מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור לאחר לידהאור15/10/2009
שלום
ילדתי בקיסרי לפני 7.5 חודשים ואני לא מקבלת מחזור עדיין, הנקתי באופן מלא עד לפני שבועיים, עכשיו אני לא מניקה במהלך היום אלה רק בבוקר ובשעות הערב. אתמול הייתה לי הפרשה חומה ממש קטנה. האם בעקבות זה אני צריכה לצפות למחזור או שעלי להפסיק לגמרי להניק על מנת לקבל מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ' שחר קול15/10/2009יתכן מחזור בעת הנקה.
בכל מקרה, זו לא סיבה להפסקת הנקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ופרוגסטרוןטלי15/10/2009
שלום,
הזרעה ב- 1.10
ב- 13.10 - בטא 15. פרוגסטרון 115 E2 1020
היום, 15.10 - בטא 46 אבל ההורמונים ירדן: פרוגסטרון 109 E2 865
האם זה שהפרוגסטרון והאסטרודיל ירדו מעיד על הריון לא תקין? מה יכולות להיות הסיבות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול15/10/2009לא ניתן להסיק מסקנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהמורן15/10/2009
שלום
1.באיזה ערך של LH נהוג לתת אוביטרל לסבב טבעי של הזרעה או הפריה?
2.באיזה ערך של LH הגוף ממש לפני ביוץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
פרופ' שחר קול15/10/2009נחשול ה - LH המקדים את הביוץ עולה בחדות לערכים של מעל 100 ןיורד, לכן קשה לתת תשובה מדויקת לשאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך LH עוזר לדעת מתי ביוץ?
מורן15/10/2009תמיד אמרת מדוע אין LH בנוסף לפרוגסטרון ואסטרדיול
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול15/10/2009שילוב 3 הערכים: E2 P LH בנקודת זמן מסויימת עשוי לנבא היטב מועד הביוץ.
לערך אחד בלבד אין כל משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים ברירית דקהענת14/10/2009
בוצעה שאיבה ללא החזרה בגלל רירית דקה. אסטרופם לא עזר לעיבוי הרירית. כרגע עם פרוגינובה 3 פעמים ביום, במשך כחודש. לפני שבועיים בוצע פיפל ובעוד כמה ימים יבצעו החזרת מוקפאים. הרירית עדיין 4 מ"מ. לפי מה שהבנתי מהרופא הסיכויים קלושים מאוד מאוד ולטענתו אם ההחזרה תכשל אז הפתרון הוא ניתוח חירוץ/ערוגות ברירית הרחם.
1. מה הסיכויים שיקלט הריון?
2. האם יש משהו שעליי לעשות כדי להגדיל את סיכויי ההצלחה (כמו מנוחה? תזונה מסוימת? חימום?)
אודה לתשובות (בת 37 וחצי, ללא ילדים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית דקה
פרופ' שחר קול15/10/20091. קטנים
2. יש שמועות על אכילת סלק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםדנית14/10/2009
שלום דר',
לקראת החזרת מוקפאים.ב-02.10 התחלתי עם אסטרופם 3 כדורים ביום.ב-11.10 לאחר בדיקת א.ס נתבקשתי ליטול כדור נוסף( 4 במס' ) כיוון שהרירית עדיין דקה (5.5 מ"מ ) היום בביצוע א.ס אין כל שינוי ברירת והתבקשתי לקחת כדור נוסף אך הפעם בצורה וגינאלית. סה"כ 5 אסטרופם ליום ולהגיע ביום ראשון ה-18.10 לבדיקת דם וא.ס.
מהם הסיכויים שתהיה תזוזה ברירית? עד מתי מנסים לעבות את הרירית?זה הכדור החמישי שהוסיפו לי , מהו המינון המקסימלי בנטילת אסטרופם?
תודה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית דקה
ענת14/10/2009הי לני,
כבר הבנתי מהפורום שאנחנו סובלות מאותה בעיה. אני לקחתי 4 אסטרופם ביום וזה לא עזר בכלל. כרגע מנסה פרוגינובה. אמרו לך מה הסיבות לרירית הדקה? בכל מקרה שיהיה לך הרבה בהצלחה. שמעתי על 2 בחורות שעם רירית 4 נקלטו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת
דנית15/10/2009כן, אכן אנו סובלות מאותה הבעיה וזו אכן בעיה קשה....
אי אפשר לשים את האצבע ולומר בדיוק מה שורש הבעיה.סביר להניח שאצלי הבעיה היא כתוצאה מגרידות שעברתי.
אני כבר הגעתי ל-5 אסטרופם ליום ומקווה שמשהו יזוז, אדע ביום א'.
ענת, אל תאמרי נואש, אל תרימי ידיים ויותר מזה תאמיני בכל כולך שאוטו טו זה קורה.
אני כבר שנתיים בכל הסרט הזה, בהתחלה הייתי נכנסת לדכאונות ואומרת לעצמי "זהו, אם הפעם זה לא מצליח אני מפסיקה" וכמובן שהמשכתי והגעתי ל-IVF בלי להרגיש.
יש טיפול לרירית דקה, אכן " הניתוחון" שהזכרת בשאלתיך לדר'.יש לי סיפור קטן ואולי המלצה.תשארי לי את המייל שלך ואכתוב לך. זה ארוך, לא לפורום.
בהצלחה גדולה שיהיה לך/לנו
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי אותה בעיה והצלחתי להרות
חסויה15/10/2009היי בנות
אצלי רירית הרחם נפגעה בעקבות גרידה וגם כן לא עברה את ה-5.5 מ"מ עם אין סוף אסטרופם ופרוגינובה, היסטרוסקופיה ו"ערוגות" שעשו לי (כמו פיפל), ניסיתי גם מחזור טיבעי- וכלום לא עזר.
רופא אחד המליץ להחזיר את הקפואים גם אם הרירית דקה ואם יקלט אז יופי ואם לא אז ב-IVF הבא ש"יפציצו" אותי בהורמונים כדי לעבות את הרירית
כך עשיתי , השיפור ב-IVF היה קטן אך משמעותי - הגעתי ל6.5 מ"מ ואני עכשיו בשבוע 7 (עדיין לא מאמינה)
אל תתיאשו ותתעקשו על מה שמגיע לכן!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה מזל טוב, אכן סיפור מעודד!
דנית15/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לני
ענת18/10/2009לני, תודה על ההתייחסות. האימייל שלי הוא: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת, שלחתי לך למייל
דנית18/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לני
ד''ר דוד ישי18/10/2009יש סיכוי שהרירית תתעבה, אחרת לא היו מעלים את המינון. להערכתי הוא לא גדול. אפשר להמשיך עם האסטרוגן עד כ 3 שבועות. אם אין התעבות , צריך להפסיק ולנסות פרוטוקול אחר. אין מינון מקסימלי בד"כ לא נותנים יותר מ 5 בדורים ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי - רירית אקוגניתלימונית14/10/2009
ד"ר ישי שלום,
תזכורת: לקראת החזרת מוקפאים.
היום בבדיקתת ה-US שהתבצעה על ידי ד"ר גולדברג, נמצאה רירית לא טובה, שהוגדרה כאקוגנית.
במרכז התמונה היה נראה משהו לבן דיי גדול. עובי הרירית במקום מסוים 6 ומשהו ובמקום מסוים 7 ומשהו.
ד"ר גולדברג ציינה בפניי שאינה מרוצה מהרירית, שהיא נראית לא טוב, גם מבחינת הצבע שלה, והוציאה גם תמונה שלה.
לאחר הישיבה בצהריים, דווח לי שפרופ' דירנפלד ביקשה שאגיע ביום ראשון שוב לבדיקת US.
תחילת הפרוגינובה 1/10.
כלומר שביום א' יהיה כבר היום ה-18 לפרוגינובה.
האם תוכל להסביר לי מה אומר הממצא הזה? (קצת מודאגת).
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימונית
ד''ר דוד ישי15/10/2009רירית אקוגנית היא רירית שבאולטרסאונד נראית לבנה יותר. רירית כזאת נחשבת לרירית פחות טובה לקליטת עוברים. העניין הוא שזה דבר נתון שלא ניתן לשנותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לימונית15/10/2009ד"ר ישי שלום,
1) עד היום לא אמרתם לי שהרירית שלי אקוגנית. האם ייתכן וזה משהו שנוצר פתאום?
2) למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר שזה נתון שלא ניתן לשנותו?
3) האם זה קשור לגיל, או שז נתון מולד?
4) האם זה יכול להיות קשור לפיפל?
5) קראתי שיכול להיות שזה מצביע על פוליפ? האם ייתכן?
6) והאם הנתנון הזה אומר שבכל הטיפולים הסיכוי שלא יהיה היריון רב יותר מהסיכוי להיריון?
סליחה על מטר השאלות
אבל חשוב לי לדעת קצת יותר,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי17/10/2009אני לא זוכר איך נראתה הרירית שלך עד כה. בכל מקרה , זה לא מסוג הדברים שאנחנו אומרים לנשים משום שכמו שאמרתי , זה מצב נתון שלא ניתן לשנותו. בד"כ מדובר בנטיה . כלומר סביר להניח שאם נבטל ונעשה שוב הכנה , תראה הרירית באותה צורה. אני לא יודע האם זה מולד או נרכש. בכל מקרה ההבדלים אינם משמעותיים. לעובי הרירית משמעות גדולה יותר. לא סביר שפתאום יש לך פוליפ שלא ראינו לפני זמן קצר. ובכל מקרה , לא נכון לאבחן פוליפ כאשר הרירית היא בשיא עוביה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת
לימונית17/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ברור לי משהושני14/10/2009
הרופא נתן לי דקפפטיל 0.1 להזריק במקום אוביטרל (לביוץ). הבנתי שהוא ניתן על מנת למנוע גירוי יתר השחלות.
1) האם הוא תמיד גורם לביוץ?
2) כתבתם לי כאן שאין לו תופעות לוואי, ובכל מקום שחיפשתי באינטרנט, רשומות המון תופעות
לוואי, שאותי מטרידים במיוחד: גלי חום, נשירת שיער (יש לי גם ככה מעט שיער), ועליה במשקל/בצקות/ אגירת נוזלים. איך זה מתיישב עם זה שאמרתם לי שאין לו תופעות לוואי?
3) האם הדקפפטיל הניתן במקום האוביטל גורם לדחיית המחזור בכמה מחזורים (במידה ואין הריון), כמו דקפפטיל שניתן בזמן טיפול למניעת ביוץ??? הרי זו אותה תרופה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי14/10/2009כן
התופעות שציינת , קשורות לטיפול ממושך בדקפפטיל או תכשירים דומים ( של חודשים )
במינון הזה השפעתו פגה תוך כמה שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי הנכבד,
שני15/10/2009האם הדקפפטיל הניתן במקום האוביטל גורם לדחיית המחזור בכמה מחזורים (במידה ואין הריון), כמו דקפפטיל שניתן בזמן טיפול למניעת ביוץ??? הרי זו אותה תרופה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי15/10/2009כמו שאמרתי , במינון הזה , השפעת התכשיר פגה תוך כמה שעות ואין לה השפעה לטווח ארוך , בודאי לא על הופעת הוסת הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?חסויה14/10/2009
עברתי פיפל ונהיו לי כתמתמים חום ורוד נעלם עד היום עוד לא קיבלתי מחזור האם יכול להיות הריון לאחר ביצוע פיפל ???.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי14/10/2009יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץטלולה14/10/2009
שלום,
המחזור שלי אינו סדיר בחצי שנה האחרונה ונמשך הרבה ימים (עד כ 13 ימים לפעמים) מה שבדרך כלל המחזור נמשך כשבוע.
בחודש ספטמבר קיבלתי ב 13/9 והמחזור נמשך כ10 ימים. והחודש קיבלתי ב10/10 ונמשך כ4 ימים. הדימום היה חלש שאפילו לא הייתי צריכה טמפון אלא רק תחתונית רגילה.
איך אוכל לדעת מתי הביוץ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי14/10/2009מה שחשוב לחישוב הביוץ , הוא לא משך הדימום בוסת , אלא אורך המחזור ( בזמן שעובר מהיום הראשון של הוסת עד ליום הראשון של הוסת שאחריו )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמא14/10/2009
מאיזה ערך של ביטא - ניתן להבחין בערכה הביתית - הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמא
ד''ר דוד ישי14/10/2009מעל 20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני יודעת מתי יהיה ביוץ?דנה14/10/2009
עשיתי היום בדיקת דם ויצא-
FSH - 6.3
2.1 - LH
191 - ESTRADIOL (E-2)
1.6 - PROGESTERONE
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול14/10/2009לא ניתן לדעת מתי יהיה ביוץ על סמך הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת דימום לאחר שימוש בפרימולוטנמנסים כבר שנה14/10/2009
שלום רב,
אני בעלת שחלות פוליציסטיות ולאחר טיפול עם איקקלומין במנה כפולה לא קיבלתי מחזור במשך 40 יום ולכן קיבלתי את הכדורים פרימולוט נור - כדור ביום ל-7 ימים. מאז סיימתי את לקיחת הכדורים עברו כבר 4 ימים ועדין אין דימום. בדיקת הריון מהיום שלילית. בפעמים קודמות שלקחתי את הכדורים האלו קיבלתי מחזור לאחר יום יומיים.
מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה עלי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
פרופ' שחר קול14/10/2009כנראה שהרחם לא נחשף לרמות מינימאליות של אסטרדיול אנדוגני.
יתכן והיה ביוץ עצמוני.
מציע בדיקת דם + א.ס. והחלטה על ההמשך לפי התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יהיה איתי?שרית14/10/2009
אני בהריון שבוע 6 או חמישי. מחזור אחרון 04.09.
יש לי בעיות עם בטא שעולה כל 3 ימים ולא כל יומיים.
29.09 28
01.10 44
03.10 66
05.10 92
08.10 239
11.10 659
13.10 950
באולטראסאונד בתאריך 11.10 היתה נקודה ממש קטנה במרכז הרחם, בתאריך 13.10 היה כבר שק הריון קטן מעל 4 או 5 מ"מ, כרגע ללא תוכן אבל בהתחשב בעובדה שלפני 3 ימים היתה רק נקודה ואתמול כבר גדל השק לא הייתי מצפה שכבר יהיה תוכן (לא שאני רופאה אבל..)
החליטו לחכות עד מחר ואם הבטא לא תכפיל את עצמה יבצעו הפלה בשאיבה ולמחרת יבדקו את הבטא כי אם היא תעלה הם יבינו שיש הריון מחוץ לרחם.
ואני שואלת... אם רואים שק הריון למה שיהיה הריון מחוץ לרחם?
למעט העובדה שהבטא האחרונה לא עלתה טוב, עד אז היא עלתה דיי בעקביות באחוז מסוים....
למה כבר להתייאש ולבצע הפלה? אולי אצלי זה פשוט מתפתח נורא לאט?
מניסיונך מה נראה לך??
אגב, נתון נוסף לא טוב, הרירית שלי היתה לפני שבוע וחצי 10. ירדה לאחר שבוע ל 8 וכעת היא 4...
אני מקבלת אנדומטרין ואסטרופם פעמיים ביום...
סליחה על האורך אבל אני ממש צריכה דעה נוספת
תודה עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול14/10/20091. יכול להיות "דמוי-שק".
2. הסיכוי להריון תקין - אינו טוב, לצערי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3.5שירה14/10/2009
שלום רב רופאים יקרים
מה אומר FSH
3.5 לבחורה/אשה בת 40?
עשיתי הבדיקה פעמיים ונתקבלת אותה תוצאה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול14/10/2009תקין, אך רצוי לצרף תוצאת E2 מאותו היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכהמורן14/10/2009
הפסקתי את האנדומטרין והאסטרופם לפני כיומיים (לאחר קבלת בטא שלילית) עד עתה לא קיבלתי מחזור ואין כלל סימנים למחזור מתקרב.
מתי בדר"כ אחרי הפסקת האנדומטרין והאסטרופם מקבלים מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן- בד"כ אם אין הריון הוסת יופיע
פרופ' מרתה דירנפלד14/10/2009תוך שבוע מאז הפסקת התרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)