיים, רציתי לדעת האם זה בסדר והאם זה משהו שקשור לזריקה עצמה. יש לציין שאני גם במחזור.
שאלה נוספת- האם ניתן לקיים יחסי מין באופן רגיל בזמן הטיפול עד לשאיבה ?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונבה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2013לא הבנתי, את רוצה לקיים יחסים עד לשאיבה? באופן רצוף? מה זה כרגיל?
טוב, זה היה בצחוק-אפשר לקיים יחסים.תתחשבי בבעלך ותתני לו מנוחה לפני שאיבה.
לגבי האלונבה-היא טובה ל 7 ימים וצריך לבדוק איך הגבת לזריקה.
לפי הרגשתך, יש גירויי יתר מסויים של השחלה כתגובה לזריקה,אך את לא צריכה לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)