מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם אפשר כבר לבצע בדיקה ביתית?לידיה1407/01/2013
לפני 14 יום בידיוק עשיתי הזרעה לאחר השבחת זרע ורציתי לדעת אם כבר בשלב זה ניתן לבצע בדיקה ביתית לגילוי הריון או עדיין מוקדם וצריך רק בטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אפשר כבר לבצע בדיקה ביתית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013לידינ שלום,אכן בשלב זה ניתן כבר לאבחן הריון בבדיקה ביתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שלא נגמרמורן07/01/2013
שלום,
אני מנסה להיכנס להריון מזה 8 חודשים ללא ההצלחה.
את הוסת האחרונה קיבלתי בדיוק בזמן (לפני 11 ימים), אך היא אינה הסתיימה עד עכשיו, להיפך, היא מתגברת.
מהיום שקיבלתי עד היום בבוקר הוסת הייתה לא יציבה, לפעמים דימום לפעמים בצבע חום. אתמול חשבתי שאני כבר מסיימת אבל היום בבוקר קמתי עם כאבי בבטן התחתונה (טיפה שונים מכאבי מחזור) והתחיל דימום חזק ואדום (כמו ביום השני-שלישי לוסת).
מה יכולה להיות הסיבה? אני מאוד מודאגת...
אודה לתשובה מהירה,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שלא נגמר - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/01/2013כדי להגיע לאבחנה יש לבצע בדיקות הורמונליות בעיקר: E2 U-P וכן בדיקת הריון. ולבצע א.ס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מורן09/01/2013היי,
ביצעתי אולטרסאונד שבו התגלה גוש בשחלה הימנית. הרופא הפנה אותי לבדיקת דופלר אך לא הצליח לומר בוודאות אם היה הריון. בדיקת הבטא יצאה 6. האם הריון? עשיתי גם בדיקת CA-125 בגלל הגוש ויצא 23. האם תקין?
בבקשה תשובתכם המהירה...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013שלום-בדיקת ה-CA-125 תקינה.
בדיקת הביטה גבולית ויכולה לרמז על הפלה מוקדמת שהתרחשה ,,כמו כן יש לשלול אפשרות של הריון מחוץ לרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
מורן10/01/2013תודה על התשובות.
היום עשיתי אולטראסאונד דופלר. הגוש שנראה שלשום כבר לא נמצא. האם זה אומר שזו הייתה הפלה? הדימום עדיין ישנו אך לא כמו בימים הקודמים (עד אתמול הוא היה ממש עם גושים וצמיגי) . יכול להיות שהגוש היה בעצם הדם שיצא?
בדופלר לא ראו משהו לא תקין ולא נאמר לי כלום על הריון חוץ רחמי. יש דרך לבדוק זאת עכשיו?
אני מנסה 8 חודשים להיכנס להריון. האם לאור מה שקרה אני צריכה להתחיל לבדוק את עניין הפוריות או לחכות עוד?
סליחה על כל השאלות, פשוט הרופא שבדק אותי לא הסכים לענות לי בשל חוסר זמן.
תודה,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת... - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/01/2013לפי התשובות ברור שאין בריון חוץ רחמי שמתפתח, ייתכן שהיה אבל לא נדע. אם את מנסה 8 חודשים זה מצדיק לפנות למומחה פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכליה אגנית
מורן10/01/2013שכחתי לציין שבבדיקה גילו שיש לי כליה אגנית ימנית. האם הדבר יכול להשפיע על הפוריות? האם מה שקרה לי יכול להיות קשור לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כליה אגנית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2013שלום,הרושם הוא שאין קשר בין הדברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!בשבוע 3+4 ימים בטא 1000שרונה07/01/2013
האם זה תקין????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום!בשבוע 3+4 ימים בטא 1000 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013שרונה שלום- התוצאה תקינה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזוספרמיהלולי07/01/2013
קראתי באינטרנט שאזוספרמיה היא סוג של עקרות.. זה אומר שהבן זוג לא יכול להביא ילדים לאותה אישה???
בבקשה זה דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אזוספרמיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013אזוספרמיה זהו מצב שבו לא מוצאים תאי זרע בנוזל הזרע ולפיכך ללא טיפול אין סיכוי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
לולי08/01/2013רשמת לי שללא טיפול לא ניתן להרות.. אפילו אם מבצעים ניתוח??
הפנו אותו לניתוח כדי למשוך זרע מהאשך..???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי
לולי08/01/2013לא ענית לי על השאלה לגבי הניתוח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2013נכון ,מדובר בניתוח לשאיבת זרע מהאשך ,או ניתוח לביופסיה של האשך ,על מנת להפיק ממנה תאי זרע במידה וקיימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוטוקוללולי07/01/2013
בטיפולי IVF מה ההבדל בין פרוטוקול ארוך ופרוטוקול קצר?
לפי מה קובעים איזה פרוטוקול מתחילים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוטוקול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2013לולי שלום ,פרוטוקול ארוך הינו פרוטוקול המשלב זריקות לדיכוי הורמונלי לפני הטיפול,ולכן המשך שלו ארוך יותר ,לעומת פרוטוקול קצר המשלב בו זמנית זריקות לדיכוי הורמונלי וזריקות להשראת ביוץ ולכן המשך שלו קצר יותר.
התאמת פרוטוקול הטיפול נעשית לפי מספר משתנים -גיל האישה,הפרופיל ההורמונלי שלה,התגובה ההורמונלית שלה,ושיקולים הלוקחים בחשבון את התוצאות הטיולים הקודמים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 1000 שבוע 3+4 ימיםנועה07/01/2013
זה אומר שזה שק אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות שבוע 3+4 ימים תודה
נועה07/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבטא עולה לאטמאיה07/01/2013
דוקטור שלום רב,
בתאריך 18/12/84 החזרו לי שלושה עוברים מוקפאים על בסיס מחזור טיבעי הם הוחזרו יומיים אחרי הביוץ. ב 30/12 עשיתי בדיקת בטא שיצאה 13,הרופא המטפל ביקש שנעקוב כל יומיים. אז יצא בטא 37, אח"כ 69 ואתמול יצא לי בטא 133, הרופא אמר שזה לא כל כך תקין כי הבטא אמור להיות אלפים ושאבוא לבדיקת אולטרסאונד ביום חמישי הקרוב לראות אם יש דופק. אני נורא מודאגת מערכי הבטא הנמוכים יכול להיות לפי נסיונכם הרב שההריון כן יהיה תקין? האם יכול להיות בבטא נמוכה כל כך שק הריון ודופק? אשמח אם מישהו יענה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בתאריך
מאיה07/01/2013החזרת מוקפאים היתה ב 18/12/12
הבטא עולה לאט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2013שלום ,ערך הביטה נמוך יחסית,למרות העליה הרציפה של הביטהו,כדאי להיבדק בעוד מספר ימים ובין היתר לשלול גם שלא מדובר בהריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהטלי07/01/2013
החזירו לי שלושה עובירם
בטא ראשונה ב25/12 240שניה 640 27/12 30/12 שלישית 2460 7/01 בטא ירדה ל-1000 מזה אומר שאני לא בהירון אני רועדת מפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שרונה07/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים
שרונה07/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחוף בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2013שלום שרינה ,ירידת הביטה יכולה להצביע על הריון לא תקין,רצוי שתפני לרופא כדי לקבל הנחיות לגבי המשך התנהלותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבטא היתה איכותית ולא כמותית
שרונה07/01/2013ההפניה היתה שגויה ! כתוב בטא איכותי גדול מ-1000 מה אני צריכה לעשות עכשיו והאם בטא איכותית זה תקין אני עם קוצר נשימה מתנצלת אבל זה חשוב לי מאוד מאוד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה האם זה תקין
שרונה07/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/01/2013הירידה בבטא אינה מבשרת טוב. יש לבצע בדיקה נוספת ואם הבטא תוסיף לרדת הרי שההריון ניגמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' משיח הבטא היא טעות זו בטא איכ
שרונה07/01/2013איכותית ולא כמותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הבטא כמותית היתה
שרונה07/01/20132340 ב30/12 בטא איכותית שניבדקה בטעות איכותי גדול מ-1000 כמובן שביום חמישי אעשה שוב כמותית ולא איכותית
מקפיצה הבטא כמותית היתה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013אם כך נשמח שתדווחי לנו את התוצאות שיתקבלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד ת המשמח ביום שני בע"ה
שרונה10/01/2013תודה פרופ' שכנזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן התוצאות טובות תודה לאל
טליה16/01/2013יש שק ויש דופק וחלבון עוברי!!! תודה על הכל צוות מיוחד.יישר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עצה בשבוע 4נועה07/01/2013
להריון תודה לאל !העניין שאני עובדת בעבודה שמצריכה מימני המון הליכה {שאם זה אין לי בעיה ו} ואני עובדת תחת לחץ יש שעות לחץ מטורף עד טירוף !העניין שאני לא מעונינת לשתף עד שבוע 12 אך אני עוברת את זה ? אני מאוד משתדלת להיות רגועה ולקחת את הדברים לאט יותר האמת שגם אני בעיה כי אני טיפוס מאוד היפרקטיבי ! האם לפנות לרופא לקבל חופשה או להמשיך לעבוד ולהשתדל לאט יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עצה בשבוע 4 - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/01/2013לפנות לרופא ולבקש חופשה או הקלה בשעות העבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית עבהנטלי07/01/2013
שלום רב, אני מזריקה דקפפטיל ונאמר לי להגיעה ביום השלישי של הוסת לבדיקה. הייתי בבדיקה ונאמר לי שיש לי רירית עבה, מה זה אומר ? הוסת שלי מסתיים בדרך ביום השלישי .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית עבה - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/01/2013כמה הרירית עבה? רצוי גם לבצע E2 ו-P כדי לבדוק אם זו היתה אמנם-וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נוסקתשלי06/01/2013
יום 11 להחזרת עובר- בטא 225,פרוג-62
יום 14 להחזרה- בטא 1230,פרוג -45.5
א. מה משמעות ואיך קורה שבטא מכפילה עצמה פי 5.5 ב 3 ימים?
ב. מה דעתכם על הפרוג? האם הוא מספק ומדוע הוא יורד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא נוסקת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2013ערכי הביטה מצויינים ויכולים להצביע גם על אפשרות של הריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והפרוגסטרון?
שלי07/01/2013מספק? מדוע יורד?
תודה והפרוגסטרון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2013טלי שלום
התנודות ברמת הפרוגסטרון צפויות והן בטווח הרצוי ,בכל מקרה תמשיכי עם הטיפול התמיכתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעות ה- דקפפטילליאת06/01/2013
ערב טוב,
בעוד כשבוע אני מתחילה פרוטוקול ארוך שמתחיל 5 ימים לפני המחזור עם דקפפטיל.
שאלתי היא: קיימתי עכשיו יחסים במהלך הביוץ, במידה ונקלטתי האם לקיחת הדקפפטיל לפני מועד המחזור יכולה להשפיע לרעה על קליטה והתפתחות ההריון?
תודה, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעות ה- דקפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר07/01/2013לא ישפיע לרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לומר לרופא - אנא עצתכם + שאלהkotenok06/01/2013
רופאים יקרים, זקוקה לעצתכם. איך לומר לרופא המטפל שלי (מישהו מאוד בכיר) כי את הסבב הבא של החזרת עוברים, הייתי רוצה שיעשה תחת אולטרסאונד (הוא אינו נוהג לעשות זאת, למיטב הבנתי, אך בחדר ההחזרה יש מכשיר אולטרסאונד), מבלי לפגוע בו/לפקפק במיומנותו, או מבלי שיכעס עלי. ועוד שאלה - האם עם רחם קשתי (כך עלה מצילום הרחם) וללא תמיכת אולטרסאונד בהחזרה, האם יש סיכוי שהעוברים לא "מגיעים" לאן שצריך או שצורת הרחם לא משנה בהחזרה? לעצתכם אודה, כי אני חוששת שהחזרה ללא אולטרסאונד מקטינה את הסיכויים.
איך לומר לרופא - אנא עצתכם + שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2013שלום,ברצוני להדגיש שלצורת הרחם אין משמעות לגבי ההחזרה,בכל מקרה הייתי מציע לפנות לרופא באופן ישיר ולשאול אותו אם החזרה מבוקרת תחת אולטאסאונד עשויה לשפר את סיכויי הקליטה של העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
kotenok07/01/2013על תשובתכם ועל תמיכתכם. אנסה לדבר איתו :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לומר לרופא - אנא עצתכם + שאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/01/2013המחקרים רבים הוכח שהחזרה בהנחיית א.ס. מגדילה משמעותית את אחוז ההריונות, גם אצל רופאים בכירים ביותר. אם אינך מצליחה ראוי לשקול לנסות את מזלך אצל רופא אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה לאחר גרידהויקי06/01/2013
לאחר גרידה (דופק עובר הפסיק בשבוע 10) נמצאה רקמת הריון, היום עברתי תהליך של היסטרוסקופיה שבמהלכה הודגם סטנוזיס של הפה הפנימי אשר נפתח ושארית עם כלי דם כ 15 מ"מ נותקה מקיר הרחם. מדוע לאחר ההליך הזה אני צריכה לקחת הורמונים (פרוגילוטון) במשך 21 יום? מתי אוכל לחזור לטיפולי הפוריות (בת 43) ?
9)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה לאחר גרידה - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/01/2013יש צורך בפרוגילוטון כדי לבנות את הרירית במהירות ולמנוע הידבקויות.
ניתן לחזור לטיפול אחרי חודש אולם רצוי לבדוק אם הרירית השתקמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
ויקי01/02/2013סיימתי לפני מס' ימים כדורי פרוליגוטון (אחרי גרידה והיסטרוסקופיה ניתוחית) ועדיין אני לא מקבלת מחזור. האם ניתן לחזור לטיפולים לפני שמקבלים מחזור ומדוע אני לא מקבלת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריוןאורח06/01/2013
עשיתי בדיקת דם להריון והיא הראתה 20% מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם להריון - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/01/2013אין תשובה כזו.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)