מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקות דםאני08/12/2008
שלום, אתמול עשיתי בדיקת דם והתוצאות היו: E2 1418 PRO 4.3 LH 14.3 בערב (אתמול) הייתי באולטרסאונד והזקיק היה כבר 21 והתבקשתי להזריק אוביטרל ברגע שאני מגיעה הביתה (וזה היה ב-22:00 בלילה). היום התבקשתי לעשות שוב בדיקת דם (אני במעקב לפני החזרת מוקפאים) והתוצאות הן: E2 767 PRO 6 LH 24 מה זה אומר???? אף פעם לא עשיתי בדיקת דם בשלב כזה - האם התוצאות בסדר? האם ה-E2 אמור לרדת בצורה כזו וכל כך מהר? האם היה ביוץ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי08/12/2008זה אומר שאת אמורה לבייץ בתוך כ 24 שעות . את העוברים מחזירים יומיים אחרי אם הם בני יומיים ו 3 ימים אחרי אם הם בני 3 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ושאלה
***09/12/2008לגבי החזרת המוקפאים... כפי שאמרתי, ביום ראשון ב-22:00 בלילה הזרקתי אוביטרל והחזרת המוקפאים (בני שלושה ימים )נקבעה ליום חמישי בבוקר - האם זה מועד נכון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הריוןליה08/12/2008
מחזור אחרון 15/11 19/11 איקקלומין ביום החמישי לחמישה ימים 2/12אוביטרל ביום ה17 4/12 והזרעה ביום ה19 היום בבדיקת הריון ביתית חיובי האם זה מהאוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת שאני מתערבת
יפית08/12/2008אבל יש משהו שלא מסתדר לי עם מה שכתבת לפי החישוב שלי ה2/12 זה היום ה-18 ואני יודעת לפי מה שאני יודעת רק אחרי 15 יום מההזרעה את אמורה לבצע בדיקה אלא אם כן רשמת תאריכים לא טובים . למשל אני קיבלתי כמוך ב-15/11 אבל ביצעתי את ההזרעה ב-27/12 וב-28/12 אמרו לי שאני עדין לא יכולה לבצע בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הריון
ליה08/12/2008היי יפית התאריכים שרשמתי אכן נכונים . ביצעתי מעקב זקיקים והביוץ שלי הגיע קצת מאוחר משלך . וביצעתי היום בדיקת הריון מרוב התסכול ובמקום לחכות בשקט. אני פשוט לא מתאפקת עד שבוע הבא ולכן ביצעתי, ורציתי לדעת אם אכן זה מרמז על משהוא או שזה שאריות מהאוביטרל. אני מקווה ומייחלת ששתינו נצליח החודש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יפית08/12/2008מתוקה שלי אני לא חושבת שיש דבר כזה שאריות אוביטרל אבל אל תפתחי ציפיות תיתאזרי בסבלנות גם אני כל יום שעובר ניראת לי כמו שנה מקווה בשבילך שזה אכן נכון ושאני ישמע בשורות טובות ואולי מי יודע בסוף נתראה בביה"ח בלידה כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפית
ליה08/12/2008היי יפית התאריכים שרשמתי אכן נכונים . ביצעתי מעקב זקיקים והביוץ שלי הגיע קצת מאוחר משלך . וביצעתי היום בדיקת הריון מרוב התסכול ובמקום לחכות בשקט. אני פשוט לא מתאפקת עד שבוע הבא ולכן ביצעתי, ורציתי לדעת אם אכן זה מרמז על משהוא או שזה שאריות מהאוביטרל. אני מקווה ומייחלת ששתינו נצליח החודש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי08/12/2008אם ההזרעה ( = יום הביוץ ) היתה ב 4/12 היום זה 4 ימים אחרי. אין סיכוי בעולם שההבטא יהיה חיובי גם אם יש הריון. אז או שזה מהאוביטרל ( הכי הגיוני ) או שאת בהריון לא קשור לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא התייחסת לשאלתי בפורוםליה08/12/2008
שמי הילה אני בת 29 אם ל2 ילדים בהריונות ספונטניים ולידות רגילות . מטופלת באיקקלומין מהיום החמישי לחמישה ימים וזריקת אוביטרל ביום ה17 מתחילת המחזור ביום ה19 ביצעתי הזרעה יום אחרי התחלתי דופסטון 2 כדורים ביום למשך 12 יום . שאלתי היא האם במהלך ההמתנה עקביפסטון יתכן ביוץ נוסף במהלך ההמתנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ' שחר קול08/12/2008ביפסטון לא יגרום לביוץ נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב, ד"ר.נעמה08/12/2008
בס"ד היי, ד"ר. והמון תודה על המענה המהיר והמקצועי.. שאלה קטנה... כמה שעות משעת הביוץ המתוזמן (עם אוביטרל) אישה יכולה להיכנס להריון? כלומר, אם לפי החישוב היה לי ביוץ ב8 בבוקר, עד איזה שעה הביצית פוריה? מקווה שהבנתם את השאלה :) המשך יום קסום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול08/12/2008הביצית שומרת על יכולת ההפריה במשך כ - 12 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית גבוהה מידי...?אור08/12/2008
בוקר טוב למכובדים, שאלה קטנה בנושא הרירית: היום אני כ 9 ימים לאחר מחזור החל מהיום החמישי למחזור מזריקה PUREGON כ 50 יחידות , האם יייתכן/ האם מצב רצוי שהרירית עומדת כבר היום על 8 מ"מ ? האם קיים מצב שבו גודל הרירית הינו גבוה מידי? כמובן שבצעתי בדיקות דם שאני ממתינה לתשובתם; שאלה היפוטטית נוספת: לפני כן היתה הפסקה של הטיפול למשך חודשיים שבהם לא קיבלתי מחזור אלא בעזרת פרוורה (עובי הרירית ממש לפני המחזור עמד על 14.5 מ"מ), האם קיים קשר בין עובי הרירית היום למה שהיה במחזור האחרון? נתון אחרון: שחלות פולציסטיות. האם מדובר בנתונים חיוביים? בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול08/12/2008הרירית תקינה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגסטןשיר@08/12/2008
שלום. אני משתמשת בנרות וגינליים של אוטרגסטן 3 פעמים ביום 300 גר' כל פעם ולפעמים חלק גדול מהחומר לא נספג בגוף (מופרש) לאחר מס' שעות - האם תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול08/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ווסתי ארוך לאחר טיפולIVF כושלנורה08/12/2008
שלום רב, אני בת 41 נמצאת כעת במחזור לאחר טיפול IVF שנכשל. אני אמורה לחכות עכשיו מחזור אחד עד לתחילת הטיפול הבא, רציתי לשאול: יש לי כעת דימום של הווסת שנמשך זמן רב מהרגיל : כבר 10 ימים ! האם זה קשור בכך שבפעם האחרונה הוחזרו 5 עוברים? (יותר מתמיד) והאם הדימום שנמשך זמן רב כעת , מעיד בהכרח שמועד הווסת הבאה יתאחר , יידחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורה שלום
פרופ' שחר קול08/12/2008אין קשר בין מספר העוברים שהוחזרו לבין משך הדימום.
אין גם לדעת מתי יגיע המחזור הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה במחזורים אחרוניםרחלי07/12/2008
שלום לכם רופאים.
אני מאוד מודאגת, במחזורים האחרונים הפרוגסטרון אצלי גבוה .
ביום ה21 קיבלתי דקפפטיל 3.75
וביום הרביעי למחזור ביצעתי בדיקת דם שהתוצאה היא:
pmol/L <60 ESTRADIOL (E2) SENS.
<4000- pmol/L <350 ESTRADIOL (E-2)
- nmol/L 4.6 PROGESTERONE
באותו יום בערב התחלתי להזריק גונל 75
למה הפרוגסטרון כ"כ גבוה בתחילת המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי שלום
פרופ' שחר קול08/12/2008אם הכוונה פרוגסטרון = 4.6 - ערך סביר, לא נורא גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה למרות נטילת אסטרופםלני07/12/2008
שלום רב, עברתי היריון ספונטני ותקין שבסיומו נולדה בתי הבכורה. לאחר שנה ניסיתי להרות ועברתי שתי הפלות טבעיות ו-3 גרידות.( נשארה שארית רקמה אז נאלצתי לעבור גרידה נוספת )מאז הגרידה השלישית עברו 7 חודשחם בהם הספקתי לעבור הזרעה אחת ללא הצלחה. היום הייתי אמורה לעבור הזרעה שניה אך הרופא השאיר זאת לשיקול דעתי כיוון שלאחר נטילת אסטרופם 3 גלולות ליום במשך 6 ימים הרירית הגיעה ל-4 מ"מ.בעלי ואני החלטנו לנסות ללא הזרעה ובמקביל נשלחתי לבדיקת היסטורסקופיה. יש לי מס' שאלות: מה הסיכויים להרות עם רירית בעובי 4 מ"מ? האם ניתן לשקם את הרירית לאחר 3 גרידות? האם הסיכויים להרות בהזרעה במצב זה גדולים יותר מקיום יחסים באופן טבעי? מה עובי הרירית המינמאלי הנחשב לתקין? תודה רבה, לני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לני שלום
פרופ' שחר קול08/12/20081. הסיכוי די נמוך.
2. אם מוצאים בהיסטרוסקופיה הידבקויות ברחם ניתן לשפר המצב.
3. הזרעה אינה משפרת את הרירית.
4. רוצים לראות רירית בעובי 7 ממ ויותר, אך כמובן שמושגים הריונות גם עם רירית דקה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםיפית07/12/2008
שלום, החודש אני אעבור החזרת עוברים ללא טיפול הורמונלי אלא עם ביוץ טבעי, זה מה שהרופא החליט. אחרי שהחודש ללא הצלחה עשיתי הפרייה ראשונה. הבנתי שיש לי 9 מוקפאים בני יומיים אך לא כולם או הגודל למרות שחשבתי שמשאירים את אלו שהופרו עוד יום יומיים בכדי שיהיו לגודל 4 או יותר תאים. ומה שאומר שלא כל העוברים שלי שווים בגודלם וקצת התבאסתי. השאלה המוזרה שלי האם אין מצב אחרי שהקפיאו אותם להחזיר אותם למצב של יום-יומיים שיגדלו קצת ואז להחזיר אלי ? או שברגע שהם עוברים הקפאה אז זה אבוד ומה שיצא זה מה שמוחזר לגוף? מצטערת אם השאלה מוזרה אך אתם אלו שעוזרים ותומכים לכל השאלות שקשה לשאול את הרופאים. תודה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפית שלום
פרופ' שחר קול07/12/2008מספר התאים אינו הפרמטר היחיד לניבוי הצלחה.
בהחלט יתכן שעובר בן 2 תאים ביום 2 יתן הריון תקין.
לכן, עדיף להפשיר את העוברים ולהחזיר לרחם את העוברים השורדים.
אין יתרון לגידולם יום או יומיים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעתם אותי
יפית07/12/2008תודה רבה, הרגעתם אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
פרופ' שחר קול08/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוף מעקב זקיקיםדנה07/12/2008
שלום ד"ר! אני מטופלת פעם 4 עם איקקלומין ( פעם שעברה היה לי ביוץ אבל לא נכנסתי להריון) לבעלי יש זרע ירוד- תנועתיות 13 מיליון 36% נורמלים 4 %- כדי לעשות השבחה אמרו לי ללכת למעקב זקיקים- היום הייתי במעקב והנה התוצאות= עובי הרירית- 7.8 ללא נוזל שחלה שמאלית- זקיקים קטנים מרובים שחלה ימנית- 10 מ"מ יום למחזור- 16 1)האם זה אומר שלא יהיה החודש ביוץ ולא היה? 2) האם זה אומר שאני צריכה עכשיו עוד הפעם לחכות למחזור הבא כדי להתחיל טיפול- הרי לקחתי איקקלומין כדור 1 ועכשיו זה לא גרם לביוץ- ובחודש שעבר היה ביוץ - האם עכשיו אפשר לעשות זריקות? מה אומרות תוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול07/12/2008מכיוון שנמצא זקיק 10 ממ יש טעם להמשיך ולעקוב אחריו. אולי יתן ביוץ בהמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, המשך
אירנה08/12/2008תודה רבה ד"ר על התשובה המהירה מה זה אומר שבשחלה ימנית יש זקיק בגודל 10 ובשחלה שמאלית יש רק זקיקים קטנים ? האם זה לא טוב?ואם אני צריכה לעשות השבחה האם אני צריכה שיהיה לי ממש ביוץ או שרק שזקיק יגדל הרי אני צריכה לעשות זריקה אוביטרל- האם יש גם סיכוי שזקיק לא יגדל האם הוא עוצר בשלב הזה? יש לי יום חמישי רק מעקב זקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול08/12/2008יש לקוות כי הזקיק ימשיך ויצמח ויגיע לקוטר מתאים לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולות גינרהשיר07/12/2008
נאמר לי לקחת גינרה החל מהיום הראשון למחזור למשך 15 יום ולחכות לאחר מכן לדימום (ואז להתחיל טיפול ivf שני).שאלתי לאחר כמה זמן מסיום נטילת הגינרה מתחיל בדרך כלל הדימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי07/12/20082-4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היידנית07/12/2008
שלום אשמח אם תעזרו לי בבעיה קטנה קיבלתי מהרופא בדיקה חוזרת לפרופיל הורמונלי ולקיחת כדור איקקלומין אני כל כך הסתבכתי עם הזמנים שלפי החישוב שלי יוצא לי משהו כנראה לא הגיוני הבנתי שצריך לעשות את הבדיקת דם ביום הראשון של הווסת החזק אוקיי קיבלתי ווסת בתאריך5.12 יום הווסת החזק ב-7.12 מתי אני צריכה לעשות פרופיל הורמונלי ב-9.12? או ב-10.12? ולגבי האיקקלומין 5 ימים לקחת אבל באיזה תאריך בבקשה תעזרו לי אני חוששת לפספס עוד חודש והבדיקת דם לא תהיה שווה כלום כמו בפעם שעברה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית שלום
פרופ' שחר קול07/12/2008מציע פרופיל ב - 9.12
באותו היום, לאחר לקיחת הדם, להתחיל טיפול באיקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היידנית07/12/2008
שלום אשמח אם תעזרו לי בבעיה קטנה קיבלתי מהרופא בדיקה חוזרת לפרופיל הורמונלי ולקיחת כדור איקקלומין אני כל כך הסתבכתי עם הזמנים שלפי החישוב שלי יוצא לי משהו כנראה לא הגיוני הבנתי שצריך לעשות את הבדיקת דם ביום הראשון של הווסת החזק אוקיי קיבלתי ווסת בתאריך5.12 יום הווסת החזק ב-7.12 מתי אני צריכה לעשות פרופיל הורמונלי ב-9.12? או ב-10.12? ולגבי האיקקלומין 5 ימים לקחת אבל באיזה תאריך בבקשה תעזרו לי אני חוששת לפספס עוד חודש והבדיקת דם לא תהיה שווה כלום כמו בפעם שעברה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי07/12/2008את הפרופיל צריך לקחת ביום שלישי, רביעי או חמישי שלהמחזור ( מתחילים לספור מיום ראשון של הדימום החזק ) . את הדקפפטיל צריך להתחיל ביום החמישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7 ללא דופקאלה07/12/2008
שלום רב, אני אחרי IVF בשבוע 6 נצפה עובר עם דופק היום בשבוע 7 ביצעתי U.S ולא נצפה דופק. הרופא המליץ לחכות עוד שבוע. האם יש סיכוי וממה זה יכול לקרות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלה
ד''ר דוד ישי07/12/2008לצערי הסיכוי שבעוד שבוע יהיה דופק הוא קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)