מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת מוקפאיםיעל04/12/2008
שלום רב, לפני החזרת מוקפאים על בסיס טבעי. 1) העוברים בני יומיים ובאיכות בינונית. אם הביוץ יהיה ביום ה', אזי אמורים להחזיר אותם בשבת, מה שבלתי אפשרי כמובן. האם הסבב יהיה אבוד במקרה כזה או שניתן להחזיר ביום שישי או ראשון? 2) האם מותר לקיים יחסים ביום של הביוץ ו/או למחרת, בנוסף להחזרה של המוקפאים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוספה שלום
פרופ' שחר קול04/12/20081. להתייעץ עם רופא היחידה - בהתאם לגיל העוברים.
2. מותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מבולבלתאלין04/12/2008
תודה רבה על עבודת הקודש שלכם, הפורום הזה עוזר לי עד מאוד!!! הרופא הפנה אותי לבדיקה הורמונלית בימים 3-5 למחזור. ב30.11 התחילו לי הפרשות חומות (הבנתי שזה עדיין לא מחזור) והיום 4.12 יש לי כבר דימום אדום יותר אולם עדיין חלש, האם להתחיל לספור מהיום? האם ההפרשות החומות שיש לי לפני המחזור מעידות על בעיה? כמו כן הוא נתן לי הפנייה למעקב זקיקים שבוע אחרי המחזור- השאלה ממתי אני סופרת? ואם אחרי שבוע עדיין יש שאריות (סליחה על התיאור) עדיין ללכת למעקב הזקיקים? ושוב תודה :) אלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום - יום מס' 1
פרופ' שחר קול04/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. ובהמשך לתשובתך
אלין07/12/2008לפי עצתך התחלתי לספור מהיום שבו ראיתי דימום ולא רק הכתמה (חומה), אולם ראוי לציין כי המחזור היה מאוד שונה באופיו ממחזוריי הקודמים. לא חשתי כלל כאבי בטן או אף תסמין אחר (שבד"כ אני חשה.. כמו דימום רב או כאבי גב..) היום עשיתי את הבדיקת דם ההורמונלית כשלמעשה אין לי כבר מחזור (הוא הסתיים להפלאתי!! וגם זה מוזר כי בד"כ המחזור שלי ארוך יותר...) האם זה בסדר או שמא פיספסתי את הימים הנכונים לבדיקה זו? (שכן צריך בין היום ה3 ל5) בתודה רבה מראש אלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמי אלין
אלין07/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית שלום
פרופ' שחר קול08/12/2008קשה מאוד לדעת.
פעמים רבות דימום רחמי אינו וסת במובן ההורמונאלי.
רק בדיקת דם יכולה להוכיח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי עכשיו את הבדיקות דם
נטלי08/12/2008לפי מה שאני מבינה הערכים לא תואמים ליום השלישי... אז מה זה אומר? האם כדאי לעשות שוב הבדיקה ביום שאזהה יותר את המחזור? האם יכול להיות שאני בהריון?! (עשיתי בדיקת הריון ב30.11 יצא שלילי) אשמח לעזרתכם בבקשה התור לרופא רק בעוד מספר ימים... <4000- pmol/L 655 ESTRADIOL (E-2) 4.20- 0.35 mIU/L 5.03 TSH 20.0- 10.0 pmol/L 14.7 T4- FREE - IU/L 2.8 LH - IU/L 2.7 FSH 619.0- 59.0 mIU/L 469.6 PROLACTIN - nmol/L 69.1 PROGESTERONE 2.6- < 0.7 nmol/L 2.1 TESTOSTERONE- TOTAL 11.60- 0.90 µmol/L 4.70 DHEA SULPHATE בתודה רבה רבה מראש אלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שלא שכחתם אותי...
אלין09/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו לי!!!!יעלוש04/12/2008
האם יש מקום בארץ שעושים הפריה חוץ גופית בהרדמה מקומית ולא מלאה?בבקשה תגידו לי באיזה מקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
שלומית04/12/2008אני יכולה להגיד לך שלי עשו את השאיבה ללא הרדמה כיוון שהייתה בעיה להרדים... אומנם כאב, אבל עבר.... אני עשיתי באסותא בראשון... ההחזרה ללא הרדמה ולא כואבת כלל... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלוש שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008אם כן - זו טעות!!
הרדמה כללית בטוחה למטטופלת עשרות מונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה ומין עוברשלומית04/12/2008
אנחנו מטופלי הפריה + מיקרו' בעקבות בעית זרע. רציתי לשאול: 1. האם ניתן בהפריה לבחור את מין העובר (לאחר 2 זוגות של תאומות בנות...?!). 2. האם זה מתבצע רק באופן פרטי? 3. האם יתכן ובעית זרע גם מתבטאת ביותר זרעי "בנות" מזרע "בנים"? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומית שלום
פרופ' שחר קול04/12/20081. כן
2. כן, ורק בחו"ל.
3. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא סבלנותלחוצה04/12/2008
בוקר טוב, בתאריך 23.11.08 החזרת עובר אחד טרי לאחר פרוטוקול ארוך... מחר ב-05.12.08 בדיקת דם להריון... שאלתי היא האם בדיקת הריון ביתית היום תהייה אמינה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא במאה אחוז..
פרופ' שחר קול04/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשהאירנה04/12/2008
שלום מההאם במעקב זקיקים אפשר לראות אם גם היה ביוץ? אם לדוגמא פספסתי ביוץ והגעתי מאוחר מדי לאולטרסאונד האם אפשר לראות במעקב זקיקים שכבר היה ביוץ?, האם יכול להיות שחודש שעבר איקקלומין גרם לביוץ והחודש לא- אם פתאום איקקלומין לא גרם החודש לביוץ מה אפשר לעשות כדי לגרום לבייץ? או שצריך עוד פעם לחכות למחזור??( אני לפני הפרייה)?היום יום 14 למחזור אתמול היה מעקב ראשון רופא אמר שיש זקיקים קטנים עוד ואמר לבוא לאולטרסאונד ביום ראשון? מתי בדרך כלל אחרי איקקלומין יש ביוץ? והאם כל חודש זה צריך להיות באותם תאריכים תודה רבה לך !!! על תשובות המהירות שלך!!!!!! אתה מאוד עוזר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008ביוץ רואים ע"י שילוב של א.ס. ובדיקות דם.
יש לדעת האם יש לך ביוץ ספונטאני או לא.
התגובה לאיקקלומין עשויה להשתנות מחודש אחד למישנהו.
לא ניתן לחזות מראש, לכן רצוי לעקוב.
אם את לא מבייצת ספונטאנית, ניתן לנסות מחזור טיפול נוסף ללא המתנה למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל ושבוע הריוןשרית04/12/2008
שלום רב מחזור אחרון היה ב 10.6 אבל אוביטרל נלקח ב- 27.8.(ביוץ + יחסים ב 28.6 ) שאלתי היא: באיזה שבוע אני נמצאת עכשיו? האם תאריך מחזור כביכול אמור להיות 14 יום פחות מאוביטרל כלומר 13.6 ולפי זה מחבים את שבוע ההריון?? לא ברור לי באיזה שבוע אני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008ניתן לדעת על סמך בדיקת א.ס. מתחילת ההריון.
בהיעדר בדיקה כזו יש לחשב ו.א. לפי 12 יום לפני האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתאירנה04/12/2008
שלום מההאם במעקב זקיקים אפשר לראות אם גם היה ביוץ? אם לדוגמא פספסתי ביוץ והגעתי מאוחר מדי לאולטרסאונד האם אפשר לראות במעקב זקיקים שכבר היה ביוץ?, האם יכול להיות שחודש שעבר איקקלומין גרם לביוץ והחודש לא- אם פתאום איקקלומין לא גרם החודש לביוץ מה אפשר לעשות כדי לגרום לבייץ? או שצריך עוד פעם לחכות למחזור??( אני לפני הפרייה)?היום יום 14 למחזור אתמול היה מעקב ראשון רופא אמר שיש זקיקים קטנים עוד ואמר לבוא לאולטרסאונד ביום ראשון? מתי בדרך כלל אחרי איקקלומין יש ביוץ? והאם כל חודש זה צריך להיות באותם תאריכים תודה רבה לך !!! על תשובות המהירות שלך!!!!!! אתה מאוד עוזר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אפריל
שלומית04/12/2008גם לנו הרופא הציע ישר הפריה + מיקרו ללא הזרעה או כל סוג טיפול שונה ועוד לפני שאפילו ניסינו שנה... ויש סיבה לכך. במידה ואין לזרע יכולת להכנס לביצית באופן טבעי הזרעות לא יעזרו (מניסיון של בעלי עם גרושתו בזמנו...). על שיטת גת גורן אני לא יכולה לתת את הדעת, אך אנחנו גם ללא ההשבחה בגת גורן הצלחנו להכנס להריון במחזור הטיפול הראשון (ועוד תאומות...). לדעתי שווה מחזור טיפול אחד לפני שמוציאים כל כך הרבה כסף על שיטת גת גורן. גם אני בהתחלה התעקשתי לנסות כל מיני שיטות פחות קיצוניות מהפריה אבל אני שמחה שבסופו של דבר כן החלטתי להקשיב לרופא (אחרי הסבר מדויק למה ככה ולא אחרת...). המון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותמירי04/12/2008
שלום אני אחרי הזרעה 2 שנכשלה אתמול הייתי אצל הרופא והוא אמר שאני חייבת לעשות הפסקה כי בכל שחלה יש ציסטה אחת גדולה ואין אפשרות להמשיך בטיפול חדש הוא אמר לנו החודש לנסות טבעי קיבלתי וסת ב ב 2.12 1.מתי בערך צריך להיות הביוץ ??? 2 האם יש סיכוי להריון בלי כל הטיפולים? 3. האם הציסטות שיש בשחלות יעלמו עד חודש הבא?או שיכול להיות שגם חודש הבא יהיה מצב שלא אוכל להמשיך בטיפול כי הם לא נעלמו? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ' שחר קול04/12/20081. יום 14 לאחר הווסת. אך, יכול להשתנות בקיצוניות בין נשים שונות, ואפילו אצל אותה אישה.
2. כן
3. סביר שייעלמו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםשירה04/12/2008
שלום. אסטרוגן 700 פרוגסטרון:5.3 זקיק 20*;16 האם לפי תוצאות אלו ניתן להסיק מתי היה או מתי יהייה ביוץ?(תוצאות מהיום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008בהיעדר מדידת LH - לא ניתן לדעת.
כנראה במהלך 3 הימים הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בביוץקרן04/12/2008
בת 28. מנסה להרות 3 חודשים לאחר 7 שנים של גלולות. מחזור מאוד לא סדיר (באופן קיצוני). אני מפחדת שאני לא מבייצת (שהביצית לא יוצאת מהזקיק). אני משוכנעת שבייצתי ב 15/11 (חום השחר, הפרשות) ובכל זאת אנחנו ב 4/12 ולא קיבלתי ווסת (ואני לא בהריון!!!). אז כנראה שהביצית לא יצאה מהזקיק. אני בלחץ, כמה אחכה לקבל הווסת? אחכה עוד שבוע, ואם לא אקבל, האם יש כדור שגורם לקבלת ווסת? מה עושים במצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008מציע להיבדק בצורה מסודרת ע"י רופא הנשים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמישירי04/12/2008
בוקר טוב האם הריון חוץ רחמי יכול להיגרם כך סתם, ללא כל סיבה פיזיולוגית (נניח כתוצאה מלחץ או מתח), או שחייבת להיות סיבה פיזיולוגית כגון בעיה בחצוצרות או בעיה אחרת. עברתי לפני מספר חודשים הריון חוץ רחמי ואני מאוד חוששת שזה יקרה שוב.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת שלום
פרופ' שחר קול04/12/2008כן, הריון חוץ רחמי יכול לקרות ללא כל סיבה או מחלה של החצוצרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשלות ביציתהמת03/12/2008
שלום לכם רציתי לברר בקשר לביציות זו פעמים אני בטיפול מונוגון עושים לי שאיבת ביציות ואומרים שהן לא בשלות ואין ה]פריה האם יש אפשרות לתיקון ולטיפול במצב הזה נא לענות לי בהקדם האפשרי אני ביאוש טוטאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות
פרופ' שחר קול03/12/2008אפשר לנסות להגיע לזקיקים גדולים, או לנסות הבשלת ביציות בתנאי מעבדה. IVM .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשריתוש03/12/2008
ד"ר יקר, עשיתי הזרעה ב- 21/11 ואני מאז מטופלת באנדומטרין, האם בדיקת הריון ביתיתי ב- 4/12 או 5/12 יכולה לשקף אם אני בהריון או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שריתוש
ד''ר דוד ישי03/12/2008הבדיקה צריכה להעשות 14 יום אחרי ההזרעה בדם או 15 יום אחרי בבדיקה ביתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שריתוש03/12/2008תודה על המענה המהיר, האם סופרים מהיום שבו נעשתה ההזרעה? ההזרעה נעשתה ב- 21/11 אז הבדיקה הביתית צריכה להיות ב - 5/12 או ב 6/12?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון- שואלת שוב
שריתוש03/12/2008תודה על המענה המהיר, האם סופרים מהיום שבו נעשתה ההזרעה? ההזרעה נעשתה ב- 21/11 אז הבדיקה הביתית צריכה להיות ב - 5/12 או ב 6/12?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר ביו pitocin and autism,ליהי03/12/2008
שלום, ילדתי לפני חודש וחצי בעזרת זרוז. לפני כמה ימים סיפרו לי שיש קשר ביו pitocin and austism האם זה נכון ליהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליהי
ד''ר דוד ישי03/12/2008התשובה היא לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)