מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איזה בדיקות צריך להביא לטיפול פרטיmimi103/12/2008
בעלי חייל ולא כל הבדיקות מאושרות בצהל אני ובעלי רוצים לפנות לרפואה פרטית אלו בדיקות גנטיות צריך לבצע ואם לפני חודשיים עברתי צינטור חצוצרות שהצליח אני צריכה לעבור שוב צילום רחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול03/12/2008לא צריך לבצע בדיקות גנטיות.
רצוי לבצע, כדי לשלול נשאות למחלות גנטיות.
חלק מהבדיקות נכללות בסל הבריאות, חלק - בתשלום.
ניתן לזהות הבדיקות היותר רלוונטיות על סמך המוצא של ושל בעלך.
לפי הנתונים אין צורך בצילום רחם חוזר, אם הקודם (לפני חודשיים) היה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת הזרעההילה03/12/2008
שלום רב, בת 30 שחלות פוליציסטיות. בטיפול לקראת הזרעה שנייה. ביום 13 לחזור , לאחר 9 ימים של הזרקת פיורוגון בכמות 75 , באולטראסאונד נצפה: שחלה ימנית : גודל שחלה :50X33. גודל זקיקים : 17 , 16 , 14 , 12,11 ,10 שחלה שמאלית : גודל שחלה : 54X29. גודל זקיקים : 18, 17,17, 14 ,14, 13 ,11 רירית :10.5 האם כמות הזקיקים לא גדולה מדי וניתן באמת להמשיך להזרעה? האם צריך להזריק אוביטרל ומתי לדעתך? (בהזרעה ראשונה הוזרק) . האם יש חשש לגירוי יתר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה שלום
פרופ' שחר קול03/12/2008לא ציינת רמות ההורמונים.
על סמך הנתונים יש חשש לגירוי יתר, ולריבוי עוברים.
לדעתי האישית, עדיף להימנע מאוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת הזרעה
הילה03/12/2008התוצאות הן : Estradiol:9647 , Progesteron 3.8 אמרו לי לא להזריק כלום היום ולבוא מחר שוב לבדיקת אולטראסאונד. האם הזקיקים יכולים לקטון או חלקם להיעלם אם מחכים יום בלי להזריק? כתבת שלא היית ממציץ להזריק אוביטרל , זה אומר בעצם לוותר גם על ההזרעה עצמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה שלום
פרופ' שחר קול03/12/2008אכן, הייתי ממליץ לוותר על ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפראנאנא02/12/2008
שלום רב כבר עברתי 4 טיפולים של הסרת שיער באינפרא \ אני רואה יעילות מהעניין אבל היום אני מפחדת לגבי פוריות \אני מורידה באיזור הבטן התחתונה למנה זה מזיע ואם יש בעיה בהשרת שיער במפשעות \ מפשעות מלא ? האם זה משפיע על התפקיד המינני\? או הפוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יפגע בפוריות.
פרופ' שחר קול03/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו...תשובה דחוף...ג.א02/12/2008
אני בטיפול ivf ראשון, פרוטוקול קצר, חמישה ימים ראשונים עם גונל, אחר כך 6 ימים כבר עם מונוגון ובמקביל 5 ימים עם צטרוטייד למניעת ביוץ עצמוני.בהתחלה נרשם לי בפרוטוקול שאקח אוביטרל, עכשיו הרופא שינה את זה לדקפפטיל 0.1, שתי זריקות מחר בערב ושאיבה ביום שישי מכיוון שיש הרבה מאוד ביציות(בערך 18 בשתי השחלות יחד) כולן יחסית בגודל המתאים כבר והוא חשש שיהיה גירוי יתר. מה זה אומר? שלא יעשו לי גם החזרה החודש? רק שאיבה? האם דקא משמש גם בפרוטוקול קצר הרי זה של פרוטוקול ארוך בדרכ כי זה לדיכוי.. לא צריך במקרה שלי משהו שיגרום דווקא לביוץ... ניסיתי לדבר עם הרופא שבדק אותי היום במחלקה ולקבל הסבר אבל הוא לא ממש רצה להסביר ואמר שלא אכנס לזה... מה כל זה אומר? למישהי יש תשובה בשבילי???.אני בלחץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ' שחר קול03/12/2008הרופא צודק.
ההחלטה - טובה.
עדיף להקפיא את העוברים ולהחזירם בהמשך במחזורי הפשרה.
חשוב ביותר למנוע גירוי יתר של השחלות, וזה בדיוק מה שיעשה הדקפפטיל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה אומר??
ג.א04/12/2008אז מה זה אומר בעצם, שבטח לא יבצעו החזרה החודש???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול04/12/2008ההחלטה של הרופאים.
כללית - סיכויי ההריון כנראה טובים יותר במחזור הפשרה לעומת המחזור הטרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתלילך02/12/2008
שלום רב , בשל דימומים ממקור לא ברור ביצעתי צילום רחם שיצא תקין + בדקית פיפל שיצאה תקינה. יתכן כי הדימום מהצוואר לאור העובדה שסבלתי מתופעות כאלו בעבר. {קונדולימה בצוואר שטופלה בלייזר } . אני מופנת לקולסקופיה אבל הרופא ממליץ במקביל גם על בדיקת היסטרוסקופיה הואיל והדימומים קורים לרוב אחרי ביוץ ולכן הוא לא בטוח שזה אכן מהצוואר , או רק מהצוואר . שאלתי היא 1. האם הבדיקה נחוצה לאחר שהצילום רחם והפיפל תקינים ? 2. האם באותו חודש בו נעשית הבדיקה , ובמידה והבדיקה תצא תקינה , האם יהיה אפשר לבצע באותו חודש הזרעה על ביוץ טבעי ? 3. לא עשיתי אולטראסאונד רגיל מלבד בפעם שהתלוננתי על הדימום והרופא בדק באולטראוסאונד או במסגרת מעקב זקיקים - האם הבדיקות הנ"ל נחשבות בדיקות אולטראסאנד שאפשר היה לעלות בהן ממצאים או שיש צורך בבדקיקה כזו - האם אני צריכה לבקש אולטראסאונד אגן קטן או שזה נקרא בשם אחר ? ובאיזה זמן מומלץ לבצעה ? והאם כדאי לבצעה לפני היסטרוסקופיה ? 4. מה מבקשים לבדוק בהיסטרוסקפיה ? ובמידה ויש לי דלקת בצוואר הרחם האם דרך הבדיקה החיידקים יכולים לחדור לחלל הרחם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול03/12/20081. הבדיקה פשוטה, נטולת סיכונים, קצרה, לרוב ללא הרדמה. מציע לבצע.
2. אפשר.
3. א.ס. של הרחם: עדיף לבצע ימים ספורים לאחר סיום הדימום.
4. בודקים תקינות חלל הרחם והרירית. חיידקים לא יחדרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילרחלי02/12/2008
שלום לכם רופאים יקרים. ב23.11 קיבלתי דקפפטיל, וב1.12 קיבלתי וסת, שאלתי האם צריך לעשות בדיקת דם ואולטרסאונד לפני שמתחילים טיפול בגונאל? ובאיזה יו"מ נהוג להתחיל את הזריקות? טיפול קודם פספסתי הזרעה כי הביוץ היה מוקדם מאוד. האם הדקפפטיל גורם לדיקוי ולא יצמחו זקיקים כל עוד אני לא מקבלת גירוי? ואז אפשר להתחיל טיפול מהיום החמישי ולא השלישי? תודה מראש על המענה, רחלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי שלום
פרופ' שחר קול03/12/2008ניתן להמשיך עם הדקפפטיל לימים נוספים ולהתחיל בגונל בכל עת שרוצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רחלי04/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פרדניזון עלול למנוע ביוץ טבעי?חוצרחמית02/12/2008
בשל פרוגסטרון גבוה אני נוטלת 10 מ"ג פרדניזון. סבב טבעי לקראת החזרת מוקפאים. בגלל שהרירית לא מתעבה מספיק אז החלטנו עם הרופא לעשות גם הזרעה וגם החזרה (זה במידה שהרירית לא תתעבה ונצטרך לבטל את ההחזרה) ערכים מיום ראשון: אסטרדיול - 760 פרוגסטרון 1.7 LH- 3.2 היו 2 זקיקים של 14 + קטנים רירית 5 היום: אסטרדיול 1484 פרוגסטרון 1.3 LH- 3.8 היום משום מה זקיק אחד נעלם, ויש אחד של 18+ קטנים. הרירית 6.5 בדרך כלל אני מבייצת כשהאסטרדיול סביב 1000 והזקיק הרבה יותר קטן (16 בממוצע) והפעם משום מה הזקיק ממש גדול והאסטרדיול גבוה והביוץ לא כ"כ נראה באופק. (זה סבב אחרי הריון כימי ופרוטוקול ארוך) ההזרעה מתוכננת ליום חמישי, אך ללא אוביטרל כדי לאפשר לרירית להתעבות עוד. אני מודאגת שמא הגוף כלל לא יבייץ. האם יש מצב כזה שאחרי מס' סבבים תחת אוביטרל הגוף "שוכח" לבייץ? האם זו יכולה להיות תוצאה של הפרדניזון שמדכא את המערכת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאיר שלום
פרופ' שחר קול03/12/2008פרדניזון לא מדכא את הביוץ, והגוף אינו שוכח לבייץ.
אי סדירות של הביוץ אינה נדירה.
שינויים מחודש אחד למישנהו - רבים ותקינים. למשל בגודל הזקיק לפני ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שליליתבטא02/12/2008
הייתי רוצה להבין מדוע לא מתפתח הריון לאחר החזרת עוברים? והייתי רוצה להבין למה נותנים תמיכה כאשר היא לא מתאימה לגוף ואף לא מספיקה וכתוצאה מכך ישנם דימומים חזקים ממש של מחזור? היום עשיתי בטא להריון ויצא שלילי ואני מסתובבת עם דימומים 4 ימים מאחר והתמיכה (אוטומידרין) לא הייתה מספיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בטא
ד''ר דוד ישי02/12/2008אין הריון בגלל שהעוברים אינם תקינים ( למרות המראה החיצוני שלהם ) או בגלל שהרירית אינה מוכנה מספיק. אם התמיכה שקבלת אינה מספקת אפשר להעלות את המינון או להחליף את התכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםציפי02/12/2008
שלום 4 ימים אחרי הזרעה, יש לי כאבי בטן תחתונה וגב תחתון שבדרך כלל מופיעים מספר ימים לפני הווסת. האם זה תקין ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ציפי
ד''ר דוד ישי02/12/2008התלונה שלך היא תלונה שכיחה ואינה מלמדת על הסיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מצב פוריותעליזה02/12/2008
שלום ד"ר, האם במעקב ביוץ המבוצע בבדיקת אולטרסאונד אפשר לראות גם את עתודת הזקיקים וכך לנבא את מצב הפוריות בשנים הקרובות? אני בהתלבטות האם לפנות לבנק הזרע ורוצה לדעת אם אפשר לחזות באמצעות האלטרסאונד (בסבירות מסוימת) את מצב הפוריות העתידי. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי02/12/2008לצערי, אין לנו כלים טובים להעריך את הפוריות העתידית. האולטרסאונד נותן מושג מסויים מאד על תפקוד השחלה בהווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המון תודה על כל התשובותtooti02/12/2008
שעניתם והינכם עונים עדיין בעיניי עבודתכם היא עבודת קודש!! יישר כח!!!! וכרגיל שוב שאלות: 1.לפני שבועיים דקא ארוך 1.87 אתמול אחרי בדיקת דם וא.ס.נאמר לי להתחיל להזריק פיורגון 150iu בחמישה ימים הקרובים( עד הביקורת בבי"ח) הבנתי מהאחות שהזריקה לי אתמול שאני צריכה לשתות לפחות 2 ליטר מים ביום(??) רציתי לדעת (כמכורה לקפה ולא אוהבת מים..) כמה מים חייבים לשתות כל יום?? 2. כשהאחות הזריקה לי אתמול לא כאב לי בכלל רק שרף לי לכמה דקות וגם זה קרה 5 דקות אחרי ההזרקה והיום כשהזרקתי בעצמי ממש כאב לי לפחות ל10 דקות האם בגלל שהיום החומר היה קר? או חלילה משהו שעשיתי לא בסדר? וקטנה אחרונה.. עד מתי מותר לקיים יחסים? סליחה על האורך... ושוב חיזקו ואימצו על עבודתכם!! המון המון תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום tooti
ד''ר דוד ישי02/12/2008אני לא מכיר הנחיה בקשר לשתיה בזמן הטיפול. לדעתי זה סתם מקרי שהזריקה כאבה לך יותר כשאת הזרקת לעצמך. תקיימי יחסים עד שתרגישי שזה לא נוח לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קול
tooti03/12/2008ראשית שוב תודה רבה על התשובות הענייניות והמהירות!! רציתי רק להוסיף ולומר כי כשהופניתי להפריה חוץ גופית היה נראה לי שזה סוף העולם אולם בזכות הפורום הזה הצלחתי להבין יותר כיצד דברים עובדים ואף להתעודד / להירגע כשצריך.. תודה, תודה ושוב תודה!! לעולם לא יהיו לי מספיק מילים כדי להודות לכם על כל התמיכה שהענקתם לי בחצי השנה האחרונה!! אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה הקודמת מיועדת לשני הרופאים..
tooti03/12/2008משום מה התפספס לי בהודעה הקודמת אך התודות הן לשניכם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרופ' שחר קול03/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם-מירי02/12/2008
אני פונדקאית הלוקחת 3 מנות יומיות של אסטרופם 2 מ"ג. לפני כיומיים נרדמתי ושכחתי לקחת מנה אחת של התרופה. האם הדבר יכול להזיק לתהליך. עובי הרירית שלי כרגע הוא 8.8 מ"מ ואני מקווה שלא פגעתי כי לפני שבוע הוא היה 11.8. אודה לך מראש על עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי02/12/2008מנה חסרה אחת אינה גורמת בד"כ שום נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה ראושנהאיריס02/12/2008
אתמול בוצעה שאיבה 6 ביציות שאבו בבוקר התקשרתי למעבדה ונאמר לו ש2 בימיות הופרו ורק מחר אפשר לדעת אם יש חלוקה ברוצני לדעת מה זה בדייק החלוקה ואיך אפשר לדעת על טיב העוברים האם שמבצעת ההחזרה מציונים את איכות העוברים יש לציוין שאני בת 40 בתודה מראש ותודה על העשייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איריס
ד''ר דוד ישי02/12/2008ההפריה היא התאחדות של המטען הגנטי של הזרע עם זה של הבייצית ליצירת תא בעל מטען גנטי שלם. אח"כ התא הזה מתחלק ל 2 ואח"כ ל 4 ואח"כ ל 8 וכו'. טיב העוברים נקבע לפי מס' קריטריונים כמו סימטריה של התאים. עכירות הציטופלסמה וכו'. אם תרצי יגידו לך את הציון שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםסיון02/12/2008
שלום רב! היום עשיתי מעקב זקיקים , כרגע אני ביום ה10 מיום המחזור , המחזור הוא בדר"כ כל 28-30 יום . במעקב זקיקים התוצאה היתה זקיקים משמאל עובי רירית 10 וזקיק 20 שאלתי היא מתי הביוץ? ומתי אני צריכה לקיים יחסים עם בעלי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיון
ד''ר דוד ישי02/12/2008אם מסתמכים רק על האולטרסאונד, הביוץ יתרחש תוך 2-3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה בטירוףףףףףףףףףף ............פרפר02/12/2008
ICSI ראשון בת 27 שאיבה 26,10 החזרה של 2 עוברים ב 28,10 ב 9.11 בטא 130 עד היום כשאני מתחילה שבוע 7 אין דופק,אתמול נראה דופק קלוש בדפנות השק שהבנתי שיכול להיות גם איזשהו כלי דם. הרופא שלי כבר ממש מתחיל להלחץ ואני בעקבותיו,האם קרו מקרים שבשלב הזה או אחריו פתאום התחיל דופק? עד איזה שלב מקסימלי אמורים לראות דופק ואם לא ממליצים על הפסקת הריון? תודה רבה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי02/12/2008בשבוע 7 צריך לראות עובר בבירור וגם דופק.
העניין הוא שלפעמים נצמד העובר לדופן בצורה כזאת שקשה להבחין בו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר !!!
פרפר02/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)