מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המון תודה על כל התשובותtooti02/12/2008
שעניתם והינכם עונים עדיין בעיניי עבודתכם היא עבודת קודש!! יישר כח!!!! וכרגיל שוב שאלות: 1.לפני שבועיים דקא ארוך 1.87 אתמול אחרי בדיקת דם וא.ס.נאמר לי להתחיל להזריק פיורגון 150iu בחמישה ימים הקרובים( עד הביקורת בבי"ח) הבנתי מהאחות שהזריקה לי אתמול שאני צריכה לשתות לפחות 2 ליטר מים ביום(??) רציתי לדעת (כמכורה לקפה ולא אוהבת מים..) כמה מים חייבים לשתות כל יום?? 2. כשהאחות הזריקה לי אתמול לא כאב לי בכלל רק שרף לי לכמה דקות וגם זה קרה 5 דקות אחרי ההזרקה והיום כשהזרקתי בעצמי ממש כאב לי לפחות ל10 דקות האם בגלל שהיום החומר היה קר? או חלילה משהו שעשיתי לא בסדר? וקטנה אחרונה.. עד מתי מותר לקיים יחסים? סליחה על האורך... ושוב חיזקו ואימצו על עבודתכם!! המון המון תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום tooti
ד''ר דוד ישי02/12/2008אני לא מכיר הנחיה בקשר לשתיה בזמן הטיפול. לדעתי זה סתם מקרי שהזריקה כאבה לך יותר כשאת הזרקת לעצמך. תקיימי יחסים עד שתרגישי שזה לא נוח לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול
tooti03/12/2008ראשית שוב תודה רבה על התשובות הענייניות והמהירות!! רציתי רק להוסיף ולומר כי כשהופניתי להפריה חוץ גופית היה נראה לי שזה סוף העולם אולם בזכות הפורום הזה הצלחתי להבין יותר כיצד דברים עובדים ואף להתעודד / להירגע כשצריך.. תודה, תודה ושוב תודה!! לעולם לא יהיו לי מספיק מילים כדי להודות לכם על כל התמיכה שהענקתם לי בחצי השנה האחרונה!! אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה הקודמת מיועדת לשני הרופאים..
tooti03/12/2008משום מה התפספס לי בהודעה הקודמת אך התודות הן לשניכם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרופ' שחר קול03/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם-מירי02/12/2008
אני פונדקאית הלוקחת 3 מנות יומיות של אסטרופם 2 מ"ג. לפני כיומיים נרדמתי ושכחתי לקחת מנה אחת של התרופה. האם הדבר יכול להזיק לתהליך. עובי הרירית שלי כרגע הוא 8.8 מ"מ ואני מקווה שלא פגעתי כי לפני שבוע הוא היה 11.8. אודה לך מראש על עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי02/12/2008מנה חסרה אחת אינה גורמת בד"כ שום נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה ראושנהאיריס02/12/2008
אתמול בוצעה שאיבה 6 ביציות שאבו בבוקר התקשרתי למעבדה ונאמר לו ש2 בימיות הופרו ורק מחר אפשר לדעת אם יש חלוקה ברוצני לדעת מה זה בדייק החלוקה ואיך אפשר לדעת על טיב העוברים האם שמבצעת ההחזרה מציונים את איכות העוברים יש לציוין שאני בת 40 בתודה מראש ותודה על העשייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איריס
ד''ר דוד ישי02/12/2008ההפריה היא התאחדות של המטען הגנטי של הזרע עם זה של הבייצית ליצירת תא בעל מטען גנטי שלם. אח"כ התא הזה מתחלק ל 2 ואח"כ ל 4 ואח"כ ל 8 וכו'. טיב העוברים נקבע לפי מס' קריטריונים כמו סימטריה של התאים. עכירות הציטופלסמה וכו'. אם תרצי יגידו לך את הציון שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםסיון02/12/2008
שלום רב! היום עשיתי מעקב זקיקים , כרגע אני ביום ה10 מיום המחזור , המחזור הוא בדר"כ כל 28-30 יום . במעקב זקיקים התוצאה היתה זקיקים משמאל עובי רירית 10 וזקיק 20 שאלתי היא מתי הביוץ? ומתי אני צריכה לקיים יחסים עם בעלי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיון
ד''ר דוד ישי02/12/2008אם מסתמכים רק על האולטרסאונד, הביוץ יתרחש תוך 2-3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה בטירוףףףףףףףףףף ............פרפר02/12/2008
ICSI ראשון בת 27 שאיבה 26,10 החזרה של 2 עוברים ב 28,10 ב 9.11 בטא 130 עד היום כשאני מתחילה שבוע 7 אין דופק,אתמול נראה דופק קלוש בדפנות השק שהבנתי שיכול להיות גם איזשהו כלי דם. הרופא שלי כבר ממש מתחיל להלחץ ואני בעקבותיו,האם קרו מקרים שבשלב הזה או אחריו פתאום התחיל דופק? עד איזה שלב מקסימלי אמורים לראות דופק ואם לא ממליצים על הפסקת הריון? תודה רבה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי02/12/2008בשבוע 7 צריך לראות עובר בבירור וגם דופק.
העניין הוא שלפעמים נצמד העובר לדופן בצורה כזאת שקשה להבחין בו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר !!!
פרפר02/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה חיובית ברוך השם.אורטל02/12/2008
שלום רב לכם ותודה רבה על עבודתכם המבורכת. הנני לאחר טיפול ivf ראשון בשיטת מיקרומניפולציה עקב בעיית זרע . נשאבו אצלי 33 ביציות אשר מתוכם הופרו 12 ביציות, 8 עוברים הוקפאו ,2 נוספים גודלו לשלב הבלטוציסטים (עדיין לא ידוע לי אם הצליחו לגדלם ואז הוקפאו) ו2 עוברים אשר הוגדרו מצויינים ( לדברי האמבריולוגית: "מקסימים") הוחזרו לרחמי( מצטערת על כל האורך אך רואה אני חשיבות בהקדמה זו. ביום שיש הקרוב בעז"ה-ה-5/12/08 עליי לבצע בדיקת בטא ראשונה, היום בבוקר בתאריך ה2/12/08 ביצעתי בדיקה ביתית אשר יצאה חיובית. חשוב לי לציין שזריקת האוביטרול טרם השאיבה התבצעה לפני 14 יום. האם יכולה אני לראות בבדיקה זו אינדיקציה לכך שאני בהריון ולהתחיל לפתח אופטימיות זהירה? שאלה נוספת: מאחר והוחזרו לי שני עוברים אשר כאמור הוגדרו כמצויינים מהם סיכוייהם של שני עוברים אלו להיקלט כהריון של תאומים בהסתמך על הרקע שלי עליו פירטתי לעיל? וכן מהי הכמות המספרית שצריכה להיות הבטא בבדיקת הדם ביום שישי הקרוב שיכולה להצביע על היריון של תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אורטל
אנדי02/12/2008היי אורטל אני עומדת בפני IVF ראשון גם כן בגלל בעית זרע ואשמח לשוחח עם מישהי שבדיוק עברה את אותו התהליך. אודה לך אם תוכלי ליצור איתי קשר באימייל שלי [email protected] והכי חשוב, בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורטל
ד''ר דוד ישי02/12/2008את יכולה להיות אפטימית אבל הבדיקה המכריעה היא הבדיקה בדם ביום שנקבע לך. כל ערך מעל 30 יהיה משביע רצון. הסיכוי לתאומים הוא כ 15%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני מיד עם הריוןמש02/12/2008
שלום, אני בת 34 ועברתי לפני קצת יותר משבועיים הזרעה שכנראה הצליחה. עשיתי דיקורים עד להזרעה האם זה בסדר לעשות דיקור אחרי שנכנסתי להריון? האם בכלל יש ידע מדעי בתחום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מש
ד''ר דוד ישי02/12/2008אין הרבה מחקרים. אבל אני מניח שהדיקור אינו גורם לנזק להריון. למעשה בטיפולים שאני עושה בשילוב עם דיקור, הנשים ממשיכות עם הדיקור גם בתחילת ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
מש04/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול מנסה להביןמירי02/12/2008
ביום חמישי היתה הזרעה שלישית אחרי 6 ימים עם גונל אף 150 יחידות ליום ויום לפני ההזרעה אוביטרל. הבעיה היא שמיום שבת אני מרגישה כאבים די חזקים בחזה, כאילו אני עומדת לקבל כל רגע (זה אופייני בדרך כלל שבוע לפני המחזור) ואתמול גם הרגשתי כאבים באיזור הרחם, למרות שלבנתיים כאבים אלו עבור. אני יודעת שזה לא יכול להעיד על הצלחה או כישלון השאלה היא האם כאבים אלה קשורים בדרך כלשהיא להורמונים???????? היות ובפעמים הקודמות זה לא קרה. מקווה שלא נישמעתי טיפשית מדי אבל הייתי חייבת לשאול זה די מציק לי, מודה לך על מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלחצים בבטן התחתונה חזרו
מירי02/12/2008האם זה בגלל ההורמונים, ממתינה לתשובה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי שלום
פרופ' שחר קול03/12/2008הכאבים בחזה קשורים לרמות גבוהות של פרוגסטרון המופרש ע"י מה שהיו פעם זקיקים והיום - גופים צהובים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה נירגעתי (-:
מירי03/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריון?יפית02/12/2008
ו.א 15/11 שותה איקקלומין *2 מיום החמישי למחזור חמישה ימים מתאריך 25/11 התחלתי לקיים יחסים כול יום ביום רביעי בבוקר 26/11 עשיתי מעקב זקיקים עובי רירית 7 מ"מ, שחלה ימנית 41 מ"מ * 34 מ"מ בתוכה 3 זקיקים הראשון 24*24, 16*13, 14*12 שחלה שמאלית 37 מ"מ *27 מ"מ בתוכה 2 זקיקים הראשון 22* 21 , 18*13 ועוד זקיקים קטנים דוגלס נוזל בכמות בינונית באותו היום בבוקר עשיתי זריקת אוביטרל בערב קיימתי יחסים וביום חמישי ושישי עשיתי השבחות ומיום שבת לא קיימנו בכלל האם יש סיכוי טוב להריון? והאם לא הרסנו אותו בגלל שלא קיימנו יחסים מיום שבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת בקשר לכאבים
יפית04/12/2008טוב אז ככה לפני כ-3 ימים התחילו לי כאבים יותר נכון כמו דקירות עדינות בבטן התחתונה ואתמול בערב התחיל לי כאבים בחזה השאלות שלי הם : 1. האם זה יכול לנבוע מהטיפול שעשיתי ? 2. או שזה יכול לתת איזשהו סימן להריון? תודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי טוב להריון.
פרופ' שחר קול04/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מצב לעשות בדיקה היום?
יפית07/12/2008והיא תהיה אמינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול08/12/2008תמיד עדיף לבצע בדיקת דם להריון.
יש להמתין 14 יום ממועד הביוץ לבדיקה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מאיזה השבחה?
יפית08/12/2008הרי עשיתי 2 השבחות 27/11 והשבחה שניה ב-28/11 השאלה שלי היא ממתי להתחיל לספור? ועוד דבר דקרה לי הוא שאתמול היו לי את הסימנים שבד"כ אני מקבלת לפני מחזור זה היה אתמול קצת הרגשת רטיבות וקצת כאבי גב שכבר מאתמול בלילה שניהם עברו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
יפית09/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןשירי02/12/2008
דר שלום! האם ניתן להיכנס להריון טבעי כאשר יש בעיה בחצוצרות (חסומות או חסומות חלקית)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיקי
ד''ר דוד ישי02/12/2008אם הן חסומות - לא. אם הן חסומות חלקית יש סיכון מוגבר להריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםטלי02/12/2008
עד כמה דימום קל ביומיים שלפני בדיקת הבטא מעיד על כשלון הטיפול? אני יודעת שיש נשים שהיה להן דימום ובכל זאת היו בהריון, אבל עד כמה זה נפוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עינת
ד''ר דוד ישי02/12/2008אני לא יודע לצטט אחוזים, אבל התופעה די נפוצה יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יכולות להיות הסיבות?מיכל02/12/2008
יש לי PCOS, ולא קיבלתי מחזור כבר שלושה חודשים (לפני זה 3 שנים של מחזורים בין 35-45 יום קבוע). יומיים לפני שהלכתי לגניקולוג עשיתי בדיקת דם להריון והיא הייתה שלילית (לפני כשבועיים וחצי). הרופא נתן לי לקחת חמישה ימים פרוברה וראיתי שהדימום אמור להגיע בין יומיים לשבוע לאחר סיום נטילתם. עברו כבר 10 ימים, מה יכולות להיות הסיבות לחוסר קבלת המחזור בעקבות הטיפול? אני מעוניינת להיכנס להריון ומאוד מודאגת. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול02/12/2008אם החשיפה של הרירית לאסטדיול היא קטנה, הרי לא יהיה דימום בעקבות הפרוברה.
לגבי הריון - אין לכך חשיבות שכן אם זה אכן המצב ניתן לגרות השחלות לביוץ גם בלי להמתין למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות?
מיכל05/12/2008כמעט שבועיים אחרי סיום נטילת פרוברה ואין סימן למחזור, אני בת 28, האם בגילי יכול להיות חוסר באסטרוגן שיגרום לדימום לא להופיע אחרי פרוברה? מה עושים במצב כזה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים?
פרופ' שחר קול05/12/2008בדיקת דם, בדיקת א.ס.
אם מתאים - אפשר להתחיל מיד בגירוי שחלות לכיוון ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתית שאלת המשךדפנה01/12/2008
תודה על התשובה המהירה. ההיסטרוסקופיה אבחנתית ותעשה ללא הרדמה. האם מותר וכדאי לקחת קלונקס לפני הבדיקה או משכך כאבים כמו אקמול פורטה ,האם זה מקובל כשאין הרדמה לא לעשות שום בדיקות דם מקדימות , להתיחסותך אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפנה שלום
פרופ' שחר קול02/12/2008אין צורך בבדיקות מקדימות, אלא אם יש מצב רפואי ידוע.
אין מניעה לקחת אקמול לפני הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נואשת ביותריפית01/12/2008
שלום דר', עשיתי שאיבה בתאריך 16.11 והחזרת 2 עוברים ב 18.11 הרופא ביקש שאעשה בדיקת הריון בתאריך 4.12 והיום הסקרנות והלחץ הרגו אותי ועשיתי בדיקה ביתית ותוצאה שלילית פס אחד בלבד. האם זה מוקדם לראות הריון ? ואני צרכיה לחכות עד ה 4.12 כמו שהרופא אמר ?? או שאני בהריון אז הייתי אמורה לראות כבר תוצאה חיובית בבדיקה הביתית היום שעשיתי ? אני מנסה לא לפתח ציפיות לשווא אך אולי כדאי שאבין שזה לא הצליח ? כי כביכול היום אני כבר ביום ה 13 אחרי החזרת העוברים בקשה ענו לי בהקדם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
יפית01/12/2008שכחתי לציין שאני נוטלת פעמיים ביום לרחם אנדומטרין וחברה אמרה לי היום שהטבליות האלה כביכול עוצרות את קבלת המחזור ? ולכן בגלל זה גם לא קיבלתי מחזור עדיין.....? האם זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי הורמונליות?מאיה01/12/2008
בת 31, לפני שבוע קיבלתי מחזור לאחר הזרעה שנכשלה. לקראת ההזרעה קיבלתי טיפול הורמונלי ראשון בגונל F. אני מרגישה נפיחות, עליה במשקל וגם תנודות במצב הרוח. יכול להיות שהתופעות הנ"ל קשורות לטיפול ההורמונלי שקיבלתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית
ד''ר דוד ישי01/12/2008בהחלט אפשרי. זו אחת הסיבות שבגללה אנחנו עושים הפסקה בין טיפול לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)