מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הצילווו לא יודעת מה קורה לגוף שלימיתר06/01/2013
רופאיים יקריים שלום רב
לפני כ 3 שבועות הרופא שלי נתן לי כדורים בשם דפסטון הוא אמר שהרירית שלי מעובה והכדור יעזור לי שתיתי את הכדורים 5 ימים
ולטחר כמה ימים הופיעה לי המחזור ועד עכשיו המחזור לא הפסחק כבר 3 שבועות
מה אני יעשה ?
בבקשה עזרהה
תודה רבה רופאיים יקריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הצילווו לא יודעת מה קורה לגוף שלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2013שלום ,את צריכה להיבדק ויתכן ותידרש גרידה על מנת להפסיק את הדימום וכדי לקבל היסטולוגיה של רירית הרחם המעובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאשכנזי היקר
מיתר07/01/2013הייתי אצל הרופא שלי בבדיקה ביום שישי והוא אמר שזה יעבור לי ואני התקשר אליו שהדימום יעבור ליי
הוא אומר שה כלום והדימום לא מפסיק
ואני ממש מפחדת
1 האם יתכן שקרה משהו לרחם?
2 מתי אני יבדוק עם אני צריכה גרידה?
אתה ממש מלאך תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לאשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2013מיתר שלום,אם לאחר מספר ימים לא תהייה הטבה במצבך -פני לרופא כדי שיציע לך פתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא גירוי יתרשרה סגל06/01/2013
האם יתכן ששאבו לי 22 ביציות בפרוטוקול ארוך ולא היה לי גירוי יתר? אני עכשיו שבוע אחרי החזרה יש סיכוי להריון על אף שאין גירוי יתר אבל גם לא נראה לי שהיה קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא גירוי יתר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2013גירוי יתר מופיע בים 2% ל 8% ממטופלות כמוך.
הסיבה קשורה במבנה כלי הדם שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היירעות06/01/2013
אני בשבוע 5 להריון לאחר IVF ראשון
עליית בטא תקינה
אין לי תאבון בכלל ואני לא אוכלת הרבה. האם זה בשלב זה קריטי לעובר? זה יכול לסכן אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2013לא.
אך צריך לשתות.
אם שותה זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מוקפאיםmaya06/01/2013
שלום לכם,
יש לי שאלה לגבי הקפאת עוברים.
בטיפול הקודם שלי נשאבו 13 ביציות מתוכם הופרו 8 ביציות.
החזירו לי רק עובר אחד, הסיבה לכך שאני בת 25, ואמרו לי שהסיכויים שלי להרות טובים גם בהחזרת עובר אחד, ובסוף הטיפול נכשל.
היום התקשרתי וביררתי לגבי החזרת מוקפאים והם אמרו שאין לי מוקפאים ואני צריכה להתחיל מחזור טיפול חדש.
שאלתי היא, מהן הסיבות שבגללן לא מקפאים את העוברים בדרך כלל, חוץ מזה שהן לא התפתחו טוב ? (לא אמרו לי בכלל שההפריות לא יפות או שהן לא בסדר)..
אני ממש מודאגת כי אם זה נכון שמ 8 הפריות לא שרד אף אחד, זה אומר שיהיה קשה לי להיכנס להריון.
תודה לכל הרופאים בפורום הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2013מאיה שלום
את בהחלט ראויה למענה מדוע מכל העוברים שלך ,לא נמצאו עוברים באיכות המתאימה להקפאה,את ההסבר צריך לספק לך הרופא המטפל כדי שלקראת הטיפול הבא יעשו צעדים שעשויים לשפר את התוצאות.
באופן כללי הסיבה לאיכות עוברים ירודה יכולה להיות בגלל איכות הטיפול ההורמונלי ,הרקע הפריוני של האישה או הגבר,רקע גנטי,ההליך המעבדתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצורף בדיקת זרע לבדיקתךפרופ` דוד בידר06/01/2013
מצורף בדיקת זרע לבדיקתך ..
אשמח שתגיד לי בדיוק מה הבעיה ומה הפתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2013בבדיקה לא נמצאו זרעונים.
צריך לעבור ברור מדוע.
בדרך כלל יש אפשרות להפיק זרע מהאשכים בטיפולי הפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf וכאבי בטןזוהר06/01/2013
שלום..
אני עוברת ivf פעם ראשונה, אני עושה פרוטוקול ארוך, כבר 35 ימים בערך לוקחת דקפפטיל, במוצש"ק שעבר התחלתי בנוסף פיוריגון בעקבות us וב.דם שעברתי יום חמישי הנחו אותי להמשיך עד הערב (ראשון) עם הפיוריגון ואני אמורה לחזור מחר בבוקר לus ובד.דם.. השאלה שלי היא כזאת..יומיים בערך אחרי שהתחלתי את הפיוריגון התחילו לי דקירות בצידי הבטן התחתונה הבנתי שזה תקין, הבעיה היא שביומיים שלושה האחרונים אני סובלת מכאבי דקירות שגורמים לי בחלקם להתקפל,לפעמים גם כשאני יושבת או נעמדת או בהליכה אני מרגישה אותם חזק יותר...האם זה נורמלי והם יש מצב שזה מעיד על תחילת גירוי יתר חלילה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf וכאבי בטן - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/01/2013אחרי יומיים של פיורגון-אין מצב של גרוי יתר וגם הכאבים אינם נובעים, קרוב לודאי, מטיפול זה. אני מציע שתיפני לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית שבוע אחרי הזרעהילה06/01/2013
שלום רב,
האם אפשרי לעשות בדיקת הריון ביתי שבוע אחרי הזרעה?
זה אפקטיבי בכלל או להמתין למחזור, בתקווה שלא יגיע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון ביתית שבוע אחרי הזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/01/2013שלום הילה ,ביצוע הבדיקה שבוע לאחר ההזרעה אינו יעיל ,ואינו יכול לגלות הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכון שפרהמיטל רומם06/01/2013
שלום
מישהי במקרה טופלה במכון שפרה, בניסיון לנסות ולקבוע את מין הילוד?
האם זה הצליח?
איך היתה החוויה?6333* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שידוע
נועה06/01/2013לי מניסיון של חברה ויצא לי לפגוש זוג שהם עברו את ההליך בקייב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון שפרה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2013אי אפשר במכון שפרה לקבוע מין ילוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ בתחילת טיפולי IVFבר-בר06/01/2013
שלום,אני בת 40 נשואה +2. עברתי לפני כ 3-4 שנים הריון חוץ רחמי בחצוצרה ובעקבותיו הוצאה לי חצוצרה אחת. לאחר נסיונות כושלים להכנס להריון התחלתי בטיפולי פוריות כולל נסיון אחד של IVF שלא הצליח(החזרה של 2 עוברים ולאחר מכן של עובר אחד). החלטתי לעבור מהרופא שלי למכון להפריה חוץ גופית. התחלתי בנסיון נוסף של IVF . היום הייתי בבדיקת דם + אולטרסאונד לאחר הזרקת פיוריגון במשך 4 ימים. בבדיקת האולטרסאונד הרופא גילה פוליפ ברירית הרחם, הוא אמר שנמשיך את הטיפול כרגיל.
יש לי מספר שאלות:
1) האם יתכן כי פוליפ זה נמצא כבר זמן רב ברחם והרופא הקודם פשוט לא ראה אותו?
2) האם רצוי להמשיך בטיפולים (אני אמורה להתחיל להזריק מנופור מהיום)?
3)האם הפוליפ יכול להפריע לקליטת העוברים?
4) האם המשך הטיפול ההורמונלי יכול לגרום לגדילת הפוליפ או להפכו לסרטני?
5) האם הייתם ממליצים להפסיק את הטיפולים כרגע , להסיר את הפוליפ ולאחר מכן להמשיך?
אודה על תשובתכם המהירה (כאמור אני אמורה להתחיל להזריק היום מנופור)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפול פרוטוקול ארוךשקד06/01/2013
הי בת 32, אני באמצע סופו של הפרוטוקול הארוך, אני כבר אחרי 3 שבועות דקפטיל אחרי 600 פיוריגון ואחרי 3 ימים אחרונים של 2.5 מונוגן.
עדיין ברמת האולטסאונד(כי טרם התקבלו תוצאות בדיקות הדם) הרירית 10 אבל הזקיקים יחסית קטנים כלומר יש \רק שניים "הכי" גדולים 13,14 והשאר סביב ה10-11.
מה זה אומר שהזקיקים לא מבשילים ?ממה זה נובע?
לפני כשנתיים בIVF ראשון פרוטוקול ארוך גם כן, נשאבו לי 14 ביציות!
מה זה אומר שעכעשיו יש מעט ועדין קטנים?עדיין יש סיכוי שאם ממשיכים הם גדלים??
אני בלחץ ולא רוצה להכשיל את הטיפול?אני מאוד עצבנית בלי קשר לטיפול האם זה קשור לזה שהתתפתחות איטית?
לפני שלושה ימים האסטרידול היה 616(לפני התחלת המונוגון ) אז אני מניחה שעכשיו הוא קפץ מעלה...
אנא עזרתכם...
כמה ימים בדכ סהכ לוקחים הורמונים בפרוטוןקול ארוך כי אני סהכ כאמור אחרי 7 ימים הורמונים 4 ימי פיורוגון 150(סהכ 600) ועוד שלושה ימים של 2.5 מונוגון.
האם ניתן להמשיך לקחתם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול פרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/01/2013ליאת שלום,התגובה השחלתית שלך לטיפול תקינה לחלוטין ,ובכל מקרה עדיף שתגובתך תהייה מבוקרת והדרגתית על פני תגובה מהירה,הערכתי שהטייפול שלך ימשיך עוד מספר ימים תוך איזון בין מינון התרופות שאת נוטלת לתגובה השחלתית שלך,ונראה שאת בדרך הנכונה -בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזוספרמיהלולי06/01/2013
היי רשמת שיש לבעלי אזוספרמיה מה זאת אומרת עם זה על רקע חסימתי?!איך בודקים את זה ואיך אפשר לטפל?
והאם זה לא קשור אחד לשני שלאבא שלו הייתה את אותה בעיה והוא עבר ניתוח והביא 3 ילדים? ולאח שלו טין בעיה והביא שלוש בנות???
שוב תודה על הכל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזוספרמיה - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/01/2013לא שלחת בדיקת זרע מפורטת. מעצם ההצעה לבעלך לעבור ניתוח לשאיבת זרעונים,ף הבינותי שאין לו זרע בזרימה-מצב המכונה אזוספרמיה. באשר לחסימתי או לא, זה תפקידו של מומחה הפוריות-המטפל-לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה
לולי06/01/2013ואם במידה וזה לא חסימתי?? אז מה זה אומר???
אני כבר שולחת לך בדיקת זרע שתגיד לי מה הבעיה בדיוק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חסימה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2013שלום לולי
על מנת להגדיר את סוג האזוספרמיה(חוסר זרע בנוזל הזרע) שיש לבעלך,עליו לבצע מספר בדיקות ,בין היתר
1.פרופיל הורמונלי
2. סונר אשכים להערכת מצב האשכים ואברי שק האשכים
3.קריוטיפ-וחוסרים לכרומוזום Y
במידה ותעלה האפשרות של בעיה חסימתית כדאי יהייה לבצע
1.בדיקה לציסטיק פיברוסיס
2.סמנים בזרע לקביעת גובה החסימה
את הבירור יש לבצע בניצוחו של מומחה פריון על מנת להציע לכם את הפתרון האופטימלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
לולי07/01/2013ואת כל הבדיקות שרשמת לי לבצע איפה אני עושה אותם? כי יש לי הפניה לבריאות האישה ב 10.1 יביאו לו את זה שם או צריך לבוא עם התוצאות כבר באותו יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2013הערכתי שיפנו אותך לבדיקות האלו ע״י אחד מרופאי הפריון במרכז לבריאות האישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחלולי05/01/2013
לבעלי יש בעיה בזרע...
בבדיקת זרע היה רשום שלאחר סינכרוז לא נמצא זרע.. האורולוג שלו אמר שעליו לעשות ניתוח כדי לשאוב זרע מהאשך רציתי לשאול מי מבצע את זה אם אותו רופא שהוא גם מומחה האם זה עולה כסף?? ואיך זה הולך קובעים תור רגיל או מה??
והאם אחרי הניתוח אפשר להקלט להריון באופן ספונטני ולא להתחיל לעבור טיפולי הפריות... כי בעצם זאת הבעיה היחידה אצלי הכל תקין וגם אצלו חוץ מהבעיה הזאת..
דרך אגב לאבא שלו הייתה אותה בעיה הוא עשה ניתוח והביא ילדים בלי טיפולים
אודה לתשובה ברורה .. תודה רבה על הכל אתם גדולים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/01/2013שלום,לבעלך יש בעיה הקריה אזוספרמיה,בשלב ראשון יש לבדוק אם היא על רקע חסימתי או לא,בכל מקרה הטיפול הייעודי שלך יהייה הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת מין העוברלולי05/01/2013
היי יש לי שאלה לגבי גיסתי..
יש לה 3 בנות והיא מאוד רוצה בן האם אפשר לעשות איזשהו טיפול לזה ואם כן מה האופציות?? בסביבות כמה זה עולה והאם זה בטוח?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מין העובר - תגובה
פרופ' שלמה משיח05/01/2013הדרך הבטוחה היחידה לבחירת המין היא באמצעות הפריה חוץ גופית ואיבחון המין בעוברים בנמצאים במעבדה ובטרם ישתרשו. הבדיקה הזו אינה מותרת בישראל אלא לאחר 4 ילדים מאותו המין ורק לאחר אישור ועדה (שאינה מאשרת כמעט). ניתן לבצע בחו"ל. לשם כך יש לפנות למומחי פוריות שעובדים גם עם יחידות הפריה במזרח אירופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 81להיות אמא05/01/2013
שנימעיאשלום לכל הבנות !!
אז ככה הסיפור שלי מתחיל, אני בת 26 והמשך שנתיים אני ובעלי בטיפולים , עברנו4. טיפוליivf הראשון נקלט אבל בשבוע 8 הייתי צריכה לעהור גרידה כי העובר לא התפתח, ההפריה השניה כשלה השלישית הייתה מעוברים מוקפאים וגם הצליחה אבל נגמרה בצורה טרגית כמו הפעם הראשונה האובדן הצער הכאב ותחושת הכישלון פשוט מוטטו אותי, הרגשתי אבודה , החלטנו לחכות ועכשיו אני אחרי הטיפול הרבעי הוחזרו 3 עוברים היום אני 12 ימים אחרי ההחזרה בטא יצאה 81 , זה תקין ? זה ערך טוב ? מעיד על משהו? יום ראשון צריכה לעשות עוד בדיקה לראות אם יש הכפלה ! מאוד סקפתית מפחדת להתחיל לקוות ולהיקשר
מה ניתן לקבל בשביל לחזק את העובר אני מקבלת אנדומטרין ואסטרופם וקיבלתי פרוגסטרון יש עוד משהו שניתן לקחת להצלחת ההריון עד סופו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 81 - תגובה
פרופ' שלמה משיח05/01/2013התוצאה טובה ויש סיכוי טוב להריון גם לאחר שתי הפלות טבעיות. כדאי להגדיל את התמיכה אולם לשם כך עליך לפנות לרופא שלך או למומחה פוריות אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עוד כמה שאלות קטנות
להיות אמא05/01/2013שבוע טוב ותודה על המענה המהיר
כשאמרת שאולי עדיף להגדיל את התמיכה התכוונת לאנדומטרין , כי אני לוקחת שלוש פעמים ביום ,פעמיים אסטרופם , יש משהו ספציפי שהתכוונת אליו שאולי אני יוכל להעלות בפני הרופא? איך אני צריכה להתנהג עקב כך שייש לי עבר של הפלות חוזרות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה עוד כמה שאלות קטנות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/01/2013מתקבל הרושם שאת מקבלת טיפול תמיכתי מתאים ,לעיתים ניתן לשקול מתן תוספת של זריקות פרוגסטרון-כמובן שהדבר נתון לשיקולו של הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן אחרי טיפול IVFאני05/01/2013
שבוע טוב,
ביום ראשון, ה- 30.12.12, עברתי לראשונה שאיבת ביציות (12 במספר).
ביום שלישי, ה-1.1.13, עברתי החזרה, ומאז לא חשתי בדבר...
הרופא אמר כי יכול להיות שבסוף השבוע הבטן תתנפח מעט בעקבות הטיפול.
אתמול בערב, יום ו', לאחר ארוחת ערב שישי, לפתע הרגשתי כבדות נוראית, והתחילו כאבי בטן (בכל חלל הבטן, ובעיקר בצד שמאל) לא מוסברים.
הבטן נפוחה, ויש לי תחושה כאילו בלעתי אבטיח שלם.
אני עם כאבים ונפיחות, ואינני יודעת אם זה אכן בגלל ההליך שעברתי, או שאין קשר וזה באמת בגלל הארוחה הכבדה שאכלתי (זה קרה מיד אחרי).
מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן אחרי טיפול IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/01/2013מורן תחושות כאלה שכיחות לאחר שאיבה והחזרה ,ורק אם הכאבים יתגברו תדרש ביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)